Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
A Burger King teraszán nem volt szabad hely, ezért voltak, akik a kerékpártárolón ettek. Ajaj. Ha EÜ-s lennék, most dobnám be a törölközőt.
— Chris (@ChrisGuru) April 25, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Már túl vagyok a vasárnapi ebéden, a mosogatást magamra vállaltam, azon is túl vagyok, de még mindig nem bírtam lecsillapodni, annyira felcsesztek ezzel a táblázattal.Faszság ez a táblázat, az még nagyobb faszság, hogy ki merték adni a kezükből.Gyanítom, hogy akik ezt megszülték, azok most vannak rapporton. Állnak a szőnyeg szélén és hallgatják, hogy miért nem olvastak némi nyugati (szakmai) anyagot, mielőtt "feltorlódtak a számok"?Hát éppen ez az.Emberek, nézzétek már meg a vakcinatáblázatot, amit a kormány kinyomott. Senkinek nem gyanús semmi?Kéne olvasni egy kis világsajtót (szakmait) vakcina ügyben. Éppen a napokban linkeltem az amerikai CDC felmérését, hogy 77 millió (második) dózis beadása után ott 5800 fertőzést regisztráltak a már beoltottak között, ebből 380 körül kerültek kórházba, és 75 körül haltak bele. Mi beadtunk másfél milliót (második utániról van szó), és ebből lett 5800 regisztrált betegünk és 273 halott? Úgy, hogy az USA-ban sokszor annyit tesztelnek lakosság arányosan, mint nálunk, szóval ott kisebb a "bújkáló" fertőzések aránya?
nagylaza
Na ne már.....
peterk2005
nagylaza
Mennyi a százezer megbetegedésre jutó halálozások száma az oltás nélkülieknék?280. Ennyire futotta a matek. A vakcinák 95%-osak? Akkor csökkentsük tizenötödére a számot. Ja, hogy az nem a halálozásokra vonatkozik? Upsz...
Bazzani
peterk2005
Willie Parker
több mint 4 éve
Faszság ez a táblázat, az még nagyobb faszság, hogy ki merték adni a kezükből.Gyanítom, hogy akik ezt megszülték, azok most vannak rapporton. Állnak a szőnyeg szélén és hallgatják, hogy miért nem olvastak némi nyugati (szakmai) anyagot, mielőtt "feltorlódtak a számok"?Hát éppen ez az.Emberek, nézzétek már meg a vakcinatáblázatot, amit a kormány kinyomott. Senkinek nem gyanús semmi?Kéne olvasni egy kis világsajtót (szakmait) vakcina ügyben. Éppen a napokban linkeltem az amerikai CDC felmérését, hogy 77 millió (második) dózis beadása után ott 5800 fertőzést regisztráltak a már beoltottak között, ebből 380 körül kerültek kórházba, és 75 körül haltak bele. Mi beadtunk másfél milliót (második utániról van szó), és ebből lett 5800 regisztrált betegünk és 273 halott? Úgy, hogy az USA-ban sokszor annyit tesztelnek lakosság arányosan, mint nálunk, szóval ott kisebb a "bújkáló" fertőzések aránya?
nagylaza
Na ne már.....
peterk2005
nagylaza
Mennyi a százezer megbetegedésre jutó halálozások száma az oltás nélkülieknék?280. Ennyire futotta a matek. A vakcinák 95%-osak? Akkor csökkentsük tizenötödére a számot. Ja, hogy az nem a halálozásokra vonatkozik? Upsz...
Bazzani
peterk2005
több mint 4 éve
Igazabol lehetne pinnelni ide meg a politika topikba is
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
teraszon ahol egymas nyakaban van ezer ember maszk nelkul, ott nem kerik.Most végülis kérik a papírt a teraszokon is? Vagy oda bárki beülhet? Már elvesztettem a fonalat....Baromira nem kérnek semmit. Mert miért is kérnének?
peterk2005
nagylaza
szallodaban ahol 2 csaladtag van eleg jol elkulonitve, ott kerik.
Szerkesztette: mayet
több mint 4 éve
Most végülis kérik a papírt a teraszokon is? Vagy oda bárki beülhet? Már elvesztettem a fonalat....Baromira nem kérnek semmit. Mert miért is kérnének?
peterk2005
több mint 4 éve
Most végülis kérik a papírt a teraszokon is? Vagy oda bárki beülhet? Már elvesztettem a fonalat....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Hát így rohadt nehéz lesz még 2-3-4 millió embert betuszkolni oltani, ha ennyire bedobták a gyeplőt...
több mint 4 éve
Gyanítom, hogy akik ezt megszülték, azok most vannak rapporton. Állnak a szőnyeg szélén és hallgatják, hogy miért nem olvastak némi nyugati (szakmai) anyagot, mielőtt "feltorlódtak a számok"?Nem egyik pillanatról a másikra szülték. Valószínűleg Gulyás Gergely is ezekre az adatokra alapozva közölte a csütörtöki kormányinfón, hogy a kínai jobb, mint a Pfizer, az orosz pedig jobb, mint a kínai.
peterk2005
több mint 4 éve
Ez már csak simán a hulladék általános egészségi állapot és az EÜ "fejlettség" közötti történetEmberek, nézzétek már meg a vakcinatáblázatot, amit a kormány kinyomott. Senkinek nem gyanús semmi?Kéne olvasni egy kis világsajtót (szakmait) vakcina ügyben. Éppen a napokban linkeltem az amerikai CDC felmérését, hogy 77 millió (második) dózis beadása után ott 5800 fertőzést regisztráltak a már beoltottak között, ebből 380 körül kerültek kórházba, és 75 körül haltak bele. Mi beadtunk másfél milliót (második utániról van szó), és ebből lett 5800 regisztrált betegünk és 273 halott? Úgy, hogy az USA-ban sokszor annyit tesztelnek lakosság arányosan, mint nálunk, szóval ott kisebb a "bújkáló" fertőzések aránya?
nagylaza
Na ne már.....
peterk2005
több mint 4 éve
Mennyi a százezer megbetegedésre jutó halálozások száma az oltás nélkülieknék?Ezt csak a masszívan oltásellenes baloldal tudhassa! Meg a gyíkemberek.
Bazzani
több mint 4 éve
Tán nem hiszel a nemzethy kormányunknak?Emberek, nézzétek már meg a vakcinatáblázatot, amit a kormány kinyomott. Senkinek nem gyanús semmi?Kéne olvasni egy kis világsajtót (szakmait) vakcina ügyben. Éppen a napokban linkeltem az amerikai CDC felmérését, hogy 77 millió (második) dózis beadása után ott 5800 fertőzést regisztráltak a már beoltottak között, ebből 380 körül kerültek kórházba, és 75 körül haltak bele. Mi beadtunk másfél milliót (második utániról van szó), és ebből lett 5800 regisztrált betegünk és 273 halott? Úgy, hogy az USA-ban sokszor annyit tesztelnek lakosság arányosan, mint nálunk, szóval ott kisebb a "bújkáló" fertőzések aránya?
nagylaza
Na ne már.....
peterk2005
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Gyanítom, hogy akik ezt megszülték, azok most vannak rapporton. Állnak a szőnyeg szélén és hallgatják, hogy miért nem olvastak némi nyugati (szakmai) anyagot, mielőtt "feltorlódtak a számok"?Hát éppen ez az.Emberek, nézzétek már meg a vakcinatáblázatot, amit a kormány kinyomott. Senkinek nem gyanús semmi?Kéne olvasni egy kis világsajtót (szakmait) vakcina ügyben. Éppen a napokban linkeltem az amerikai CDC felmérését, hogy 77 millió (második) dózis beadása után ott 5800 fertőzést regisztráltak a már beoltottak között, ebből 380 körül kerültek kórházba, és 75 körül haltak bele. Mi beadtunk másfél milliót (második utániról van szó), és ebből lett 5800 regisztrált betegünk és 273 halott? Úgy, hogy az USA-ban sokszor annyit tesztelnek lakosság arányosan, mint nálunk, szóval ott kisebb a "bújkáló" fertőzések aránya?
nagylaza
Na ne már.....
peterk2005
nagylaza
Bazzani
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Mennyi a százezer megbetegedésre jutó halálozások száma az oltás nélkülieknék?Emberek, nézzétek már meg a vakcinatáblázatot, amit a kormány kinyomott. Senkinek nem gyanús semmi?linkelnéd? még nem tértem magamhoz 😀
nagylaza
Negritis
shawnka
több mint 4 éve
Hát éppen ez az.Emberek, nézzétek már meg a vakcinatáblázatot, amit a kormány kinyomott. Senkinek nem gyanús semmi?Kéne olvasni egy kis világsajtót (szakmait) vakcina ügyben. Éppen a napokban linkeltem az amerikai CDC felmérését, hogy 77 millió (második) dózis beadása után ott 5800 fertőzést regisztráltak a már beoltottak között, ebből 380 körül kerültek kórházba, és 75 körül haltak bele. Mi beadtunk másfél milliót (második utániról van szó), és ebből lett 5800 regisztrált betegünk és 273 halott? Úgy, hogy az USA-ban sokszor annyit tesztelnek lakosság arányosan, mint nálunk, szóval ott kisebb a "bújkáló" fertőzések aránya?
nagylaza
Na ne már.....
peterk2005
több mint 4 éve
Emberek, nézzétek már meg a vakcinatáblázatot, amit a kormány kinyomott. Senkinek nem gyanús semmi?Kéne olvasni egy kis világsajtót (szakmait) vakcina ügyben. Éppen a napokban linkeltem az amerikai CDC felmérését, hogy 77 millió (második) dózis beadása után ott 5800 fertőzést regisztráltak a már beoltottak között, ebből 380 körül kerültek kórházba, és 75 körül haltak bele. Mi beadtunk másfél milliót (második utániról van szó), és ebből lett 5800 regisztrált betegünk és 273 halott? Úgy, hogy az USA-ban sokszor annyit tesztelnek lakosság arányosan, mint nálunk, szóval ott kisebb a "bújkáló" fertőzések aránya?
nagylaza
Na ne már.....

több mint 4 éve
OLTÁSELLENES KORMÁNY

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
köszi, nem láttam a linket korábban mert nem olvastam vissza 4 oldalt 😀shawnkaEmberek, nézzétek már meg a vakcinatáblázatot, amit a kormány kinyomott. Senkinek nem gyanús semmi?linkelnéd? még nem tértem magamhoz 😀
nagylaza
Negritis
ami fura hogy nem volt 100k AZ oltás?
a fő gond ezzel amúgy hogy így nem lehet mérni mert nem tudni hogy az oltás pillanatában beteg vagy-e
valamint az is szánalmas ahogy megy a "push" hogy az első oltás után egyből lehet nyitni ...
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
20k elso oltast sem sikerult beadni tegnap. Halottak szama meg mindig 200 felett van.22 ezret. És beadtak azért 70 ezer másodikat is. A kórházi oltópontok dolgoztak, csak főleg a március közepétől felfutó oltások második adagjait szúrták. Gondolom most a háziorvosok hétvégén már nem oltanak, így kevés az első. A hétfő-kedd-szerdai számokra leszek kíváncsi.
Beki

több mint 4 éve
Emberek, nézzétek már meg a vakcinatáblázatot, amit a kormány kinyomott. Senkinek nem gyanús semmi?A kínainál elrontották, nem nulla lett az összes 😀
nagylaza
több mint 4 éve
Már linkeltem, de shawnka megoldása plasztikusabb...Emberek, nézzétek már meg a vakcinatáblázatot, amit a kormány kinyomott. Senkinek nem gyanús semmi?linkelnéd? még nem tértem magamhoz 😀
nagylaza
Negritis
több mint 4 éve
Emberek, nézzétek már meg a vakcinatáblázatot, amit a kormány kinyomott. Senkinek nem gyanús semmi?linkelnéd? még nem tértem magamhoz 😀
nagylaza
Negritis
több mint 4 éve
Emberek, nézzétek már meg a vakcinatáblázatot, amit a kormány kinyomott. Senkinek nem gyanús semmi?linkelnéd? még nem tértem magamhoz 😀
nagylaza
több mint 4 éve
Emberek, nézzétek már meg a vakcinatáblázatot, amit a kormány kinyomott. Senkinek nem gyanús semmi?
több mint 4 éve
Talan a legbeszedesebb statisztika:Az elmult 50 ev alatt atlagosan 300an haltak meg itthon egy nap alatt (tenyleg csak napi atlagot nezve, nyilvan telen magasabb, nyaron picit alacsonyabb altalaban).
Oktober ota 3 olyan nap volt, amikor 50 alatti covid elhunyt volt hivatalosan lejentve.
Atlagban mar tobb, mint fel eve napi 150 covid halott van (igaz ezt elegge a 3.hullam tolja meg, oktoberben 100 alatti atlag volt, november 100-150 kozt, december 200 koruli atlag, januar-februar megint 100 koruli, marcius kozepetol meg napi 200-300).
De persze az egesz 2020at nezve hasonloan allunk mint barmelyik europai orszag. Igaz novemberben a nemeteknel 10%os tobblethalalozas volt nalunk 40%os, azota itthon meg tovabb romlott a helyzet....
Igazabol nem ertem, miert nem 2020 elso 3.5 honapjat hasonlitottak ossze az akkori Eszak-Olasz helyzettel. Vagy a Don kanyarral.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."