Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Ez meg az igazgató baromsága (már bocsánat) hogy ezt engedi, meg a tanáré, aki kitalálja és ennyi belátás nincs benne...Azért a hülyeség az folyik..........a tankerület kitalálta, illetve nekik is kitalálta valaki...hogy nem lehet osztály, csoport összevonásokat csinálni évfolyamokon belül. Azaz mondjuk a 4.a és a 4b osztályos nem lehet együtt hittan órán.......azaz, ha több osztályból van gyereked, kvázi nem tudod megtartani az órákat vagy osztódással szaporodsz, mert ugye azoknak egy időbe kell lenni....agyrém....És az, hogy be kell menni számonkérésre mindenkinek....a tanár már most szólt, hogy szerdán akkor 8-10-ig mindenki be, mert dolgozatírás, meg tollbamondás.
De ha ennyire "félnek", akkor minek engedik vissza a gyereket egyáltalán....
dande
Nem igazán értem...ha a szülő azt mondja, hogy nem viszi a kockázatok miatt a gyerekét iskolába, akkor miért jó, ha csak hetente pár órára ugyan, de csak azért is behívják mindegyiket. 27-en vannak az osztályba, 10 éves gyerekek. Vajon értik a tanárok/igazgatók/politikusok, hogy itt mivel játszanak?
Klaci79
Közben a "mi" ügyünkben már intézkednek.....de ebben az a borzasztó, hogy ez lejut az iskolaszintig...hogy nincs egy ember a tankerületnél vagy a döntéshozó környezetében, hogy szóljon, hogy te ez hülyeség........tudom, sokat várok 😛
több mint 4 éve
Azért a hülyeség az folyik..........a tankerület kitalálta, illetve nekik is kitalálta valaki...hogy nem lehet osztály, csoport összevonásokat csinálni évfolyamokon belül. Azaz mondjuk a 4.a és a 4b osztályos nem lehet együtt hittan órán.......azaz, ha több osztályból van gyereked, kvázi nem tudod megtartani az órákat vagy osztódással szaporodsz, mert ugye azoknak egy időbe kell lenni....agyrém....És az, hogy be kell menni számonkérésre mindenkinek....a tanár már most szólt, hogy szerdán akkor 8-10-ig mindenki be, mert dolgozatírás, meg tollbamondás.
De ha ennyire "félnek", akkor minek engedik vissza a gyereket egyáltalán....
dande
Nem igazán értem...ha a szülő azt mondja, hogy nem viszi a kockázatok miatt a gyerekét iskolába, akkor miért jó, ha csak hetente pár órára ugyan, de csak azért is behívják mindegyiket. 27-en vannak az osztályba, 10 éves gyerekek. Vajon értik a tanárok/igazgatók/politikusok, hogy itt mivel játszanak?
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Ma felhívtam a körzetit.Kolléganő mondja, szerdán hívták anyukáját, menjen oltásra aznap. Megkérdezte, lánya esetleg rajta van-e a listán? Nem tudják, sokan vannak, nincs idő ezzel szöszölni, most időseket oltanak. Be is vitte szerda délután édesanyját. Másnap, csütörtök délután hívják a lányát, hogy ma délelőtt menjen be oltásra.
Több százan vannak még nála felírva. De nem értek rá megmondani, hogy én benne vagyok e.
Bazzani
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Nálunk mennek a srácok hétfőtől, a lányom legalábbis biztosan a bölcsibe. Ott max 7en vannak együtt plusz a két gondozó. A fiam csak akkor megy oviba ha normálisan elindul a csoportja, nem ilyen össze csapott gyüjtő lesz. Neki az összes ovónője már volt covidos, több gyerek is a csoportjából de megúszta szerencsére. Amúgy is tök jó ovi olyan szempontból, hogy teljesen külön kis házakban vannak 2 csoport/ ház a gyerekek, ott is jó messze egymástól a 2 szoba. A mentális állapotuk és a nejemé is így, hogy hétfőn 10 napja bennünk a ruszki azt eredményezte, hogy mérlegelés után elengedjük őket....Pont ugyanezt gondoltuk végig és ugyanerre a döntésre jutottunk.
peach

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Ma felhívtam a körzetit.Milyen érzés telefonon beszélni a körzetissel? Meséld már el. 😀
Bazzani
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ma felhívtam a körzetit.Több százan vannak még nála felírva. De nem értek rá megmondani, hogy én benne vagyok e.
több mint 4 éve
Saját oltós sztori Másfél hónapja regisztráltam, mivel makkegészséges vagyok, feleslegesnek éreztem korábban regelni.
Aztán vagy egy hónapja elkezdtem hívogatni a háziorvosomat, a mendemondák alapján hátha valahonnan lepattan egy kínai vagy Astra. Ahogy hittem. Míg korábban bármit el tudtam intézni a dokival telefonon, most konkrétan rendelési időben nem volt kapcsolható a száma, rendelési idő után persze kicsengett, senki se vette fel.
Kedden aztán megcsörren a teló, háziorvos hív mobilról, mit szólnék egy pénteki Pfizerhez az Uzsokiban, reggel nyolckor? Kicsusszant a számból egy navégre.
Odaérek ma 20 perccel korábban, korrekt sor áll a kórház előtt, de viszonylag gyorsan fogytak előlem az emberek. Az épületbe érve az előttem sorban állók közül több ember is csalódott arccal fordul vissza, a regisztrációt végző egyenruhás szerint az orvosuk nem adta le a nevüket. Megy a szentségelés, hát nem az én háziorvosom neve visszhangzik mindenki szájából?
Lélekben felkészültem arra, hogy ma mégsem szúrnak meg, egyenruhás kérdi ki az orvosom, majd bizalmát vesztve pötyögi a nevem a rendszerbe. Hopsz, ott a találat, engem nem felejtett el lejelenteni a doki.
Fáradjon beljebb, 3 oltópont egymás mellett, egy perc múlva már szabad a vállam és konkrétan nyolc óra nullanullakor bennem a tű.
Sajnálom azokat akik pórul jártak, de összességében nagyon szervezett és gördülékeny volt az egész.
több mint 4 éve
Semmi durca nincs bennem. Februárban bármit elfogadtam volna (kínait kivéve), most egyszerűen nem látom értelmét, hogy beszúrassak egy AZ-t, aminek júliusban kapom meg majd a második adagját. Ha még egy hónapot kell is a seggemen ülnöm, és csak utána kapok mondjuk Sputnikot vagy Pzifert, akkor is egy hónappal hamarabb bennem lesz a második kör is, mintha ma szúrnának AZ-t. Hát ez nekem (most már) no-go. Ennyi.kicsit durcás menyecske, hogy ha eddig nem hívtál akkor bizony dolgozz meg értem 😊De azért a nekem csak nyugati kell, de miért nem hívnak részét tartom hogy kicsit furcsa.TocaMiért? Ha hívták volna, felajánlanak valamit és nem kéri, és utána reklamálna, akkor érteném, hogy mit furcsállsz. De ha nem hívják, pedig a korosztálya / rizikófaktorai miatt már bőven sorra kellett volna, hogy kerüljön, annak semmi köze ahhoz, hogy mit fogadna el vagy sem.
Engem sem hívtak még, pedig én is decemberben regisztráltam, az elsők között. Itt a környezetemben már olyan huszonéveseket is hívtak és kaptak oltást, akiket én beszéltem rá, hogy regisztráljanak. Regisztráltak két hete, és egy hete már oltás van bennük. Nálam meg nem csörög a telefon. Ettől teljesen független, hogy ha csörögni fog, akkor most már nem fogok akármit elfogadni. Nagyon nem fogok válogatni, de van olyan amit nem kérek. És akkor nem is fogok pampogni. Kiállok a sorból, visszaállok a végére és kivárom mire lesz másik.
peterk2005
ettől még igazad van, csak vicecs
Negritis

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
De őt hívták csak az oroszt elutasította, ha jól értettem / emlékszem.De azért a nekem csak nyugati kell, de miért nem hívnak részét tartom hogy kicsit furcsa.TocaMiért? Ha hívták volna, felajánlanak valamit és nem kéri, és utána reklamálna, akkor érteném, hogy mit furcsállsz. De ha nem hívják, pedig a korosztálya / rizikófaktorai miatt már bőven sorra kellett volna, hogy kerüljön, annak semmi köze ahhoz, hogy mit fogadna el vagy sem.
Engem sem hívtak még, pedig én is decemberben regisztráltam, az elsők között. Itt a környezetemben már olyan huszonéveseket is hívtak és kaptak oltást, akiket én beszéltem rá, hogy regisztráljanak. Regisztráltak két hete, és egy hete már oltás van bennük. Nálam meg nem csörög a telefon. Ettől teljesen független, hogy ha csörögni fog, akkor most már nem fogok akármit elfogadni. Nagyon nem fogok válogatni, de van olyan amit nem kérek. És akkor nem is fogok pampogni. Kiállok a sorból, visszaállok a végére és kivárom mire lesz másik.
peterk2005
Vagy csak félreértettem akkor meg mea culpa.
több mint 4 éve
Pláne, hogy a legény is meg van már rogyva. Konkrétan elsírta magát, hogy ő most már menni akar ha mehet. Egyre inkább látszik, hogy benne hosszabb távon fog nyomot hagyni ez az egy év mint pl. bennem. Próbálnám a legjobbat adni, de most két rossz döntés közül kell a kevésbé rosszat választanom.Én kisáltalánosban egyszer hét hónapot hagytam ki egyben (baleset, nyár végén összetörtem a lábamat és több műtéttel kellett helyrerakni a bokámat. 5 hónap fekvés, 2 hónap rehab lett belőle), Ősztől kezdve egészen március közepéig skippeltem egy évet. Nehezen viseltem persze. Kiskölök voltam, hiányzott a mozgás, a társaság, stb., de nem hagyott az olyan mély nyomokat. Tizennyolc évesen az egy év kötelező katonai szolgálat összehasonlíthatatlanul nagyobb pszichés sokk volt számomra. (Én még az évet is befejeztem - különvizsgával júniusban - ismételnem sem kellett. Pedig akkor se online oktatás, se mobilteló, se internet, se semmi nem volt. Amíg kórházban feküdtem, hetente egyszer kaptam meg a heti házikat, és döntően magam tanultam, mert a szüleim se tudtak ott segíteni. Otthon már picit jobb volt, az osztálytársam naponta bejött suli után otthagyni a feladatokat, és akkor volt egy fél óra társaságom is.)
clbass
Ha nincs pszichés megrogyás csak hangulatilag vannak kipurcanva, az hamar el fog múlni. Visszamennek, találkoznak majd újra a haverokkal, tudnak mozogni, és két hónap múlva nem is emlékeznek rá. 😊 (Ahol meg phichés megrogyás lett belőle, ott már sajna a suli nem segít amúgy sem. Az pszichológust igényel. De szerencsére ez azért ritka. Ahhoz általában kell valami eleve meglevő induló baj is, amire rá jön a bezártság.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ja már bőven a harminc alattiakat is oltják, Hurka öcsém ma kapott AZ-t

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Nálunk mennek a srácok hétfőtől, a lányom legalábbis biztosan a bölcsibe. Ott max 7en vannak együtt plusz a két gondozó. A fiam csak akkor megy oviba ha normálisan elindul a csoportja, nem ilyen össze csapott gyüjtő lesz. Neki az összes ovónője már volt covidos, több gyerek is a csoportjából de megúszta szerencsére. Amúgy is tök jó ovi olyan szempontból, hogy teljesen külön kis házakban vannak 2 csoport/ ház a gyerekek, ott is jó messze egymástól a 2 szoba. A mentális állapotuk és a nejemé is így, hogy hétfőn 10 napja bennünk a ruszki azt eredményezte, hogy mérlegelés után elengedjük őket....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
kicsit durcás menyecske, hogy ha eddig nem hívtál akkor bizony dolgozz meg értem 😊De azért a nekem csak nyugati kell, de miért nem hívnak részét tartom hogy kicsit furcsa.TocaMiért? Ha hívták volna, felajánlanak valamit és nem kéri, és utána reklamálna, akkor érteném, hogy mit furcsállsz. De ha nem hívják, pedig a korosztálya / rizikófaktorai miatt már bőven sorra kellett volna, hogy kerüljön, annak semmi köze ahhoz, hogy mit fogadna el vagy sem.
peterk2005
ettől még igazad van, csak vicecs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
De azért a nekem csak nyugati kell, de miért nem hívnak részét tartom hogy kicsit furcsa.TocaMiért? Ha hívták volna, felajánlanak valamit és nem kéri, és utána reklamálna, akkor érteném, hogy mit furcsállsz. De ha nem hívják, pedig a korosztálya / rizikófaktorai miatt már bőven sorra kellett volna, hogy kerüljön, annak semmi köze ahhoz, hogy mit fogadna el vagy sem.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
De ha ennyire "félnek", akkor minek engedik vissza a gyereket egyáltalán....Mert ez az első lépése a nyitásnak. Enélkül a terasz biznisz se mehet.
dande
| Nem értem én se. |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Azért a hülyeség az folyik..........a tankerület kitalálta, illetve nekik is kitalálta valaki...hogy nem lehet osztály, csoport összevonásokat csinálni évfolyamokon belül. Azaz mondjuk a 4.a és a 4b osztályos nem lehet együtt hittan órán.......azaz, ha több osztályból van gyereked, kvázi nem tudod megtartani az órákat vagy osztódással szaporodsz, mert ugye azoknak egy időbe kell lenni....agyrém....De ha ennyire "félnek", akkor minek engedik vissza a gyereket egyáltalán....
több mint 4 éve
Ez így igen jól hangzik! Le a kalappal a tanáraitok előtt a rugalmasságért, a közösség előtt a háttér biztosításáért 😉Mi az ált iskolásunknak mentesítést kértünk még két hétre, ami hosszabbítható. Az igazgatónk ma adta meg, én még máj 3-i hétre kértem HO-t, mert az ovisok máj 10-ig itthon maradnak velem.Teljesen logikus amit írsz, alapvetően magam is így gondolom, de mindig ot egy de...1 év alatt egyszer nem hallottunk információkat az érintett gyermekek számáról.Hát, ha már megkérdezted: a feleséged tanár, aki a következő három hétben nem megy dolgozni. Tanárként - mindegy milyen szakos - nem lehet gond, hogy a 9 éves lurkódat pár hétig szinten tartsa, átvegye vele az anyagot úgy, hogy a lurkó nem szenvedi meg ennek a kárát. Ha a lurkót ráadásul félted is, akkor ez bár egy nem öröm döntés, de nem is nehéz .... szerintem.
Az iskolanyitás előtti utolsó munkanapon bedobnak egy morzsát, ami csak mégjobban elbizonytalanít...
A felelősség rámtolva...és nem is érzem jól magam alatta 😕
Szülők hasonló cipőben mint én (5 éves kisasszony / 9 éves kislegény), hogy döntötök?
Feleségem csak felsőben tanít, és amennyiben a könyvtárat nem kell kinyitnia, úgy még 3 hetet otthon van.
Lányom márciusban átesett, így elvileg védett, és már nagyon menne oviba.
Fiamnak tegnap csináltunk antigén gyorstesztet, de eddig őt elkerülte ez a szar. Ő is nagyon menne, ráadásul 3 hét alatt házilag beszerezni, bepótolni a tananyagot nem egyszerű (Ugyebár a digitális oktatás és a tananyag tálcán megszűnik).
A legnagyobb gondom, hogy korábban voltak asztmatikus tünetei, és nem a legerősebb a tüdeje...féltem...
Jelenleg fingom nincs, hogy mivel tennék most jót 😕
clbass
A kislány mehet oviba. Ha nemrég átesett rajta, nem fog újra lebetegedni, és haza se fogja cipelni. Nála inkább az lesz a feladat, hogy a következő hetekben / hónapokban érdemes lesz majd egy tüzetes átvizsgálást csinálni nála, mert ahogy olvasom sok picinél - sok tünetmentes picinél is - vannak elég csúnya poszt covid utóhatások. Jobb félni, mint megijedni.
peterk2005
Ez már egy kicsit személyesebb probléma, de egyfelől engem nem zavar, másfelől sokan járunk most hasonló cipőben. Egy közös eszmecsere hasznos lehet az érintetteknek.
Szóval a de...
Anya bár iskolába nem megy, neki a digitális oktatás folytatódik. A tanári munkája mellett az iskolakönyvtáros feledata pont az elkövetkezendő két hétben a legsűrűbb (jövő évi tankönyvrendelés). 50%-ban sem tud majd a gyerekre figyelni! A gyerek pedig megszenvedi a kárát! Meg anya is. Meg apa is 😀
Ez nem pár hét 😉 Ez mostanra kisebb megszakításokkal 3 hónap + 1 hónap + 2hét +2hét + 7 hét...
Az idei digitális oktatás már egészen kezelhető és hasznos volt! Nem lehet egy lapon említeni 3 hét hiányzós pótlómunkával, pláne nem 3 hét valós oktatással. Füstölne a szolfézs, a furulya, a beszélgetős órák a többiekkel. Ez még a jelenlegi helyzetből is erős visszalépés lenne. Pláne, hogy a legény is meg van már rogyva. Konkrétan elsírta magát, hogy ő most már menni akar ha mehet. Egyre inkább látszik, hogy benne hosszabb távon fog nyomot hagyni ez az egy év mint pl. bennem. Próbálnám a legjobbat adni, de most két rossz döntés közül kell a kevésbé rosszat választanom.
Szóval nem. Ez nem egyszerű döntés szerintem...
clbass
Feleségem máj 3-tól érettségin felügyel, 10-tól kezdenek a középsuliban.
Próbáljuk vhogy kibekkelni, hogy a második oltásunk meglegyen és pl ne kerüljünk karanténba se, de elvileg feleségem az ismétlőt csak a nyitás hetén kapja meg.
A srácokkal már nagyon nehéz, pszichésen megviseli őket, h nem találkoznak kortársakkal. Még egy pici türelmet kértem tőlük😃
Tegnap osztályfőnökünk azt ígérte, hogy ő az összes óráját (magyarok, körny, ének, tech, rajz) + matektanár is élőben projektoron közvetítik Osztálypénzből vettünk nekik desktopot és bluetooth mikrofont, h ne legyen tech probléma. A tesit nem tudjuk megoldani, max vmi videókat küldünk a gyakorlatokról.
Az órai munkát és a házikat DKT-ban ugyanúgy küldik és visszaküljük, live meeten felelnek ( eddig is így ment), Redmenta teszt lesz a dolgozat (időkóddal, időlimittel) stb.
Elméletileg már minden tantárgyból van annyi jegyük, h osztályozhatók legyenek és ne kelljen különbözeti vizsgázniuk.
Amúgy nálunk 3 hét távollét kb 86 igazolt óra hiányzásnak felel meg.
Remélem segítettem!
Willie Parker
több mint 4 éve
Mi az ált iskolásunknak mentesítést kértünk még két hétre, ami hosszabbítható. Az igazgatónk ma adta meg, én még máj 3-i hétre kértem HO-t, mert az ovisok máj 10-ig itthon maradnak velem.Teljesen logikus amit írsz, alapvetően magam is így gondolom, de mindig ot egy de...1 év alatt egyszer nem hallottunk információkat az érintett gyermekek számáról.Hát, ha már megkérdezted: a feleséged tanár, aki a következő három hétben nem megy dolgozni. Tanárként - mindegy milyen szakos - nem lehet gond, hogy a 9 éves lurkódat pár hétig szinten tartsa, átvegye vele az anyagot úgy, hogy a lurkó nem szenvedi meg ennek a kárát. Ha a lurkót ráadásul félted is, akkor ez bár egy nem öröm döntés, de nem is nehéz .... szerintem.
Az iskolanyitás előtti utolsó munkanapon bedobnak egy morzsát, ami csak mégjobban elbizonytalanít...
Szülők hasonló cipőben mint én (5 éves kisasszony / 9 éves kislegény), hogy döntötök?
Feleségem csak felsőben tanít, és amennyiben a könyvtárat nem kell kinyitnia, úgy még 3 hetet otthon van.
Fiamnak tegnap csináltunk antigén gyorstesztet, de eddig őt elkerülte ez a szar. Ő is nagyon menne, ráadásul 3 hét alatt házilag beszerezni, bepótolni a tananyagot nem egyszerű (Ugyebár a digitális oktatás és a tananyag tálcán megszűnik).
A legnagyobb gondom, hogy korábban voltak asztmatikus tünetei, és nem a legerősebb a tüdeje...féltem...
clbass
A kislány mehet oviba. Ha nemrég átesett rajta, nem fog újra lebetegedni, és haza se fogja cipelni. Nála inkább az lesz a feladat, hogy a következő hetekben / hónapokban érdemes lesz majd egy tüzetes átvizsgálást csinálni nála, mert ahogy olvasom sok picinél - sok tünetmentes picinél is - vannak elég csúnya poszt covid utóhatások. Jobb félni, mint megijedni.
peterk2005
Ez már egy kicsit személyesebb probléma, de egyfelől engem nem zavar, másfelől sokan járunk most hasonló cipőben. Egy közös eszmecsere hasznos lehet az érintetteknek.
Szóval a de...
Anya bár iskolába nem megy, neki a digitális oktatás folytatódik. A tanári munkája mellett az iskolakönyvtáros feledata pont az elkövetkezendő két hétben a legsűrűbb (jövő évi tankönyvrendelés). 50%-ban sem tud majd a gyerekre figyelni! A gyerek pedig megszenvedi a kárát! Meg anya is. Meg apa is 😀
Ez nem pár hét 😉 Ez mostanra kisebb megszakításokkal 3 hónap + 1 hónap + 2hét +2hét + 7 hét...
Az idei digitális oktatás már egészen kezelhető és hasznos volt! Nem lehet egy lapon említeni 3 hét hiányzós pótlómunkával, pláne nem 3 hét valós oktatással. Füstölne a szolfézs, a furulya, a beszélgetős órák a többiekkel. Ez még a jelenlegi helyzetből is erős visszalépés lenne. Pláne, hogy a legény is meg van már rogyva. Konkrétan elsírta magát, hogy ő most már menni akar ha mehet. Egyre inkább látszik, hogy benne hosszabb távon fog nyomot hagyni ez az egy év mint pl. bennem. Próbálnám a legjobbat adni, de most két rossz döntés közül kell a kevésbé rosszat választanom.
Szóval nem. Ez nem egyszerű döntés szerintem...
clbass
Feleségem máj 3-tól érettségin felügyel, 10-tól kezdenek a középsuliban.
Próbáljuk vhogy kibekkelni, hogy a második oltásunk meglegyen és pl ne kerüljünk karanténba se, de elvileg feleségem az ismétlőt csak a nyitás hetén kapja meg.
A srácokkal már nagyon nehéz, pszichésen megviseli őket, h nem találkoznak kortársakkal. Még egy pici türelmet kértem tőlük😃
Tegnap osztályfőnökünk azt ígérte, hogy ő az összes óráját (magyarok, körny, ének, tech, rajz) + matektanár is élőben projektoron közvetítik Osztálypénzből vettünk nekik desktopot és bluetooth mikrofont, h ne legyen tech probléma. A tesit nem tudjuk megoldani, max vmi videókat küldünk a gyakorlatokról.
Az órai munkát és a házikat DKT-ban ugyanúgy küldik és visszaküljük, live meeten felelnek ( eddig is így ment), Redmenta teszt lesz a dolgozat (időkóddal, időlimittel) stb.
Elméletileg már minden tantárgyból van annyi jegyük, h osztályozhatók legyenek és ne kelljen különbözeti vizsgázniuk.
Amúgy nálunk 3 hét távollét kb 86 igazolt óra hiányzásnak felel meg.
Remélem segítettem!
több mint 4 éve
90/60/65 ilyen vérnyomásokat produkált, ezt azért jó lett volna megfigyelni.Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy nekem a 90/50-es vérnyomás, 57-60-as pulzussal a normális.
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
| Mi is viszünk minden héten vmit Ceglédre (a diakóniai dolgukat nem tudó élősködő vallásosak/egyházak 😉 😛) |54.5k első új oltás, ismét csökkent a kórházban ápoltak és lélegeztetőgépen levők száma, de halálesetek száma továbbra is 200 felett van.Anyám ahol feküdt MINDENKIT! hazaküldtek, de az állapotuk nem biztos, hogy megengedte volna, illetve azért jó lett volna még a megfigyelés. Anyám szobatársa pl úgy ment haza, hogy még javában köhög. Anyám szerintem amúgy a Covidból kijött, de a vérnyomása a béka segge alatt, az előbb is a földről kanalaztuk fel. 90/60/65 ilyen vérnyomásokat produkált, ezt azért jó lett volna megfigyelni. Kedden az ügyeletes orvos egy dilidoki volt, szerdán egy ortopédus. Az ápolókra egy rossz szót nem mondott, tényleg nagyon rendesek voltak. A kórházban voltak adományok, de arról nem szabad beszélni a dokiknak (gyümölcs, kaja).
Beki
NB2
több mint 4 éve
54.5k első új oltás, ismét csökkent a kórházban ápoltak és lélegeztetőgépen levők száma, de halálesetek száma továbbra is 200 felett van.Anyám ahol feküdt MINDENKIT! hazaküldtek, de az állapotuk nem biztos, hogy megengedte volna, illetve azért jó lett volna még a megfigyelés. Anyám szobatársa pl úgy ment haza, hogy még javában köhög. Anyám szerintem amúgy a Covidból kijött, de a vérnyomása a béka segge alatt, az előbb is a földről kanalaztuk fel. 90/60/65 ilyen vérnyomásokat produkált, ezt azért jó lett volna megfigyelni. Kedden az ügyeletes orvos egy dilidoki volt, szerdán egy ortopédus. Az ápolókra egy rossz szót nem mondott, tényleg nagyon rendesek voltak. A kórházban voltak adományok, de arról nem szabad beszélni a dokiknak (gyümölcs, kaja).
Beki
több mint 4 éve
No, ápr. 22. csüt Astra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Melyikkel van bajod, a tenyeres, vagy a fonák pörivel?"pöri".off: a "lurkó" nálam benne van a top 10 leggyűlöltebb magyar szóban 😀1 év alatt egyszer nem hallottunk információkat az érintett gyermekek számáról.Hát, ha már megkérdezted: a feleséged tanár, aki a következő három hétben nem megy dolgozni. Tanárként - mindegy milyen szakos - nem lehet gond, hogy a 9 éves lurkódat pár hétig szinten tartsa, átvegye vele az anyagot úgy, hogy a lurkó nem szenvedi meg ennek a kárát. Ha a lurkót ráadásul félted is, akkor ez bár egy nem öröm döntés, de nem is nehéz .... szerintem.
clbass
peterk2005
on: tippre a fenti jó tanács, hasonló helyzetben igy cselekednék
briareos
Azonnal tudnék néha ütni érte.
Amadeus
több mint 4 éve
Akkor legyen helyette purdé? 😊off: a "lurkó" nálam benne van a top 10 leggyűlöltebb magyar szóban 😀1 év alatt egyszer nem hallottunk információkat az érintett gyermekek számáról.Hát, ha már megkérdezted: a feleséged tanár, aki a következő három hétben nem megy dolgozni. Tanárként - mindegy milyen szakos - nem lehet gond, hogy a 9 éves lurkódat pár hétig szinten tartsa, átvegye vele az anyagot úgy, hogy a lurkó nem szenvedi meg ennek a kárát. Ha a lurkót ráadásul félted is, akkor ez bár egy nem öröm döntés, de nem is nehéz .... szerintem.
clbass
peterk2005
briareos
több mint 4 éve
aki nekem ezt elsüti egyszerűen nem állok szóba vele többetPocaklakó."pöri".off: a "lurkó" nálam benne van a top 10 leggyűlöltebb magyar szóban 😀1 év alatt egyszer nem hallottunk információkat az érintett gyermekek számáról.Hát, ha már megkérdezted: a feleséged tanár, aki a következő három hétben nem megy dolgozni. Tanárként - mindegy milyen szakos - nem lehet gond, hogy a 9 éves lurkódat pár hétig szinten tartsa, átvegye vele az anyagot úgy, hogy a lurkó nem szenvedi meg ennek a kárát. Ha a lurkót ráadásul félted is, akkor ez bár egy nem öröm döntés, de nem is nehéz .... szerintem.
clbass
peterk2005
briareos
Azonnal tudnék néha ütni érte.
Amadeus
MC12