Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Akinek nincs valami kizáró tényezője szerintem hülyeség taktikázni. BPA alapon kell vakcinát választani, ami épp van alapon. Pláne ha itt tényleg kinyitnak mindent és kiengedik a felelős és szolidáris magyar lakosságot, hogy tessenek amúgy rendesen viselkedni... Jó pár ismerős kivár és megnézi, hogy alakul az egész, meg mi van ha az egész csak humbuk.... Hátha nekik már nem kell oltani ha a többség megoldja a nyájimmunitást. No comment basszus, pedig elviekben értelmiségiek.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
54.5k első új oltás, ismét csökkent a kórházban ápoltak és lélegeztetőgépen levők száma, de halálesetek száma továbbra is 200 felett van.
több mint 4 éve
Így van...ennek ellenére a szputnyik 5 sincs a listámon, mert közben be tudtam lépni.Neki csak a pfizer/moderna duó felel meg, szputnyikot már eldobta egyszer ha jól emlékszemStezKlaci79.Klaci79kijoKlaci79r.baggioclbassMázlista...😀
Klaci79
kijo
peach
Ha január, február, márciusban jött volna, akkor még ok...most már ne ajánlgassák nekem.
A Pf-Mo-Jansen jöhet....
Nem 1-2 ismerősnek ajánlottak szputnyik 5-öt, aztán nem kérték és 2 nap múlva másikat kaptak.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Neki csak a pfizer/moderna duó felel meg, szputnyikot már eldobta egyszer ha jól emlékszemAmit irtam tegnapelott, azzal probalkozz. Felhivod a haziorvost, es hagyd meg neki a telefonszamod, hogy ha van vakcina, hivjanak, mesz. Minden ismerosom ezt csinalta, a leghosszabb varakozas valami egy-masfel het volt. Mivel jobbara mindegyik vakcinanal ugy kell osszeszedegetni az embereket, hogy fogyjanak. A szputnyiknal is ez van, te pedig, ha jol tudom, azt beadatnad.Megvan, így már láttam, de csak ügyfélkapu oldalról...nem tudtam, hogy ez ugyanaz...köszi, megnézem mindjárt, csak valamiért nem tudok belépni.Ügyfélkapu szükséges hozzá.Sajnos fogalmam sincs mi az az EESZT, vagy hogy használjam...regisztrálni sem tudok.Kicsit utána jártam a dolognak: Elvileg lista van amit kapnak és azon kell végig menni. amennyiben sokat beoltanak vagy sokan dobják majd egyszer eljutnak hozzád is.Én épp azon gondolkodom, hogy mennyivel kellene megvesztegetni a háziorvost egy oltásért? 150 ezret kaptak most, többek között az én háziorvosom is néhányat...de 47 és 41 évesek vagyunk, aztán mégis semmi hívás. Tuti ebből van jó kis korrupció...Micsoda? Szerintem inkább a mai megvilágosító gulyás beszéd után a "részvétem" az egyetlen helyes reakcióAmikor két napja letiltottak a Szputnyikról nem gondoltam volna, hogy most épp a rendelő előtt fogok állni és 5 percen belül megkapom a Pfizer-t! 😀Mázlista...😀
clbass
Klaci79
r.baggio
Klaci79
(Azért majd nézd meg az EESZT-t mert minden visszautasításod benne lesz.)
kijo
Klaci79
Az összes eddigi egészségügyi iratod megtalálható rajta. Nagyan hasznos és jól is működik.
kijo
Klaci79
A haziorvos mondta, hogy ezt csinaljuk. Azert is kell kulon leiratni a szamodat, mert a haziorvosok listajan telefonszam sosem szerepel, igy ha tudjak, hogy te adatnal amugy, es lenne vakcina, akkor sem tudnak hivni, hisz ok nem tudjak a szamod.
Mi ket napja mentunk be, es engem konretan harom oraja hivtak fel, hogy szombaton ha szeretnek, akkor szputnyikot adathatok be. Mas kerdes, hogy a doki ezuttal is azt mondta, hogy tudomasa szerint nem okozhat kart, de mivel masfel-ket honapja elkaptam a covidot, igy szerinte elobb menjek el vervetelre, hogy termel-e a verem antigent, ha igen, akkor meg varjak vele par hetet.
A lenyeg az, hogy amugy ha meghagyod a telefonszamod, akkor azert gyorsan megy ez. A listakba is lehet bizni, de latod, en regisztraltam, kiir a rendszer, megis elveszett valahol a matrixban a nevem. Rakerdezhetnek, mi tortent, ugysem tudnanak ra valaszolni. Inkabb futottam egy kort a dokinal, es lam, hivtak is.
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
"Petya a kieso Jansent a 3 dozisu rizstejjel potolna"
több mint 4 éve
A japók állítólag le akarnák mondani az olimpiát? Honnan lehetne leakasztani egy országot, akik 100 nap alatt összehoz egy másikat vajon? 😉Honnan, honnan??! Hát hol élsz?
Klaci79
Majd mi megrendezzük!
😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
A japók állítólag le akarnák mondani az olimpiát? Honnan lehetne leakasztani egy országot, akik 100 nap alatt összehoz egy másikat vajon? 😉
több mint 4 éve
Lehet menni teraszolni, csak a felszolgálónak kell maszkban lennie és védettségi igazolvány se szükségeltetik hozzá

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/uzlet/20210415/nagy-konnyites-jon-a-szep-kartyaknal-478826?fbclid=IwAR0mFl1Ow9s3XpGRSjY9f431cmhV1DywFMD8-1h5HNvAGVnEgUP6NQozNdwjah csak ha ezt mondjuk januárba mondják akkor elosztom a limitemet 😀
mondjuk ez nem faszság, limitig szállásra oszt lehet rá kajálni decemberig, utazni úgyse terveztünk idén se 😀
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/uzlet/20210415/nagy-konnyites-jon-a-szep-kartyaknal-478826?fbclid=IwAR0mFl1Ow9s3XpGRSjY9f431cmhV1DywFMD8-1h5HNvAGVnEgUP6NQozNdwmondjuk ez nem faszság, limitig szállásra oszt lehet rá kajálni decemberig, utazni úgyse terveztünk idén se 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Amit irtam tegnapelott, azzal probalkozz. Felhivod a haziorvost, es hagyd meg neki a telefonszamod, hogy ha van vakcina, hivjanak, mesz. Minden ismerosom ezt csinalta, a leghosszabb varakozas valami egy-masfel het volt. Mivel jobbara mindegyik vakcinanal ugy kell osszeszedegetni az embereket, hogy fogyjanak. A szputnyiknal is ez van, te pedig, ha jol tudom, azt beadatnad.Megvan, így már láttam, de csak ügyfélkapu oldalról...nem tudtam, hogy ez ugyanaz...köszi, megnézem mindjárt, csak valamiért nem tudok belépni.Ügyfélkapu szükséges hozzá.Sajnos fogalmam sincs mi az az EESZT, vagy hogy használjam...regisztrálni sem tudok.Kicsit utána jártam a dolognak: Elvileg lista van amit kapnak és azon kell végig menni. amennyiben sokat beoltanak vagy sokan dobják majd egyszer eljutnak hozzád is.Én épp azon gondolkodom, hogy mennyivel kellene megvesztegetni a háziorvost egy oltásért? 150 ezret kaptak most, többek között az én háziorvosom is néhányat...de 47 és 41 évesek vagyunk, aztán mégis semmi hívás. Tuti ebből van jó kis korrupció...Micsoda? Szerintem inkább a mai megvilágosító gulyás beszéd után a "részvétem" az egyetlen helyes reakcióAmikor két napja letiltottak a Szputnyikról nem gondoltam volna, hogy most épp a rendelő előtt fogok állni és 5 percen belül megkapom a Pfizer-t! 😀Mázlista...😀
clbass
Klaci79
r.baggio
Klaci79
kijo
Klaci79
Az összes eddigi egészségügyi iratod megtalálható rajta. Nagyan hasznos és jól is működik.
kijo
Klaci79
A haziorvos mondta, hogy ezt csinaljuk. Azert is kell kulon leiratni a szamodat, mert a haziorvosok listajan telefonszam sosem szerepel, igy ha tudjak, hogy te adatnal amugy, es lenne vakcina, akkor sem tudnak hivni, hisz ok nem tudjak a szamod.
Mi ket napja mentunk be, es engem konretan harom oraja hivtak fel, hogy szombaton ha szeretnek, akkor szputnyikot adathatok be. Mas kerdes, hogy a doki ezuttal is azt mondta, hogy tudomasa szerint nem okozhat kart, de mivel masfel-ket honapja elkaptam a covidot, igy szerinte elobb menjek el vervetelre, hogy termel-e a verem antigent, ha igen, akkor meg varjak vele par hetet.
A lenyeg az, hogy amugy ha meghagyod a telefonszamod, akkor azert gyorsan megy ez. A listakba is lehet bizni, de latod, en regisztraltam, kiir a rendszer, megis elveszett valahol a matrixban a nevem. Rakerdezhetnek, mi tortent, ugysem tudnanak ra valaszolni. Inkabb futottam egy kort a dokinal, es lam, hivtak is.
több mint 4 éve
Azért az óvoda is jó fej... nem tegnap lett kitalálva, hogy hétfőn nyitás, ehhez képest ma még rohadtul nem voltak képesek bármit mondani, mondjuk hogy a saját csoportjában lesz a gyerek, vagy összevont csoportok lesznek... majd holnap lesz értekezlet, és azután, esetleg. Ja, meg nyomatékosan megkért mindenkit a vezetőnő, hogy csak nagyon indokolt esetben vigyék a gyerekeket... faszom tele van velük, jó hogy elköltözünk lassan...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Sikerült bejutnom, de a coviddal kapcsolatos összes lehetőségnél "Nincs a keresésnek megfelelő találat."Tudtommal azon csak a már elvégzett vizsgálatok vannak fent
A listáról tudok, azon rajta a nevem...várok a májust, pedig 😀
Klaci79

több mint 4 éve
Sikerült bejutnom, de a coviddal kapcsolatos összes lehetőségnél "Nincs a keresésnek megfelelő találat."Ügyfélkapu szükséges hozzá.Sajnos fogalmam sincs mi az az EESZT, vagy hogy használjam...regisztrálni sem tudok.Kicsit utána jártam a dolognak: Elvileg lista van amit kapnak és azon kell végig menni. amennyiben sokat beoltanak vagy sokan dobják majd egyszer eljutnak hozzád is.Én épp azon gondolkodom, hogy mennyivel kellene megvesztegetni a háziorvost egy oltásért? 150 ezret kaptak most, többek között az én háziorvosom is néhányat...de 47 és 41 évesek vagyunk, aztán mégis semmi hívás. Tuti ebből van jó kis korrupció...Micsoda? Szerintem inkább a mai megvilágosító gulyás beszéd után a "részvétem" az egyetlen helyes reakcióAmikor két napja letiltottak a Szputnyikról nem gondoltam volna, hogy most épp a rendelő előtt fogok állni és 5 percen belül megkapom a Pfizer-t! 😀Mázlista...😀
clbass
Klaci79
r.baggio
Klaci79
kijo
Klaci79
kijo
A listáról tudok, azon rajta a nevem...várom a májust, pedig 😀
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Megvan, így már láttam, de csak ügyfélkapu oldalról...nem tudtam, hogy ez ugyanaz...köszi, megnézem mindjárt, csak valamiért nem tudok belépni.Ügyfélkapu szükséges hozzá.Sajnos fogalmam sincs mi az az EESZT, vagy hogy használjam...regisztrálni sem tudok.Kicsit utána jártam a dolognak: Elvileg lista van amit kapnak és azon kell végig menni. amennyiben sokat beoltanak vagy sokan dobják majd egyszer eljutnak hozzád is.Én épp azon gondolkodom, hogy mennyivel kellene megvesztegetni a háziorvost egy oltásért? 150 ezret kaptak most, többek között az én háziorvosom is néhányat...de 47 és 41 évesek vagyunk, aztán mégis semmi hívás. Tuti ebből van jó kis korrupció...Micsoda? Szerintem inkább a mai megvilágosító gulyás beszéd után a "részvétem" az egyetlen helyes reakcióAmikor két napja letiltottak a Szputnyikról nem gondoltam volna, hogy most épp a rendelő előtt fogok állni és 5 percen belül megkapom a Pfizer-t! 😀Mázlista...😀
clbass
Klaci79
r.baggio
Klaci79
kijo
Klaci79
kijo
több mint 4 éve
Ügyfélkapu szükséges hozzá.Sajnos fogalmam sincs mi az az EESZT, vagy hogy használjam...regisztrálni sem tudok.Kicsit utána jártam a dolognak: Elvileg lista van amit kapnak és azon kell végig menni. amennyiben sokat beoltanak vagy sokan dobják majd egyszer eljutnak hozzád is.Én épp azon gondolkodom, hogy mennyivel kellene megvesztegetni a háziorvost egy oltásért? 150 ezret kaptak most, többek között az én háziorvosom is néhányat...de 47 és 41 évesek vagyunk, aztán mégis semmi hívás. Tuti ebből van jó kis korrupció...Micsoda? Szerintem inkább a mai megvilágosító gulyás beszéd után a "részvétem" az egyetlen helyes reakcióAmikor két napja letiltottak a Szputnyikról nem gondoltam volna, hogy most épp a rendelő előtt fogok állni és 5 percen belül megkapom a Pfizer-t! 😀Mázlista...😀
clbass
Klaci79
r.baggio
Klaci79
kijo
Klaci79
több mint 4 éve
Van...de akkor onnan próbálom meg...Sajnos fogalmam sincs mi az az EESZT, vagy hogy használjam...regisztrálni sem tudok.Pedig az egy nagy okosság és ha van ügyfélkapud, akkor EESZT-dnek is lennie kell
Klaci79
r.baggio
több mint 4 éve
Sajnos fogalmam sincs mi az az EESZT, vagy hogy használjam...regisztrálni sem tudok.Pedig az egy nagy okosság és ha van ügyfélkapud, akkor EESZT-dnek is lennie kell
Klaci79

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Sajnos fogalmam sincs mi az az EESZT, vagy hogy használjam...regisztrálni sem tudok.Kicsit utána jártam a dolognak: Elvileg lista van amit kapnak és azon kell végig menni. amennyiben sokat beoltanak vagy sokan dobják majd egyszer eljutnak hozzád is.Én épp azon gondolkodom, hogy mennyivel kellene megvesztegetni a háziorvost egy oltásért? 150 ezret kaptak most, többek között az én háziorvosom is néhányat...de 47 és 41 évesek vagyunk, aztán mégis semmi hívás. Tuti ebből van jó kis korrupció...Micsoda? Szerintem inkább a mai megvilágosító gulyás beszéd után a "részvétem" az egyetlen helyes reakcióAmikor két napja letiltottak a Szputnyikról nem gondoltam volna, hogy most épp a rendelő előtt fogok állni és 5 percen belül megkapom a Pfizer-t! 😀Mázlista...😀
clbass
Klaci79
r.baggio
Klaci79
kijo
több mint 4 éve
Kicsit utána jártam a dolognak: Elvileg lista van amit kapnak és azon kell végig menni. amennyiben sokat beoltanak vagy sokan dobják majd egyszer eljutnak hozzád is.Én épp azon gondolkodom, hogy mennyivel kellene megvesztegetni a háziorvost egy oltásért? 150 ezret kaptak most, többek között az én háziorvosom is néhányat...de 47 és 41 évesek vagyunk, aztán mégis semmi hívás. Tuti ebből van jó kis korrupció...Micsoda? Szerintem inkább a mai megvilágosító gulyás beszéd után a "részvétem" az egyetlen helyes reakcióAmikor két napja letiltottak a Szputnyikról nem gondoltam volna, hogy most épp a rendelő előtt fogok állni és 5 percen belül megkapom a Pfizer-t! 😀Mázlista...😀
clbass
Klaci79
r.baggio
Klaci79
több mint 4 éve
www.szabadeuropa.hu/a/a-down-szindromasok-tizszer-akkora-esellyel-halnak-bele-a-koronavirus-okozta-betegsegekbe/30928125.htmles a Down-nak?gondolom ok is elhunytak volna COVIDtol fuggetlenul 24 oran belul:Hát de a kurva anyjukat már tényleg, az autizmusnak mi a tököm köze van egy vírusfertőzéshez?
24.hu/tudomany/2021/04/15/koronavirus-friss-hirek-covid-19-negy-huszoneves-is-meghalt-koronavirus-miatt-egy-nap/
csebi
Szopjanak lovat...
warr_b
csebi
A gangréna amúgy üszkösödést jelent.
több mint 4 éve
És a sárvári dologgal mi lett? 😊az előbb beszéltem anyával. azt mondta, hogy ez a lasszózás úgy néz ki, hogy a körzeti háziorvosnak szólnak, aki elkezdi rohamtempóban diszpózni hozzájuk az oltópontra az embereket. nekem azért tudta felajánlani, hogy megcsinálja, mert ismeri a háziorvosomat és "átkért" volna tőle. de azt mondta, hogy ilyen nagy mennyiségben, hogy összeszedünk embereket mindenhonnét, így nem tudja bevállalni.
r.baggio
több mint 4 éve
Bár a kínai vakcinából biztosan nem kell harmadik adag, de azért a Pfizerből még lehet:www.cnbc.com/2021/04/15/pfizer-ceo-says-third-covid-vaccine-dose-likely-needed-within-12-months.html