Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 384
Jövö7 péntekre nálunk egy kerthelyiséggel rendelkező kocsmába 10 perc alatt elfogyott az összes asztal.., h ebből mi lesz..
nando89
vesznek még asztalt

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 449 — The Mathematician
 hvg.hu/tudomany/20210415_laposfold_dij_szkeptikus_tarsasag_schobert_norbert_godeny_gyorgy_szendi_gabor_lenkei_gabor_kasler_miklos

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
Jövö7 péntekre nálunk egy kerthelyiséggel rendelkező kocsmába 10 perc alatt elfogyott az összes asztal.., h ebből mi lesz..
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Amikor két napja letiltottak a Szputnyikról nem gondoltam volna, hogy most épp a rendelő előtt fogok állni és 5 percen belül megkapom a Pfizer-t! 😀
clbass
Mázlista...😀
Klaci79
Micsoda? Szerintem inkább a mai megvilágosító gulyás beszéd után a "részvétem" az egyetlen helyes reakció
r.baggio
Én épp azon gondolkodom, hogy mennyivel kellene megvesztegetni a háziorvost egy oltásért? 150 ezret kaptak most, többek között az én háziorvosom is néhányat...de 47 és 41 évesek vagyunk, aztán mégis semmi hívás. Tuti ebből van jó kis korrupció...
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 449 — The Mathematician
gondolom ok is elhunytak volna COVIDtol fuggetlenul 24 oran belul:

24.hu/tudomany/2021/04/15/koronavirus-friss-hirek-covid-19-negy-huszoneves-is-meghalt-koronavirus-miatt-egy-nap/
csebi
Hát de a kurva anyjukat már tényleg, az autizmusnak mi a tököm köze van egy vírusfertőzéshez?
Szopjanak lovat...
warr_b
es a Down-nak?
csebi
Pont ugyanannyi.
warr_b
csomó helyen demenciát hoznak fel mint alapbetegség
annak van köze?

de kedvencem a levágott lábszár volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 809 — no es importante
Amikor két napja letiltottak a Szputnyikról nem gondoltam volna, hogy most épp a rendelő előtt fogok állni és 5 percen belül megkapom a Pfizer-t! 😀
clbass
Mázlista...😀
Klaci79
Micsoda? Szerintem inkább a mai megvilágosító gulyás beszéd után a "részvétem" az egyetlen helyes reakció

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
clbass
Mázlista...😀
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 978

24.hu/tudomany/2021/04/15/koronavirus-friss-hirek-covid-19-negy-huszoneves-is-meghalt-koronavirus-miatt-egy-nap/
csebi
Hát de a kurva anyjukat már tényleg, az autizmusnak mi a tököm köze van egy vírusfertőzéshez?
Szopjanak lovat...
warr_b
es a Down-nak?
csebi
Pont ugyanannyi.
warr_b
Nálam valszeg az lesz az ok, hogy kopasz vagyok és szemüveges, ja meg irodista.
Solymi
Valami utolsó kívánság esetleg...?
warr_b
Majd ha odakerülök... 😀
Az nem mostanában lesz remélem, akarok még úgy 50-60 évet élni, jó egészségben 😉

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 967 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

csebi
Szopjanak lovat...
warr_b
es a Down-nak?
csebi
Pont ugyanannyi.
warr_b
Solymi
Valami utolsó kívánság esetleg...?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 632 — Lucas Scott

csebi
Szopjanak lovat...
warr_b
es a Down-nak?
csebi
Pont ugyanannyi.
warr_b
Solymi
Zsoti mar rendeli is a papot neked ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 978

csebi
Szopjanak lovat...
warr_b
es a Down-nak?
csebi
Pont ugyanannyi.
warr_b
több mint 4 éve
Tegyük hozzá azért, hogy a vakcina és a fogamzásgátló összehasonlítása pl. nem fair, mert fogamzásgátlót nem nagyon szednek 20 évnél fiatalabbak ill 40-nél idősebbek, a vakcinát meg eddig túlnyomó arányban 60 fölöttieknek adták be, a 20-50-es korosztály - akiket a vérrögképződési probléma elsődlegesen érint - csak töredékét kapta annak a huszonnemtudomhány millió oltásnak. (És hormontartalmú fogamzásgátlóra vonatkozik az adat, ami nincs odaírva a táblázatra.)

peterk2005
emlekeim szerint azert eleg sok 16 ev koruli lany szedett fogamzasgatlot a gimis korosztalyomban 15-20 eve. sztem ez inkabb nott azota. csak ugye elvileg a nogyogyaszok legalabb elkuldtek vervizsgalatra, hogy van-e hajlam trombozisra mielott felirta.

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 967 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

csebi
Szopjanak lovat...
warr_b
es a Down-nak?
csebi
Pont ugyanannyi.

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tegyük hozzá azért, hogy a vakcina és a fogamzásgátló összehasonlítása pl. nem fair, mert fogamzásgátlót nem nagyon szednek 20 évnél fiatalabbak ill 40-nél idősebbek, a vakcinát meg eddig túlnyomó arányban 60 fölöttieknek adták be, a 20-50-es korosztály - akiket a vérrögképződési probléma elsődlegesen érint - csak töredékét kapta annak a huszonnemtudomhány millió oltásnak. (És hormontartalmú fogamzásgátlóra vonatkozik az adat, ami nincs odaírva a táblázatra.)

Viszont a covid elkapása vs vakcina kockázatát nagyjából jól érzékelteti ..... és ez lenne a lényeg (ez lett volna a szándék).

Toca

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 026
A kínai Sinopharm-vakcina szerinte még jobb védettséget is nyújt, mitn a nyugatiak, biztos benne, hogy nem kell belőle harmadik oltás. "Több, mint félmillió embert beoltottak már a második adaggal is, az ő védettségük még jobb, mint azoknak, akik Pfizer-vakcinát kaptak" - mondta.

Hogy nem sül ki a szeme a csávónak közben?

Az előző heti oltásszámot ezen a héten nem fogja tudni tartani Magyarország, Gulyás szerint ez a nyugati vakcinák késlekedése miatt van.

Mennyi első dózis Szputnyik és Sinopharm is érkezett a héten?
somoskovig
Ez a köpködés még véletlenül se éri el a nyugati gyártócégek ingerküszöbét szerintem, így kb azt mondanak a saját birkáiknak amit akarnak.
FLZOLI
Ők pedig el is hiszik szépen, és nincs az a statisztikai adat, amivel meg tudod gyengíteni a véleményüket, nagyon durva.

Kolléganőm, akinek van amúgy minden baja, és pl. autoimmun betegsége is, megy holnap oltásra, Szputnyikot kap. A kérdésemre, hogy ennyi probléma mellett mégis miért adatja be magának azt, a válasza az volt, hogy "nézd, bízom Putyinban, mert odabasz ha kell." Én ezt azóta sem tudom értelmezni, hogy mi az összefüggés, de lelke rajta. 😀

Az orbánhívő kollégámnak sem tudtam megmagyarázni, hogy az ellenzék nem oltásellenes, mert "Orbán mondta a rádióban!!" S hiába olvastam fel ellenzéki politikusok nyilatkozatait, bejegyzéseit, ő is az az ember, akit a tények nem zavarnak meg a meggyőződésében.

Szóval igen, a Sinopharm és a Szputnyik az jó, a Pfizer és a Moderna pedig veszélyes.
Mikey
De miért akarod még mindig meggyőzni őket? 😀
Értem én, kell valami hobbi, de pont ez? 😛
warr_b
Nem akarom meggyőzni őket. Ugyanakkor nagyon jól szórakozok a tekintetükön, ahogy harcolnak az elhangzott információkkal, és a magyarázataikon. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 048 — #NoStress
Így támogatják a szórakoztatóipart
Szentkirályi Alexandra ismertette, hogy milliárdokkal támogatta a kormány a szórakoztatóipart. Ennek keretében 456 cigányzenész és 110 népzenész jutott támogatáshoz, a fesztiválszervezőknek 200 millió forintos keret állt a rendelkezésére, a raktárkoncertekkel 150 produkciót segítettek, ennek a keretösszege ötmilliárd forint volt. A bértámogatás a rendezvényszervezőkre is vonatkozik, de az iparágban élhetnek a Széchenyi Turisztikai Kártya nyújtotta lehetőségekkel és a tízmilliós újraindítási gyorskölcsönnel is.
Forrás: Index
Fesztiválszervezőknek adtak 200 milliót, a kibaszott vadászkiállításra meg önmagában 2 milliárdot asszem. 😀
Beki
Mert vadászkiállítás lesz, fesztiválok meg nem.
Elég logikus.

több mint 4 éve

csebi
Szopjanak lovat...
warr_b
es a Down-nak?

több mint 4 éve

csebi
Szopjanak lovat...

több mint 4 éve

több mint 4 éve
A kínai Sinopharm-vakcina szerinte még jobb védettséget is nyújt, mitn a nyugatiak, biztos benne, hogy nem kell belőle harmadik oltás. "Több, mint félmillió embert beoltottak már a második adaggal is, az ő védettségük még jobb, mint azoknak, akik Pfizer-vakcinát kaptak" - mondta.

Az előző heti oltásszámot ezen a héten nem fogja tudni tartani Magyarország, Gulyás szerint ez a nyugati vakcinák késlekedése miatt van.

somoskovig
Ez a köpködés még véletlenül se éri el a nyugati gyártócégek ingerküszöbét szerintem, így kb azt mondanak a saját birkáiknak amit akarnak.
FLZOLI
Ők pedig el is hiszik szépen, és nincs az a statisztikai adat, amivel meg tudod gyengíteni a véleményüket, nagyon durva.

Kolléganőm, akinek van amúgy minden baja, és pl. autoimmun betegsége is, megy holnap oltásra, Szputnyikot kap. A kérdésemre, hogy ennyi probléma mellett mégis miért adatja be magának azt, a válasza az volt, hogy "nézd, bízom Putyinban, mert odabasz ha kell." Én ezt azóta sem tudom értelmezni, hogy mi az összefüggés, de lelke rajta. 😀

Az orbánhívő kollégámnak sem tudtam megmagyarázni, hogy az ellenzék nem oltásellenes, mert "Orbán mondta a rádióban!!" S hiába olvastam fel ellenzéki politikusok nyilatkozatait, bejegyzéseit, ő is az az ember, akit a tények nem zavarnak meg a meggyőződésében.

Szóval igen, a Sinopharm és a Szputnyik az jó, a Pfizer és a Moderna pedig veszélyes.
Mikey
De miért akarod még mindig meggyőzni őket? 😀
Értem én, kell valami hobbi, de pont ez? 😛

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 026

somoskovig
FLZOLI

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Amúgy abban mi a ráció, hogy az EU fizet a tagállamoknak a covid halottak után?
Ennyi erővel azoknak is fizethetne, akik mondjuk bmw-ben vagy peugeot-ban ülve haltak meg az utakon.
warr_b
Semmi hiszen nincs ilyen 😊 onnan indult el ez a konteó, amikor az államok kaptak gazdasági gyorssegélyt a konornavírus miatt anno és a mutatók között volt a halottak meg fertőzöttek száma is, ezzel is igazolva a helyzet súlyosságát. Ebből lett aztán, hogy a "halottak után fizet az EU" - és ennek továbbfejlesztett verziója lett, hogy:

- A minél több halott után fizet az EU, mert minél többen halnak meg, annál több migránst lehet a helyükre behozni.

És mivel a fentebbi konteó elsősorban jobboldolai csoportokban ment nagyot az olasz meg spanyol tömeges halálozásokkor, most ránézve az elmúlt hetek magyar adataira, felmerül egy kérdés....... 😀
MC12
Értem, fasza, akkor nem véletlenül tűnt értelmetlen faszságnak 😀

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 268 — Így remélem megfelelek nektek.....
 24.hu/belfold/2021/04/15/koronavirus-hirek-operativ-torzs-fertozottek-elhunytak-vakcina-oltas/
Beki
3 bejegyzéssel lejebb, csak telex 😛 😉
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
 24.hu/belfold/2021/04/15/koronavirus-hirek-operativ-torzs-fertozottek-elhunytak-vakcina-oltas/