Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
magyarnemzet.hu/poszt-trauma/ujra-egy-kis-statisztika-9650132/B. Zsolt (58), remélem hamarosan így hivatkoznak majd rá....
empátia lv-1000, és mutatja is miért gáz a kormány tájékoztatás
Negritis
A sok nyomorult, hogy nem volt képes tisztességesen covid előtt elpatkolni, hogy a derék írástudók ne táblázatokból kiolvasva kelljen kín keservesen NERektális "mélyelemzést" végezzenek.
több mint 4 éve
magyarnemzet.hu/poszt-trauma/ujra-egy-kis-statisztika-9650132/empátia lv-1000, és mutatja is miért gáz a kormány tájékoztatás
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nálunk talán talán már jol vizsgázott a Pfizer 1 oltás után is , a fönökünk behozta a dolgot aki nem volt oltva mert nem kérte még pfizert se mind táppénzen van már (3 fő ), 1 hete volt a kontakt aki oltva volt azoknál semmi tünet..15 napos volt akkor az oltásunk ..😊
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
24.hu/belfold/2021/04/15/koronavirus-statisztika-oltas-vakcina-pfizer-astrazeneca-janssen-sinopharm-moderna-szputynik-v-tanarok-oltasa/54k első oltás csak tegnap. Talán kezd fogyni a vakcina.
BekiNapi új fertőzöttek száma: 5307 (az előző naphoz képest: +1710)sajnos a +% nem hogy beesne 10 alá, hanem visszament ~25-re
Napi új halálos áldozatok száma: 256 (az előző naphoz képest: –29)
Kórházi ellátást igénylők száma: 9848 (az előző naphoz képest: –506)
Lélegeztetőgépre szorulók száma: 1156 (az előző naphoz képest: –48)
Mintavételek száma: 21 942 (az előző naphoz képest: –13 239)
Az első dózissal oltottak száma: 3 090 994 (a szerdai közlés óta +53 971)
Ebből a második dózissal is beoltottak száma: 1 325 587 (a szerdai közlés óta +34 878)
telex.hu/koronavirus/2021/04/15/jarvanyugyi-adatok-magyarorszag-koronavirus-2
Negritis
+ úgy fest h Szputnyikból van jelentősebb készlet csak idehaza. Kíváncsi leszek a 2. körös oltások menedzselésére, ha első oltás hullám abbamarad.
több mint 4 éve
https://t.co/dPCBhGrlWk pic.twitter.com/lUZwmHvHLX
— The NeverGone (@nevergonehu) April 14, 2021
több mint 4 éve
54k első oltás csak tegnap. Talán kezd fogyni a vakcina.
Beki
Napi új fertőzöttek száma: 5307 (az előző naphoz képest: +1710)sajnos a +% nem hogy beesne 10 alá, hanem visszament ~25-re
Napi új halálos áldozatok száma: 256 (az előző naphoz képest: –29)
Kórházi ellátást igénylők száma: 9848 (az előző naphoz képest: –506)
Lélegeztetőgépre szorulók száma: 1156 (az előző naphoz képest: –48)
Mintavételek száma: 21 942 (az előző naphoz képest: –13 239)
Az első dózissal oltottak száma: 3 090 994 (a szerdai közlés óta +53 971)
Ebből a második dózissal is beoltottak száma: 1 325 587 (a szerdai közlés óta +34 878)
telex.hu/koronavirus/2021/04/15/jarvanyugyi-adatok-magyarorszag-koronavirus-2
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
54k első oltás csak tegnap. Talán kezd fogyni a vakcina.
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/04/15/vakcinahaboru-nemkivanatos-mellekhatasok/Az a baj, hogy azzal hogy a kis kézzel irányított báborvosai magyarázzák a bizonyítványt engem nem igazán tudnak meggyőzni.
Matthew99
És itt van az a pont, hogy már annyit hazudtak, hogy ha igazat mondanak se veszi be a szervezetem.
több mint 4 éve
Lol 😂telex.hu/zacc/2021/04/14/oltas-identitas-torzsek-szputnyik-v

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/04/15/vakcinahaboru-nemkivanatos-mellekhatasok/amikor a gulyas probal gyozkodni, na ott vesziti ertelmet az ilyen cikk.
Matthew99
a gyakorlatban azt latjuk, hogy "bolond" nyugat se ker a szerbol.
Szerkesztette: mayet
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/04/15/vakcinahaboru-nemkivanatos-mellekhatasok/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Kérdés:10 pontAz alternatív valóságban kalandozva:Mariann nem a fideszre szavazna
g7.hu/vallalat/20210413/nem-oltatjuk-be-magunkat-keruljon-ez-barmibe-eros-az-oltasellenesseg-a-fizikai-dolgozoknal/
"Mariann egy multinacionális vállalat borsodi gyárában dolgozik. Nem fogja beoltatni magát a koronavírus ellen, és egy munkatársáról sem tud, aki beoltatná magát. Mint mondta, értelmetlennek tartja az oltást, mert „amióta oltják az embereket, még több a halott”."
És tényleg, milyen igaza van Mariannnak.
Sőt, amióta oltanak egyre tovább van világos esténként.
Tud valaki egyetlen jó érvet az ellen, hogy kötelező legyen az oltás?
Sobri Jóska
És a kollégák se
Negritis
Válasz: 10 pont
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Az alternatív valóságban kalandozva:Vedd elő a politikai döntés kiskönyved. Tele van ilyenekkel!
g7.hu/vallalat/20210413/nem-oltatjuk-be-magunkat-keruljon-ez-barmibe-eros-az-oltasellenesseg-a-fizikai-dolgozoknal/
"Mariann egy multinacionális vállalat borsodi gyárában dolgozik. Nem fogja beoltatni magát a koronavírus ellen, és egy munkatársáról sem tud, aki beoltatná magát. Mint mondta, értelmetlennek tartja az oltást, mert „amióta oltják az embereket, még több a halott”."
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Az alternatív valóságban kalandozva:Mariann nem a fideszre szavazna
Sobri Jóska
És a kollégák se
több mint 4 éve
Az alternatív valóságban kalandozva:g7.hu/vallalat/20210413/nem-oltatjuk-be-magunkat-keruljon-ez-barmibe-eros-az-oltasellenesseg-a-fizikai-dolgozoknal/
több mint 4 éve
Ezt hogy érted? Minden fázisra és háromféle oltottsági állapotra (köztük erre a 3 oltásosra is) van adat a táblázatban.A Klubrádióba még a múlt héten betelefonált egy férfi, aki kínait kapott. Állította: a kínai vakcina alkalmazási előírásának egyik táblázata három dózisra vonatkozó adatokat közöl, mintha természetesnek venné, hogy ezzel a cuccal háromszor kell oltani. (A szöveges részben erről egyetlen szó sincs, csak a táblázatban jön elő.) Közben más betelefonálók is ugyanezt állították.A táblázat klinikai tesztelési fázisokra vonatkozik, nem dózisokra
Nem fértem a bőrömbe, előkerestem. Nálam okosabbak majd eldöntik, hogy ennek mekkora a jelentősége, de tényleg így van. Az 5. táblázatról van szó, elég sokat kell görgetni:
www.ogyei.gov.hu/dynamic/sinopharm_vakcina_taj_szakembereknek.pdf
nagylaza
Willie Parker
Furcsa tényleg, mert nem tűnik sima elírásnak. Két táblázatban is következetesen a "3 injekciót követően 28 nappal" szerepel. És valószínűtlen, hogy ez valami későbbi "emlékeztető oltásra" vonatkozna, mert egyszerűen nem telt még el annyi idő, hogy ilyent tesztelhettek volna a 3. fázisban. Márpedig van róla adat.
Egyébként az is érdekes - ha már megnéztem, feltűnt - , hogy ennél a vakcinánál a 60 fölöttieknél mért értékek jóval alacsonyabbak (fele / kétharmada), mint a 60 alattiaknál. Az mRNS vakcinák pont fordítva viselkednek, idősebb korban intenzívebb a reakció / magasabb az antitestszám és az életkorral együtt csökken.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
A Klubrádióba még a múlt héten betelefonált egy férfi, aki kínait kapott. Állította: a kínai vakcina alkalmazási előírásának egyik táblázata három dózisra vonatkozó adatokat közöl, mintha természetesnek venné, hogy ezzel a cuccal háromszor kell oltani. (A szöveges részben erről egyetlen szó sincs, csak a táblázatban jön elő.) Közben más betelefonálók is ugyanezt állították.A táblázat klinikai tesztelési fázisokra vonatkozik, nem dózisokra
Nem fértem a bőrömbe, előkerestem. Nálam okosabbak majd eldöntik, hogy ennek mekkora a jelentősége, de tényleg így van. Az 5. táblázatról van szó, elég sokat kell görgetni:
nagylaza
több mint 4 éve
A benzinkutak 10-ig nyitva vannak, én erre tegnap este jöttem rá 😀engem piszkosul félretájékoztattak és már minden zárva"Sokakat érdekel, lehet-e a két dózis között alkoholt fogyasztani. Tavaly decemberben az orosz egészségügyi hatóságok azt mondták, hogy aki megkapja a Szputnyik V oltást, egy-két hónapig tartózkodjon az ivástól. Később a vakcina fejlesztője ezt túlzásnak nevezte, ő szerinte mintegy három napig kell hanyagolni az alkoholt az oltás után."Miért ne lehetne?Fasza, tegnapelőtt kaptunk Szputnyikot (korrekt és gyors volt minden a miskolci oltóponton, hála nekik!!!).Azt hallottam ma hogy ha nincs valamilyen reakciód az oltásra akkor védettséged sem nagyon alakul ki (láz,fejfájás,hidegrázás,stb)az a kutatás miszerint akik tünetek nélkül jutottak túl a víruson azokban a védettség se alakul ki annyira, az immun válasz hiánya miatt
Mi lehet ennek a valóság alapja ?
VvAlekosz
Negritis
A feleségem egész este és még tegnap is szarul volt: fejfájás, hányinger, izzadás, levertség és végtagfájdalom. Akkor ez jó.
Nekem meg semmi, leszámítva, hogy megpusztulok egy kis sörért. Azt meg ugye nem lehet, vagy módjával?
Tactful Cactus
warr_b
www.szabadeuropa.hu/a/31150333.html
Máshol úgy olvastam, hogy egy-két pohár sör mehet, de azt most nem találom.
nagylaza
Tactful Cactus
De ha erre jársz úgy egy órán belül, kapsz egy Krusovicét 😊

több mint 4 éve
engem piszkosul félretájékoztattak és már minden zárva"Sokakat érdekel, lehet-e a két dózis között alkoholt fogyasztani. Tavaly decemberben az orosz egészségügyi hatóságok azt mondták, hogy aki megkapja a Szputnyik V oltást, egy-két hónapig tartózkodjon az ivástól. Később a vakcina fejlesztője ezt túlzásnak nevezte, ő szerinte mintegy három napig kell hanyagolni az alkoholt az oltás után."Miért ne lehetne?Fasza, tegnapelőtt kaptunk Szputnyikot (korrekt és gyors volt minden a miskolci oltóponton, hála nekik!!!).Azt hallottam ma hogy ha nincs valamilyen reakciód az oltásra akkor védettséged sem nagyon alakul ki (láz,fejfájás,hidegrázás,stb)az a kutatás miszerint akik tünetek nélkül jutottak túl a víruson azokban a védettség se alakul ki annyira, az immun válasz hiánya miatt
VvAlekosz
Negritis
A feleségem egész este és még tegnap is szarul volt: fejfájás, hányinger, izzadás, levertség és végtagfájdalom. Akkor ez jó.
Nekem meg semmi, leszámítva, hogy megpusztulok egy kis sörért. Azt meg ugye nem lehet, vagy módjával?
Tactful Cactus
warr_b
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
A Klubrádióba még a múlt héten betelefonált egy férfi, aki kínait kapott. Állította: a kínai vakcina alkalmazási előírásának egyik táblázata három dózisra vonatkozó adatokat közöl, mintha természetesnek venné, hogy ezzel a cuccal háromszor kell oltani. (A szöveges részben erről egyetlen szó sincs, csak a táblázatban jön elő.) Közben más betelefonálók is ugyanezt állították.Nem fértem a bőrömbe, előkerestem. Nálam okosabbak majd eldöntik, hogy ennek mekkora a jelentősége, de tényleg így van. Az 5. táblázatról van szó, elég sokat kell görgetni:
több mint 4 éve
"Sokakat érdekel, lehet-e a két dózis között alkoholt fogyasztani. Tavaly decemberben az orosz egészségügyi hatóságok azt mondták, hogy aki megkapja a Szputnyik V oltást, egy-két hónapig tartózkodjon az ivástól. Később a vakcina fejlesztője ezt túlzásnak nevezte, ő szerinte mintegy három napig kell hanyagolni az alkoholt az oltás után."Miért ne lehetne?Fasza, tegnapelőtt kaptunk Szputnyikot (korrekt és gyors volt minden a miskolci oltóponton, hála nekik!!!).Azt hallottam ma hogy ha nincs valamilyen reakciód az oltásra akkor védettséged sem nagyon alakul ki (láz,fejfájás,hidegrázás,stb)az a kutatás miszerint akik tünetek nélkül jutottak túl a víruson azokban a védettség se alakul ki annyira, az immun válasz hiánya miatt
VvAlekosz
Negritis
Tactful Cactus
warr_b
több mint 4 éve
Miért ne lehetne?Fasza, tegnapelőtt kaptunk Szputnyikot (korrekt és gyors volt minden a miskolci oltóponton, hála nekik!!!).Azt hallottam ma hogy ha nincs valamilyen reakciód az oltásra akkor védettséged sem nagyon alakul ki (láz,fejfájás,hidegrázás,stb)az a kutatás miszerint akik tünetek nélkül jutottak túl a víruson azokban a védettség se alakul ki annyira, az immun válasz hiánya miatt
VvAlekosz
Negritis
Tactful Cactus

több mint 4 éve
Nem bosszantani akarlak, de most jöttem vissza az éjjel-nappaliból. Sörrel.Fasza, tegnapelőtt kaptunk Szputnyikot (korrekt és gyors volt minden a miskolci oltóponton, hála nekik!!!).Azt hallottam ma hogy ha nincs valamilyen reakciód az oltásra akkor védettséged sem nagyon alakul ki (láz,fejfájás,hidegrázás,stb)az a kutatás miszerint akik tünetek nélkül jutottak túl a víruson azokban a védettség se alakul ki annyira, az immun válasz hiánya miatt
VvAlekosz
Negritis
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Fasza, tegnapelőtt kaptunk Szputnyikot (korrekt és gyors volt minden a miskolci oltóponton, hála nekik!!!).Azt hallottam ma hogy ha nincs valamilyen reakciód az oltásra akkor védettséged sem nagyon alakul ki (láz,fejfájás,hidegrázás,stb)az a kutatás miszerint akik tünetek nélkül jutottak túl a víruson azokban a védettség se alakul ki annyira, az immun válasz hiánya miatt
VvAlekosz
Negritis
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Sokat gondolkoztál rajta?Három választ is tudok:Illetve arra tud valaki választ, hogy a bolti eladóknak miért kötelező a maszkviselés míg mondjuk egy óvónőnek nem!?www.hazipatika.com/eletmod/veszelyben/cikkek/koronavirus_ujabb_komoly_erv_az_iskolanyitas_ellen/20210414125458?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520Nálunk a lány összes tanára volt már covidos, többsége teljesen kiütve, még online órát sem tudtak tartani hetekig.
Ahogy már mi is beszámoltunk róla, a Pedagógusok Szakszervezetének felmérései és vizsgálatai alapján a pedagógusok 81 százaléka egyáltalán nem, vagy inkább nem érezné biztonságban a tanítványait jelenléti oktatás mellett, 87 százaléka pedig még nagyon korainak tartja az oktatási-nevelési intézmények újranyitását. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának nyilatkozata szerint ráadásul jelenleg az óvodai ellátásban a gyermekeknek mindössze 6-8 százaléka, míg az általános iskolás korú gyermekeknek alig 1 százaléka igényli az óvodai és iskolai felügyeletet.
Emlékszem, hogy volt ez a szám jóval alacsonyabb is valamikor (50% alatt is volt, sokáig, még a 2. hullámban is). Így tanít az élet. Mostanra meghalt annyi tanár/nevelő/kisegítő az iskolákban (és otthon szülő, nagyszülő), hogy legyen egy csomó személyes ijesztő élmény. 😕
peterk2005
Biztos lelkesen mennek vissza.
Legalább lenne valami olyan, hogy kettéválasztják az osztályt és csak 2-3 napot kell járni hetente.
Vagy bármi olyan ami nem az "engedjük be a 29 gyereket egy zárt terembe".
Bazzani
Matthew99
1. Csak.
2. Azért, mert.
3. Közöd?
somoskovig

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.