Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem lenne vicces. Eddig megúsztuk, én jövő szerdán kapom a második oroszt, feleségem ma kapta az elsőt......jó kis sorban állós, kézfogós várakozás a menza előtt, természetesen félig felhúzott maszkkal.majd most nem.És szünetben az alsós nem megy ki a folyosóra, meg nem megy le az ebédlőbe enni?Nyilván szerepet játszik az utolsó kérdés. Plusz sztem ők is belátták h ez az ígéret hülyeség volt, viszont az arcuk nem engedi meg h teljesen visszakozzanak.Sima kérvény az igazgatónak, ennyi.Szokásos, magyaros nesze semmi, fogd meg jól 😛Azt kellene tudnom, hogy kötelező lesz e a gyereket iskolába vinni, vagy dönthet úgy a szülő, hogy nem viszi be? Nálunk 4.-es a kiscsaj....nem szívesen viszem iskolába, de ha kötelező, nyilván nem akarok orvosi igazolásokkal visszaélni...
dande
Klaci79
Egyébként azért most élő kérdőjellé görbültem, hogy ezt vajon milyen logika mentén sikerült kitalálni... A felsős tanárokban még nem alakult ki a védettség, bezzeg az alsósokban már igen? Vagy a hetedikesek már smárolnak szünetben a folyosón, ezért jobban terjesztik? Vagy a kisgyerekes szavazók nyűgösebbek otthon, ezért ők takarodjanak iskolába, a 12-13 évesek meg jól elvannak otthon szülő nélkül is, ott nincs szavazatvesztés?
somoskovig
Továbbá azért a felsős már jár kémia-, fizika- stb. előadókba, míg az alsósok óráinak a többsége a saját osztálytermében van, így legalább iskolán belül kevésbé hordja szét a fertőzött gyerek.
Ettől függetlenül ez a döntés baromság.
empty taxi
somoskovig
csebi
Aki szülőként eddig nem szopta be, az majd most fogja.
Amadeus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Jogos, meg kaját se csomagolunk neki, az ebédet lemondjuk, és akkor az anyagcsere mindkét végén megfogtuk a folyamatot. 😀minek? koncentraljon a tanulasra az iskolaba, budira majd jar otthon 😊Akkó' veszünk pelenkát a gyeröknek. 😊majd most nem.És szünetben az alsós nem megy ki a folyosóra, meg nem megy le az ebédlőbe enni?Nyilván szerepet játszik az utolsó kérdés. Plusz sztem ők is belátták h ez az ígéret hülyeség volt, viszont az arcuk nem engedi meg h teljesen visszakozzanak.Sima kérvény az igazgatónak, ennyi.Szokásos, magyaros nesze semmi, fogd meg jól 😛Azt kellene tudnom, hogy kötelező lesz e a gyereket iskolába vinni, vagy dönthet úgy a szülő, hogy nem viszi be? Nálunk 4.-es a kiscsaj....nem szívesen viszem iskolába, de ha kötelező, nyilván nem akarok orvosi igazolásokkal visszaélni...
dande
Klaci79
Egyébként azért most élő kérdőjellé görbültem, hogy ezt vajon milyen logika mentén sikerült kitalálni... A felsős tanárokban még nem alakult ki a védettség, bezzeg az alsósokban már igen? Vagy a hetedikesek már smárolnak szünetben a folyosón, ezért jobban terjesztik? Vagy a kisgyerekes szavazók nyűgösebbek otthon, ezért ők takarodjanak iskolába, a 12-13 évesek meg jól elvannak otthon szülő nélkül is, ott nincs szavazatvesztés?
somoskovig
Továbbá azért a felsős már jár kémia-, fizika- stb. előadókba, míg az alsósok óráinak a többsége a saját osztálytermében van, így legalább iskolán belül kevésbé hordja szét a fertőzött gyerek.
empty taxi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
Már csak a reggelit kell törölni, aki meg 8 évesen nem bírja ki vacsorától másnap délután 4-ig étlen-szomjan, az úgyse lesz rendes-dolgos magyar embör.
több mint 4 éve
Ez utóbbi egyértelműen. Amúgy, nálunk a kisebbik 3.-os, a nagyobbik 7.-es, így már most nagy a sértődés...😊Sima kérvény az igazgatónak, ennyi.Szokásos, magyaros nesze semmi, fogd meg jól 😛Azt kellene tudnom, hogy kötelező lesz e a gyereket iskolába vinni, vagy dönthet úgy a szülő, hogy nem viszi be? Nálunk 4.-es a kiscsaj....nem szívesen viszem iskolába, de ha kötelező, nyilván nem akarok orvosi igazolásokkal visszaélni...
dande
Klaci79
somoskovig
Állítólag volt egy tanulmány, hogy minél kisebb a gyerek, annál nehezebben fertőződik és terjeszti is ezt a szart. Nem tudom, ezt a két-három hetet miért nem lehetett megvárni......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
minek? koncentraljon a tanulasra az iskolaba, budira majd jar otthon 😊Akkó' veszünk pelenkát a gyeröknek. 😊majd most nem.És szünetben az alsós nem megy ki a folyosóra, meg nem megy le az ebédlőbe enni?Nyilván szerepet játszik az utolsó kérdés. Plusz sztem ők is belátták h ez az ígéret hülyeség volt, viszont az arcuk nem engedi meg h teljesen visszakozzanak.Sima kérvény az igazgatónak, ennyi.Szokásos, magyaros nesze semmi, fogd meg jól 😛Azt kellene tudnom, hogy kötelező lesz e a gyereket iskolába vinni, vagy dönthet úgy a szülő, hogy nem viszi be? Nálunk 4.-es a kiscsaj....nem szívesen viszem iskolába, de ha kötelező, nyilván nem akarok orvosi igazolásokkal visszaélni...
dande
Klaci79
somoskovig
empty taxi
somoskovig
csebi
somoskovig
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
jó kis sorban állós, kézfogós várakozás a menza előtt, természetesen félig felhúzott maszkkal.majd most nem.És szünetben az alsós nem megy ki a folyosóra, meg nem megy le az ebédlőbe enni?Nyilván szerepet játszik az utolsó kérdés. Plusz sztem ők is belátták h ez az ígéret hülyeség volt, viszont az arcuk nem engedi meg h teljesen visszakozzanak.Sima kérvény az igazgatónak, ennyi.Szokásos, magyaros nesze semmi, fogd meg jól 😛Azt kellene tudnom, hogy kötelező lesz e a gyereket iskolába vinni, vagy dönthet úgy a szülő, hogy nem viszi be? Nálunk 4.-es a kiscsaj....nem szívesen viszem iskolába, de ha kötelező, nyilván nem akarok orvosi igazolásokkal visszaélni...
dande
Klaci79
somoskovig
empty taxi
somoskovig
csebi
Aki szülőként eddig nem szopta be, az majd most fogja.
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 4 éve
Akkó' veszünk pelenkát a gyeröknek. 😊majd most nem.És szünetben az alsós nem megy ki a folyosóra, meg nem megy le az ebédlőbe enni?Nyilván szerepet játszik az utolsó kérdés. Plusz sztem ők is belátták h ez az ígéret hülyeség volt, viszont az arcuk nem engedi meg h teljesen visszakozzanak.Sima kérvény az igazgatónak, ennyi.Szokásos, magyaros nesze semmi, fogd meg jól 😛Azt kellene tudnom, hogy kötelező lesz e a gyereket iskolába vinni, vagy dönthet úgy a szülő, hogy nem viszi be? Nálunk 4.-es a kiscsaj....nem szívesen viszem iskolába, de ha kötelező, nyilván nem akarok orvosi igazolásokkal visszaélni...
dande
Klaci79
somoskovig
empty taxi
somoskovig
csebi
több mint 4 éve
majd most nem.És szünetben az alsós nem megy ki a folyosóra, meg nem megy le az ebédlőbe enni?Nyilván szerepet játszik az utolsó kérdés. Plusz sztem ők is belátták h ez az ígéret hülyeség volt, viszont az arcuk nem engedi meg h teljesen visszakozzanak.Sima kérvény az igazgatónak, ennyi.Szokásos, magyaros nesze semmi, fogd meg jól 😛Azt kellene tudnom, hogy kötelező lesz e a gyereket iskolába vinni, vagy dönthet úgy a szülő, hogy nem viszi be? Nálunk 4.-es a kiscsaj....nem szívesen viszem iskolába, de ha kötelező, nyilván nem akarok orvosi igazolásokkal visszaélni...
dande
Klaci79
somoskovig
empty taxi
somoskovig
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
És szünetben az alsós nem megy ki a folyosóra, meg nem megy le az ebédlőbe enni?Nyilván szerepet játszik az utolsó kérdés. Plusz sztem ők is belátták h ez az ígéret hülyeség volt, viszont az arcuk nem engedi meg h teljesen visszakozzanak.Sima kérvény az igazgatónak, ennyi.Szokásos, magyaros nesze semmi, fogd meg jól 😛Azt kellene tudnom, hogy kötelező lesz e a gyereket iskolába vinni, vagy dönthet úgy a szülő, hogy nem viszi be? Nálunk 4.-es a kiscsaj....nem szívesen viszem iskolába, de ha kötelező, nyilván nem akarok orvosi igazolásokkal visszaélni...
dande
Klaci79
somoskovig
empty taxi
több mint 4 éve
Nyilván szerepet játszik az utolsó kérdés. Plusz sztem ők is belátták h ez az ígéret hülyeség volt, viszont az arcuk nem engedi meg h teljesen visszakozzanak.Sima kérvény az igazgatónak, ennyi.Szokásos, magyaros nesze semmi, fogd meg jól 😛Azt kellene tudnom, hogy kötelező lesz e a gyereket iskolába vinni, vagy dönthet úgy a szülő, hogy nem viszi be? Nálunk 4.-es a kiscsaj....nem szívesen viszem iskolába, de ha kötelező, nyilván nem akarok orvosi igazolásokkal visszaélni...
dande
Klaci79
somoskovig

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Legalább az instás képek alapján irigykedhetek itthon ülve, és közben nosztalgiázhatok, milyen is volt koncerten vagy jégkorongmeccsen lenni.Tudjátok miről nem esett szó? Hogy a teraszokon majd bárki hesszelhet vagy csak a kártyások? 😉ahogy Erzsike néni rendel egy sex on the beachet a Fröccsteraszon a Kardfogú Terike nénivel és csapják ki instára.
Szokol
Amadeus
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
meg 10ig buliznak a raqpartban 😊Tudjátok miről nem esett szó? Hogy a teraszokon majd bárki hesszelhet vagy csak a kártyások? 😉ahogy Erzsike néni rendel egy sex on the beachet a Fröccsteraszon a Kardfogú Terike nénivel és csapják ki instára.
Szokol
Amadeus
több mint 4 éve
Én Freud barátunk mesterkedésére gyanakodtam.😊Nem direkt volt. 😀 Ezen a **** tableten amin most gépelek, baromira utálok - és nem is tudok - szöveget írni. Tele van elütésekkel minden postom. 😀Szerintem simán meg fogod tudni oltani.😊
peterk2005
nagylaza
peterk2005
több mint 4 éve
Ezeknek a nyitólépéseknek nyilván semmi racionális közük ahhoz, hogy 2,5 vagy 4 vagy hány millió ember van beoltva.A vendéglátást, turizmust nyitni kell, még egy év nem eshet ki, az teljes gazdasági összeomlás lenne, egész Európa nyitni fog a nyárra, akárhogy állnak is átoltottsággal.
Viszont nálunk ez inkább egyfajta kommunikációs aspektus, hogy az oltásszámemelkedéshez kötik az "ajándékokat", a nyitási lépéseket (és nem a halálozáshoz, fertőzésszámhoz, racionalitáshoz, stb.) bízva abban, hogy ezáltal az oltottak nyomást gyakorolnak az oltatlanokra, hogy visszakaphassák a NORMÁLIS ÉLETÜKET, hogy akarják ők is felvenni az oltást, hogy mint egy játékban a következő szintre léphessünk, és nyithassuk a következő ládikót az ajándékcsomaggal. Rafkós.
több mint 4 éve
Egyébként az is benne van, amire nem gondoltak a nagyokosok, hogy vannak 6 osztályos gimik ahol bajos lett volna megoldani.
több mint 4 éve
Tudjátok miről nem esett szó? Hogy a teraszokon majd bárki hesszelhet vagy csak a kártyások? 😉ahogy Erzsike néni rendel egy sex on the beachet a Fröccsteraszon a Kardfogú Terike nénivel és csapják ki instára.
Szokol
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem lesz sztem. 😊Gyakorlatilag a nagy nyitásban (nem kell kinyitnod, ha nem zársz be szinte semmit! 😊 ) ez az első alkalom, ahol élhet a kártyahasználat lehetőségével. Kíváncsi vagyok, lesz-e elég vér a pucukájában!Tudjátok miről nem esett szó? Hogy a teraszokon majd bárki hesszelhet vagy csak a kártyások? 😉Ott marad a Közlöny, 1 hét alatt csak megszülik. 😀
Szokol
Beki
Szokol
több mint 4 éve
mar multkor eloreleptek nemsokkal a bejelentes utan megjelent. rajottek, hogy lehet elore is dolgozni, hogy legalabb a 90% meglegyen. sztem holnap estere ez most meglesz amugy.Tudjátok miről nem esett szó? Hogy a teraszokon majd bárki hesszelhet vagy csak a kártyások? 😉Ott marad a Közlöny, 1 hét alatt csak megszülik. 😀
Szokol
Beki
több mint 4 éve
Gyakorlatilag a nagy nyitásban (nem kell kinyitnod, ha nem zársz be szinte semmit! 😊 ) ez az első alkalom, ahol élhet a kártyahasználat lehetőségével. Kíváncsi vagyok, lesz-e elég vér a pucukájában!Tudjátok miről nem esett szó? Hogy a teraszokon majd bárki hesszelhet vagy csak a kártyások? 😉Ott marad a Közlöny, 1 hét alatt csak megszülik. 😀
Szokol
Beki
több mint 4 éve
Nem direkt volt. 😀 Ezen a **** tableten amin most gépelek, baromira utálok - és nem is tudok - szöveget írni. Tele van elütésekkel minden postom. 😀Szerintem simán meg fogod tudni oltani.😊
peterk2005
nagylaza

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Tudjátok miről nem esett szó? Hogy a teraszokon majd bárki hesszelhet vagy csak a kártyások? 😉Ott marad a Közlöny, 1 hét alatt csak megszülik. 😀
Szokol
több mint 4 éve
Tudjátok miről nem esett szó? Hogy a teraszokon majd bárki hesszelhet vagy csak a kártyások? 😉
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ne próbáld megérteni...semmi logika nincs a mai döntésekben megint.Sima kérvény az igazgatónak, ennyi.Szokásos, magyaros nesze semmi, fogd meg jól 😛Azt kellene tudnom, hogy kötelező lesz e a gyereket iskolába vinni, vagy dönthet úgy a szülő, hogy nem viszi be? Nálunk 4.-es a kiscsaj....nem szívesen viszem iskolába, de ha kötelező, nyilván nem akarok orvosi igazolásokkal visszaélni...
dande
Klaci79
somoskovig
több mint 4 éve
Nem tudok velük felvetetni semmit, mert nem én döntök a kérdésben 😊 Egyébként mivel ez egy rohadt szar helyzet és bár van véleményem, de nyilván én sem érzem magam kompetensnek a kérdésben, így nem is kardoskodok túlságosan a véleményem mellett, mert lehet hogy nincs igazam, ráadásul túl nagy a tét is ehhez. Ez a kocka már el van vetve, de egyébként fél év múlva simán elképzelhető, h a Pfizert is ismételni kell majd..Vagy nem ismételni, hanem 3. adag mert jön valami variáns, és akkor úgyis mindannyian sorbanállunk majd megint.
Szesze
(De ettől függetlenül én még Pfizer/Moderna esetén sem zárom ki, hogy fél év múlva szúratok majd valami mást is. Tudomisén Sputnikot, az más típusú. Akkor is, ha papíron az van, hogy még mindig jó. A harmadik adag ártani nem árt, és a több féle csak erősítheti a védelmet.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Sima kérvény az igazgatónak, ennyi.Szokásos, magyaros nesze semmi, fogd meg jól 😛Azt kellene tudnom, hogy kötelező lesz e a gyereket iskolába vinni, vagy dönthet úgy a szülő, hogy nem viszi be? Nálunk 4.-es a kiscsaj....nem szívesen viszem iskolába, de ha kötelező, nyilván nem akarok orvosi igazolásokkal visszaélni...
dande
Klaci79
több mint 4 éve
Szerintem iskolája tankerülete stb fogja válogatni. Elvileg dönthetsz úgy, hogy otthon marad és igazoltnak tekintik, minden igazolás nélkül 😛 de majd megmondják.Szokásos, magyaros nesze semmi, fogd meg jól 😛Azt kellene tudnom, hogy kötelező lesz e a gyereket iskolába vinni, vagy dönthet úgy a szülő, hogy nem viszi be? Nálunk 4.-es a kiscsaj....nem szívesen viszem iskolába, de ha kötelező, nyilván nem akarok orvosi igazolásokkal visszaélni...
dande
Klaci79
Szerkesztette: dande2