Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Aki nem éri el telefonon a háziorvosát, próbálkozzon mailen keresztül. Egy órán belül válaszolt. Csak arra voltam kíváncsi rajta vagyok a listáján, az elmúlt napok fényében.addigra egész biztosan, de ha nem válogatsz az oltások közül akkor sztem tutira előbb is
Jött is a válasz: "igen rajta van a 287. a sorban"
Vissza már nem kérdeztem, nem akarom őket feltartani, de ez vajon hány napot jelenthet? Mennyi lehet a napi adag egy háziorvosnál? Tippre a legrosszabb esetben is április végére sorra kerülök.
Nomac
több mint 4 éve
Aki nem éri el telefonon a háziorvosát, próbálkozzon mailen keresztül. Egy órán belül válaszolt. Csak arra voltam kíváncsi rajta vagyok a listáján, az elmúlt napok fényében. Jött is a válasz: "igen rajta van a 287. a sorban"
Vissza már nem kérdeztem, nem akarom őket feltartani, de ez vajon hány napot jelenthet? Mennyi lehet a napi adag egy háziorvosnál? Tippre a legrosszabb esetben is április végére sorra kerülök.
több mint 4 éve
rokaur
876
hvg.hu/eurologus/20210414_50_millioval_tobb_vakcinat_szallit_a_PfizerNagy karacsonyi bonusz + buli lesz pfizereknel azthiszem 😀
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
hvg.hu/eurologus/20210414_50_millioval_tobb_vakcinat_szallit_a_Pfizer
több mint 4 éve
Ha lúd, legyen kövér:Ez azért nem tartalmazza teljesen amit mondott, mert az is ott volt, hogy azért mert jelenleg a jogszabályok még nem teszik ezt lehetővé, hogy védettségi igazolvány birtokában mentesüljenek a karantén alól.
"Külföldről való hazatéréskor nem elég a védettségi igazolvány, második negatív PCR-tesztre is szükség van a hazatérés után - közölte az operatív törzs szerdán."
mfor.hu/cikkek/makro/nem-eleg-a-vedettegi-igazolvany-kotelezo-a-ket-negativ-pcr-teszt.html
nagylaza

több mint 4 éve
Ha lúd, legyen kövér:hat jelenleg. de wizzair es ryanair allitolag beinditja ujra majus kozepetol pl a kozvetlen maltai jaratokat BP-rol. meglepodnek, ha tovabbra is kellene 2 pcr teszt, mert ures jaratok lesznek azok.
"Külföldről való hazatéréskor nem elég a védettségi igazolvány, második negatív PCR-tesztre is szükség van a hazatérés után - közölte az operatív törzs szerdán."
mfor.hu/cikkek/makro/nem-eleg-a-vedettegi-igazolvany-kotelezo-a-ket-negativ-pcr-teszt.html
nagylaza
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ha lúd, legyen kövér:"Külföldről való hazatéréskor nem elég a védettségi igazolvány, második negatív PCR-tesztre is szükség van a hazatérés után - közölte az operatív törzs szerdán."
több mint 4 éve
Közkívánatra:"A Magyarországon engedélyezett minden vakcina hatékony és biztonságos, az oltás elmaradása sokkal nagyobb kockázattal jár, mint az oltással együtt járó oltási reakciók" - hangoztatta Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője.
több mint 4 éve
Nemrég kaptam...meg nem. de kerlek ird le, hogy utana elolvashassuk vszeg eloszor (ma), hogy az oltasok nem okoznak semmilyen hatranyt senkinek egeszugyileg.24.hu/kulfold/2021/04/14/nemetorszag-astrazeneca-pfizer-moderna-masodik-oltas/Nem tudom, hangot adtam-e már annak a sejtésemnek, hogy valami mintha nem lenne teljesen tiszta az oltások körül.
minek
nagylaza
csebi
Kérdezi a székelyt a cimborája, hogy mit csinál ezzel a vakcina dologgal. Mire a székely:
Hát, komám, én regisztráltam az oltásra, hogy a kormánynak is jó legyen. Aztán elfogadtam a kínait, hogy a haveroknak is jó legyen. Aztán szereztem kéz alatt Pfizert, hogy nekem is jó legyen.
több mint 4 éve
azert ne legyenek ilyen nagy igenyeink. holnap is lesz nap.és azt se olvastuk még ma hogy mind ugyanolyan jó ....meg nem. de kerlek ird le, hogy utana elolvashassuk vszeg eloszor (ma), hogy az oltasok nem okoznak semmilyen hatranyt senkinek egeszugyileg.24.hu/kulfold/2021/04/14/nemetorszag-astrazeneca-pfizer-moderna-masodik-oltas/Nem tudom, hangot adtam-e már annak a sejtésemnek, hogy valami mintha nem lenne teljesen tiszta az oltások körül.
minek
nagylaza
csebi
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
és azt se olvastuk még ma hogy mind ugyanolyan jó ....meg nem. de kerlek ird le, hogy utana elolvashassuk vszeg eloszor (ma), hogy az oltasok nem okoznak semmilyen hatranyt senkinek egeszugyileg.24.hu/kulfold/2021/04/14/nemetorszag-astrazeneca-pfizer-moderna-masodik-oltas/Nem tudom, hangot adtam-e már annak a sejtésemnek, hogy valami mintha nem lenne teljesen tiszta az oltások körül.
minek
nagylaza
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
meg nem. de kerlek ird le, hogy utana elolvashassuk vszeg eloszor (ma), hogy az oltasok nem okoznak semmilyen hatranyt senkinek egeszugyileg.24.hu/kulfold/2021/04/14/nemetorszag-astrazeneca-pfizer-moderna-masodik-oltas/Nem tudom, hangot adtam-e már annak a sejtésemnek, hogy valami mintha nem lenne teljesen tiszta az oltások körül.
minek
nagylaza
több mint 4 éve
24.hu/kulfold/2021/04/14/nemetorszag-astrazeneca-pfizer-moderna-masodik-oltas/Nem tudom, hangot adtam-e már annak a sejtésemnek, hogy valami mintha nem lenne teljesen tiszta az oltások körül.
minek
több mint 4 éve
index.hu/kulfold/2021/04/14/koronvirus-jarvany-percrol-percre/dania-vegleg-befejezi-az-oltast-az-astrazeneca-vakcinajaval/bolond nyugat nem ker az emberkiserletbol
több mint 4 éve
És a sárvári dologgal mi lett? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Hívtak, hogy holnap mehetek Taszárra szputyiért. (Nem jelentkeztem át soha miután elköltöztem, így maradt az ottani orvos, ez van.) Meló miatt esélytelen, hogy holnap lemenjek, úgyhogy kedvesen visszautasítottam, cserébe megkértem őket, hogy egy nagy Pf felirat kerüljön a nevem mellé.😁
több mint 4 éve
Sikerült nekem is találni, már délután mehetek. Így nem kell bemenni Bp.-re.Akkor nezz mas helyet szerintem. En solymari vagyok, Vorosvaron van hely, ahol vesznek vert, de allitolag kb. 10-15 perc alatt megvagy, sokan sincsenek, plusz parhuzamosan harom nover veszi a vert, igy gyorsan megy. Ugyhogy ez biztos mindenhol mas.Szerettem volna én is elmenni vénás vérből antitest tesztre, fizetősen több mint, egy hónapra volt csak időpont annyian mennek jelenleg.Hát ez tényleg elég kalandos, viszont a háziorvosod elég lelkiismeretesnek tűnik, ez mindenképp pozitív. Nálam ilyesmivel nem bajlódtak, fel sem merült, hogy antigén vizsgálat kéne (3 és fél hónappal a vírus elkapása után kaptam az első oltást), pedig közben a családom többi tagja elkapta a vírust és mivel én nem lettem újra fertőzött, így élesben kiderült, hogy termelek elég antitestet. Ennek ellenére megkaptam az oltást.Hat ez most jo kerdes. papiron akkor, amikor hivnak (ez allitolag rovid ido, mert mondta, hogy tenyleg ugy kell minden nap osszevadasznia elegendo embert, aki oltatni akar), de miutan nekem a csaladomon atment a covid (ez is remek sztori, kalandos tortenet, ugyanis a noverem ugy jott at hozzank masfel honapja, hogy ket oraval elotte kapott negativ PCR-tesztet, ami ket napra ra pedig mar pozitiv volt), ezert en par hete elmentem antitest tesztre, es az meg kihozta, hogy en is covidos voltam. Ha a teszt nem hazudik, akkor kb. masfel honapja, 7 hete kaptam el korulbelul. Noha ez antitest teszt volt, tehat a rendszerbe nem kerultem be betegkent, igy papiron barmikor beoltathatom magam, de az orvos azt mondta, hogy az sem feltetlenul jo, ha az embert ugy oltjak be, hogy mondjuk a vere alapbol rendesen termeli az antigent, igy azt mondta, hogy el kellene mennem venas vervetelre, ahol megnezik, hogy mennyi antigent termel a verem. Ha sokat, akkor meg jo volna varni, ha viszont keveset, akkor igazabol mar az eelso hivasnal mehetnek. Ez meg ugye, gondolom, par nap mulva lenne. Vagy ki tudja, akar ma is. Barmikor, amikor hiv.No, az en ugyemben elorelepes tortent. Vagyis az derult ki, hogy minden szar. 😊Komoly. 😕
A haziorvos kozolte, hogy asztmaval reges reg meg kellett volna kapnom az oltast, es mivel o ismer engem, a nevem, tudna, ha talalkozott volna azzal a listajan. Szoval nem vagyok rajta a listan. Tegnap este megneztem a koronas oldalon, a regisztraciom ott van-e a rendszerben, persze, hogy ott van.
Ugyhogy papiron be kellene talalnom oket, hogy a rendszerben valahogy elvesztem, holott a regisztraciom bizonyottan ott van. Nyilvan ehhez se kedvem, se turelmem, meghagytam a nevem es a szamom a haziorvosnal, aki amugy megmondta, hogy mar csak azert is reges reg hivtak volna, mert ok hetek ota ugy kell, hogy osszeszedegessenek eleg embert, aki hajlando oltatni, illetve elfogadja a szputnyikot, amivel ok oltanak.
De ugy maga az egesz szituacio eleg nevetseges. Kozben pedig hetente kapom mailben az otlasrol a tajekoztatast. De a regisztraciom meg sehol...
Ez az en tapasztalatom, azert irtam le, mert tobben is irtatok, hogy iksz honapja regisztraltatok, es sehol semmi. Mindenkepp hivjatok fel az orvost, megnezi, hogy ott vagytok-e a listan, mert amugy siman lehet, hogy valami bibi tortent a ti regetekkel is, es nem is latnak titeket, kozben ott vagytok amugy, papiron. Telefonaljatok, egyeztessetek, mert egyebkent ha leadjatok a szamotokat, akkor azt mondjak, hogy tizbol kilenc haziorvostol egy heten belul mar hivnak is, hogy lehet menni.
Kitartast, es addig is vigyazzatok magatokra, a masikra.
Stez
És akkor így mikor kapod az oltást?
Vrij6
Stez
Szesze
kijo
Stez
Szerkesztette: kijo
több mint 4 éve
Barátom viszont előttem kapta és 4nap láz után letesztelték, fertőzött... Most aggódom érte rendesen! 😕

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Ismerős. De az jó, hogy túlélted te is.Na már megmaradok... Tegnap még 39° láz! Hirtelen kb. egy óra alatt úgy földhöz vágott, hogy csak na és 24órát ott is tartott a béka segge alatt voltam totál.Akkor kezdődik.Az jó mert dolgozom...😵Na, meg is volt délelőtt az első AZ oltásom, kövi. 12hét múlva már az időpont is fix. Egyenlőre remekül vagyok...😉Ha szar lesz, akkor most este kezdődik és az éjjeled rámegy.
nagir
Matthew99
...és a hidegrázás már megvan, pici fejfájással!
nagir
Matthew99
nagir

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Na már megmaradok... Tegnap még 39° láz! Hirtelen kb. egy óra alatt úgy földhöz vágott, hogy csak na és 24órát ott is tartott a béka segge alatt voltam totál.Akkor kezdődik.Az jó mert dolgozom...😵Na, meg is volt délelőtt az első AZ oltásom, kövi. 12hét múlva már az időpont is fix. Egyenlőre remekül vagyok...😉Ha szar lesz, akkor most este kezdődik és az éjjeled rámegy.
nagir
Matthew99
...és a hidegrázás már megvan, pici fejfájással!
nagir
Matthew99

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Да здравствует созданный волей народовдействительно товарищna 24 órával az elsű szuptnyik shot után jelentem:отлично
oltási reakció, abszolút semmi
briareos
Amadeus
briareos
Единый, могучий Советский Союз!
| Soyuz, Sputnik, egyremegy... |
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
你在說什麼?действительно товарищna 24 órával az elsű szuptnyik shot után jelentem:отлично
briareos
Amadeus
briareos
ON: Tesóm is a héten kapja az első kört. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
действительно товарищna 24 órával az elsű szuptnyik shot után jelentem:отлично
briareos
Amadeus
több mint 4 éve
na 24 órával az elsű szuptnyik shot után jelentem:отлично
briareos