Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
Aki nem éri el telefonon a háziorvosát, próbálkozzon mailen keresztül. Egy órán belül válaszolt. Csak arra voltam kíváncsi rajta vagyok a listáján, az elmúlt napok fényében.

Jött is a válasz: "igen rajta van a 287. a sorban"

Vissza már nem kérdeztem, nem akarom őket feltartani, de ez vajon hány napot jelenthet? Mennyi lehet a napi adag egy háziorvosnál? Tippre a legrosszabb esetben is április végére sorra kerülök.
Nomac
addigra egész biztosan, de ha nem válogatsz az oltások közül akkor sztem tutira előbb is
több mint 4 éve
Nomac New England Patriots 4 270 — balazs.t85@gmail.com
Aki nem éri el telefonon a háziorvosát, próbálkozzon mailen keresztül. Egy órán belül válaszolt. Csak arra voltam kíváncsi rajta vagyok a listáján, az elmúlt napok fényében.

Jött is a válasz: "igen rajta van a 287. a sorban"

Vissza már nem kérdeztem, nem akarom őket feltartani, de ez vajon hány napot jelenthet? Mennyi lehet a napi adag egy háziorvosnál? Tippre a legrosszabb esetben is április végére sorra kerülök.
több mint 4 éve
rokaur 876
 hvg.hu/eurologus/20210414_50_millioval_tobb_vakcinat_szallit_a_Pfizer
Beki
Nagy karacsonyi bonusz + buli lesz pfizereknel azthiszem 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
 hvg.hu/eurologus/20210414_50_millioval_tobb_vakcinat_szallit_a_Pfizer
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 135 — WHO DAT!!!!
Ha lúd, legyen kövér:
"Külföldről való hazatéréskor nem elég a védettségi igazolvány, második negatív PCR-tesztre is szükség van a hazatérés után - közölte az operatív törzs szerdán."
 mfor.hu/cikkek/makro/nem-eleg-a-vedettegi-igazolvany-kotelezo-a-ket-negativ-pcr-teszt.html
nagylaza
Ez azért nem tartalmazza teljesen amit mondott, mert az is ott volt, hogy azért mert jelenleg a jogszabályok még nem teszik ezt lehetővé, hogy védettségi igazolvány birtokában mentesüljenek a karantén alól.

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 634 — Lucas Scott
Ha lúd, legyen kövér:
"Külföldről való hazatéréskor nem elég a védettségi igazolvány, második negatív PCR-tesztre is szükség van a hazatérés után - közölte az operatív törzs szerdán."
 mfor.hu/cikkek/makro/nem-eleg-a-vedettegi-igazolvany-kotelezo-a-ket-negativ-pcr-teszt.html
nagylaza
hat jelenleg. de wizzair es ryanair allitolag beinditja ujra majus kozepetol pl a kozvetlen maltai jaratokat BP-rol. meglepodnek, ha tovabbra is kellene 2 pcr teszt, mert ures jaratok lesznek azok.

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 287 — beers & Packers
Ha lúd, legyen kövér:
több mint 4 éve
Közkívánatra:
"A Magyarországon engedélyezett minden vakcina hatékony és biztonságos, az oltás elmaradása sokkal nagyobb kockázattal jár, mint az oltással együtt járó oltási reakciók" - hangoztatta Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője.
több mint 4 éve
 24.hu/kulfold/2021/04/14/nemetorszag-astrazeneca-pfizer-moderna-masodik-oltas/
minek
Nem tudom, hangot adtam-e már annak a sejtésemnek, hogy valami mintha nem lenne teljesen tiszta az oltások körül.
nagylaza
meg nem. de kerlek ird le, hogy utana elolvashassuk vszeg eloszor (ma), hogy az oltasok nem okoznak semmilyen hatranyt senkinek egeszugyileg.
csebi
Nemrég kaptam...
Kérdezi a székelyt a cimborája, hogy mit csinál ezzel a vakcina dologgal. Mire a székely:
Hát, komám, én regisztráltam az oltásra, hogy a kormánynak is jó legyen. Aztán elfogadtam a kínait, hogy a haveroknak is jó legyen. Aztán szereztem kéz alatt Pfizert, hogy nekem is jó legyen.
több mint 4 éve
minek
Nem tudom, hangot adtam-e már annak a sejtésemnek, hogy valami mintha nem lenne teljesen tiszta az oltások körül.
nagylaza
meg nem. de kerlek ird le, hogy utana elolvashassuk vszeg eloszor (ma), hogy az oltasok nem okoznak semmilyen hatranyt senkinek egeszugyileg.
csebi
és azt se olvastuk még ma hogy mind ugyanolyan jó ....
Negritis
azert ne legyenek ilyen nagy igenyeink. holnap is lesz nap.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 449 — The Mathematician
minek
nagylaza
csebi
és azt se olvastuk még ma hogy mind ugyanolyan jó ....

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
minek
nagylaza

több mint 4 éve
minek
több mint 4 éve
mayet Purdue Boilermakers 155
 index.hu/kulfold/2021/04/14/koronvirus-jarvany-percrol-percre/dania-vegleg-befejezi-az-oltast-az-astrazeneca-vakcinajaval/
bolond nyugat nem ker az emberkiserletbol
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 809 — no es importante
És a sárvári dologgal mi lett? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Hívtak, hogy holnap mehetek Taszárra szputyiért. (Nem jelentkeztem át soha miután elköltöztem, így maradt az ottani orvos, ez van.) Meló miatt esélytelen, hogy holnap lemenjek, úgyhogy kedvesen visszautasítottam, cserébe megkértem őket, hogy egy nagy Pf felirat kerüljön a nevem mellé.😁
több mint 4 éve
kijo New Orleans Saints 537
No, az en ugyemben elorelepes tortent. Vagyis az derult ki, hogy minden szar. 😊
A haziorvos kozolte, hogy asztmaval reges reg meg kellett volna kapnom az oltast, es mivel o ismer engem, a nevem, tudna, ha talalkozott volna azzal a listajan. Szoval nem vagyok rajta a listan. Tegnap este megneztem a koronas oldalon, a regisztraciom ott van-e a rendszerben, persze, hogy ott van.

Ugyhogy papiron be kellene talalnom oket, hogy a rendszerben valahogy elvesztem, holott a regisztraciom bizonyottan ott van. Nyilvan ehhez se kedvem, se turelmem, meghagytam a nevem es a szamom a haziorvosnal, aki amugy megmondta, hogy mar csak azert is reges reg hivtak volna, mert ok hetek ota ugy kell, hogy osszeszedegessenek eleg embert, aki hajlando oltatni, illetve elfogadja a szputnyikot, amivel ok oltanak.

De ugy maga az egesz szituacio eleg nevetseges. Kozben pedig hetente kapom mailben az otlasrol a tajekoztatast. De a regisztraciom meg sehol...

Ez az en tapasztalatom, azert irtam le, mert tobben is irtatok, hogy iksz honapja regisztraltatok, es sehol semmi. Mindenkepp hivjatok fel az orvost, megnezi, hogy ott vagytok-e a listan, mert amugy siman lehet, hogy valami bibi tortent a ti regetekkel is, es nem is latnak titeket, kozben ott vagytok amugy, papiron. Telefonaljatok, egyeztessetek, mert egyebkent ha leadjatok a szamotokat, akkor azt mondjak, hogy tizbol kilenc haziorvostol egy heten belul mar hivnak is, hogy lehet menni.

Kitartast, es addig is vigyazzatok magatokra, a masikra.
Stez
Komoly. 😕

És akkor így mikor kapod az oltást?
Vrij6
Hat ez most jo kerdes. papiron akkor, amikor hivnak (ez allitolag rovid ido, mert mondta, hogy tenyleg ugy kell minden nap osszevadasznia elegendo embert, aki oltatni akar), de miutan nekem a csaladomon atment a covid (ez is remek sztori, kalandos tortenet, ugyanis a noverem ugy jott at hozzank masfel honapja, hogy ket oraval elotte kapott negativ PCR-tesztet, ami ket napra ra pedig mar pozitiv volt), ezert en par hete elmentem antitest tesztre, es az meg kihozta, hogy en is covidos voltam. Ha a teszt nem hazudik, akkor kb. masfel honapja, 7 hete kaptam el korulbelul. Noha ez antitest teszt volt, tehat a rendszerbe nem kerultem be betegkent, igy papiron barmikor beoltathatom magam, de az orvos azt mondta, hogy az sem feltetlenul jo, ha az embert ugy oltjak be, hogy mondjuk a vere alapbol rendesen termeli az antigent, igy azt mondta, hogy el kellene mennem venas vervetelre, ahol megnezik, hogy mennyi antigent termel a verem. Ha sokat, akkor meg jo volna varni, ha viszont keveset, akkor igazabol mar az eelso hivasnal mehetnek. Ez meg ugye, gondolom, par nap mulva lenne. Vagy ki tudja, akar ma is. Barmikor, amikor hiv.
Stez
Hát ez tényleg elég kalandos, viszont a háziorvosod elég lelkiismeretesnek tűnik, ez mindenképp pozitív. Nálam ilyesmivel nem bajlódtak, fel sem merült, hogy antigén vizsgálat kéne (3 és fél hónappal a vírus elkapása után kaptam az első oltást), pedig közben a családom többi tagja elkapta a vírust és mivel én nem lettem újra fertőzött, így élesben kiderült, hogy termelek elég antitestet. Ennek ellenére megkaptam az oltást.
Szesze
Szerettem volna én is elmenni vénás vérből antitest tesztre, fizetősen több mint, egy hónapra volt csak időpont annyian mennek jelenleg.
kijo
Akkor nezz mas helyet szerintem. En solymari vagyok, Vorosvaron van hely, ahol vesznek vert, de allitolag kb. 10-15 perc alatt megvagy, sokan sincsenek, plusz parhuzamosan harom nover veszi a vert, igy gyorsan megy. Ugyhogy ez biztos mindenhol mas.
Stez
Sikerült nekem is találni, már délután mehetek. Így nem kell bemenni Bp.-re.

Szerkesztette: kijo
több mint 4 éve
mayet Purdue Boilermakers 155
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 485 — Bla, bla, bla
Barátom viszont előttem kapta és 4nap láz után letesztelték, fertőzött... Most aggódom érte rendesen! 😕

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 244 — Invisible man
Na, meg is volt délelőtt az első AZ oltásom, kövi. 12hét múlva már az időpont is fix. Egyenlőre remekül vagyok...😉
nagir
Ha szar lesz, akkor most este kezdődik és az éjjeled rámegy.
Matthew99
Az jó mert dolgozom...😵
...és a hidegrázás már megvan, pici fejfájással!
nagir
Akkor kezdődik.
Matthew99
Na már megmaradok... Tegnap még 39° láz! Hirtelen kb. egy óra alatt úgy földhöz vágott, hogy csak na és 24órát ott is tartott a béka segge alatt voltam totál.
nagir
Ismerős. De az jó, hogy túlélted te is.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 485 — Bla, bla, bla
Na, meg is volt délelőtt az első AZ oltásom, kövi. 12hét múlva már az időpont is fix. Egyenlőre remekül vagyok...😉
nagir
Ha szar lesz, akkor most este kezdődik és az éjjeled rámegy.
Matthew99
Az jó mert dolgozom...😵
...és a hidegrázás már megvan, pici fejfájással!
nagir
Akkor kezdődik.
Matthew99
Na már megmaradok... Tegnap még 39° láz! Hirtelen kb. egy óra alatt úgy földhöz vágott, hogy csak na és 24órát ott is tartott a béka segge alatt voltam totál.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
na 24 órával az elsű szuptnyik shot után jelentem:
oltási reakció, abszolút semmi
briareos
отлично
Amadeus
действительно товарищ
briareos
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!

| Soyuz, Sputnik, egyremegy... |

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 058 — Слава Україні! Героям слава!
briareos
отлично
Amadeus
действительно товарищ
briareos
你在說什麼?

ON: Tesóm is a héten kapja az első kört. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
briareos
отлично
Amadeus
действительно товарищ

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 496