Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Az e-bike-nak is van motorja, mégse motorkerékpár 😊Nem a mesterkedése, csak a politikai kommunikációja.Általános alkalmazott oltás? Hát, pont, hogy nem. Te is jól tudod, hogy mennyi (megválaszolatlan) kérdés volt a kínai/orosz körül. Azt is tudod, hogy az AZ-t hány és hány országban függesztették fel. Ez nem a magyarországi ellenzék mesterkedése. (Nemrég linkeltem pl. egy kapcsolódó hírt Franciaországból.) Ha az ellenzéki önkormányzatok sorra felajánlják, hogy oltópontokat szerveznek, de a kormány ezt elutasítja, akkor miről beszélünk?Te minek nevezed azt, ha valaki egy felvehető, az oltási rendben meglévő, általánosan alkalmazott oltás ellen kampányol, pusztán politikai alapon?Akkor a Fidesz ellenzékben volt.Igen, csak az a nem elhanyagolható különbség, hogy az ellenzék most nem oltásellenes.
Vagyis igaz, hogy a mindenkori ellenzék politikai haszonszerzés reményében oltásellenes ha a mindenkori kormányzat oltáspárti.
Hála az égnek nem fordítva van.
Sobri Jóska
nagylaza
(Ugye nem szakmailag, hiszen a kínairól, oroszról pont ugyanannyi infójuk van, mint a kormányzatnak, tehát szakmai alapon nem tudnak plusz infókra hivatkozni, ami alátámasztaná, hogy azt ne vegye fel az ember. És minden ellenérvük politikai volt.)
Illetve politikától függetlenül minek nevezed, ha valaki az Astra felvétele ellen szólamol fel?
Simán felelőtlen, logikusan gondolkodni képtelen hülye?
Csak ne oltásellenesnek hívjuk?
Sobri Jóska
nagylaza
Nem az ellenzéki önkormányzatok dolga oltópontok szervezése, aki közülünk volt oltakozni az tapasztalhatta, hogy flottul megy az állami oltópontokon, nem az oltópont a szűk keresztmetszet.
Az ilyen ajánlkozás politikai marketing.
És a kérdést elkerülted:
Ha valaki egy oltás felvétele ellen van, azt nem oltásellenesnek nevezzük?
Vagy nálad a motorral rendelkező kerékpár nem motorkerékpár?
Sobri Jóska
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Ha valaki azt javasolja, hogy ne egyél túl sok zsíros ételt, mert nem egészséges, akkor az ételellenes?Nem a mesterkedése, csak a politikai kommunikációja.Általános alkalmazott oltás? Hát, pont, hogy nem. Te is jól tudod, hogy mennyi (megválaszolatlan) kérdés volt a kínai/orosz körül. Azt is tudod, hogy az AZ-t hány és hány országban függesztették fel. Ez nem a magyarországi ellenzék mesterkedése. (Nemrég linkeltem pl. egy kapcsolódó hírt Franciaországból.) Ha az ellenzéki önkormányzatok sorra felajánlják, hogy oltópontokat szerveznek, de a kormány ezt elutasítja, akkor miről beszélünk?Te minek nevezed azt, ha valaki egy felvehető, az oltási rendben meglévő, általánosan alkalmazott oltás ellen kampányol, pusztán politikai alapon?Akkor a Fidesz ellenzékben volt.Igen, csak az a nem elhanyagolható különbség, hogy az ellenzék most nem oltásellenes.
Vagyis igaz, hogy a mindenkori ellenzék politikai haszonszerzés reményében oltásellenes ha a mindenkori kormányzat oltáspárti.
Sobri Jóska
nagylaza
(Ugye nem szakmailag, hiszen a kínairól, oroszról pont ugyanannyi infójuk van, mint a kormányzatnak, tehát szakmai alapon nem tudnak plusz infókra hivatkozni, ami alátámasztaná, hogy azt ne vegye fel az ember. És minden ellenérvük politikai volt.)
Illetve politikától függetlenül minek nevezed, ha valaki az Astra felvétele ellen szólamol fel?
Sobri Jóska
nagylaza
Nem az ellenzéki önkormányzatok dolga oltópontok szervezése, aki közülünk volt oltakozni az tapasztalhatta, hogy flottul megy az állami oltópontokon, nem az oltópont a szűk keresztmetszet.
És a kérdést elkerülted:
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Nem a mesterkedése, csak a politikai kommunikációja.Általános alkalmazott oltás? Hát, pont, hogy nem. Te is jól tudod, hogy mennyi (megválaszolatlan) kérdés volt a kínai/orosz körül. Azt is tudod, hogy az AZ-t hány és hány országban függesztették fel. Ez nem a magyarországi ellenzék mesterkedése. (Nemrég linkeltem pl. egy kapcsolódó hírt Franciaországból.) Ha az ellenzéki önkormányzatok sorra felajánlják, hogy oltópontokat szerveznek, de a kormány ezt elutasítja, akkor miről beszélünk?Te minek nevezed azt, ha valaki egy felvehető, az oltási rendben meglévő, általánosan alkalmazott oltás ellen kampányol, pusztán politikai alapon?Akkor a Fidesz ellenzékben volt.Igen, csak az a nem elhanyagolható különbség, hogy az ellenzék most nem oltásellenes.
Sobri Jóska
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
És a kérdést elkerülted:
több mint 4 éve
Nyugati? Orbántól tudjuk, hogy ez magyar vakcina. Én igazi hazafi vagyok, ragaszkodom a magyar vakcinához.Egyik se 😛 Az fránya nyugati fájzeresOltàs 1.0 pipa màjus 16.n a második. Minden simán flottul ment.Elvtárs lettél vagy Opeles? 😀
dande
Beki
dande
több mint 4 éve
Egyik se 😛 Az fránya nyugati fájzeresOltàs 1.0 pipa màjus 16.n a második. Minden simán flottul ment.Elvtárs lettél vagy Opeles? 😀
dande
Beki
több mint 4 éve
A H1N1 magyarországi esetről több konteó is van, épeasapám, aki állatorvos, beszélve azóta sok-sok érintettel, meg van győződve róla hogy szimpla állattenyésztési piacszerzés volt, felülről szervezve. (3 db hat tyú miatt milliószámra kellett leölni a szárnyasokat).Miért éppen erről ne lennének konteók?
Én is beoltattam magam, túl is éltem.
Charlie Firpo
több mint 4 éve
Nekem astrával egy bajom van, ez a 12 hét. 3 hónap baromi hosszú idő...egyébként ilyenkor mindig előjön a piacszerzés, meg a felvásárlás pletykája, csakhogy ez eléggé furcsán venné ki magát. Egyrészt azért mert igaz, hogy rengeteget fektetett az AZ az oltás kifejlesztésébe, viszont sokat el is ad, Indiától kezdve mindenhol az ő vakcinájának nyomán készítenek oltást, nem mellesleg figyeljétek meg, hogy Indiából nem fogunk hallani semmi vérrögös esetet 😊
Másrészt elképesztő hülyén venné ki magát, ha pont a covid vetélytárs Pfizer venné meg hirtelen az AZ részvényeit, ha egy ilyennek még csak a látszata is kitudódna, az EU tuti nem engedne egy ilyen fúziót.
Az amcsiknak teljesen igaza van, hogy nem engedik már be a saját piacukra az AZ-t, tele vannak oltással, egy 340 milliós országban 1-2 hét alatt aki regisztrál, azt beoltják. Lassan nem lesz, akit oltani tudnának...mondjuk ez nekünk se lenne rossz, mert a világ nagyobb része, nagy szeretettel várná azokat a vakcinákat, amiket az USA-ban nem tudnak eloltani. Kezdve Kanada.
De ez a 12 hét....ha májusban hívnak fel, hogy helló, itt a Pfizer-moderna-jansen, akkor is hamarabb lesz védettségem, mint az astrától. De ettől még teljesen jó az Astra és ne hagyja magát senki lebeszélni, aki úgy gondolja, hogy bőven van 3 hónapja, 1 év szopás után...
több mint 4 éve
Általános alkalmazott oltás? Hát, pont, hogy nem. Te is jól tudod, hogy mennyi (megválaszolatlan) kérdés volt a kínai/orosz körül. Azt is tudod, hogy az AZ-t hány és hány országban függesztették fel. Ez nem a magyarországi ellenzék mesterkedése. (Nemrég linkeltem pl. egy kapcsolódó hírt Franciaországból.) Ha az ellenzéki önkormányzatok sorra felajánlják, hogy oltópontokat szerveznek, de a kormány ezt elutasítja, akkor miről beszélünk?Te minek nevezed azt, ha valaki egy felvehető, az oltási rendben meglévő, általánosan alkalmazott oltás ellen kampányol, pusztán politikai alapon?Akkor a Fidesz ellenzékben volt.Igen, csak az a nem elhanyagolható különbség, hogy az ellenzék most nem oltásellenes.
Sobri Jóska
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 4 éve
A H1N1 magyarországi esetről több konteó is van, épeasapám, aki állatorvos, beszélve azóta sok-sok érintettel, meg van győződve róla hogy szimpla állattenyésztési piacszerzés volt, felülről szervezve. (3 db hat tyú miatt milliószámra kellett leölni a szárnyasokat).Persze, hogy nem, hiszen ő hozatta be. Furcsán venné ki magát, ha az általa kínált portékáról igyekezne lebeszélni az embereket. De mondott nagyon sok minden mást. Tavaly szeptemberben például azt, hogy vannak települések, ahol soha nem volt és nem is lesz vírus. Azt, hogy a H1N1 idején milyen oltásellenes propagandát nyomatott a Fidesz, már nem is említem.A miniszterelnök sosem mondta egyik oltásra sem, hogy ne adassák be maguknak.Nem kell nagy logikai érzék hozzá, hogy mi állt az Astra-ügy mögött, ami talán már itthonra is begyűrűzött: a piacszerzés/piacvédelem.Hasonlót állít Jakab Ferenc is:
(Az USÁ-ban teljesen véletlenül a napokban utasították el az Astra piacra lépési kérését, az EU-ban pedig Macron nyíltan, a németek finoman, a skandinávok milliomodnyi okkal nyírják a vakcinát.)
S látható, elindult a Sputnyik ócsárolása is.
Hogy végül csak Fízer maradjon.
Charlie Firpo
www.penzcentrum.hu/egeszseg/20210409/jakab-ferenc-az-astrazeneca-elleni-kifogasok-nem-szakmaiak-hanem-gazdasagiak-1113640?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=penzcentrum_linkek&utm_campaign=hiraggregator
Rohadt nehéz igazságot tenni. Ezért lenne jó, ha konszenzusos szakmai álláspontok lennének, és nem pofázna bele boldog-boldogtalan, főleg nem a politikusok, legkevésbé pedig a Szijjártó-Orbán duó.
nagylaza
Charlie Firpo
(Megjegyzem, OV azt mondta anno a feleségéről, hogy ő nem hajlandó semmilyen oltást beadatni magának.)
nagylaza
Én is beoltattam magam, túl is éltem.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Így, hogy beleírtad, olybá tűnt, hogy van összefüggés.Őőő hol állítottam olyat, hogy az oltás miatt történt ez vele? Szerintem inkább pont az ellenkezője és az oltás védte a tüdejét, hogy arra nem ment rá. Hangsúlyozom, semmilyen tudományos bizonyíték nincs rá, én, illetve ő gondolja így, hogy jobb, hogy bent volt a szuri12 nappal az oltás után honnan lehet tudni, hogy az oltás miatt történt mindez?Az volt a szitu, hogy anyám megkapta múlt hét csütörtökön a 2. kínait. Az első után is gyenge volt, de a második után még jobban. Vasárnap óta már csak feküdt, kedden már hányt, alig evett, ivott (cukros) én bíztam benne, hogy felépül, csak egy picit múló rosszullét, de mivel 2 nap alatt nem javult, a doki azt mondta hívjunk hozzá mentőt a kiszáradás és az ionvesztés miatt. Jött a mentő, feltette a kérdéseit. Láza van: nincs, Köhög: nem, Nehéz légzés: nincs, szaturációja 93 volt, mondták, hogy elviszik kap egy infúziót, de csinálnak egy gyorstesztet. Pozitív lett. Irány a covid osztály, ma reggel hívott, hogy tüdőgyuszija van. Gyenge mint a harmat, de tudok vele beszélni, most kapni fog valamilyen kezelést, remélhetőleg ez használ neki. Per pillanat csak az orrába megy az oxigén.Nyugi, még nem kell beszarni. Apámnak pepitában ugyanez, első astra után 12 nappal elkezdett menni a hasa, de nem ilyen tingli tangli módon, hanem napi 20+ alkalommal, a víz jött ki belőle. A 3.napon (szerda) már hányt is. Telefonban persze kamuzott, hogy hogy van, javul stb. Pénteken elmentem megnézni, már az ágyból sem tudott kikelni úgy le volt gyengülve. Hívtam a mentőt, gyorsteszt, pozitív, irány a korház. Mint kiderült gyakorlatilag porzott a veséje, 3 napig beszélni se lehetett vele úgy ki volt ütve, csak az orvosokkal tudtam tartani a kapcsolatot. Hétfőre jobban lett, jól reagált a kezelésekre, szombaton hozhattam is haza. Mellesleg túlsúlyos, súlyos alvási apnoéval, krónikus vesebetegséggel (mint most kiderült) és súlyososan cukor beteg is. 57 éves. Péntek este gondolatban már a temetést szerveztem, szerintem ő van a szótárban a veszélyeztett fogalom mellett. Aztán azóta már dolgozik is. Kitartást, fel a fejjel, van pozitív példa is 😉
NB2
peach
Én tegnap -oltás után 5 nappal- elharaptam a nyelvemet. Szerintem nincs összefüggésben a megkapott oltással.
Sobri Jóska
peach
De akkor ezek szerint félreértettem.
több mint 4 éve
Őőő hol állítottam olyat, hogy az oltás miatt történt ez vele? Szerintem inkább pont az ellenkezője és az oltás védte a tüdejét, hogy arra nem ment rá. Hangsúlyozom, semmilyen tudományos bizonyíték nincs rá, én, illetve ő gondolja így, hogy jobb, hogy bent volt a szuri12 nappal az oltás után honnan lehet tudni, hogy az oltás miatt történt mindez?Az volt a szitu, hogy anyám megkapta múlt hét csütörtökön a 2. kínait. Az első után is gyenge volt, de a második után még jobban. Vasárnap óta már csak feküdt, kedden már hányt, alig evett, ivott (cukros) én bíztam benne, hogy felépül, csak egy picit múló rosszullét, de mivel 2 nap alatt nem javult, a doki azt mondta hívjunk hozzá mentőt a kiszáradás és az ionvesztés miatt. Jött a mentő, feltette a kérdéseit. Láza van: nincs, Köhög: nem, Nehéz légzés: nincs, szaturációja 93 volt, mondták, hogy elviszik kap egy infúziót, de csinálnak egy gyorstesztet. Pozitív lett. Irány a covid osztály, ma reggel hívott, hogy tüdőgyuszija van. Gyenge mint a harmat, de tudok vele beszélni, most kapni fog valamilyen kezelést, remélhetőleg ez használ neki. Per pillanat csak az orrába megy az oxigén.Nyugi, még nem kell beszarni. Apámnak pepitában ugyanez, első astra után 12 nappal elkezdett menni a hasa, de nem ilyen tingli tangli módon, hanem napi 20+ alkalommal, a víz jött ki belőle. A 3.napon (szerda) már hányt is. Telefonban persze kamuzott, hogy hogy van, javul stb. Pénteken elmentem megnézni, már az ágyból sem tudott kikelni úgy le volt gyengülve. Hívtam a mentőt, gyorsteszt, pozitív, irány a korház. Mint kiderült gyakorlatilag porzott a veséje, 3 napig beszélni se lehetett vele úgy ki volt ütve, csak az orvosokkal tudtam tartani a kapcsolatot. Hétfőre jobban lett, jól reagált a kezelésekre, szombaton hozhattam is haza. Mellesleg túlsúlyos, súlyos alvási apnoéval, krónikus vesebetegséggel (mint most kiderült) és súlyososan cukor beteg is. 57 éves. Péntek este gondolatban már a temetést szerveztem, szerintem ő van a szótárban a veszélyeztett fogalom mellett. Aztán azóta már dolgozik is. Kitartást, fel a fejjel, van pozitív példa is 😉
NB2
peach
Én tegnap -oltás után 5 nappal- elharaptam a nyelvemet. Szerintem nincs összefüggésben a megkapott oltással.
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
olvasd a hireket, xy-rol ha irnak hogy oltas utan elkapta az kinajit vett fel. persze lehet veletlen minden is, de erdekes hogy 1 ev alatt nem kapja el csak rogton utana. persze biztos mert masnap gruppenre ment...erről van valami konkrét infó(d)?mondjuk erdekes h ezek az esetek nagyreszt azoknal van akik kinait kaptak...Az volt a szitu, hogy anyám megkapta múlt hét csütörtökön a 2. kínait. Az első után is gyenge volt, de a második után még jobban. Vasárnap óta már csak feküdt, kedden már hányt, alig evett, ivott (cukros) én bíztam benne, hogy felépül, csak egy picit múló rosszullét, de mivel 2 nap alatt nem javult, a doki azt mondta hívjunk hozzá mentőt a kiszáradás és az ionvesztés miatt. Jött a mentő, feltette a kérdéseit. Láza van: nincs, Köhög: nem, Nehéz légzés: nincs, szaturációja 93 volt, mondták, hogy elviszik kap egy infúziót, de csinálnak egy gyorstesztet. Pozitív lett. Irány a covid osztály, ma reggel hívott, hogy tüdőgyuszija van. Gyenge mint a harmat, de tudok vele beszélni, most kapni fog valamilyen kezelést, remélhetőleg ez használ neki. Per pillanat csak az orrába megy az oxigén.Ez megint egy olyan helyzet, hogy úgy tűnik mintha az oltástól lenne rosszul, de vélhetően valahol elkapta ezt a szart a két oltás között. Azt nem értem, hogy az oltások beadása előtt miért nem csinálnak mindenkinek legalább egy gyors tesztet, mert gondolom ha éppen fertőzött vagy, akkor az oltás valóban nem tesz túl jót..
NB2
Szesze
kc3
Szesze
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Oltàs 1.0 pipa màjus 16.n a második. Minden simán flottul ment.Elvtárs lettél vagy Opeles? 😀
dande
több mint 4 éve
Te minek nevezed azt, ha valaki egy felvehető, az oltási rendben meglévő, általánosan alkalmazott oltás ellen kampányol, pusztán politikai alapon?Akkor a Fidesz ellenzékben volt.Igen, csak az a nem elhanyagolható különbség, hogy az ellenzék most nem oltásellenes.
Sobri Jóska
nagylaza
több mint 4 éve
Fasznak kell állandóan kötözködni:444.hu/2021/04/09/elfelejtettek-idoben-szolni-gulyas-gergelynek-hogy-elmaradnak-a-szobelik
több mint 4 éve
Oltàs 1.0 pipa màjus 16.n a második. Minden simán flottul ment.
több mint 4 éve
Akkor a Fidesz ellenzékben volt.Igen, csak az a nem elhanyagolható különbség, hogy az ellenzék most nem oltásellenes.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Egyébként Orbán azzal, hogy azt mondta ő a kínaiban bízik a legjobban és azt választja szerintem éppen, hogy a többi ellen szólalt fel, hiszen neki azt kellett volna mondania, hogy nincs különbség.Teljesen igazad van, erre nem is gondoltam.
(az ellenzék oltásellenesezhetné is a fideszes logika szerint)
Jughead
több mint 4 éve
12 nappal az oltás után honnan lehet tudni, hogy az oltás miatt történt mindez?Az volt a szitu, hogy anyám megkapta múlt hét csütörtökön a 2. kínait. Az első után is gyenge volt, de a második után még jobban. Vasárnap óta már csak feküdt, kedden már hányt, alig evett, ivott (cukros) én bíztam benne, hogy felépül, csak egy picit múló rosszullét, de mivel 2 nap alatt nem javult, a doki azt mondta hívjunk hozzá mentőt a kiszáradás és az ionvesztés miatt. Jött a mentő, feltette a kérdéseit. Láza van: nincs, Köhög: nem, Nehéz légzés: nincs, szaturációja 93 volt, mondták, hogy elviszik kap egy infúziót, de csinálnak egy gyorstesztet. Pozitív lett. Irány a covid osztály, ma reggel hívott, hogy tüdőgyuszija van. Gyenge mint a harmat, de tudok vele beszélni, most kapni fog valamilyen kezelést, remélhetőleg ez használ neki. Per pillanat csak az orrába megy az oxigén.Nyugi, még nem kell beszarni. Apámnak pepitában ugyanez, első astra után 12 nappal elkezdett menni a hasa, de nem ilyen tingli tangli módon, hanem napi 20+ alkalommal, a víz jött ki belőle. A 3.napon (szerda) már hányt is. Telefonban persze kamuzott, hogy hogy van, javul stb. Pénteken elmentem megnézni, már az ágyból sem tudott kikelni úgy le volt gyengülve. Hívtam a mentőt, gyorsteszt, pozitív, irány a korház. Mint kiderült gyakorlatilag porzott a veséje, 3 napig beszélni se lehetett vele úgy ki volt ütve, csak az orvosokkal tudtam tartani a kapcsolatot. Hétfőre jobban lett, jól reagált a kezelésekre, szombaton hozhattam is haza. Mellesleg túlsúlyos, súlyos alvási apnoéval, krónikus vesebetegséggel (mint most kiderült) és súlyososan cukor beteg is. 57 éves. Péntek este gondolatban már a temetést szerveztem, szerintem ő van a szótárban a veszélyeztett fogalom mellett. Aztán azóta már dolgozik is. Kitartást, fel a fejjel, van pozitív példa is 😉
NB2
peach
több mint 4 éve
Egyébként Orbán azzal, hogy azt mondta ő a kínaiban bízik a legjobban és azt választja szerintem éppen, hogy a többi ellen szólalt fel, hiszen neki azt kellett volna mondania, hogy nincs különbség.(az ellenzék oltásellenesezhetné is a fideszes logika szerint)
több mint 4 éve
Az volt a szitu, hogy anyám megkapta múlt hét csütörtökön a 2. kínait. Az első után is gyenge volt, de a második után még jobban. Vasárnap óta már csak feküdt, kedden már hányt, alig evett, ivott (cukros) én bíztam benne, hogy felépül, csak egy picit múló rosszullét, de mivel 2 nap alatt nem javult, a doki azt mondta hívjunk hozzá mentőt a kiszáradás és az ionvesztés miatt. Jött a mentő, feltette a kérdéseit. Láza van: nincs, Köhög: nem, Nehéz légzés: nincs, szaturációja 93 volt, mondták, hogy elviszik kap egy infúziót, de csinálnak egy gyorstesztet. Pozitív lett. Irány a covid osztály, ma reggel hívott, hogy tüdőgyuszija van. Gyenge mint a harmat, de tudok vele beszélni, most kapni fog valamilyen kezelést, remélhetőleg ez használ neki. Per pillanat csak az orrába megy az oxigén.Nyugi, még nem kell beszarni. Apámnak pepitában ugyanez, első astra után 12 nappal elkezdett menni a hasa, de nem ilyen tingli tangli módon, hanem napi 20+ alkalommal, a víz jött ki belőle. A 3.napon (szerda) már hányt is. Telefonban persze kamuzott, hogy hogy van, javul stb. Pénteken elmentem megnézni, már az ágyból sem tudott kikelni úgy le volt gyengülve. Hívtam a mentőt, gyorsteszt, pozitív, irány a korház. Mint kiderült gyakorlatilag porzott a veséje, 3 napig beszélni se lehetett vele úgy ki volt ütve, csak az orvosokkal tudtam tartani a kapcsolatot. Hétfőre jobban lett, jól reagált a kezelésekre, szombaton hozhattam is haza. Mellesleg túlsúlyos, súlyos alvási apnoéval, krónikus vesebetegséggel (mint most kiderült) és súlyososan cukor beteg is. 57 éves. Péntek este gondolatban már a temetést szerveztem, szerintem ő van a szótárban a veszélyeztett fogalom mellett. Aztán azóta már dolgozik is. Kitartást, fel a fejjel, van pozitív példa is 😉
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
És Besenyő Pista bácsi érveléstechnikáját is elsajátították, annyiszor van igazuk, ahányszor csak akarják. Nem? De!Kijárták ezek mind a Mogács féle politikusakadémiát 😊Akkor a Fidesz ellenzékben volt.Persze, hogy nem, hiszen ő hozatta be. Furcsán venné ki magát, ha az általa kínált portékáról igyekezne lebeszélni az embereket. De mondott nagyon sok minden mást. Tavaly szeptemberben például azt, hogy vannak települések, ahol soha nem volt és nem is lesz vírus. Azt, hogy a H1N1 idején milyen oltásellenes propagandát nyomatott a Fidesz, már nem is említem.A miniszterelnök sosem mondta egyik oltásra sem, hogy ne adassák be maguknak.Nem kell nagy logikai érzék hozzá, hogy mi állt az Astra-ügy mögött, ami talán már itthonra is begyűrűzött: a piacszerzés/piacvédelem.Hasonlót állít Jakab Ferenc is:
(Az USÁ-ban teljesen véletlenül a napokban utasították el az Astra piacra lépési kérését, az EU-ban pedig Macron nyíltan, a németek finoman, a skandinávok milliomodnyi okkal nyírják a vakcinát.)
Charlie Firpo
www.penzcentrum.hu/egeszseg/20210409/jakab-ferenc-az-astrazeneca-elleni-kifogasok-nem-szakmaiak-hanem-gazdasagiak-1113640?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=penzcentrum_linkek&utm_campaign=hiraggregator
Rohadt nehéz igazságot tenni. Ezért lenne jó, ha konszenzusos szakmai álláspontok lennének, és nem pofázna bele boldog-boldogtalan, főleg nem a politikusok, legkevésbé pedig a Szijjártó-Orbán duó.
nagylaza
Charlie Firpo
(Megjegyzem, OV azt mondta anno a feleségéről, hogy ő nem hajlandó semmilyen oltást beadatni magának.)
nagylaza
Sobri Jóska
www.youtube.com/results?search_query=politikusakad%C3%A9mia
bcsarli
több mint 4 éve
Kijárták ezek mind a Mogács féle politikusakadémiát 😊Akkor a Fidesz ellenzékben volt.Persze, hogy nem, hiszen ő hozatta be. Furcsán venné ki magát, ha az általa kínált portékáról igyekezne lebeszélni az embereket. De mondott nagyon sok minden mást. Tavaly szeptemberben például azt, hogy vannak települések, ahol soha nem volt és nem is lesz vírus. Azt, hogy a H1N1 idején milyen oltásellenes propagandát nyomatott a Fidesz, már nem is említem.A miniszterelnök sosem mondta egyik oltásra sem, hogy ne adassák be maguknak.Nem kell nagy logikai érzék hozzá, hogy mi állt az Astra-ügy mögött, ami talán már itthonra is begyűrűzött: a piacszerzés/piacvédelem.Hasonlót állít Jakab Ferenc is:
Charlie Firpo
nagylaza
Charlie Firpo
nagylaza
Sobri Jóska
www.youtube.com/results?search_query=politikusakad%C3%A9mia
több mint 4 éve
Akkor a Fidesz ellenzékben volt.Persze, hogy nem, hiszen ő hozatta be. Furcsán venné ki magát, ha az általa kínált portékáról igyekezne lebeszélni az embereket. De mondott nagyon sok minden mást. Tavaly szeptemberben például azt, hogy vannak települések, ahol soha nem volt és nem is lesz vírus. Azt, hogy a H1N1 idején milyen oltásellenes propagandát nyomatott a Fidesz, már nem is említem.A miniszterelnök sosem mondta egyik oltásra sem, hogy ne adassák be maguknak.Nem kell nagy logikai érzék hozzá, hogy mi állt az Astra-ügy mögött, ami talán már itthonra is begyűrűzött: a piacszerzés/piacvédelem.Hasonlót állít Jakab Ferenc is:
Charlie Firpo
nagylaza
Charlie Firpo
nagylaza
több mint 4 éve
Persze, hogy nem, hiszen ő hozatta be. Furcsán venné ki magát, ha az általa kínált portékáról igyekezne lebeszélni az embereket. De mondott nagyon sok minden mást. Tavaly szeptemberben például azt, hogy vannak települések, ahol soha nem volt és nem is lesz vírus. Azt, hogy a H1N1 idején milyen oltásellenes propagandát nyomatott a Fidesz, már nem is említem.A miniszterelnök sosem mondta egyik oltásra sem, hogy ne adassák be maguknak.Nem kell nagy logikai érzék hozzá, hogy mi állt az Astra-ügy mögött, ami talán már itthonra is begyűrűzött: a piacszerzés/piacvédelem.Hasonlót állít Jakab Ferenc is:
Charlie Firpo
nagylaza
Charlie Firpo
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok