Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 125 — nabege2@yahoo.com
Az volt a szitu, hogy anyám megkapta múlt hét csütörtökön a 2. kínait. Az első után is gyenge volt, de a második után még jobban. Vasárnap óta már csak feküdt, kedden már hányt, alig evett, ivott (cukros) én bíztam benne, hogy felépül, csak egy picit múló rosszullét, de mivel 2 nap alatt nem javult, a doki azt mondta hívjunk hozzá mentőt a kiszáradás és az ionvesztés miatt. Jött a mentő, feltette a kérdéseit. Láza van: nincs, Köhög: nem, Nehéz légzés: nincs, szaturációja 93 volt, mondták, hogy elviszik kap egy infúziót, de csinálnak egy gyorstesztet. Pozitív lett. Irány a covid osztály, ma reggel hívott, hogy tüdőgyuszija van. Gyenge mint a harmat, de tudok vele beszélni, most kapni fog valamilyen kezelést, remélhetőleg ez használ neki. Per pillanat csak az orrába megy az oxigén.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
 index.hu/belfold/2021/04/09/nem-lesz-oltas-idehaza-cansino-es-a-covishield-vakcinakkal/
több mint 4 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 679 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
 444.hu/2021/04/09/portugalia-is-csak-60-ev-felett-olt-az-astrazenecaval

(Megjegyzés csak Sobrinak: na még egy oltásellenes ország 😉 )
több mint 4 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Csak engem nem hivtak meg egyaltalan oltas miatt, aki amugy tobb honapja regisztralt, es kronikus betegsege is van? 😀

Lassan a teljes ismerosi koromtol hallom, akiknek a nagyja teljesen egeszseges, alapbetegsegrol nem tud, es ok megkaptak vagy mehetnek.

Turelmesen varok, de azert latom, hogy korulottem lassan mindenkit oltanak.
Stez
Érdeklődj, telefonálj a háziorvosnak, már 3 közeli hozzátartozómnak is "bejött" ez a módi, pár nap múlva mehettek is az oltásra! Nyilván ehhez normális, együttműködő háziorvos is kell, de nincs veszteni valód!
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 639 — Lucas Scott
 www.szabadeuropa.hu/a/nem-koronavirusban-halnak-meg-sokan-hanem-a-megfelelo-ellatas-hianyatol/31192135.html
Vrij6
nah az ilyen cikkeket most hanyagolom, miután mentő vitte el anyámat tegnap a Covid osztályra...
NB2
kitartas nektek es az egesz csaladnak, remelem minden rendben lesz vele, es nemsokar kiengedik. jobbulast!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
 www.szabadeuropa.hu/a/nem-koronavirusban-halnak-meg-sokan-hanem-a-megfelelo-ellatas-hianyatol/31192135.html
Vrij6
nah az ilyen cikkeket most hanyagolom, miután mentő vitte el anyámat tegnap a Covid osztályra...
NB2
Mielőbbi jobbulást és teljes felépülést!
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
Vrij6
NB2
😕 Mi történt? Lecsökkent az oxigénszintje?
Mielőbbi jobbulást!
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Arra van valami protokoll, vagy ajánlás, hogy oltás után mikortól lehet folytatni a sportolást?
xrace77
Az orvosok 1 hét kihagyást javasoltak azoknak akik hozzám járnak, és megkapták.

több mint 4 éve
xrace77 Denver Broncos 4 664
Arra van valami protokoll, vagy ajánlás, hogy oltás után mikortól lehet folytatni a sportolást?

Szerkesztette: xrace77
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 245 — Invisible man
81k első beoltott tegnap.
Beki
Még a végén haladni fog az oltás.
Amadeus
Dehát nincs is elég vakcina...
Beki
Sztm az astrát egyre durvább mennyiségben utsíthatják vissza , nálunk a cég kapott 930 Pfizert , ez rohadt gyorsan elment a kritikus személyzet körében . Aztán jött mail h akinek ebből nem jutott mehet astrára de még cég szinten , egy nap mulva h mehet az összes Mvm holdinghoz tartozó többi cég is ( Ovit,P2 ,Konto stb ) , aztán 1 nappal később h mostmár minden külső cég munkavállalója is jöhet , kicsit később h mindenki és azoknak a rokona is jöhet 😊 elég világos h astra nem túl kelendő..
nando89
Pedig elég sokan álltak sorba és folyamatos volt az oltás.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 465 — The Mathematician
Vrij6
NB2
jobbulást

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 287 — beers & Packers
Vrij6
NB2
Basszus... Mielőbbi gyógyulást!
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 125 — nabege2@yahoo.com
Vrij6
több mint 4 éve

Ami most pusztít, az a brit variáns. Agresszivitását, pusztító erejét tekintve jóval erősebb, mint az egy évvel ezelőtt megismert vírus, már a tűzereje, mondta Orbán Viktor az interjú elején.
Háborús állapotok vannak most Magyarországon Orbán szerint, ilyet még nem láttunk, a nagyszüleink beszéltek ilyenről, meg filmekben látni ilyet.Itt csak jegyrendszer nem történt meg, azon kívül szinte minden: halottak, lélegeztetőgépek, minden, mondta.
Szakértői vélemények szerint akkor lesz béke, ha a vírust az oltásokkal sikerült legyőzni

Május első hete után meglépjük az ötmillió beoltottat, május közepére elérjük a hatmilliót, harmadik hetére a hétmilliót.

Ez eddig tök logikus. Csak ha háború van, amit május elejére/közepére megnyerünk, akkor mi a tökömért kell kinyitni az iskolákat április 19-én, és nem mondjuk 2-3 héttel később???

Szerk: Legalább a középiskolákat elhalasztották május 10-re.
somoskovig
hogy a faszba oltanak be 7 millió embert úgy hogy max 4 lesz önkéntes
Negritis
Ó, majd amikor hivatalosan bejelentik, hogy koncert - mozi - színház - meccs - kocsma -fesztivál, tehát bármi ami szórakozás, kikapcsolódás, csak oltási igazolvánnyal, érhető el, 6-7 millióig fel fog ez menni, mert jellemzően fiatalok nem regisztráltak. És nagyjából ott a teteje az önkéntességnek, mert van 1-1,5 millió aki akkor se megy el, ha a házból nem léphetne ki oltás nélkül. Plusz a gyerekek de fene tudja, hogy nekik akkor most kötelező lesz amikor lehet vagy nem. Ma reggel Viktor azt mondta, hogy nálunk sok a gyerekeknek kötelező oltás, és ez rendben is van, mert bízunk az orvosokban. Szóval ez nálam akár előre is vetítheti, hogy egy bizonyos életkor alatt meg kötelezővé teszik.
MC12
A kormányfő beszélt arról is, hogy még nincs döntés a 16-18 éves korosztály beoltásáról, de Magyarországon egyébként 13-féle gyermekkorban adandó oltás van, és általánosságban az a jellemző, hogy a szülők körében szinte alig van oltásellenes mozgalom, bíznak a vakcinákban.
több mint 4 éve
Müller Cecília tegnap: Magyarországon nem azonosítottak eddig még egyetlen olyan gyermeket sem, aki koronavírus miatt hunyt volna el.
Ma: elhunyt egy 14 éves lány, ezzel ő lett a koronavírus legfiatalabb magyar áldozata.
nagylaza
Tegnap egy 1 évesről is hadovált a vénasszony valamit, hogy kórházba került, úgy, hogy körülötte sokan elkaptak a vírust a családban és kórházban is voltak.
De nem koronaban halt meg szegény szerintük, meg lehet nyugodni...
FLZOLI
Szerencsétlen csecsemőről azt mondta, hogy - bár bekerül a statisztikába - valójában vérmérgezésben halt meg. (?)
nagylaza
8 hónapos volt, gennyes agyhártyagyulladással került kórházba, és vérmérgezésben halt meg szegény, amit feltehetően a kórházban kapott el.

22859 nõ 1 (nyolc hónapos) bakteriális gennyes agyhártyagyulladás, vérmérgezés

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 632 — Poloska confirmed
 index.hu/sport/2021/04/09/koronavirusban-meghalt-az-olimpiai-bajnok-igaly-diana/

😕 😕 😕
Vrij6
Nagyon durván ledöbbentem, ahogy olvastam ezt reggel. Számomra most Ő a "legkézzelfoghatóbb" halottja ennek az egésznek az ismert emberek közül. Sosem fogom elfelejteni az athéni produkcióját, ami után még kisgyerekként egyből hívtam apámat, hogy most láttam egy magyar aranyat az olimpián. Nem mondom, hogy az első arany amire emlékszem, mert az Csollányé volt, de szerintem a második, amit úgy igazán fel is fogtam, hogy mekkora dolog... Szegény nő, milyen hányattatott élete és karriere volt, erre ilyen véget kell érnie. Isten nyugtassa 😕
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Csak engem nem hivtak meg egyaltalan oltas miatt, aki amugy tobb honapja regisztralt, es kronikus betegsege is van? 😀

Lassan a teljes ismerosi koromtol hallom, akiknek a nagyja teljesen egeszseges, alapbetegsegrol nem tud, es ok megkaptak vagy mehetnek.

Stez
Hány éves vagy, (ha nem titok)? Lehet, hogy nagy a körzete az orvosodnak és még sokan vannak előtted a listán. Egy telefont azért megér, hátha csak elkeveredett a papírod.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 393

Ami most pusztít, az a brit variáns. Agresszivitását, pusztító erejét tekintve jóval erősebb, mint az egy évvel ezelőtt megismert vírus, már a tűzereje, mondta Orbán Viktor az interjú elején.
Háborús állapotok vannak most Magyarországon Orbán szerint, ilyet még nem láttunk, a nagyszüleink beszéltek ilyenről, meg filmekben látni ilyet.Itt csak jegyrendszer nem történt meg, azon kívül szinte minden: halottak, lélegeztetőgépek, minden, mondta.
Szakértői vélemények szerint akkor lesz béke, ha a vírust az oltásokkal sikerült legyőzni

Május első hete után meglépjük az ötmillió beoltottat, május közepére elérjük a hatmilliót, harmadik hetére a hétmilliót.

Ez eddig tök logikus. Csak ha háború van, amit május elejére/közepére megnyerünk, akkor mi a tökömért kell kinyitni az iskolákat április 19-én, és nem mondjuk 2-3 héttel később???

somoskovig
Negritis
Ó, majd amikor hivatalosan bejelentik, hogy koncert - mozi - színház - meccs - kocsma -fesztivál, tehát bármi ami szórakozás, kikapcsolódás, csak oltási igazolvánnyal, érhető el, 6-7 millióig fel fog ez menni, mert jellemzően fiatalok nem regisztráltak. És nagyjából ott a teteje az önkéntességnek, mert van 1-1,5 millió aki akkor se megy el, ha a házból nem léphetne ki oltás nélkül. Plusz a gyerekek de fene tudja, hogy nekik akkor most kötelező lesz amikor lehet vagy nem. Ma reggel Viktor azt mondta, hogy nálunk sok a gyerekeknek kötelező oltás, és ez rendben is van, mert bízunk az orvosokban. Szóval ez nálam akár előre is vetítheti, hogy egy bizonyos életkor alatt meg kötelezővé teszik.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Müller Cecília tegnap: Magyarországon nem azonosítottak eddig még egyetlen olyan gyermeket sem, aki koronavírus miatt hunyt volna el.
Ma: elhunyt egy 14 éves lány, ezzel ő lett a koronavírus legfiatalabb magyar áldozata.
nagylaza
Tegnap egy 1 évesről is hadovált a vénasszony valamit, hogy kórházba került, úgy, hogy körülötte sokan elkaptak a vírust a családban és kórházban is voltak.
FLZOLI
Szerencsétlen csecsemőről azt mondta, hogy - bár bekerül a statisztikába - valójában vérmérgezésben halt meg. (?)
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26

somoskovig
Negritis
3 millióba beleszúrnak még 1 félét.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
nagylaza

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 465 — The Mathematician

somoskovig

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
A háziorvost viszont fel nem hívom, az egy sügér, akkor sem megyek hozzá, ha a halálomon vagyok 🤣
warr_b
A háziorvosunknak elég jellegzetes, ritka családneve van. Feleségem futólag ismer valakit, akit ugyanúgy hívnak. Megkérdezte, hogy nem rokonok-e véletlenül. Az orvos elgondolkodott, és rázta a fejét, hogy nem, nem. Majd néhány másodperc múlva: ja, de!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 976 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Stez
Nyugi, engem se. Mondjuk nekem betegségem nincs, de már vagy 2 hónapja regeltem.
A háziorvost viszont fel nem hívom, az egy sügér, akkor sem megyek hozzá, ha a halálomon vagyok 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"