Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Gődényhez meg annyit, hogy az első ATV-s vitájánál az volt az észrevételem lényege: óriási hiba volt jelentőségén felül kezelni, a dokik részéről pedig leülni vele vitázni. Ahogy holokauszttagadót se győzködünk, úgy vírustagadót se.De, ha a kárt okoz le kell állítani. Mert ugyan én felfogom azt, hogy hülyeség amit mond, többen nem. Amivel még nincs gond, de onnatól, hogy ezzel kárt okoz / veszély okoz a közösségre / társadalomra nézve, le kell állítani.
És attól, hogy szívem szerint bezárnám egy elszeparált börtönbe ezt a káros, agyhalott faszt, mégis, liberálisként azt gondolom, hogy megilleti őt is a jog, hogy a faszságait fennen hirdesse, ugyanis tényleg csak egy diktatúrában van olyan metódus, hogy valaki magának vindikálja a jogot, hogy eldöntse, "ezt lehet mondani, ezt nem lehet mondani". Demokráciában erre nincs szükség.
És ami a legmókásabb, most is a magát liberálisnak, baloldalinak, demokratának, köztársaságinak hazudó ellenzék raplizik, kb. semmit se megértve a liberalizmus lényegi mondanivalóiból.
Pl. abból, hogyha valakit fasznak is tartok, hülyeségnek is vélem, károsnak is amit mond, hát ettől még mondja csak nyugodtan, legfeljebb leszarom, nem leállíttatom mint valami 50-es évekbeli házmester, háztömbbizalmi.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
"btw: ő feltett egy kérdést az ügyésznek, aki ahelyett, hogy érdemben válaszolt volna csak átdobta a rendőrségnek. Szóval továbbra sem értem, hogy miért Kocsis-Cake a szar alak ebben a szituban? Polt válaszolhatott volna érdemben, hogy nem indítottunk ilyen eljárást, mert nem veti fel annak a gyanúját ..."aha. a kérdés az, hogy mikor fordul a véleménynyilvánítás közveszélyokozásba. mer' ha sokáig tolja fullba a kretént Gyuri, akkor esetleg a követkői merő polgári engedetlenségből elkezdik nemhordani a maszkokat, amivel a vírus terjedését esetlegesen felgyorsíthatják, sok emberen az meg már közveszélyt jelent, nem?
A lentebbiek mellett azért, mert ha nem írja meg, akkor Polt nem tudja átdobni ez ilyen egyszerű. Cake feldobott egy magas labdát Legfőbb ügyész úrnak Ő meg lecsapta.
Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy az a párt akinek minden második szava az, hogy a véleménnyilvánítás szabadsága a legfontosabb alapértékek egyike és a mocskos Orbáni diktatúra ezt támadja, attól finoman szólva is érdekes egy feljelentés azért, mert Gődénynek eltér a véleménye ebben a kérdésben másokétól. Nyilvánvaló, hogy Gődény hülyeségeket beszél, és nem értek vele egyet. De joga van elmondani amit gondol, nekem pedig jogom van elhinni vagy elutasítani.
MC12
tulajdonképpen az ellenzék ezzel csak azt mutatta meg, hogy hozott egy törvényt a NER egy vélelmezett leendő ellenzéki stratégiára, amit aztán senki sem csinált, és amit végül tosznak betartatni még a legtriviálisabb esetekben is, ha nem az ellenzék az elkövető.
több mint 5 éve
Gődényhez meg annyit, hogy az első ATV-s vitájánál az volt az észrevételem lényege: óriási hiba volt jelentőségén felül kezelni, a dokik részéről pedig leülni vele vitázni. Ahogy holokauszttagadót se győzködünk, úgy vírustagadót se.És attól, hogy szívem szerint bezárnám egy elszeparált börtönbe ezt a káros, agyhalott faszt, mégis, liberálisként azt gondolom, hogy megilleti őt is a jog, hogy a faszságait fennen hirdesse, ugyanis tényleg csak egy diktatúrában van olyan metódus, hogy valaki magának vindikálja a jogot, hogy eldöntse, "ezt lehet mondani, ezt nem lehet mondani". Demokráciában erre nincs szükség.
És ami a legmókásabb, most is a magát liberálisnak, baloldalinak, demokratának, köztársaságinak hazudó ellenzék raplizik, kb. semmit se megértve a liberalizmus lényegi mondanivalóiból.
Pl. abból, hogyha valakit fasznak is tartok, hülyeségnek is vélem, károsnak is amit mond, hát ettől még mondja csak nyugodtan, legfeljebb leszarom, nem leállíttatom mint valami 50-es évekbeli házmester, háztömbbizalmi.
több mint 5 éve
Sobri kérdezted mitől kell félni egy elfogadott vakcinatol.Én valahogy ezektől nem tudok félni.
Pfizer vakcina esetében az utóbbi napokban fellépett:
- súlyos allergiás reakció
- arc benulas
Toca
Főleg miután ezt elolvastam:
qubit.hu/2020/12/11/milyen-mellekhatasai-vannak-a-nyugati-vakcinaknak-es-az-orosznak?_ga=2.78996756.1280170163.1607695648-25025040.1510321685
több mint 5 éve
Termeszetesen tele van. 😀Hibatlan. Vonatozom. Leul velem szemben egy idos hazaspar. A ferfi mozogni alig tud, levegot alig tud venni, maszk sehol. 40 perc alatt megette a szendvicsét, majd nagy nehezen csak feltett egy maszkot. 😊 De elotte meg kohogott meg pruszkolt kettot. Igen tudom az en anyamat, minek vonatozom. 😀 csodas, nekiallt csipszet zabalni kohogve.ilyenkor egyből elülök máshova, akkor is ha helyjegyes a vonat, és nem oda szól a jegyem. a kalauz elektronikus jegy esetében nem nagyon nézi ezt, ebből legfeljebb akkor lehet gond, ha tele van a vonat.
Vrij6
deyell
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
1. Nem igaz. A kiragadott mondatom pontosan leképezte amiről szólt a felszólalás.nagyon nehéz veled vitatkozni, de akkor összeszedve mindent:Ő senki életével nem szórakozik. Van egy véleménye amit vagy elhiszel vagy nem. Senki nem mondja, hogy meg kell nézned, el kell hinned amit mond. A Gődény félékkel pont az lett a baj, hogy komolyan lettek véve. Talán Balázséknak nem kellett volna a másfél millió hallgatóval rendelkező műsorba meghívni, talán az ATV-nek nem kellett volna főműsoridőben leültetni valódi orvosokkal, talán az Indexnek meg a 444-nek, meg a 24.-hu-nak nem kellett volna főoldalas videókat forgatni a gyűlésükről meg minden fingásukról - ha annyira veszélyes amit tesz vagy mond."btw: ő feltett egy kérdést az ügyésznek, aki ahelyett, hogy érdemben válaszolt volna csak átdobta a rendőrségnek. Szóval továbbra sem értem, hogy miért Kocsis-Cake a szar alak ebben a szituban? Polt válaszolhatott volna érdemben, hogy nem indítottunk ilyen eljárást, mert nem veti fel annak a gyanúját ..."Kicsit ott sántít a logika, hogy a vírustagadó nem pusztán a szólás szabadságát gyakorolja, hanem mások életével (közöttük az enyémmel is) szórakozik. Doktor Gődényből remek pártvezér lesz.
A lentebbiek mellett azért, mert ha nem írja meg, akkor Polt nem tudja átdobni ez ilyen egyszerű. Cake feldobott egy magas labdát Legfőbb ügyész úrnak Ő meg lecsapta.
Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy az a párt akinek minden második szava az, hogy a véleménnyilvánítás szabadsága a legfontosabb alapértékek egyike és a mocskos Orbáni diktatúra ezt támadja, attól finoman szólva is érdekes egy feljelentés azért, mert Gődénynek eltér a véleménye ebben a kérdésben másokétól. Nyilvánvaló, hogy Gődény hülyeségeket beszél, és nem értek vele egyet. De joga van elmondani amit gondol, nekem pedig jogom van elhinni vagy elutasítani.
MC12
nagylaza
Ezen az alapon most akkor ezeket a médiákat is elő kell venni, hiszen rajtuk keresztül is terjesztette amit gondol. Ezek ugyanis magáncégek, akik önállóan döntöttek úgy, hogy amit Gődény mond az belefér a szólásszabadság kereteibe.
Ha a média és a politika nem kezdi el komolyan venni a nézettségért meg a lájk-számokért, akkor egy szubkulturális senki maradt volna, akivel egyszerűen nem szabad foglalkozni. Attól, hogy joga van elmondani mindenkinek a saját hülyeségét, még nem kell neki milliós nyilvánosságot adni.
MC12
1: 1 mondatot kiragadtál a kontextusból, és teljesen tévesen állítottad be. de ez rendben van ...
2: Kocsis-Cake nem használta fel. a felhasználás az lett volna, hogy bemegy a rendőrségre és feljelentést tett. Ő kérdezett egy dolgot a vádhatóság fejétől, vszeg tisztán akart látni, hogy hol lehet a határ. Vszeg tudni akarta nehogy átlépje ezt a határt, és bűncselekményt kövessen el.
3: azért a momentumos öreget és Gödényt ne tegyük egy lapátra, ez elég durva hasonlat.
4: tehát Kocsis-Cake a hibás, mert megkérdezte Polttól, met ő CSAK így tudta átdobni? Nem igaz ez sem. Poltnak és a rendőrségnek ezt hivatalból kellene vizsgálnia. De nem tették meg. Ezért is Kocsis-Cake a hibás? felteszem: vki lopást követ el, amit a rendőrség lát a helyszínen. nem foglalkoznak vele, ezek után jön Kocsis-Cake, aki megkérdezi Polttól, hogy ez lopás volt-e, aki átdobja a rendőrségnek ezt, majd a rendőrség eljárást indít, és előzetesbe rakja a tolvajt, és akkor Kocsis-Cake a hibás.
5: azt, hogy joga van-e ezeket elmondani az másik kérdés. a véleménynyilvánítás joga sem abszolút jog, lehet sőt sokszor kell is korlátozni, mint ahogy a gyülekezési jogot (pl Mein Kampf: az is beletartozhatna ebbe a jogba, még sem vásárolhatod meg). ezekről pár hete-hónapja is beszélgettünk itt is Davemayerrel is.
6: de szórakozik mások életével. mikor arról beszél, hogy a maszk használata nem segít a járvány terjedésében azt, hogy ez egy sima influenza meg stb. akkor tudományos tényeket cáfol meg 0 bizonyíték alapján, és egyúttal veszélyezteti az én életemet is.
7: tudom, hogy vannak olyan sajtótermékek, ahol az a megoldás, hogy ha nem foglalkozunk bizonyos dolgokkal akkor meg sem történtek (Szájer ügy és az origo, közmédia kapcsolata), de azt más sajtótermékeknek kritikaként felhozni, hogy foglalkozik ezzel pl, érdekes vélemény. Talán, ha az állam részéről kiállna BÁRKI, és hiteltelenné tenné ezt az embert, akkor nem itt járnánk. De ugye mki lapul a fűben.
8: rosszul látod az ok-okozatot. Gödénynek nem azért lett sok követője, mert szerepelt a rádióban, hanem azért szerepelt ott, mert sok követője lett.
csebi
2. Kocsi Cake felhasználta, hiszen akkor miért írta meg? Azt akarta, hogy következménye legyen. Azért ne nézzük képviselő urat teljesen hülyének vagy naívank. Pontosan tudta, hogy mit kezdhet ezzel az ügyész. Vagy visszadobja, vagy feljelentést tesz, ezért csinálta. Neki mindkettő jó politikailag.
3. Én még úgy tanultam, hogy a jog előtt mindenki azonos elbírálás alá esik, de ez lehet, hogy megváltozott ezek szerint. Vagy Gödényre más kell vonatkozzon mert neked nem szimpatikus?
4. Nem érted amit írok, de erről nem tehetek. Kocsissal nem az a legnagyobb baj, hogy mit tett, hanem az hogy képmutató. És ezekre a képmutatókra kéne levéltani a jelenlegi képmutató bandát.
5. Ez valóban másik kérdés, és ez már hitvita inkább, én a minél szélesebb nyilvánítás mellett vagyok és az állam legyen kedves minél kevésbé beleszólni abba, mit lehet mondani meg mit nem. De ez egyéni preferencia.
6. De te meg én felvesszük, teljesen mindegy mit mond, aki meg nem veszi fel azt meg megbünteti az államhatalom és pont, ameddig meg nem büntette az államhatalom akkor addig nyilván nem fertőzött a vírus (írónia). Amúgy meg talán a WHO-nak meg az országok járványügyi emberienek nem kellett volna haknizni tavasszal hetekig azzal, hogy ne hordjunk maszkot, és akkor komolyan lehetne venni őket.
7. Kritika bizony, a laposföld hívőket se ültették le az MTA geológia doktoraival így Gödényéket se kellett volna rendes orvosokkal.
8. Ebben nem értünk egyet én máshogy látom, de ehhez elemzi kéne mondjuk az FB-követők növekedésének dátumát a média megjelenésekkel azt meg azért nehéz lesz, főleg hogy az eredeti oldalukat ha jól emlékszem megszüntette az FB.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Hibatlan. Vonatozom. Leul velem szemben egy idos hazaspar. A ferfi mozogni alig tud, levegot alig tud venni, maszk sehol. 40 perc alatt megette a szendvicsét, majd nagy nehezen csak feltett egy maszkot. 😊 De elotte meg kohogott meg pruszkolt kettot. Igen tudom az en anyamat, minek vonatozom. 😀 csodas, nekiallt csipszet zabalni kohogve.ilyenkor egyből elülök máshova, akkor is ha helyjegyes a vonat, és nem oda szól a jegyem. a kalauz elektronikus jegy esetében nem nagyon nézi ezt, ebből legfeljebb akkor lehet gond, ha tele van a vonat.
Vrij6
chemicals keep me under control
több mint 5 éve
Nope. A laposföldes agyhalott szintén volt a tvben. Arra már nem emlékszek, hogy rtl vagy tv2 de bezony volt.Nem. Nincs hatása arra, hogy te vagy én felveszem-e a maszkot, nem tud kényszeríteni se arra hogy fel vegyem se arra hogy ne. Egyetlen valaki van aki szórakoztat ezzel és az az államhatalom, ő az egyetlen aki ezt meg mondhatja neked, nekem stb. Minden más hit kérdés.De. Ha arra buzdít, hogy ne hordjunk maszkot, akkor mások életével szórakozik. Amennyiben mindezt üzleti-politikai megfontolásból teszi, akkor különösképpen visszataszító.Ő senki életével nem szórakozik. Van egy véleménye amit vagy elhiszel vagy nem. Senki nem mondja, hogy meg kell nézned, el kell hinned amit mond. A Gődény félékkel pont az lett a baj, hogy komolyan lettek véve. Talán Balázséknak nem kellett volna a másfél millió hallgatóval rendelkező műsorba meghívni, talán az ATV-nek nem kellett volna főműsoridőben leültetni valódi orvosokkal, talán az Indexnek meg a 444-nek, meg a 24.-hu-nak nem kellett volna főoldalas videókat forgatni a gyűlésükről meg minden fingásukról - ha annyira veszélyes amit tesz vagy mond."btw: ő feltett egy kérdést az ügyésznek, aki ahelyett, hogy érdemben válaszolt volna csak átdobta a rendőrségnek. Szóval továbbra sem értem, hogy miért Kocsis-Cake a szar alak ebben a szituban? Polt válaszolhatott volna érdemben, hogy nem indítottunk ilyen eljárást, mert nem veti fel annak a gyanúját ..."Kicsit ott sántít a logika, hogy a vírustagadó nem pusztán a szólás szabadságát gyakorolja, hanem mások életével (közöttük az enyémmel is) szórakozik. Doktor Gődényből remek pártvezér lesz.
MC12
nagylaza
Ezen az alapon most akkor ezeket a médiákat is elő kell venni, hiszen rajtuk keresztül is terjesztette amit gondol. Ezek ugyanis magáncégek, akik önállóan döntöttek úgy, hogy amit Gődény mond az belefér a szólásszabadság kereteibe.
Ha a média és a politika nem kezdi el komolyan venni a nézettségért meg a lájk-számokért, akkor egy szubkulturális senki maradt volna, akivel egyszerűen nem szabad foglalkozni. Attól, hogy joga van elmondani mindenkinek a saját hülyeségét, még nem kell neki milliós nyilvánosságot adni.
MC12
Szerinted hány lájk és megosztás, mekkora tüntetés esetén indokolt, hogy a média beszámoljon a "Gődény-félékről"? Mi az a szint, amikor már komolyan venni?
nagylaza
Szerintem egyáltalán nem kellett volna beszámolni róla, ahogy teljesen mindegy, hogy hány lajk jön a chemtrailre vagy a laposföldre azokkal sem foglalkozik komoly műsor, velük sem kellett volna. Pontosan velük kellett volna egy szinten kezelni.
MC12
több mint 5 éve
nagyon nehéz veled vitatkozni, de akkor összeszedve mindent:Ő senki életével nem szórakozik. Van egy véleménye amit vagy elhiszel vagy nem. Senki nem mondja, hogy meg kell nézned, el kell hinned amit mond. A Gődény félékkel pont az lett a baj, hogy komolyan lettek véve. Talán Balázséknak nem kellett volna a másfél millió hallgatóval rendelkező műsorba meghívni, talán az ATV-nek nem kellett volna főműsoridőben leültetni valódi orvosokkal, talán az Indexnek meg a 444-nek, meg a 24.-hu-nak nem kellett volna főoldalas videókat forgatni a gyűlésükről meg minden fingásukról - ha annyira veszélyes amit tesz vagy mond."btw: ő feltett egy kérdést az ügyésznek, aki ahelyett, hogy érdemben válaszolt volna csak átdobta a rendőrségnek. Szóval továbbra sem értem, hogy miért Kocsis-Cake a szar alak ebben a szituban? Polt válaszolhatott volna érdemben, hogy nem indítottunk ilyen eljárást, mert nem veti fel annak a gyanúját ..."Kicsit ott sántít a logika, hogy a vírustagadó nem pusztán a szólás szabadságát gyakorolja, hanem mások életével (közöttük az enyémmel is) szórakozik. Doktor Gődényből remek pártvezér lesz.
MC12
nagylaza
MC12
1: 1 mondatot kiragadtál a kontextusból, és teljesen tévesen állítottad be. de ez rendben van ...
2: Kocsis-Cake nem használta fel. a felhasználás az lett volna, hogy bemegy a rendőrségre és feljelentést tett. Ő kérdezett egy dolgot a vádhatóság fejétől, vszeg tisztán akart látni, hogy hol lehet a határ. Vszeg tudni akarta nehogy átlépje ezt a határt, és bűncselekményt kövessen el.
3: azért a momentumos öreget és Gödényt ne tegyük egy lapátra, ez elég durva hasonlat.
4: tehát Kocsis-Cake a hibás, mert megkérdezte Polttól, met ő CSAK így tudta átdobni? Nem igaz ez sem. Poltnak és a rendőrségnek ezt hivatalból kellene vizsgálnia. De nem tették meg. Ezért is Kocsis-Cake a hibás? felteszem: vki lopást követ el, amit a rendőrség lát a helyszínen. nem foglalkoznak vele, ezek után jön Kocsis-Cake, aki megkérdezi Polttól, hogy ez lopás volt-e, aki átdobja a rendőrségnek ezt, majd a rendőrség eljárást indít, és előzetesbe rakja a tolvajt, és akkor Kocsis-Cake a hibás.
5: azt, hogy joga van-e ezeket elmondani az másik kérdés. a véleménynyilvánítás joga sem abszolút jog, lehet sőt sokszor kell is korlátozni, mint ahogy a gyülekezési jogot (pl Mein Kampf: az is beletartozhatna ebbe a jogba, még sem vásárolhatod meg). ezekről pár hete-hónapja is beszélgettünk itt is Davemayerrel is.
6: de szórakozik mások életével. mikor arról beszél, hogy a maszk használata nem segít a járvány terjedésében azt, hogy ez egy sima influenza meg stb. akkor tudományos tényeket cáfol meg 0 bizonyíték alapján, és egyúttal veszélyezteti az én életemet is.
7: tudom, hogy vannak olyan sajtótermékek, ahol az a megoldás, hogy ha nem foglalkozunk bizonyos dolgokkal akkor meg sem történtek (Szájer ügy és az origo, közmédia kapcsolata), de azt más sajtótermékeknek kritikaként felhozni, hogy foglalkozik ezzel pl, érdekes vélemény. Talán, ha az állam részéről kiállna BÁRKI, és hiteltelenné tenné ezt az embert, akkor nem itt járnánk. De ugye mki lapul a fűben.
8: rosszul látod az ok-okozatot. Gödénynek nem azért lett sok követője, mert szerepelt a rádióban, hanem azért szerepelt ott, mert sok követője lett.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nem. Nincs hatása arra, hogy te vagy én felveszem-e a maszkot, nem tud kényszeríteni se arra hogy fel vegyem se arra hogy ne. Egyetlen valaki van aki szórakoztat ezzel és az az államhatalom, ő az egyetlen aki ezt meg mondhatja neked, nekem stb. Minden más hit kérdés.De. Ha arra buzdít, hogy ne hordjunk maszkot, akkor mások életével szórakozik. Amennyiben mindezt üzleti-politikai megfontolásból teszi, akkor különösképpen visszataszító.Ő senki életével nem szórakozik. Van egy véleménye amit vagy elhiszel vagy nem. Senki nem mondja, hogy meg kell nézned, el kell hinned amit mond. A Gődény félékkel pont az lett a baj, hogy komolyan lettek véve. Talán Balázséknak nem kellett volna a másfél millió hallgatóval rendelkező műsorba meghívni, talán az ATV-nek nem kellett volna főműsoridőben leültetni valódi orvosokkal, talán az Indexnek meg a 444-nek, meg a 24.-hu-nak nem kellett volna főoldalas videókat forgatni a gyűlésükről meg minden fingásukról - ha annyira veszélyes amit tesz vagy mond."btw: ő feltett egy kérdést az ügyésznek, aki ahelyett, hogy érdemben válaszolt volna csak átdobta a rendőrségnek. Szóval továbbra sem értem, hogy miért Kocsis-Cake a szar alak ebben a szituban? Polt válaszolhatott volna érdemben, hogy nem indítottunk ilyen eljárást, mert nem veti fel annak a gyanúját ..."Kicsit ott sántít a logika, hogy a vírustagadó nem pusztán a szólás szabadságát gyakorolja, hanem mások életével (közöttük az enyémmel is) szórakozik. Doktor Gődényből remek pártvezér lesz.
MC12
nagylaza
MC12
Szerinted hány lájk és megosztás, mekkora tüntetés esetén indokolt, hogy a média beszámoljon a "Gődény-félékről"? Mi az a szint, amikor már komolyan venni?
nagylaza
Szerintem egyáltalán nem kellett volna beszámolni róla, ahogy teljesen mindegy, hogy hány lajk jön a chemtrailre vagy a laposföldre azokkal sem foglalkozik komoly műsor, velük sem kellett volna. Pontosan velük kellett volna egy szinten kezelni.
több mint 5 éve
"Boldog karácsonyt!"És vajon ha a következő 2 héten belül - maszkhasználata mellett - sem csökken a betegségek száma, akkor mit mondunk?De. Ha arra buzdít, hogy ne hordjunk maszkot, akkor mások életével szórakozik. Amennyiben mindezt üzleti-politikai megfontolásból teszi, akkor különösképpen visszataszító.Ő senki életével nem szórakozik. Van egy véleménye amit vagy elhiszel vagy nem. Senki nem mondja, hogy meg kell nézned, el kell hinned amit mond. A Gődény félékkel pont az lett a baj, hogy komolyan lettek véve. Talán Balázséknak nem kellett volna a másfél millió hallgatóval rendelkező műsorba meghívni, talán az ATV-nek nem kellett volna főműsoridőben leültetni valódi orvosokkal, talán az Indexnek meg a 444-nek, meg a 24.-hu-nak nem kellett volna főoldalas videókat forgatni a gyűlésükről meg minden fingásukról - ha annyira veszélyes amit tesz vagy mond."btw: ő feltett egy kérdést az ügyésznek, aki ahelyett, hogy érdemben válaszolt volna csak átdobta a rendőrségnek. Szóval továbbra sem értem, hogy miért Kocsis-Cake a szar alak ebben a szituban? Polt válaszolhatott volna érdemben, hogy nem indítottunk ilyen eljárást, mert nem veti fel annak a gyanúját ..."Kicsit ott sántít a logika, hogy a vírustagadó nem pusztán a szólás szabadságát gyakorolja, hanem mások életével (közöttük az enyémmel is) szórakozik. Doktor Gődényből remek pártvezér lesz.
MC12
nagylaza
MC12
nagylaza
NB2

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
És vajon ha a következő 2 héten belül - maszkhasználata mellett - sem csökken a betegségek száma, akkor mit mondunk?De. Ha arra buzdít, hogy ne hordjunk maszkot, akkor mások életével szórakozik. Amennyiben mindezt üzleti-politikai megfontolásból teszi, akkor különösképpen visszataszító.Ő senki életével nem szórakozik. Van egy véleménye amit vagy elhiszel vagy nem. Senki nem mondja, hogy meg kell nézned, el kell hinned amit mond. A Gődény félékkel pont az lett a baj, hogy komolyan lettek véve. Talán Balázséknak nem kellett volna a másfél millió hallgatóval rendelkező műsorba meghívni, talán az ATV-nek nem kellett volna főműsoridőben leültetni valódi orvosokkal, talán az Indexnek meg a 444-nek, meg a 24.-hu-nak nem kellett volna főoldalas videókat forgatni a gyűlésükről meg minden fingásukról - ha annyira veszélyes amit tesz vagy mond."btw: ő feltett egy kérdést az ügyésznek, aki ahelyett, hogy érdemben válaszolt volna csak átdobta a rendőrségnek. Szóval továbbra sem értem, hogy miért Kocsis-Cake a szar alak ebben a szituban? Polt válaszolhatott volna érdemben, hogy nem indítottunk ilyen eljárást, mert nem veti fel annak a gyanúját ..."Kicsit ott sántít a logika, hogy a vírustagadó nem pusztán a szólás szabadságát gyakorolja, hanem mások életével (közöttük az enyémmel is) szórakozik. Doktor Gődényből remek pártvezér lesz.
MC12
nagylaza
MC12
nagylaza
több mint 5 éve
Hát igen, már rég fel kellett volna lépni ez ellen.Gődény a rémhírterjesztés alapesetét is megvalósította (nem csak ezt az új vitatott esetet), szóval nem értem miért fontos Kocsis-Cake korábbi felszólalása, illetve azt sem, hogy egyáltalán miért meglepő, hogy végre elővették. Már nagyon rég meg kellett volna ezt tenni.Gődény március óta nagyjából ugyanazokat a marhaságokat mondja, széles nyilvánosság (TV-rádió-internet) előtt igen sokszor. És az NNI-nek 9 hónappal később jutott eszébe? 😊 Ha az alap esetet is megvalósította meg az újat is, akkor nagyon béna lehet itt a komplett rendőrség-nyomozók-politika-ügyészség stb. hogy ez ilyen sokáig tartott és pont a Cake általi felnyomásával egy időben jöttek erre rá 😊
Jughead
MC12
több mint 5 éve
De. Ha arra buzdít, hogy ne hordjunk maszkot, akkor mások életével szórakozik. Amennyiben mindezt üzleti-politikai megfontolásból teszi, akkor különösképpen visszataszító.Ő senki életével nem szórakozik. Van egy véleménye amit vagy elhiszel vagy nem. Senki nem mondja, hogy meg kell nézned, el kell hinned amit mond. A Gődény félékkel pont az lett a baj, hogy komolyan lettek véve. Talán Balázséknak nem kellett volna a másfél millió hallgatóval rendelkező műsorba meghívni, talán az ATV-nek nem kellett volna főműsoridőben leültetni valódi orvosokkal, talán az Indexnek meg a 444-nek, meg a 24.-hu-nak nem kellett volna főoldalas videókat forgatni a gyűlésükről meg minden fingásukról - ha annyira veszélyes amit tesz vagy mond."btw: ő feltett egy kérdést az ügyésznek, aki ahelyett, hogy érdemben válaszolt volna csak átdobta a rendőrségnek. Szóval továbbra sem értem, hogy miért Kocsis-Cake a szar alak ebben a szituban? Polt válaszolhatott volna érdemben, hogy nem indítottunk ilyen eljárást, mert nem veti fel annak a gyanúját ..."Kicsit ott sántít a logika, hogy a vírustagadó nem pusztán a szólás szabadságát gyakorolja, hanem mások életével (közöttük az enyémmel is) szórakozik. Doktor Gődényből remek pártvezér lesz.
MC12
nagylaza
MC12
több mint 5 éve
Hibatlan. Vonatozom. Leul velem szemben egy idos hazaspar. A ferfi mozogni alig tud, levegot alig tud venni, maszk sehol. 40 perc alatt megette a szendvicsét, majd nagy nehezen csak feltett egy maszkot. 😊 De elotte meg kohogott meg pruszkolt kettot. Igen tudom az en anyamat, minek vonatozom. 😀 csodas, nekiallt csipszet zabalni kohogve.tegnap én is vonatoztam, de mindenkin helyesen láttam a maszkot
Vrij6
éhes voltam mint a dög, volt is kajám a che-cheből de nagy nehezen kibírtam hazáig mer nem voltam benne biztos h lehet enni a vonaton
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Hibatlan. Vonatozom. Leul velem szemben egy idos hazaspar. A ferfi mozogni alig tud, levegot alig tud venni, maszk sehol. 40 perc alatt megette a szendvicsét, majd nagy nehezen csak feltett egy maszkot. 😊 De elotte meg kohogott meg pruszkolt kettot. Igen tudom az en anyamat, minek vonatozom. 😀 csodas, nekiallt csipszet zabalni kohogve.
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Ő senki életével nem szórakozik. Van egy véleménye amit vagy elhiszel vagy nem. Senki nem mondja, hogy meg kell nézned, el kell hinned amit mond. A Gődény félékkel pont az lett a baj, hogy komolyan lettek véve. Talán Balázséknak nem kellett volna a másfél millió hallgatóval rendelkező műsorba meghívni, talán az ATV-nek nem kellett volna főműsoridőben leültetni valódi orvosokkal, talán az Indexnek meg a 444-nek, meg a 24.-hu-nak nem kellett volna főoldalas videókat forgatni a gyűlésükről meg minden fingásukról - ha annyira veszélyes amit tesz vagy mond."btw: ő feltett egy kérdést az ügyésznek, aki ahelyett, hogy érdemben válaszolt volna csak átdobta a rendőrségnek. Szóval továbbra sem értem, hogy miért Kocsis-Cake a szar alak ebben a szituban? Polt válaszolhatott volna érdemben, hogy nem indítottunk ilyen eljárást, mert nem veti fel annak a gyanúját ..."Kicsit ott sántít a logika, hogy a vírustagadó nem pusztán a szólás szabadságát gyakorolja, hanem mások életével (közöttük az enyémmel is) szórakozik. Doktor Gődényből remek pártvezér lesz.
MC12
nagylaza
több mint 5 éve
"btw: ő feltett egy kérdést az ügyésznek, aki ahelyett, hogy érdemben válaszolt volna csak átdobta a rendőrségnek. Szóval továbbra sem értem, hogy miért Kocsis-Cake a szar alak ebben a szituban? Polt válaszolhatott volna érdemben, hogy nem indítottunk ilyen eljárást, mert nem veti fel annak a gyanúját ..."Kicsit ott sántít a logika, hogy a vírustagadó nem pusztán a szólás szabadságát gyakorolja, hanem mások életével (közöttük az enyémmel is) szórakozik. Doktor Gődényből remek pártvezér lesz.
MC12
több mint 5 éve
Gődény a rémhírterjesztés alapesetét is megvalósította (nem csak ezt az új vitatott esetet), szóval nem értem miért fontos Kocsis-Cake korábbi felszólalása, illetve azt sem, hogy egyáltalán miért meglepő, hogy végre elővették. Már nagyon rég meg kellett volna ezt tenni.Gődény március óta nagyjából ugyanazokat a marhaságokat mondja, széles nyilvánosság (TV-rádió-internet) előtt igen sokszor. És az NNI-nek 9 hónappal később jutott eszébe? 😊 Ha az alap esetet is megvalósította meg az újat is, akkor nagyon béna lehet itt a komplett rendőrség-nyomozók-politika-ügyészség stb. hogy ez ilyen sokáig tartott és pont a Cake általi felnyomásával egy időben jöttek erre rá 😊
Jughead
több mint 5 éve
"btw: ő feltett egy kérdést az ügyésznek, aki ahelyett, hogy érdemben válaszolt volna csak átdobta a rendőrségnek. Szóval továbbra sem értem, hogy miért Kocsis-Cake a szar alak ebben a szituban? Polt válaszolhatott volna érdemben, hogy nem indítottunk ilyen eljárást, mert nem veti fel annak a gyanúját ..."A lentebbiek mellett azért, mert ha nem írja meg, akkor Polt nem tudja átdobni ez ilyen egyszerű. Cake feldobott egy magas labdát Legfőbb ügyész úrnak Ő meg lecsapta.
több mint 5 éve
Őszintén ?Az volna itt a baj, hogy ugyanezek a képviselők (többek között Kocsis) tavasszal nem szavazták meg ezt a törvényt mert azt a "diktatúra eszközének" a "véleménnyilvánítás totális korlátozásának" vélték.És az aktuális szabályozás alapján miben nincs igaza? Azt leszámítva, hogy ellenzéki szegényem...Csak kikövetelte a demokratikus és szólásszabadság hívő ellenzék 😊 Kocsis-Cake Olívió (Párbeszéd) hogy egészen pontosak legyünk.www.portfolio.hu/gazdasag/20201211/letartoztattak-godeny-gyorgyot-magyarorszag-egyik-leghirhedtebb-virusszkeptikusat-461358Éljen a demokràcia.
Beki
NB2
"Gődény György ellen Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd országgyűlési képviselőnek írásbeli kérdése után indult nyomozás. A politikus arról érdeklődött Polt Péter legfőbb ügyésznél:
hol marad a fellépés a vírustagadókkal, és járvány elleni védekezés ellen kampányolókkal szemben. Kocsis-Cake szerint Gődény ténykedése felveti a rémhírterjesztés alapos gyanúját."
MC12
somoskovig
Kocsis - Cake konkrétan ezt nyilatkozta róla: "Ezt a rémhírterjesztési Btk.-t így, ebben a formában szerintem ki kéne venni; nem elég egyértelmű, nem elég taxatív."
Azóta az lett?
MC12
Tavasz óta elég sok minden változott azért.
Pl. Godeny eleg sokat tett érte, hogy ezt én is másképpen látom mint láttán tavasszal.
több mint 5 éve
Gődény a rémhírterjesztés alapesetét is megvalósította (nem csak ezt az új vitatott esetet), szóval nem értem miért fontos Kocsis-Cake korábbi felszólalása, illetve azt sem, hogy egyáltalán miért meglepő, hogy végre elővették. Már nagyon rég meg kellett volna ezt tenni.
több mint 5 éve
somoskoviglenkeit már vegzálják, nem?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Pontosan idéztem. Te pedig beidézted, Cake szerint, részletesen miért nem taxatív és egyértelmű a törvény, köszi 😊.azért idézzük pontosan:Az volna itt a baj, hogy ugyanezek a képviselők (többek között Kocsis) tavasszal nem szavazták meg ezt a törvényt mert azt a "diktatúra eszközének" a "véleménnyilvánítás totális korlátozásának" vélték.És az aktuális szabályozás alapján miben nincs igaza? Azt leszámítva, hogy ellenzéki szegényem...Csak kikövetelte a demokratikus és szólásszabadság hívő ellenzék 😊 Kocsis-Cake Olívió (Párbeszéd) hogy egészen pontosak legyünk.www.portfolio.hu/gazdasag/20201211/letartoztattak-godeny-gyorgyot-magyarorszag-egyik-leghirhedtebb-virusszkeptikusat-461358Éljen a demokràcia.
Beki
NB2
"Gődény György ellen Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd országgyűlési képviselőnek írásbeli kérdése után indult nyomozás. A politikus arról érdeklődött Polt Péter legfőbb ügyésznél:
hol marad a fellépés a vírustagadókkal, és járvány elleni védekezés ellen kampányolókkal szemben. Kocsis-Cake szerint Gődény ténykedése felveti a rémhírterjesztés alapos gyanúját."
MC12
somoskovig
Kocsis - Cake konkrétan ezt nyilatkozta róla: "Ezt a rémhírterjesztési Btk.-t így, ebben a formában szerintem ki kéne venni; nem elég egyértelmű, nem elég taxatív."
Azóta az lett?
MC12
"A rémhírterjesztés kapcsán a törvény úgy fogalmaz, hogy az egész országot kimerítő védekezéssel összefüggésben a szólásszabadság nem terjedhet ki a tudottan valótlan tények állítására, híresztelésére. Az
a kérdésem, hogy ha mi azt állítjuk, hogy nincs elég maszk, nincs elég védőfelszerelés a kórházakban, az rémhírterjesztés-e. Nem tudom, miniszter asszony vagy államtitkár úr erre tud-e válaszolni. De ennél jobb példákat mondok. Ezek a nyilatkozatok minek számítanak a jelenlegi helyzetben? Magyar Nemzet: a magyar nép elleni bűncselekmény el-követésére készülnek azok a parlamenti képviselők, akik már előre deklaráltan nemmel fognak szavazni a halálos vírus okozta országos veszélyhelyzet meg-hosszabbítására. Vagy a Fidesz Facebook-bejegyzése: az ellenzékre még ilyen kivételes vészhelyzetben, a magyar emberek biztonságának megvédése érdekében sem lehet számítani. Ez minek számít? 888.hu: az ellenzék a vírus oldalára állt. Bencsik András, az önök egyik megmondóembere: szégyell-heti magát az ellenzék, hogy beteg, gonosz gondolata-iknak rendelik alá honfitársaink ezreinek életét. Egy másik Fidesz-közeli portál: bemutatjuk a magyarság gyilkosait névvel, ezek szavaztak nemmel a vészhelyzetre. Ezek rémhírek, kedves fideszes képviselőtársaim? Alkalmasak a nyugalom megzavarására? Hát, ezen gondolkozzanak el! ... Ezt a rémhírterjesztési Btk.-t így, ebben a formában szerintem ki kéne venni; nem elég egyértelmű, nem elég taxatív. "
alapvetően azzal volt a problémája, hogy politikai alapon fogják-e őket üldözni, ha olyan nyilatkozatot tesznek, ami nem tetszik a fidesznek. előre szerették volna tudni, hogy mire fogják alkalmazni, milyen típusú nyilatkozatokra, mert látták, hogy ez lehet egy visszaélésre okot adó eszköz, ami egy esetben történt meg, nem lett általános. ezt felróni nekik, hogy előre szerettek volna ezzel kapcsolatosan értelmezést kapni (mert hát a törvényjavaslat indokolása szörnyű volt), hát elég érdekes vélemény ...
btw: ő feltett egy kérdést az ügyésznek, aki ahelyett, hogy érdemben válaszolt volna csak átdobta a rendőrségnek. Szóval továbbra sem értem, hogy miért Kocsis-Cake a szar alak ebben a szituban? Polt válaszolhatott volna érdemben, hogy nem indítottunk ilyen eljárást, mert nem veti fel annak a gyanúját ...
csebi
Én nem azt rovom fel neki, hogy nem értett egyet a törvénnyel és nem szavazta meg, sőt teljesen egyetértek vele, ez egy gumi törvény. Azt rovom fel, hogy ha nem értek egyet valamivel, azt nem szavazom meg, akkor nem is használom fel akkor amikor nekem kényelmes. Amikor a Momentumos öreget vitték el ugyanezen törvény alapján akkor az ellenzék egyszerre üvöltötte, hogy DIKTATÚRAAAAAA, akkor nem volt taxatív és egyértelmű, mostanra meg az lett?
több mint 5 éve
Úgy is mondhatjuk, hogy kértek egy tacepaot a jogszabály mellé, mostanság ez egy EU-s jogállamisági kritériumrendszer elfogadása esetén is bevett gyakorlat, nem? 😀azért idézzük pontosan:Az volna itt a baj, hogy ugyanezek a képviselők (többek között Kocsis) tavasszal nem szavazták meg ezt a törvényt mert azt a "diktatúra eszközének" a "véleménnyilvánítás totális korlátozásának" vélték.És az aktuális szabályozás alapján miben nincs igaza? Azt leszámítva, hogy ellenzéki szegényem...Csak kikövetelte a demokratikus és szólásszabadság hívő ellenzék 😊 Kocsis-Cake Olívió (Párbeszéd) hogy egészen pontosak legyünk.www.portfolio.hu/gazdasag/20201211/letartoztattak-godeny-gyorgyot-magyarorszag-egyik-leghirhedtebb-virusszkeptikusat-461358Éljen a demokràcia.
Beki
NB2
MC12
somoskovig
Azóta az lett?
MC12
"A rémhírterjesztés kapcsán a törvény úgy fogalmaz, hogy az egész országot kimerítő védekezéssel összefüggésben a szólásszabadság nem terjedhet ki a tudottan valótlan tények állítására, híresztelésére. Az
a kérdésem, hogy ha mi azt állítjuk, hogy nincs elég maszk, nincs elég védőfelszerelés a kórházakban, az rémhírterjesztés-e. Nem tudom, miniszter asszony vagy államtitkár úr erre tud-e válaszolni. De ennél jobb példákat mondok. Ezek a nyilatkozatok minek számítanak a jelenlegi helyzetben? Magyar Nemzet: a magyar nép elleni bűncselekmény el-követésére készülnek azok a parlamenti képviselők, akik már előre deklaráltan nemmel fognak szavazni a halálos vírus okozta országos veszélyhelyzet meg-hosszabbítására. Vagy a Fidesz Facebook-bejegyzése: az ellenzékre még ilyen kivételes vészhelyzetben, a magyar emberek biztonságának megvédése érdekében sem lehet számítani. Ez minek számít? 888.hu: az ellenzék a vírus oldalára állt. Bencsik András, az önök egyik megmondóembere: szégyell-heti magát az ellenzék, hogy beteg, gonosz gondolata-iknak rendelik alá honfitársaink ezreinek életét. Egy másik Fidesz-közeli portál: bemutatjuk a magyarság gyilkosait névvel, ezek szavaztak nemmel a vészhelyzetre. Ezek rémhírek, kedves fideszes képviselőtársaim? Alkalmasak a nyugalom megzavarására? Hát, ezen gondolkozzanak el! ... Ezt a rémhírterjesztési Btk.-t így, ebben a formában szerintem ki kéne venni; nem elég egyértelmű, nem elég taxatív. "
alapvetően azzal volt a problémája, hogy politikai alapon fogják-e őket üldözni, ha olyan nyilatkozatot tesznek, ami nem tetszik a fidesznek. előre szerették volna tudni, hogy mire fogják alkalmazni, milyen típusú nyilatkozatokra, mert látták, hogy ez lehet egy visszaélésre okot adó eszköz, ami egy esetben történt meg, nem lett általános. ezt felróni nekik, hogy előre szerettek volna ezzel kapcsolatosan értelmezést kapni (mert hát a törvényjavaslat indokolása szörnyű volt), hát elég érdekes vélemény ...
btw: ő feltett egy kérdést az ügyésznek, aki ahelyett, hogy érdemben válaszolt volna csak átdobta a rendőrségnek. Szóval továbbra sem értem, hogy miért Kocsis-Cake a szar alak ebben a szituban? Polt válaszolhatott volna érdemben, hogy nem indítottunk ilyen eljárást, mert nem veti fel annak a gyanúját ...
csebi
A rémhírterjesztés kapcsán a törvény úgy fogalmaz, hogy az egész országot kimerítő védekezéssel összefüggésben a szólásszabadság nem terjedhet ki a tudottan valótlan tények állítására, híresztelésére.
Egyébként meg ez a lényeg, a nagyobb kérdés az szerintem, hogy miért pont most szedték elő ezt az idiótát, miért nem már a kezdetekkor, illetve hogy mikor követi a többi f*sz (Lenkei és társai).