Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
vagy Tata, többi helyen ellenzéki polgi van.wikipédia alapján a szépségszalon 😀Pesterzsébet24.hu/belfold/2020/11/23/muller-cecilia-koronavirus-operativ-torzs-kijarasi-tilalom/Vajon melyik a kakukkktojás?
Beki
Hat vendéglátóhelyet, üzletet zártak be:
egy tatai éttermet 30 napra, mert nyitva találták,
egy erzsébetvárosi vegyesboltot,
egy XV. kerületi pizzériát,
egy angyalföldi csárdát,
egy IX. kerületi szépségszalont,
és egy pesterzsébeti italboltot.
Sobri Jóska
csebi
| hu.wikipedia.org/wiki/Vend%C3%A9gl%C3%A1t%C3%A1s |
Borbinho
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
wikipédia alapján a szépségszalon 😀Pesterzsébet24.hu/belfold/2020/11/23/muller-cecilia-koronavirus-operativ-torzs-kijarasi-tilalom/Vajon melyik a kakukkktojás?
Beki
egy angyalföldi csárdát,
Sobri Jóska
csebi
| hu.wikipedia.org/wiki/Vend%C3%A9gl%C3%A1t%C3%A1s |
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Pesterzsébet24.hu/belfold/2020/11/23/muller-cecilia-koronavirus-operativ-torzs-kijarasi-tilalom/Vajon melyik a kakukkktojás?
Beki
egy angyalföldi csárdát,
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/11/23/muller-cecilia-koronavirus-operativ-torzs-kijarasi-tilalom/Vajon melyik a kakukkktojás?
Beki
egy angyalföldi csárdát,
több mint 5 éve
Majd kiküldik pénteken, de egyből a büntetés is benne lesz, amiért nem ment szerdán akárhova...Nah, most hívták lányomat a Korm.hiv ból. Szerdán kell neki menni, még nem tudják megmondani, hová!És a határozat majd a kivezénylés után vagy még előtte megjön? Lehet hogy szerdán már megy VALAHOVA, amiről majd csak utólag kap határozatot?
Küldenek "határozatot".
Szép?
zemanla
Bocs, nem rajtad élcelődök, remélem átjön...
Kitartás!
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Nah, most hívták lányomat a Korm.hiv ból. Szerdán kell neki menni, még nem tudják megmondani, hová!És a határozat majd a kivezénylés után vagy még előtte megjön? Lehet hogy szerdán már megy VALAHOVA, amiről majd csak utólag kap határozatot?
Küldenek "határozatot".
Szép?
zemanla
Bocs, nem rajtad élcelődök, remélem átjön...
Kitartás!

több mint 5 éve
"Újságírói kérdésekre kiderült, hogy télen sem fertőz kevésbé a koronavírus." Én nem hiszem el, hogy valaki hasznos munka címszóval ilyet bír kérdezni....
több mint 5 éve
Nah, most hívták lányomat a Korm.hiv ból. Szerdán kell neki menni, még nem tudják megmondani, hová!Kitartás ehhez az őrülethez!
Küldenek "határozatot".
Szép?
zemanla
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
24.hu/belfold/2020/11/23/muller-cecilia-koronavirus-operativ-torzs-kijarasi-tilalom/
több mint 5 éve
2 féle módon nézem :mer hülye vagy? 😀Hírcsárda nem annyira vicces, mint ezek.Szerinted miért nézek Pesti TV-t 😀
ozibozi
Heisman
nem személyeskedés, bocsi
csak eszembe jutott hirtelen az a pár szar vicc h :
miért tesz a rendőr kést a tv-re?
hogy élesebb legyen a kép
miért tesz a rendőr biciklit a tv mellé?
hogy ha elmegy a kép utána tudjon menni
miért tesz a rendőr zsírt a párnája alá?
mer hülye
Negritis
Vagy csóválom a fejem hogy, nem ez nem igaz, ez sem igaz, ez sem igaz.
Vagy kurva nagyokat lehet rajta röhögni 😂😂😂
Tudom hülye vagyok, de nálam kiüti a humorskálát ami ott zajlik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
rokaur
876
Mert hetkoznap csak arakat viszonyitgatnak, szombaton van a bevasarlas.hétvégit én sem értem.azon csesztem fel az agyam, a hétközi nem zavar, de hétvégén????
csebi
az emberek dolgoznak, akkor tud normális ember vásárolni
NB2
több mint 5 éve
Nah, most hívták lányomat a Korm.hiv ból. Szerdán kell neki menni, még nem tudják megmondani, hová!Küldenek "határozatot".
Szép?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
mer hülye vagy? 😀Hírcsárda nem annyira vicces, mint ezek.Szerinted miért nézek Pesti TV-t 😀
ozibozi
Heisman
nem személyeskedés, bocsi
csak eszembe jutott hirtelen az a pár szar vicc h :
miért tesz a rendőr kést a tv-re?
hogy élesebb legyen a kép
miért tesz a rendőr biciklit a tv mellé?
hogy ha elmegy a kép utána tudjon menni
miért tesz a rendőr zsírt a párnája alá?
mer hülye
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Hírcsárda nem annyira vicces, mint ezek.Szerinted miért nézek Pesti TV-t 😀
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
De sajnos Dukaival mégsem elég szoros. 😀 😕 ( | de lehet tévedek 😊 |Hírcsárda nem annyira vicces, mint ezek.Touché
ozibozi
"Nem véletlen a színész kirohanása, hiszen közeli kapcsolatban van Sorosékkal. Alex Sorossal, Soros György fiával közös fényképe is van. Nyilván, őt is a befolyásuk alatt tartják Sorosék."
Nyilván 😀
Én is szoros kapcsolatban állok Dukai Reginával | (meg Fekete Pákóval) | mert van vele közös képem 😀
Borbinho
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Így már nem lesz olyan vidám! 😕Lesz időd nézni a vidám vasárnapot. Ne sírjál!Isten ments, hogy a fegyelmezetten, négyévente Kádárra szavazó réteget bármiben is korlátozza. Idősáv, oersze, én elmegyek megbaszódni, de ők bóklásszanak akármikor, amikor kedvük szottyan.Ov most jelentette beEnnél hülyében intézkedést se láttam még. Ez ám a vírusvédelem.mármint?
roberto23
Negritis
m.hvg.hu/gazdasag/20201123_Orban_Viktor_kormanyrendelet_vasarlasi_idosav
r.baggio
dankodavid
Amadeus

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Lesz időd nézni a vidám vasárnapot. Ne sírjál!Isten ments, hogy a fegyelmezetten, négyévente Kádárra szavazó réteget bármiben is korlátozza. Idősáv, oersze, én elmegyek megbaszódni, de ők bóklásszanak akármikor, amikor kedvük szottyan.Ov most jelentette beEnnél hülyében intézkedést se láttam még. Ez ám a vírusvédelem.mármint?
roberto23
Negritis
m.hvg.hu/gazdasag/20201123_Orban_Viktor_kormanyrendelet_vasarlasi_idosav
r.baggio
dankodavid
több mint 5 éve
Hírcsárda nem annyira vicces, mint ezek.Touché
ozibozi
"Nem véletlen a színész kirohanása, hiszen közeli kapcsolatban van Sorosékkal. Alex Sorossal, Soros György fiával közös fényképe is van. Nyilván, őt is a befolyásuk alatt tartják Sorosék."
Nyilván 😀
Én is szoros kapcsolatban állok Dukai Reginával | (meg Fekete Pákóval) | mert van vele közös képem 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Hírcsárda nem annyira vicces, mint ezek.
több mint 5 éve
ott libernyák lett volna Clooney! 😀www.origo.hu/itthon/20201122-george-clooney-joban-van-a-soroscsaladdal-igy-orban-viktort-kezdte-tamadni.htmlkurva jó ez a cikk, csak kár h nem hírcsárdás 😀 😀
www.youtube.com/watch?v=6Jo3W5GLdhk
Negritis
Borbinho
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
www.origo.hu/itthon/20201122-george-clooney-joban-van-a-soroscsaladdal-igy-orban-viktort-kezdte-tamadni.htmlkurva jó ez a cikk, csak kár h nem hírcsárdás 😀 😀
www.youtube.com/watch?v=6Jo3W5GLdhk
Negritis
több mint 5 éve
hétvégit én sem értem.azon csesztem fel az agyam, a hétközi nem zavar, de hétvégén????
csebi
az emberek dolgoznak, akkor tud normális ember vásárolni
több mint 5 éve
hétvégit én sem értem.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
444.hu/koronavirus-covid-19-jarvany-datatehát tegnapi tesztek 14.9%-a lett pozitív, 22.4k tesztet végeztek
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Idióta döntés...ennek semmi köze nincs megint a járványvédelemhez. Legtöbb bolt a korai zárás miatt előrébb hozta kb 6ra a nyitást, most az lesz szépen h 6 és 8 között heringparti.65 év felettieknek kellene a picsájukon elülni otthon, erre megint ők kapnak sávot.
Abban az Idősek Tanácsában nagyobb agyhalottak ülnek, mint a kormányban...