Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
igyigy az a lenyeg h mi nem vagyunk tokhulyek 😊Ez a sok hülye mind-mind szembejön az autópályán.....😊99-99,9 százaléka.Egyetértünk. Vissza is tértünk oda, hogy az emberek 80-85-90%-a tökhülye.Egy kicsit globálisabban gondoltam a kérdést, nem csak a covidra vonatkoztatva.Kötelező oltás 😉 😆😆Covidos kollégám a 10 nap kötelező karantén lejártával rögtön bejött dolgozni, azzal a mondattal hogy már jól van; feje vörös, alig kap levegőt a maszk alatt, végig köhög. Természetesen pont vele volt egy beszállításom, most erre mit mondjon az ember? Nem hiszem el komolyanAmíg ilyen emberek alkotják alapvetően a társadalmat, addig mit tud tenni bármilyen állam, kormányzat?
r.baggio
Szerintem lószart se.
Sobri Jóska
MC12
A r.baggio által vázolt karakter tipikus faszkalap, aki a fenti ostoba, veszélyes hozzáállására még valószínűleg büszke is, hogy ő bement dolgozni, nem lógott meg pipogyáskodott otthon.
És ilyen szerintem a választópolgárok jelentős része.
Sobri Jóska
MC12
Sobri Jóska
csi77
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
index.hu/techtud/2021/11/23/szazszazalekosan-hatasos-a-pfizer-vakcinaja-tinedzserekben/túlzásnak érzem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ez a sok hülye mind-mind szembejön az autópályán.....😊99-99,9 százaléka.Egyetértünk. Vissza is tértünk oda, hogy az emberek 80-85-90%-a tökhülye.Egy kicsit globálisabban gondoltam a kérdést, nem csak a covidra vonatkoztatva.Kötelező oltás 😉 😆😆Covidos kollégám a 10 nap kötelező karantén lejártával rögtön bejött dolgozni, azzal a mondattal hogy már jól van; feje vörös, alig kap levegőt a maszk alatt, végig köhög. Természetesen pont vele volt egy beszállításom, most erre mit mondjon az ember? Nem hiszem el komolyanAmíg ilyen emberek alkotják alapvetően a társadalmat, addig mit tud tenni bármilyen állam, kormányzat?
r.baggio
Szerintem lószart se.
Sobri Jóska
MC12
A r.baggio által vázolt karakter tipikus faszkalap, aki a fenti ostoba, veszélyes hozzáállására még valószínűleg büszke is, hogy ő bement dolgozni, nem lógott meg pipogyáskodott otthon.
Sobri Jóska
MC12
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Engem is elküldtek az ultrahang, és a labor után MRI-re, mert magas a troponin. Azt hittem ez a sorrend.na ájjunk meg, minek a MRI mikor a cardio labor többet lát, aaOk, így már megvannak a lépcsőfokok.EKG-n volt a múlt héten, ott láttak némi gebaszt, ezek után ma volt szív ultrahangon, utána döntöttek úgyh akk feküdjön be.Anyám ma járt kardiológusnál, benntartották, csinálnak neki egy szívkatétert, de nem tudják pontosan mikor ugye mert COVID miatt leterheltek az orvosok, azt ígérik legkésőbb hétfőn...Semmi szív ultrahang, labor, MRI? Egyből katéter?
empty taxi
Jobbulást neki.
bcsarli
empty taxi
bcsarli
sutianap
Magas troponin-al nem lehet terheléses EKG-t sem csinálni.
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
na ájjunk meg, minek a MRI mikor a cardio labor többet lát, aaOk, így már megvannak a lépcsőfokok.EKG-n volt a múlt héten, ott láttak némi gebaszt, ezek után ma volt szív ultrahangon, utána döntöttek úgyh akk feküdjön be.Anyám ma járt kardiológusnál, benntartották, csinálnak neki egy szívkatétert, de nem tudják pontosan mikor ugye mert COVID miatt leterheltek az orvosok, azt ígérik legkésőbb hétfőn...Semmi szív ultrahang, labor, MRI? Egyből katéter?
empty taxi
Jobbulást neki.
bcsarli
empty taxi
bcsarli
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Ok, így már megvannak a lépcsőfokok.EKG-n volt a múlt héten, ott láttak némi gebaszt, ezek után ma volt szív ultrahangon, utána döntöttek úgyh akk feküdjön be.Anyám ma járt kardiológusnál, benntartották, csinálnak neki egy szívkatétert, de nem tudják pontosan mikor ugye mert COVID miatt leterheltek az orvosok, azt ígérik legkésőbb hétfőn...Semmi szív ultrahang, labor, MRI? Egyből katéter?
empty taxi
Jobbulást neki.
bcsarli
empty taxi
több mint 3 éve
Gimis osztálytársam bekerült ugye a kórházba, tüdőgyulladás 2 kínai után. Írt, hogy 4-en vannak egy szobában, a másik 3 tag oltatlan. elvileg 5 napig kap napi 1 infúziót, és ha jól lesz akkor hazaengedik.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Jughead
5 217
Rengeteg céltartalékot kell képeznie a cégeknek, ha az emberek átviszik a szabadságaikat.Szintén műszak 🙂 és rengeteg meló.Tőlem is kérte, a maradék 15 nap szabimat osszam már el év végéig, ne menjen át semmi jövőre. Ezzel csak az volt a problem, hogy műszakban dolgozunk, kevesen vagyunk és komolyan odafigyelnek nehogy valaki túllépje az adott havi órakeretet (lehetetlen amúgy). Én pedig közöltem hogy jó, van 15 napom és év végéig 21et fogok dolgozni. Melyik hónapot hagyjam ki? Na ezután beleegyezett hogy a fele menjen jövőre 😃Én meg múlt héten összevesztem a főnökömmel, annyira nyaggatott hogy vegyem már ki a maradék nyolc és fél nap szabimat 😆Sok helyen van ez sajna.Nálatok nem úgy van, hogy a bónusz jelenléthez kötött? Vagyis ha nem megy be dolgozni akkor a fizetése egy részét bukja el?Yep...Covidos kollégám a 10 nap kötelező karantén lejártával rögtön bejött dolgozni, azzal a mondattal hogy már jól van; feje vörös, alig kap levegőt a maszk alatt, végig köhög. Természetesen pont vele volt egy beszállításom, most erre mit mondjon az ember? Nem hiszem el komolyanAmikor reggel talalkoztunk, vele?
r.baggio
Ventura
r.baggio
Nem mintha ez magyarázná a felelőtlenséget.
Klaci79
Egy nap hianyzas bukik egy csomo penzt.
Nekem volt olyab munkahelyem ahol extra szabit adtak ha nem hianyoztal egy napot sem egy evben.
YoungZeeZee
warr_b
samu09
Átvinni nem lehet, kifizetni nem fizetik ki, decemberben ne nagyon menjünk, főleg egy hétre, mert kurva sok a meló... Amúgy két ünnep közt az 5 napot egységesen kiadta a cég, persze mi dolgozunk, vállalnunk kellett egy délelőttöt meg egy délutánt.
Amúgy imádom, februártól a nyári szabadságokkal nyaggatnak, augusztustól az év végivel 🤣
Vagy 7-8 éve harcolunk ezen, és nem érti meg, hogy nem akarom mindet kivenni, úgyis meghagyom pár napot tartalékba vész esetére, ha valamelyik gyerek lebetegszik, vagy valami...
warr_b
több mint 3 éve
EKG-n volt a múlt héten, ott láttak némi gebaszt, ezek után ma volt szív ultrahangon, utána döntöttek úgyh akk feküdjön be.Anyám ma járt kardiológusnál, benntartották, csinálnak neki egy szívkatétert, de nem tudják pontosan mikor ugye mert COVID miatt leterheltek az orvosok, azt ígérik legkésőbb hétfőn...Semmi szív ultrahang, labor, MRI? Egyből katéter?
empty taxi
Jobbulást neki.
bcsarli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Anyám ma járt kardiológusnál, benntartották, csinálnak neki egy szívkatétert, de nem tudják pontosan mikor ugye mert COVID miatt leterheltek az orvosok, azt ígérik legkésőbb hétfőn...Semmi szív ultrahang, labor, MRI? Egyből katéter?
empty taxi
Jobbulást neki.
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Anyám ma járt kardiológusnál, benntartották, csinálnak neki egy szívkatétert, de nem tudják pontosan mikor ugye mert COVID miatt leterheltek az orvosok, azt ígérik legkésőbb hétfőn...
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
És akkor folyton azzal jönnek a ballib felforgatók, hogy Magyarországon nincs elegendő szabadság.Tőlem is kérte, a maradék 15 nap szabimat osszam már el év végéig, ne menjen át semmi jövőre. Ezzel csak az volt a problem, hogy műszakban dolgozunk, kevesen vagyunk és komolyan odafigyelnek nehogy valaki túllépje az adott havi órakeretet (lehetetlen amúgy). Én pedig közöltem hogy jó, van 15 napom és év végéig 21et fogok dolgozni. Melyik hónapot hagyjam ki? Na ezután beleegyezett hogy a fele menjen jövőre 😃Én meg múlt héten összevesztem a főnökömmel, annyira nyaggatott hogy vegyem már ki a maradék nyolc és fél nap szabimat 😆Sok helyen van ez sajna.Nálatok nem úgy van, hogy a bónusz jelenléthez kötött? Vagyis ha nem megy be dolgozni akkor a fizetése egy részét bukja el?Yep...Covidos kollégám a 10 nap kötelező karantén lejártával rögtön bejött dolgozni, azzal a mondattal hogy már jól van; feje vörös, alig kap levegőt a maszk alatt, végig köhög. Természetesen pont vele volt egy beszállításom, most erre mit mondjon az ember? Nem hiszem el komolyanAmikor reggel talalkoztunk, vele?
r.baggio
Ventura
r.baggio
Klaci79
Nekem volt olyab munkahelyem ahol extra szabit adtak ha nem hianyoztal egy napot sem egy evben.
YoungZeeZee
warr_b
samu09
több mint 3 éve
Szintén műszak 🙂 és rengeteg meló.Tőlem is kérte, a maradék 15 nap szabimat osszam már el év végéig, ne menjen át semmi jövőre. Ezzel csak az volt a problem, hogy műszakban dolgozunk, kevesen vagyunk és komolyan odafigyelnek nehogy valaki túllépje az adott havi órakeretet (lehetetlen amúgy). Én pedig közöltem hogy jó, van 15 napom és év végéig 21et fogok dolgozni. Melyik hónapot hagyjam ki? Na ezután beleegyezett hogy a fele menjen jövőre 😃Én meg múlt héten összevesztem a főnökömmel, annyira nyaggatott hogy vegyem már ki a maradék nyolc és fél nap szabimat 😆Sok helyen van ez sajna.Nálatok nem úgy van, hogy a bónusz jelenléthez kötött? Vagyis ha nem megy be dolgozni akkor a fizetése egy részét bukja el?Yep...Covidos kollégám a 10 nap kötelező karantén lejártával rögtön bejött dolgozni, azzal a mondattal hogy már jól van; feje vörös, alig kap levegőt a maszk alatt, végig köhög. Természetesen pont vele volt egy beszállításom, most erre mit mondjon az ember? Nem hiszem el komolyanAmikor reggel talalkoztunk, vele?
r.baggio
Ventura
r.baggio
Klaci79
YoungZeeZee
warr_b
samu09
Átvinni nem lehet, kifizetni nem fizetik ki, decemberben ne nagyon menjünk, főleg egy hétre, mert kurva sok a meló... Amúgy két ünnep közt az 5 napot egységesen kiadta a cég, persze mi dolgozunk, vállalnunk kellett egy délelőttöt meg egy délutánt.
Amúgy imádom, februártól a nyári szabadságokkal nyaggatnak, augusztustól az év végivel 🤣
Vagy 7-8 éve harcolunk ezen, és nem érti meg, hogy nem akarom mindet kivenni, úgyis meghagyom pár napot tartalékba vész esetére, ha valamelyik gyerek lebetegszik, vagy valami...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
ozibozi
17 190
Az építkezéseken, főleg ahol napi/heti díj van, aki csak tud karácsony előtt mind kint van mert kell a pénz. Amikor már szarul van nagyon, akkor kihagy pár napot. /csak a család COVIDos ő nem. Kutyát nem érdekli,és a főnökség is tud mindenről, de ott meg a kötbértől való félelem nagyobb mint a náthától/ő szavuk járása/
Az oltottak aránya jellemzően kicsit alacsonyabb az átlagnál, főleg a külföldiek miatt.
Összefoglalva: pont Leszarják
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Tőlem is kérte, a maradék 15 nap szabimat osszam már el év végéig, ne menjen át semmi jövőre. Ezzel csak az volt a problem, hogy műszakban dolgozunk, kevesen vagyunk és komolyan odafigyelnek nehogy valaki túllépje az adott havi órakeretet (lehetetlen amúgy). Én pedig közöltem hogy jó, van 15 napom és év végéig 21et fogok dolgozni. Melyik hónapot hagyjam ki? Na ezután beleegyezett hogy a fele menjen jövőre 😃Én meg múlt héten összevesztem a főnökömmel, annyira nyaggatott hogy vegyem már ki a maradék nyolc és fél nap szabimat 😆Sok helyen van ez sajna.Nálatok nem úgy van, hogy a bónusz jelenléthez kötött? Vagyis ha nem megy be dolgozni akkor a fizetése egy részét bukja el?Yep...Covidos kollégám a 10 nap kötelező karantén lejártával rögtön bejött dolgozni, azzal a mondattal hogy már jól van; feje vörös, alig kap levegőt a maszk alatt, végig köhög. Természetesen pont vele volt egy beszállításom, most erre mit mondjon az ember? Nem hiszem el komolyanAmikor reggel talalkoztunk, vele?
r.baggio
Ventura
r.baggio
Klaci79
YoungZeeZee
warr_b
több mint 3 éve
sztem itt nem a közelező szabikról hanem táppénzről van szó 😀Én meg múlt héten összevesztem a főnökömmel, annyira nyaggatott hogy vegyem már ki a maradék nyolc és fél nap szabimat 😆Sok helyen van ez sajna.Nálatok nem úgy van, hogy a bónusz jelenléthez kötött? Vagyis ha nem megy be dolgozni akkor a fizetése egy részét bukja el?Yep...Covidos kollégám a 10 nap kötelező karantén lejártával rögtön bejött dolgozni, azzal a mondattal hogy már jól van; feje vörös, alig kap levegőt a maszk alatt, végig köhög. Természetesen pont vele volt egy beszállításom, most erre mit mondjon az ember? Nem hiszem el komolyanAmikor reggel talalkoztunk, vele?
r.baggio
Ventura
r.baggio
Klaci79
YoungZeeZee
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Én meg múlt héten összevesztem a főnökömmel, annyira nyaggatott hogy vegyem már ki a maradék nyolc és fél nap szabimat 😆Sok helyen van ez sajna.Nálatok nem úgy van, hogy a bónusz jelenléthez kötött? Vagyis ha nem megy be dolgozni akkor a fizetése egy részét bukja el?Yep...Covidos kollégám a 10 nap kötelező karantén lejártával rögtön bejött dolgozni, azzal a mondattal hogy már jól van; feje vörös, alig kap levegőt a maszk alatt, végig köhög. Természetesen pont vele volt egy beszállításom, most erre mit mondjon az ember? Nem hiszem el komolyanAmikor reggel talalkoztunk, vele?
r.baggio
Ventura
r.baggio
Klaci79
YoungZeeZee
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 566
Sok helyen van ez sajna.Nálatok nem úgy van, hogy a bónusz jelenléthez kötött? Vagyis ha nem megy be dolgozni akkor a fizetése egy részét bukja el?Yep...Covidos kollégám a 10 nap kötelező karantén lejártával rögtön bejött dolgozni, azzal a mondattal hogy már jól van; feje vörös, alig kap levegőt a maszk alatt, végig köhög. Természetesen pont vele volt egy beszállításom, most erre mit mondjon az ember? Nem hiszem el komolyanAmikor reggel talalkoztunk, vele?
r.baggio
Ventura
r.baggio
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nálatok nem úgy van, hogy a bónusz jelenléthez kötött? Vagyis ha nem megy be dolgozni akkor a fizetése egy részét bukja el?Yep...Covidos kollégám a 10 nap kötelező karantén lejártával rögtön bejött dolgozni, azzal a mondattal hogy már jól van; feje vörös, alig kap levegőt a maszk alatt, végig köhög. Természetesen pont vele volt egy beszállításom, most erre mit mondjon az ember? Nem hiszem el komolyanAmikor reggel talalkoztunk, vele?
r.baggio
Ventura
r.baggio
több mint 3 éve
99-99,9 százaléka.Egyetértünk. Vissza is tértünk oda, hogy az emberek 80-85-90%-a tökhülye.Egy kicsit globálisabban gondoltam a kérdést, nem csak a covidra vonatkoztatva.Kötelező oltás 😉 😆😆Covidos kollégám a 10 nap kötelező karantén lejártával rögtön bejött dolgozni, azzal a mondattal hogy már jól van; feje vörös, alig kap levegőt a maszk alatt, végig köhög. Természetesen pont vele volt egy beszállításom, most erre mit mondjon az ember? Nem hiszem el komolyanAmíg ilyen emberek alkotják alapvetően a társadalmat, addig mit tud tenni bármilyen állam, kormányzat?
r.baggio
Szerintem lószart se.
Sobri Jóska
MC12
Sobri Jóska
MC12
több mint 3 éve
MC12
6 379
Egyetértünk. Vissza is tértünk oda, hogy az emberek 80-85-90%-a tökhülye.Egy kicsit globálisabban gondoltam a kérdést, nem csak a covidra vonatkoztatva.Kötelező oltás 😉 😆😆Covidos kollégám a 10 nap kötelező karantén lejártával rögtön bejött dolgozni, azzal a mondattal hogy már jól van; feje vörös, alig kap levegőt a maszk alatt, végig köhög. Természetesen pont vele volt egy beszállításom, most erre mit mondjon az ember? Nem hiszem el komolyanAmíg ilyen emberek alkotják alapvetően a társadalmat, addig mit tud tenni bármilyen állam, kormányzat?
r.baggio
Szerintem lószart se.
Sobri Jóska
MC12
Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Yep...Covidos kollégám a 10 nap kötelező karantén lejártával rögtön bejött dolgozni, azzal a mondattal hogy már jól van; feje vörös, alig kap levegőt a maszk alatt, végig köhög. Természetesen pont vele volt egy beszállításom, most erre mit mondjon az ember? Nem hiszem el komolyanAmikor reggel talalkoztunk, vele?
r.baggio
Ventura
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Egy kicsit globálisabban gondoltam a kérdést, nem csak a covidra vonatkoztatva.Kötelező oltás 😉 😆😆Covidos kollégám a 10 nap kötelező karantén lejártával rögtön bejött dolgozni, azzal a mondattal hogy már jól van; feje vörös, alig kap levegőt a maszk alatt, végig köhög. Természetesen pont vele volt egy beszállításom, most erre mit mondjon az ember? Nem hiszem el komolyanAmíg ilyen emberek alkotják alapvetően a társadalmat, addig mit tud tenni bármilyen állam, kormányzat?
r.baggio
Szerintem lószart se.
Sobri Jóska
MC12
több mint 3 éve
MC12
6 379
Kötelező oltás 😉 😆😆Covidos kollégám a 10 nap kötelező karantén lejártával rögtön bejött dolgozni, azzal a mondattal hogy már jól van; feje vörös, alig kap levegőt a maszk alatt, végig köhög. Természetesen pont vele volt egy beszállításom, most erre mit mondjon az ember? Nem hiszem el komolyanAmíg ilyen emberek alkotják alapvetően a társadalmat, addig mit tud tenni bármilyen állam, kormányzat?
r.baggio
Szerintem lószart se.
Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Covidos kollégám a 10 nap kötelező karantén lejártával rögtön bejött dolgozni, azzal a mondattal hogy már jól van; feje vörös, alig kap levegőt a maszk alatt, végig köhög. Természetesen pont vele volt egy beszállításom, most erre mit mondjon az ember? Nem hiszem el komolyanAmíg ilyen emberek alkotják alapvetően a társadalmat, addig mit tud tenni bármilyen állam, kormányzat?
r.baggio
Szerintem lószart se.