Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
rokaur
876
Ilyen is csak nálunk történhet!kb a mai világ omlana össze excel nélkül és ezt minden túlzás nélkül mondom 😀
index.hu/kulfold/2020/10/05/excel_anglia_statisztika_koronavirus_covid-19/
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ilyen is csak nálunk történhet!Good f***ng Jesus. 😀
index.hu/kulfold/2020/10/05/excel_anglia_statisztika_koronavirus_covid-19/
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ilyen is csak nálunk történhet!index.hu/kulfold/2020/10/05/excel_anglia_statisztika_koronavirus_covid-19/
több mint 5 éve
szépen alakulnymag.com/intelligencer/article/trump-white-house-orbit-tested-positive-covid.html
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ha ezeken múlik ameddig van elég ember a német gyári szalagmunkához addig hulhat aki akar.Sikerült egy mondatban összefoglalnod Magyarország működését.
FLZOLI
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Semmi újdonság nincs ebben, de összefoglalónak jó444.hu/2020/10/05/muller-cecilia-a-kormany-utolso-jarvanyszakertoje
Ha ezeken múlik ameddig van elég ember a német gyári szalagmunkához addig hulhat aki akar.
több mint 5 éve
Igen, mindketten, és azok is akik erről tudtak hogy valaki tünetekkel megy és ígyis megjelentek, sőt a biztos eset ellenére se fújták le.Mindenki!Csak a fiatalok felelősségéről :na most ki volt az idióta? aki tünetekkel elment, vagy aki engedélyezte/megszervezte az osztálybulit?
Most hallottam hogy a volt gimnáziumban az egyik 12.-ben kidőlt az osztály egy része, miután az egyik idióta gyerek elment egy osztálybulira tünetekkel.
Heisman Trophy
slowmotion
bcsarli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Mindenki!Csak a fiatalok felelősségéről :na most ki volt az idióta? aki tünetekkel elment, vagy aki engedélyezte/megszervezte az osztálybulit?
Most hallottam hogy a volt gimnáziumban az egyik 12.-ben kidőlt az osztály egy része, miután az egyik idióta gyerek elment egy osztálybulira tünetekkel.
Heisman Trophy
slowmotion
több mint 5 éve
Csak a fiatalok felelősségéről :na most ki volt az idióta? aki tünetekkel elment, vagy aki engedélyezte/megszervezte az osztálybulit?
Heisman Trophy
több mint 5 éve
BREAKING: the reason 16,000 #Covid results were missed... is that the Excel Spreadsheet was full.
— Graham Hughes 🇪🇺 👊🤠 (@EveryCountry) October 5, 2020
Excel maxes out at 1,048,576 rows by 16,384 columns.
They're using a consumer app for a national database 🤦♂️🤦♂️🤦♂️#ToryIncompetence
több mint 5 éve
Csak a fiatalok felelősségéről :Most hallottam hogy a volt gimnáziumban az egyik 12.-ben kidőlt az osztály egy része, miután az egyik idióta gyerek elment egy osztálybulira tünetekkel.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Péntek hajnalban belázasodtam fejfájással. Egész pénteken az ágyat nyomtam, fájt mindenem. Mivel ma mentem volna csak dolgozni nem akartam felhívni a dokit, mára kialszom. De aztán csak győzött a lelkiismeretem, felhívtam a dokit. A panaszok felsorolása után azt mondta nincs szükség tesztre mert nincs tüdő fájdalom és köhögés (azóta se), de azért péntektől indul a 10 nap pihi. Ne menjek sehova és majd ma reggel hívjam a dokit lett e újabb panasz. Nem várt meg, ma reggel nyolckor hívott, és miután meghallotta, hogy szombat óta nagyon tompán érzem az ízeket és szagokat egyből jelezte akkor be is írna tesztre 24 órán belül kijönnek. A karantén kezdetét változatlanul péntektől számolja.Jobb, ha úgy veszed, hogy a család is karanténba kerül, tehát nem mennek sehova. Nálunk a doktornő rögtön mondta, lányom beteg hasonló tünetekkel. Szóval azért kérdezz rá. Jobbulást!
Amúgy nem vagyok rosszul, péntek szombaton volt csak lázam, azóta csak az ízlelés hiánya van, amúgy sem tudok enni.
Szóval várom a tesztelőket.
Btw asszony meg gyerekek oda mennek ahova akarnak, orvos róluk nem mondott semmit. Nagyobbik két hete itthon van mert folyik az orra, úgyhogy remelem az oviba már nem tudta bevinni.
samu09
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
index.hu/kulfold/2020/10/05/ugy_tunik_uj-zeland_sikeresen_gyozte_le_a_koronavirus_masodik_hullamat/Szigeten mondjuk könnyü😅
több mint 5 éve
A járványügyesek meg továbbra is állítják, hogy 5% fölött nincs kézben tartva a dolog.Mert nem értenek hozzá. Nálunk azért ilyen magas az arány, mert a kontaktkutatás világelső!
Teabee
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Péntek hajnalban belázasodtam fejfájással. Egész pénteken az ágyat nyomtam, fájt mindenem. Mivel ma mentem volna csak dolgozni nem akartam felhívni a dokit, mára kialszom. De aztán csak győzött a lelkiismeretem, felhívtam a dokit. A panaszok felsorolása után azt mondta nincs szükség tesztre mert nincs tüdő fájdalom és köhögés (azóta se), de azért péntektől indul a 10 nap pihi. Ne menjek sehova és majd ma reggel hívjam a dokit lett e újabb panasz. Nem várt meg, ma reggel nyolckor hívott, és miután meghallotta, hogy szombat óta nagyon tompán érzem az ízeket és szagokat egyből jelezte akkor be is írna tesztre 24 órán belül kijönnek. A karantén kezdetét változatlanul péntektől számolja. Amúgy nem vagyok rosszul, péntek szombaton volt csak lázam, azóta csak az ízlelés hiánya van, amúgy sem tudok enni.
Szóval várom a tesztelőket.
Btw asszony meg gyerekek oda mennek ahova akarnak, orvos róluk nem mondott semmit. Nagyobbik két hete itthon van mert folyik az orra, úgyhogy remelem az oviba már nem tudta bevinni.
több mint 5 éve
szerintem is, csak ugye pont azért kjéne annyit tesztelni hogy 2-3%on legyen, hogy lássuk mi vanjogos. sztem a középpontól jobbra állunk (hátha csak kicsivel)A járványügyesek meg továbbra is állítják, hogy 5% fölött nincs kézben tartva a dolog.5% fölött nem lehet tudni hogy mi a fasz van
Teabee
lehet az is hogy minden rendbe, meg az is hogy armageddon
Negritis
Teabee
több mint 5 éve
jogos. sztem a középpontól jobbra állunk (hátha csak kicsivel)A járványügyesek meg továbbra is állítják, hogy 5% fölött nincs kézben tartva a dolog.5% fölött nem lehet tudni hogy mi a fasz van
Teabee
Negritis
több mint 5 éve
A járványügyesek meg továbbra is állítják, hogy 5% fölött nincs kézben tartva a dolog.Kézbe van az tartva, mutatom is a mozdulatot:
Teabee
több mint 5 éve
A járványügyesek meg továbbra is állítják, hogy 5% fölött nincs kézben tartva a dolog.5% fölött nem lehet tudni hogy mi a fasz van
Teabee
több mint 5 éve
A járványügyesek meg továbbra is állítják, hogy 5% fölött nincs kézben tartva a dolog.
több mint 5 éve
De. Rossz. Ez egy szakma, higyj vírus-szakértőknek. 😊Továbbra is állítom, hogy abból a halmazból, amiből tesztelnek (amennyiben igaz ez és nem irányított) a minden 8-10. ember fertőzött arány nem annyira rossz. A halottak száma viszont gáz valóban. én abban reménykedem, hogy nem eszkalálódik jobban és nem lesz igaz a jóslás az év végi halottak számáról....905/11,Rossz belegondolni mi lett volna 13.000 teszt esetén. | De így legalább egyenesedik a görbe... |
6424 db tesztből, 14%-a pozitív
Vrij6
Klaci79
csi77

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ezt értem, és igazad is van. A kognitív disszonancia kézzel fogható, én csak azt állítottam, hogy nem EZÉRT szavaznak Orbánra. Én inkább valóság buboréknak nevezem, de tulajdonképpen mindegy. Csak azt mondtam, hogy nem elég a valóság buborék önmagában, mert - legyen bármilyen valóságtól elrugszkodott is az, illetve legyen a valóság bármennyire is alternatíva nélküli - minden valóság buborékban több lehetséges választ is tud dobni a gép. A közmunkás számára is. Ha nem így lenne, százezrek vágnák el a saját torkukat. 😊1) Kétlem, hogy a közmunkások 30%-a nem szavaz a fideszre 😀Mi a különbség a közmunkások azon 30%-a között aki nem a Fideszre szavaz, és azon 70%-a között, aki a Fideszre?Ettől meg faszok, felelőtlenek, beleszarósak, de nem tudnak másmilyenek lenni, nincs opciójuk arra, hogy ne legyenek agyhalottak, nincs kompromisszumpotenciáljuk, hogy ne ugyanúgy tudjanak csak élni, viselkedni, ahogy eddig.Pontosan ugyanezt mondom évek óta, amikor a városi liberális barátaim azon hözöngenek, hogy a közmunkások miért szavaznak a Fideszre, meg hogy miként hiszik el a kormánypropagandát. Mert nincs más választásuk. Azért. Nagy az átfedés a normális életet akarók és az említett alsó középosztály között....
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Nekem ez túl leegyszerűsítő magyarázat.
peterk2005
2) Persze, hogy leegyszerűsítő, pont ez a lényeg, hogy bonyolult folyamatokat modellezünk. Természetesen a XY és ZW és YZ között van különbség, de ez lényegtelen a nagy átlag szempontjából.
3) A vírus tagadók és az alsóközéposztály között sem 100% az átfedés, de azt gondolom, hogy az alsóközéposztály jelentős része "normális életet" akar. De ez is csak modell, tehát szükségszerűen egyszerűsít.
Egy történt a saját ügyfélkörből: kicsi utazási iroda, jól szituált, kedves házaspár vezeti, 3 ügyes, okos gyermek, és tényleg jó emberek is. Az apuka FB-on nagyon aktív. Kezdte kétkedőként, majd okos emberként belátta, hogy igen, a vírus létezik. Ezután elkezdett kételkedni a súlyosságában, majd hirtelen maszkellenes lett, aki egyébként lelkesen osztja akár a dezinformációs propagandát vagy az Apaszív egyesületet is. Meghülyült volna? Nem. Csak végigéli azt, hogy a keservesen felépített kisvállalkozását kivisz alól a járvány és a kapcsolatos intézkedések. Kire tud haragudni? A POLITIKÁRA, nem a tud haragudni a vírusra, azt nem lehet látni. Folyamatos és szétfeszítő a kognitív disszonancia, ami nyomasztja, ez látszik, amikor beszélgetünk (a gyerekem osztálytársa az egyik gyereke ráadásul), de annyira erős benne a túlélési ösztön, hogy elnyomja a józan eszét.
Na, ezt képzeld el hatványozottan ott, ahol még agy sincs hozzá, csak egy reménybeli élet, ami legalább nem a teljes nihil. Inni, baszni, bulizni, a szomszédhoz átmenni, ennyit akarnak az emberek. Nincs Maslow piramis csúcsa, nincs önmegvalósítás, alapvető emberi ösztönök, mindent szétfeszítő nyomor és kilátástalanság. Ennek a vámszedői a Gődény-félék és a politika.
Modellszerűen igazak a fentiek. Amikor majd a közvetlen környezetükben hal meg valaki, akkor talán átjön majd a személyes tragédia, és akkor talán majd lesz valami hatása.
Gyurma Pappa
Szóval a valóság buborékot hangolni is kell, hogy többségében az adott választ adja. Ezt csinálja a populista politika, ezt csinálja Orbán is. Hangolja a valóság buborékokat, hogy a kedvező választ dobja az embereknél a gép. De még inkább egyszerűen méri, hogy éppen melyik válasz a domináns.

több mint 5 éve
Továbbra is állítom, hogy abból a halmazból, amiből tesztelnek (amennyiben igaz ez és nem irányított) a minden 8-10. ember fertőzött arány nem annyira rossz. A halottak száma viszont gáz valóban. én abban reménykedem, hogy nem eszkalálódik jobban és nem lesz igaz a jóslás az év végi halottak számáról....905/11,Rossz belegondolni mi lett volna 13.000 teszt esetén. | De így legalább egyenesedik a görbe... |
Vrij6
Klaci79
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
905/11,Rossz belegondolni mi lett volna 13.000 teszt esetén. | De így legalább egyenesedik a görbe... |
Vrij6
több mint 5 éve
Az új Bond film halasztásának hatására döntött úgy a Cineworld, hogy bezárja az összes moziját Angliában és Amerikában egyaránt. Előbbi országban a legnagyobb, utóbbiban a második legnagyobb mozihálózat ugyan csak átmenetileg tervezi a leállást, mégis aggasztó hír. #Cineworld
— Hetedik sor közepe (@hetediksor) October 5, 2020