Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
nagy állami projekt, projekt dokumentáció, 2 oldal teteje, kivastagítva a root felh./jelszó... ez sem jobbnemzetközi telkó cég, external interface openKomolyan? Te szakmabeli vagy, és ezen meglepődsz? 😀 Szerintem kb ez a papírforma...Ilyen is csak nálunk történhet!Good f***ng Jesus. 😀
index.hu/kulfold/2020/10/05/excel_anglia_statisztika_koronavirus_covid-19/
Sobri Jóska
peterk2005
Tudnék érdekes dolgokat mesélni (versenyszféra, nemzetközi befektetési bankok) - pedig mi a butább embereket simán kiszórjuk...
Egyébként ez nem egy tragikus hiba, inkább csak vicces / nagy feneket lehet köré keríteni...
Igor
belépés : root/root
nem lepődök meg mikor jönnek az infok hogy hány ember adatait lopják el folyamatosan
Negritis

több mint 5 éve
Nokianal azóta se voltoztatták meg ? Már 5 éve is jeleztük mikor az indaiaknak ezt kellett kiküldeni 😂nemzetközi telkó cég, external interface openKomolyan? Te szakmabeli vagy, és ezen meglepődsz? 😀 Szerintem kb ez a papírforma...Ilyen is csak nálunk történhet!Good f***ng Jesus. 😀
Sobri Jóska
peterk2005
Tudnék érdekes dolgokat mesélni (versenyszféra, nemzetközi befektetési bankok) - pedig mi a butább embereket simán kiszórjuk...
Egyébként ez nem egy tragikus hiba, inkább csak vicces / nagy feneket lehet köré keríteni...
Igor
nem lepődök meg mikor jönnek az infok hogy hány ember adatait lopják el folyamatosan
Negritis
több mint 5 éve
nemzetközi telkó cég, external interface openKomolyan? Te szakmabeli vagy, és ezen meglepődsz? 😀 Szerintem kb ez a papírforma...Ilyen is csak nálunk történhet!Good f***ng Jesus. 😀
Sobri Jóska
peterk2005
Igor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
nem állandóan tudom olvasni a topicot lehet hogy volt már róla szó, de influenza illetve pneumococcus oltás beadás/nem beadás témában mi a véleménye a hozzáértőknek?süti?doki? pl....
én is egészségügyben vagyok gyógyszerészként |
köszi!
több mint 5 éve
Komolyan? Te szakmabeli vagy, és ezen meglepődsz? 😀 Szerintem kb ez a papírforma...Ilyen is csak nálunk történhet!Good f***ng Jesus. 😀
Sobri Jóska
peterk2005
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Én is így vagyok ezzel. Mondjuk azokat se értettem amikor jöttek az emberek betegen, begyógyszerezve hogy nem isznak, aztán 2 órával később kiütve feküdtek a földön.Csak a fiatalok felelősségéről :Már nem azért, de kurvára nem értem a motivációját, semmilyen buliba nem szeretek menni, amikor fáj a torkom, lázam van etc., még akkor se, ha nincs világjárvány.. 😀
Most hallottam hogy a volt gimnáziumban az egyik 12.-ben kidőlt az osztály egy része, miután az egyik idióta gyerek elment egy osztálybulira tünetekkel.
Heisman Trophy
adam8
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
20 elhunyt :/„Ez tulajdonképpen egy kedvező jelenség, egy jó adat, amiről most be tudok számolni”
És megint 14% felett a pozitív tesztek aránya, 5699 db teszt, te jó ég.
Vrij6
több mint 5 éve
a szlovákoknál és a cseheknél szükségállapot, de a satut ez nem érdekliA negatív satu is satu.
index.hu/belfold/2020/10/05/konnyebb_magyarorszagra_jonni_a_visegradi_negyeknek_bar_nemelyikben_szuksegallapot_van/
r.baggio
több mint 5 éve
a pina nagy úr.Egy haverom úgy ment el találkozni egy csajjal, hogy tudta, hogy a csaj pozitívm. Aki ennek tudatában vígan császkál amúgy, dolgozik..."hátha meg lehet dugni Katikát."Csak a fiatalok felelősségéről :Már nem azért, de kurvára nem értem a motivációját, semmilyen buliba nem szeretek menni, amikor fáj a torkom, lázam van etc., még akkor se, ha nincs világjárvány.. 😀
Most hallottam hogy a volt gimnáziumban az egyik 12.-ben kidőlt az osztály egy része, miután az egyik idióta gyerek elment egy osztálybulira tünetekkel.
Heisman Trophy
adam8
ennyi a motivációja egy 18 éves egészséges srácnak.
Amadeus
peach
több mint 5 éve
Egy haverom úgy ment el találkozni egy csajjal, hogy tudta, hogy a csaj pozitívm. Aki ennek tudatában vígan császkál amúgy, dolgozik..."hátha meg lehet dugni Katikát."Csak a fiatalok felelősségéről :Már nem azért, de kurvára nem értem a motivációját, semmilyen buliba nem szeretek menni, amikor fáj a torkom, lázam van etc., még akkor se, ha nincs világjárvány.. 😀
Heisman Trophy
adam8
Amadeus
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
"hátha meg lehet dugni Katikát."Csak a fiatalok felelősségéről :Már nem azért, de kurvára nem értem a motivációját, semmilyen buliba nem szeretek menni, amikor fáj a torkom, lázam van etc., még akkor se, ha nincs világjárvány.. 😀
Heisman Trophy
adam8
több mint 5 éve
Csak a fiatalok felelősségéről :Már nem azért, de kurvára nem értem a motivációját, semmilyen buliba nem szeretek menni, amikor fáj a torkom, lázam van etc., még akkor se, ha nincs világjárvány.. 😀
Heisman Trophy
több mint 5 éve
a szlovákoknál és a cseheknél szükségállapot, de a satut ez nem érdekliindex.hu/belfold/2020/10/05/konnyebb_magyarorszagra_jonni_a_visegradi_negyeknek_bar_nemelyikben_szuksegallapot_van/
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nem kell meglepődni, 10 millió szövetségi kapitány, virológus, gazdasági és pénzügyi szakember, valamint politológus és jogász hazájában természetes, hogy a Zemberek döntenek ilyen kérdésekben is. A nemzeti konzultáció kötelez, mint minden igazi demokráciában. Persze a geciség is itt jön be a storyba, mint egy igazi plot twist, hogy majd mutogatni is ezekre lehet.Bocs.20 elhunyt :/Ez a gépház zaja Európa naszádjában, nyugtasson a gondolat, hogy máshol is vannak hülyék és hullák, valamint, hogy a hatalmat így kell megtartani és jól van ez így Orbán szemével nézve.
Vrij6
Érezned kell, nem érteni.
Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!
Amadeus
Ugye a járvány kezeléséről a magyar emberek döntöttek, amikor kimondták, hogy nem akarnak szigorítást, és minden bizodalmam ezért a magyar emberekben van, akik eldöntik az intézkedéseket, plusz ugye még intelligensek is a kormány szerint, úgyhogy nincs baj.
Vrij6
Ezt akarták az emberek. Sobrinak egy dologban igaza volt - párhuzamosan a politika topikban -, méghozzá, hogy a kommunikációs fronton Orbán mindenkit meg tud szopatni. Megcsinálta az orvosokkal, de igen, bizony megcsinálta a társadalommal is, élen saját szavazóival. Igazi velejéig cinikus és személyiségzavaros elme, mint ilyen minimum filmvászonra kívánkozik.
több mint 5 éve
20 elhunyt :/Utánpótlás nélkül!!4
Vrij6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Bocs.20 elhunyt :/Ez a gépház zaja Európa naszádjában, nyugtasson a gondolat, hogy máshol is vannak hülyék és hullák, valamint, hogy a hatalmat így kell megtartani és jól van ez így Orbán szemével nézve.
Vrij6
Amadeus
Ugye a járvány kezeléséről a magyar emberek döntöttek, amikor kimondták, hogy nem akarnak szigorítást, és minden bizodalmam ezért a magyar emberekben van, akik eldöntik az intézkedéseket, plusz ugye még intelligensek is a kormány szerint, úgyhogy nincs baj.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
20 elhunyt :/Ez a gépház zaja Európa naszádjában, nyugtasson a gondolat, hogy máshol is vannak hülyék és hullák, valamint, hogy a hatalmat így kell megtartani és jól van ez így Orbán szemével nézve.
Vrij6
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 5 éve
20 elhunyt :/És megint 14% felett a pozitív tesztek aránya, 5699 db teszt, te jó ég.
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Banyek, hogy még ilyenkor is a seggére koncentrálsz a lónak, mikor a foga a lényeg. 😊Én arra utaltam, hogy azért nem csak Magyarországon vannak hülyék felelős pozícióban, de ha egy ilyesmi itthon történik, egyből úgy aposztrofálódik, mintha a világ többi része jobb hely lenne, és csak mi lennénk a hiba a mátrixban.Volt néhány eset mikor kollégáim kapitális baromságokat nem vettek észre egy elütés, bármi miatt, mert vakon mentek a megjelent adatok után.A svájci szociális minisztériumban is, ezt konkrétan tudom. 😊 (A mi szoftverünk váltotta az excelt talán 2 éve. ) Sőt, piaci cégeknél is, még nagyobbaknál is előfordul.Ilyen is csak nálunk történhet!Pedig nálunk is sztem excellel dolgoznak hidd el 🤣🤣
Sobri Jóska
csebi
De azért egy dolog excellel dolgozni, és másik dolog nem észrevenni, hogy lemaradt 16 ezer név. 😀
peterk2005
"Dehát itt van az excelben"
Ha úgy érzik nem kell gondolkodni, akkor nem is gondolkodnak.
kittli
Sobri Jóska
A hülyeség nem aposztrofálódik sehogy máshogy, mint hülyeség. Legyen az magyar vagy angol. Ez az angol is hülyeség.
Tudod mi aposztrofálódik ebből itthon máshogy? Minden, ami a hiba után történik. Mert ott valószínűleg bele is fog bukni minimum egy államtitkár ebbe a hülyeségbe. Időnként még az is előfordul, hogy öngyilkos lesz szégyenében. Próbáljuk ezt is lemásolni, ne csak a hülyeséget, és sokkal jobb hely leszünk. 😉
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Péntek hajnalban belázasodtam fejfájással. Egész pénteken az ágyat nyomtam, fájt mindenem. Mivel ma mentem volna csak dolgozni nem akartam felhívni a dokit, mára kialszom. De aztán csak győzött a lelkiismeretem, felhívtam a dokit. A panaszok felsorolása után azt mondta nincs szükség tesztre mert nincs tüdő fájdalom és köhögés (azóta se), de azért péntektől indul a 10 nap pihi. Ne menjek sehova és majd ma reggel hívjam a dokit lett e újabb panasz. Nem várt meg, ma reggel nyolckor hívott, és miután meghallotta, hogy szombat óta nagyon tompán érzem az ízeket és szagokat egyből jelezte akkor be is írna tesztre 24 órán belül kijönnek. A karantén kezdetét változatlanul péntektől számolja.Sosem gondoltam volna, hogy Bob kirúgása ilyen kemény.
Amúgy nem vagyok rosszul, péntek szombaton volt csak lázam, azóta csak az ízlelés hiánya van, amúgy sem tudok enni.
Szóval várom a tesztelőket.
Btw asszony meg gyerekek oda mennek ahova akarnak, orvos róluk nem mondott semmit. Nagyobbik két hete itthon van mert folyik az orra, úgyhogy remelem az oviba már nem tudta bevinni.
samu09
több mint 5 éve
Ilyen is csak nálunk történhet!Csak rossz oldalról kozelititek meg.
Sobri Jóska
Értékelni kéne az optimizmust, hogy arra gondoltak nem lesz olyan sok beteg, hogy Oracle kelljen mögé... De lassan itt már jönnek a Big Data megoldások
több mint 5 éve
Én arra utaltam, hogy azért nem csak Magyarországon vannak hülyék felelős pozícióban, de ha egy ilyesmi itthon történik, egyből úgy aposztrofálódik, mintha a világ többi része jobb hely lenne, és csak mi lennénk a hiba a mátrixban.Volt néhány eset mikor kollégáim kapitális baromságokat nem vettek észre egy elütés, bármi miatt, mert vakon mentek a megjelent adatok után.A svájci szociális minisztériumban is, ezt konkrétan tudom. 😊 (A mi szoftverünk váltotta az excelt talán 2 éve. ) Sőt, piaci cégeknél is, még nagyobbaknál is előfordul.Ilyen is csak nálunk történhet!Pedig nálunk is sztem excellel dolgoznak hidd el 🤣🤣
Sobri Jóska
csebi
De azért egy dolog excellel dolgozni, és másik dolog nem észrevenni, hogy lemaradt 16 ezer név. 😀
peterk2005
kittli
több mint 5 éve
Volt néhány eset mikor kollégáim kapitális baromságokat nem vettek észre egy elütés, bármi miatt, mert vakon mentek a megjelent adatok után.A svájci szociális minisztériumban is, ezt konkrétan tudom. 😊 (A mi szoftverünk váltotta az excelt talán 2 éve. ) Sőt, piaci cégeknél is, még nagyobbaknál is előfordul.Ilyen is csak nálunk történhet!Pedig nálunk is sztem excellel dolgoznak hidd el 🤣🤣
Sobri Jóska
csebi
peterk2005
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
A svájci szociális minisztériumban is, ezt konkrétan tudom. 😊 (A mi szoftverünk váltotta az excelt talán 2 éve. ) Sőt, piaci cégeknél is, még nagyobbaknál is előfordul.Ilyen is csak nálunk történhet!Pedig nálunk is sztem excellel dolgoznak hidd el 🤣🤣
Sobri Jóska
csebi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ilyen is csak nálunk történhet!Pedig nálunk is sztem excellel dolgoznak hidd el 🤣🤣
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.