Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Lenkei szcientológus.Gyártottak maguknak egy szabadságharcost. ha tényleg el akarták volna hallgattatni, akkor nem kellet volna vele körbehakniztatni a médiát.Félreértés ne essék, nem véfódem egyiket sem. Egyrészt ezeket már tavasszal, e legkésőbb nyáron be kellett volna tiltani, ha már ezt teszik, de most ez kontraproduktívKontraproduktív?!
csi77
Az mit jelent ezügyben?
Hogy ezután már az influenzavírusban se fognak hinni?
Vagy másról is letépik a maszkot?
Hogy tud ez kontraproduktív lenni?
Sobri Jóska
Lenkei más, sokkal kisebb látogatottságú oldal, főleg a vitaminjairől van szó. Nyilván faszságok ott is voltak, de messze nem voltak olyan veszélyesek, mint Gődény.
csi77
Sokkal veszélyesebb és károsabb, mint egy "sima" saleses.
több mint 5 éve
Uruguayi a legfejlettebb ország azon a kontinensen...Amúgy vitatkozunk itt az amerikai eü rendszerről (eléggé átmentünk offba) de vajon mikor vagy jobb helyzetben?Ha eü rendszer akkor az amerikait ne a miénkhez hasonlítsuk, hanem a hasonlóan gazdag, társadalom-biztosítással rendelkező országokéhoz. Mondjuk a némethez. A miénket pedig mondjuk az uruguayihoz, mexikóihoz, mert nagyjából velük vagyunk gazdaságilag egy kalapban, és ahol nincs általános egészségbiztosítás. Ebben az összehasonlításban azért én még mindig a magyart választom az uruguayi helyett, Az más kérdés, hogy ennél (sokkal) jobbat szeretnénk, és (nem kicsivel) lehetne is jobb a magyar egészségügyi ellátás, ha annyi pénz menne bele amennyit egyébként megengedhetnénk magunknak, és emellé jobban lenne szabályozva / szervezve / irányítva.
Ha a rendszer megmondja h ha nincs elég pénzed akkor nem vagy biztosított ergo nem kapsz lényegi ellátást vagy a rendszer azt hazudja h biztosított vagy papíron megkapsz mindent DE alap vizsgálatokra csak hónapokkal később kapsz időpontot, ha be fekszel egy kórházba akkor már lassan emeletes agyakra teszed és mindent magaddal kell címed értem ez alatt wc papírtól kezdve a villát is. Ráadásul időközben olyan mintha vmi katasztrófa film diszleteben lennel legalábbis ahogy a kórtermek vagy a közös szobák ki neznek... hamis eü biztositottsag ez. Márpedig hiába érzed magad top 10%nak ha beüt a krach és ugyanúgy nem tudsz magan vizsgálatot megfizetni akkor mire a biztositasod alapján elvégzik már régen foldelnek akkor ugyanott vagy mint amerikai nem biztosított barátaink.
csebi
peterk2005
több mint 5 éve
KariGeri, aki köztudottan Gyurcsány kottájából játszik.hvg.hu/tudomany/20200924_facebook_jarvanytagadas_virus_koronavirusMost akkor Cukerbergnek van maszkkészítő gyára és azért? Vagy Gyuri bácsi fizette le? Esetleg KariGeri?
empty taxi
Mikey
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
hvg.hu/tudomany/20200924_facebook_jarvanytagadas_virus_koronavirusMost akkor Cukerbergnek van maszkkészítő gyára és azért? Vagy Gyuri bácsi fizette le? Esetleg KariGeri?
empty taxi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=sHjcHHZgV00Gyártottak maguknak egy szabadságharcost. ha tényleg el akarták volna hallgattatni, akkor nem kellet volna vele körbehakniztatni a médiát.Félreértés ne essék, nem véfódem egyiket sem. Egyrészt ezeket már tavasszal, e legkésőbb nyáron be kellett volna tiltani, ha már ezt teszik, de most ez kontraproduktívKontraproduktív?!
csi77
Az mit jelent ezügyben?
Sobri Jóska
Lenkei más, sokkal kisebb látogatottságú oldal, főleg a vitaminjairől van szó. Nyilván faszságok ott is voltak, de messze nem voltak olyan veszélyesek, mint Gődény.
csi77
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Gyártottak maguknak egy szabadságharcost. ha tényleg el akarták volna hallgattatni, akkor nem kellet volna vele körbehakniztatni a médiát.Félreértés ne essék, nem véfódem egyiket sem. Egyrészt ezeket már tavasszal, e legkésőbb nyáron be kellett volna tiltani, ha már ezt teszik, de most ez kontraproduktívKontraproduktív?!
csi77
Az mit jelent ezügyben?
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Van ami annál fontosabb.Ha választanom kellene, hogy az index olvasása a károsabb az egészségemre, vagy az, ha maszk nélkül rámtüsszent/köhög valami idióta, akkor azért inkább az index.
Pláne egy magáncégnek.
De annyiban érdekes ez, hogy vajon attól függetlenül, hogy itt faszság és káros maga a tartalom, a libernyák véleményelit ezt is a szólás és véleménynyilvánítás megcsorbításaként éli e meg, mint a Népszabadság vagy Index ügyet, és most is síkra száll e a demokratikus értékek mellett, vagy csak akkor tesz ilyet, ha politikai érdeke fűződik hozzá.
Én az utóbbira tippelek.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Félreértés ne essék, nem véfódem egyiket sem. Egyrészt ezeket már tavasszal, e legkésőbb nyáron be kellett volna tiltani, ha már ezt teszik, de most ez kontraproduktívKontraproduktív?!
csi77
Az mit jelent ezügyben?
Éljen a szólásszabadság!Van ami annál fontosabb.
NB2
Pláne egy magáncégnek.
De annyiban érdekes ez, hogy vajon attól függetlenül, hogy itt faszság és káros maga a tartalom, a libernyák véleményelit ezt is a szólás és véleménynyilvánítás megcsorbításaként éli e meg, mint a Népszabadság vagy Index ügyet, és most is síkra száll e a demokratikus értékek mellett, vagy csak akkor tesz ilyet, ha politikai érdeke fűződik hozzá.
Én az utóbbira tippelek.
több mint 5 éve
Éljen a szólásszabadság!
több mint 5 éve
Félreértés ne essék, nem véfódem egyiket sem. Egyrészt ezeket már tavasszal, e legkésőbb nyáron be kellett volna tiltani, ha már ezt teszik, de most ez kontraproduktív
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
De alapvetően az oldal nem arról szól, mint a másik, ami direkt ezzel kapcsolatos.A "Beleülhetnék egy kád koronavírusba, akkor se fertőződnék meg" azért tekinthető tudományos nem megalapozott állításnak (és akkor szépen mondtam azt, hogy fa*zság).hvg.hu/tudomany/20200924_facebook_jarvanytagadas_virus_koronavirusAzért én a Lenkei féle oldalt nem venném egy kalap alá a Gődényével. Tudtommal ott nem tagadták a vírust, nem volt maszk elleni lázadás.
empty taxi
Nem örülök ennek.......
csi77
somoskovig
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
A "Beleülhetnék egy kád koronavírusba, akkor se fertőződnék meg" azért tekinthető tudományos nem megalapozott állításnak (és akkor szépen mondtam azt, hogy fa*zság).hvg.hu/tudomany/20200924_facebook_jarvanytagadas_virus_koronavirusAzért én a Lenkei féle oldalt nem venném egy kalap alá a Gődényével. Tudtommal ott nem tagadták a vírust, nem volt maszk elleni lázadás.
empty taxi
Nem örülök ennek.......
csi77
több mint 5 éve
hvg.hu/tudomany/20200924_facebook_jarvanytagadas_virus_koronavirusAzért én a Lenkei féle oldalt nem venném egy kalap alá a Gődényével. Tudtommal ott nem tagadták a vírust, nem volt maszk elleni lázadás.
empty taxi
Nem örülök ennek.......
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
hvg.hu/tudomany/20200924_facebook_jarvanytagadas_virus_koronavirusvége a mókának 😕
empty taxi
pedig pár napja láttam egy mókás posztot ahol ők ugyanazt mondták rólunk mint mi róluk 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
hvg.hu/tudomany/20200924_facebook_jarvanytagadas_virus_koronavirus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nyunyóka nénitől.Arra a kérdésre, hogyan különböztethető meg egy gyereknél a koronavírus-fertőzés egy sima őszi betegségtől, a tiszti főorvos azt mondta: ha nem tudja valaki magától eldönteni, kérjen orvosi segítséget.És ha én sem tudom eldönteni, én kitől kérhetek segítséget?
😊
Vrij6
diverdoc
több mint 5 éve
Na ennyi értelme van azt számolgatni, hogy vajon top3, top5 vagy top10%-ba tartozom-e. Bármelyikbe is tartozol, az életminőséged különbségét egy afrikai bennszülötthöz képest nagyítóval kell nézni ahhoz képest, ami közted és egy milliárdos között van.Könyvajánló: www.libri.hu/konyv/eber_mark_aron.a-csepp.html
peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
rokaur
876
Szivesen csinalok egy ilyen Software-t, segit donteni (termesztesen koronas vs nem koronas-t irna ki):Arra a kérdésre, hogyan különböztethető meg egy gyereknél a koronavírus-fertőzés egy sima őszi betegségtől, a tiszti főorvos azt mondta: ha nem tudja valaki magától eldönteni, kérjen orvosi segítséget.És ha én sem tudom eldönteni, én kitől kérhetek segítséget?
😊
Vrij6
diverdoc
www.youtube.com/watch?v=P_KmFJ2gGzw&feature=emb_logo&ab_channel=TdoggE
😀
(Amugy ez egy 47k$ fejlesztes)
Szerkesztette: rokaur
több mint 5 éve
A vérmérgezés az krónikus betegség?nem
Vrij6

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Arra a kérdésre, hogyan különböztethető meg egy gyereknél a koronavírus-fertőzés egy sima őszi betegségtől, a tiszti főorvos azt mondta: ha nem tudja valaki magától eldönteni, kérjen orvosi segítséget.És ha én sem tudom eldönteni, én kitől kérhetek segítséget?
😊
Vrij6

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Arra a kérdésre, hogyan különböztethető meg egy gyereknél a koronavírus-fertőzés egy sima őszi betegségtől, a tiszti főorvos azt mondta: ha nem tudja valaki magától eldönteni, kérjen orvosi segítséget.😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Amúgy vitatkozunk itt az amerikai eü rendszerről (eléggé átmentünk offba) de vajon mikor vagy jobb helyzetben?Ha eü rendszer akkor az amerikait ne a miénkhez hasonlítsuk, hanem a hasonlóan gazdag, társadalom-biztosítással rendelkező országokéhoz. Mondjuk a némethez. A miénket pedig mondjuk az uruguayihoz, mexikóihoz, mert nagyjából velük vagyunk gazdaságilag egy kalapban, és ahol nincs általános egészségbiztosítás. Ebben az összehasonlításban azért én még mindig a magyart választom az uruguayi helyett, Az más kérdés, hogy ennél (sokkal) jobbat szeretnénk, és (nem kicsivel) lehetne is jobb a magyar egészségügyi ellátás, ha annyi pénz menne bele amennyit egyébként megengedhetnénk magunknak, és emellé jobban lenne szabályozva / szervezve / irányítva.
Ha a rendszer megmondja h ha nincs elég pénzed akkor nem vagy biztosított ergo nem kapsz lényegi ellátást vagy a rendszer azt hazudja h biztosított vagy papíron megkapsz mindent DE alap vizsgálatokra csak hónapokkal később kapsz időpontot, ha be fekszel egy kórházba akkor már lassan emeletes agyakra teszed és mindent magaddal kell címed értem ez alatt wc papírtól kezdve a villát is. Ráadásul időközben olyan mintha vmi katasztrófa film diszleteben lennel legalábbis ahogy a kórtermek vagy a közös szobák ki neznek... hamis eü biztositottsag ez. Márpedig hiába érzed magad top 10%nak ha beüt a krach és ugyanúgy nem tudsz magan vizsgálatot megfizetni akkor mire a biztositasod alapján elvégzik már régen foldelnek akkor ugyanott vagy mint amerikai nem biztosított barátaink.
csebi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
www.valaszonline.hu/2020/09/22/covid-masodik-hullam-statisztika-elemzes/
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Amúgy vitatkozunk itt az amerikai eü rendszerről (eléggé átmentünk offba) de vajon mikor vagy jobb helyzetben?Sobri a felső 10% felső 10%-ában van. Ő fejtegette anno (már nem rémlik milyen témában, kb az itthoni EÜ rendszer állapotáról volt szó), hogy ő majd felhívja a doki ismerősét aki elintézi neki az ellátást sorban állás nélkül (amikor arról szólt a diskurzus, hogy nem lenne-e jobb, hogy mindenkinek ugyan annyi esélye lenne a túlélésre pl egy balesetnél), akkor is, ha a doki épp Malajziában nyaral.
csebi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Amúgy vitatkozunk itt az amerikai eü rendszerről (eléggé átmentünk offba) de vajon mikor vagy jobb helyzetben?Ha a rendszer megmondja h ha nincs elég pénzed akkor nem vagy biztosított ergo nem kapsz lényegi ellátást vagy a rendszer azt hazudja h biztosított vagy papíron megkapsz mindent DE alap vizsgálatokra csak hónapokkal később kapsz időpontot, ha be fekszel egy kórházba akkor már lassan emeletes agyakra teszed és mindent magaddal kell címed értem ez alatt wc papírtól kezdve a villát is. Ráadásul időközben olyan mintha vmi katasztrófa film diszleteben lennel legalábbis ahogy a kórtermek vagy a közös szobák ki neznek... hamis eü biztositottsag ez. Márpedig hiába érzed magad top 10%nak ha beüt a krach és ugyanúgy nem tudsz magan vizsgálatot megfizetni akkor mire a biztositasod alapján elvégzik már régen foldelnek akkor ugyanott vagy mint amerikai nem biztosított barátaink.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.