Kosárlabda
16 feliratkozó
2 órája
Mivel itt mindenki NB1-es, ez inkább olyan, mint amikor veretlenül végigtolod mondjuk a magyar bajnokságot Fradiként, de nem kerülsz BL főtáblára, ráadásul, ha egy PO-ban lenyomna a Paks, ők mennek BL főtáblára, te pedig az EL-be, amit itt NIT-nak hívnak.Vagyis ez egy végül 88.helyre rangsorolt kiscsapat eredménysora, ami elvert egy csomó még gyengébb kiscsapatot? Miért kéne a top64-be kerülnie?RankingOtt a hibátlan alapszakasz, egy durva OT-s meccsen:A dátum utáni két szám mit takar?
zacknorb
Pl. Az első meccsen a 127 és a 248?
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
De ez nem olyan, hogy hiába vagy veretlen az NB3-ban, nem te fogsz menni a BL-be?Világ szégyene.Azért az kemény, hogy a 29-0 kevés lehet a March Madnesshez.Egy 15 vereséges Alabamát kell benyomni a helyükre?
Dzsokijuing
Kampman
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 órája
Most kezdődik majd a konferencia torna mindenhol, ott első kiemeltek lesznek. Hogyha azt nyerik akkor bármi lesz is, Madness.Vagyis ez egy végül 88.helyre rangsorolt kiscsapat eredménysora, ami elvert egy csomó még gyengébb kiscsapatot? Miért kéne a top64-be kerülnie?RankingOtt a hibátlan alapszakasz, egy durva OT-s meccsen:A dátum utáni két szám mit takar?
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
De ez nem olyan, hogy hiába vagy veretlen az NB3-ban, nem te fogsz menni a BL-be?Világ szégyene.Azért az kemény, hogy a 29-0 kevés lehet a March Madnesshez.Egy 15 vereséges Alabamát kell benyomni a helyükre?
Dzsokijuing
Kampman
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
Ha nem, akkor kérdés, kapnak-e at large alapon helyet.
(Jelenleg az Akron a favorit, ők csak masodikok az oddsoknál)
Poloska vagyok.
13 órája
Vagyis ez egy végül 88.helyre rangsorolt kiscsapat eredménysora, ami elvert egy csomó még gyengébb kiscsapatot? Miért kéne a top64-be kerülnie?RankingOtt a hibátlan alapszakasz, egy durva OT-s meccsen:A dátum utáni két szám mit takar?
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Dzsokijuing
Kampman
Dzsokijuing
13 órája
Világ szégyene.Azért az kemény, hogy a 29-0 kevés lehet a March Madnesshez.Egy 15 vereséges Alabamát kell benyomni a helyükre?
Dzsokijuing
Kampman
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
13 órája
Azért az kemény, hogy a 29-0 kevés lehet a March Madnesshez.Egy 15 vereséges Alabamát kell benyomni a helyükre?
Dzsokijuing
14 órája
RankingOtt a hibátlan alapszakasz, egy durva OT-s meccsen:A dátum utáni két szám mit takar?
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
15 órája
Ott a hibátlan alapszakasz, egy durva OT-s meccsen:A dátum utáni két szám mit takar?
zacknorb
15 órája
Ott a hibátlan alapszakasz, egy durva OT-s meccsen:Poloska vagyok.
4 napja
29-0 biztosan kevés lesz, de már 30-0 és még van egy meccs az alapszakaszból meg a MAC-tourney.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 napja
Azért az kemény, hogy a 29-0 kevés lehet a March Madnesshez.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
8 napja
Maronka Zsombor mit játszik itt a végén
Poloska vagyok.
8 napja
Igazabol elkeserito, hogy a ferfi profi kosarlabdazok is minden masodik ziccert kihagyjak. 13-6-os vezetes utan 20-30 most a franciaknak.
9 napja
The Miami University RedHawks are 28-0.They're only the seventh team since the NCAA Tournament expanded to 64 teams in 1985 to reach 28-0.
The list:
'25-26 Miami
'20-21 Gonzaga
'16-17 Gonzaga
'14-15 Kentucky
'13-14 Wichita St
'04-05 Illinois
'90-91 UNLV
Poloska vagyok.
13 napja
Ennyire kilátástalan Falcot régen láttam már, Konakovot csak ki kellene rúgni.a fáradtság jobban. hát a Szolnok most magasabban van, mint a Falco ezzel a bohóc Konakovval. de hogy hogy a picsába tudnak mindig ilyen fasza légiósokat húzni...most nekik áll a zászló megint 1-2 évig.jó fos ez az MK döntőAnnyira nem volt rossz, izgalmas, szenvedős, tét rányomta a bélyegét.
petey
Bruschi85
petey
13 napja
a fáradtság jobban. hát a Szolnok most magasabban van, mint a Falco ezzel a bohóc Konakovval. de hogy hogy a picsába tudnak mindig ilyen fasza légiósokat húzni...most nekik áll a zászló megint 1-2 évig.jó fos ez az MK döntőAnnyira nem volt rossz, izgalmas, szenvedős, tét rányomta a bélyegét.
petey
Bruschi85
13 napja
jó fos ez az MK döntőAnnyira nem volt rossz, izgalmas, szenvedős, tét rányomta a bélyegét.
petey

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
16 napja
Sehogy, fake news 
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
16 napja
41-0???? AZ elején a lányok mentek fel, vagy azt hogy???
16 napja
WKU really pulled off the comeback of the year last night pic.twitter.com/sC4wDTEnBD
— Barstool Western (@BarstoolWestern) February 19, 2026
Poloska vagyok.
21 napja
Never seen this before:
— College Sports Only (@CSOonX) February 14, 2026
The Georgia-Oklahoma basketball game was delayed after a popcorn machine at the concession stand caught on fire : 🍿🔥 pic.twitter.com/J7X8BOR34t
Poloska vagyok.
1 hónapja
meg Jordan isÉdes Istenem, micsoda játékos volt. A mai NBA-t körberöhögve uralná.Valóban. Egy jugó bajnokin 112-t.Száz pont brutál, nagyszerű teljesítmény, de ez egy egyetemi bajnokság Magyarországon. Itt hogy lehet beállítani egy NBA rekordot?!Drazen Petrovics nem dobott egyszer jóval 100 felett valahol?
Én gimiben beállítottam Just Fontaine 13 VB-gólos rekordját, mert a kerületi gimik kispályás terembajnokságán 1992-ben 13 gólt lőttem? Bajnokság bajnokság, a többi nem számít?
Hogy lehet ezeket összehasonlítani?!
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
1 hónapja
Édes Istenem, micsoda játékos volt. A mai NBA-t körberöhögve uralná.Valóban. Egy jugó bajnokin 112-t.Száz pont brutál, nagyszerű teljesítmény, de ez egy egyetemi bajnokság Magyarországon. Itt hogy lehet beállítani egy NBA rekordot?!Drazen Petrovics nem dobott egyszer jóval 100 felett valahol?
Én gimiben beállítottam Just Fontaine 13 VB-gólos rekordját, mert a kerületi gimik kispályás terembajnokságán 1992-ben 13 gólt lőttem? Bajnokság bajnokság, a többi nem számít?
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: szaba
1 hónapja
Valóban. Egy jugó bajnokin 112-t.Drazen Petrovics nem dobott egyszer jóval 100 felett valahol?NeuWilt Chamberlain.Száz pont brutál, nagyszerű teljesítmény, de ez egy egyetemi bajnokság Magyarországon. Itt hogy lehet beállítani egy NBA rekordot?!
deac.hu/kosarlabda/neuwirth-tortenelmet-irt-beallitotta-chamberlain-100-as-rekordjat/
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
szaba