NBA
32 feliratkozó
17 órája
A Nuggets elvileg becsekkolt Jaylen Brownért, pár kisebb Bostoni médiás szerint.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
19 órája
Lol, Hartenstein uj szerzodest kot az OKC-vel. Fura ez igy, hogy a Thunder most draftolt elso koros centert, azt hittem, pont amiatt, mert ot meg engedik menni. Az mondjuk kiderult, hogy Wembyt nem a Chet, Hartenstein parossal fogjak tudni megallitani.
1 napja
Hát figyi.Just in: The Oklahoma City Thunder are trading sharpshooter Isaiah Joe to the Detroit Pistons for two future second-round picks, sources tell ESPN.Kicsit felek mondjuk ezektol az OKC-s perememberektol, nem tudom eldonteni, tenyleg ennyire jok, vagy csak a korulottuk levo remek gepezetben mukodnek-e ennyire jol. Amugy adom Joe-t, jo lehet Detroitban.
KeyG
Stez
A triplát kell bebasznia, meg hozni Duncan Robinson szintjét védekezésben. Utóbbi nem egy vállalhatatlan feladat.
1 napja
Just in: The Oklahoma City Thunder are trading sharpshooter Isaiah Joe to the Detroit Pistons for two future second-round picks, sources tell ESPN.Kicsit felek mondjuk ezektol az OKC-s perememberektol, nem tudom eldonteni, tenyleg ennyire jok, vagy csak a korulottuk levo remek gepezetben mukodnek-e ennyire jol. Amugy adom Joe-t, jo lehet Detroitban.
KeyG
2 napja
Just in: The Oklahoma City Thunder are trading sharpshooter Isaiah Joe to the Detroit Pistons for two future second-round picks, sources tell ESPN.Ez Pistons szempontból kiváló deal.
KeyG
2 napja
Just in: The Oklahoma City Thunder are trading sharpshooter Isaiah Joe to the Detroit Pistons for two future second-round picks, sources tell ESPN.
We are just the Ravens!
2 napja
Restricted free agent Mark Williams intends to sign a three-year, $38 million contract to return to the Phoenix Suns, sources tell ESPN. The deal is fully guaranteed for Williams, who averaged 11 points, 8 rebounds and 1 block in 23.6 minutes per game as the Suns starting center.
We are just the Ravens!
2 napja
minden trade-del folyamatosan megalázzákNico Harrison 🤣🤣🤣Mit csinált megint?
ZERO_L
KeyG

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
Csak valaki tartsa egyben Ballt. Mert ha megint kiesik az alapszakasz felenel egesz evre, jol beszopja a Wolves, amit nem kene. Drukkolok nekik, bar nem igazan latom ezek utan meg, hogy meccselhetnek a ket naggyal. De biztosan megvan a terv az FA-ra is.Igen azt írtak h FAn könnyebb PFt szerezni mint ball handlert, és fel lehetne használni Green fizujat is erre ha sikerül elsozni
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 napja
Csak valaki tartsa egyben Ballt. Mert ha megint kiesik az alapszakasz felenel egesz evre, jol beszopja a Wolves, amit nem kene. Drukkolok nekik, bar nem igazan latom ezek utan meg, hogy meccselhetnek a ket naggyal. De biztosan megvan a terv az FA-ra is.
2 napja
Szerintem az volt a legfontosabb hogy legyen még egy pontgyáros Edwards mellett végre. A többi majd lesz ahogy lesz alaponIgen kellett vmit de jelenleg ki lesz a négyes? McDaniels? Cserepad januárig hogy néz ki? Berringer aki előző szezonban semmit sem játszott. És senki más njncs aki bevethető.Valamit lépniük kellett. Többször voltak konf döntőben ott kevés volt a csapat. Inkább bukjanak el így minthogy ne csináljanak semmit. Inkább a Hornets oldaláról nem értem . Úgy tűnt elindult ott valami3 elsőkörös pick, amíg itt van Edwards és egészséges nem valószínű, hogy 15-nél fentebb lesz. Az nem sok szerintem.Hat attol fugg, Ballnak mennyire "lesz kedve" epp nem megserulni. 🤣Amugy ez szerintem nem volt kifejezetten durva ar Ballert.Én a Hornetset nem értem, jól néztek ki. Szerintem ezt a Wolves nyerte, simán.
Stez
KeyG
De ha egeszseges tud maradni, akkor ezt a cseret nyerte a Minnesota. Bar en nem kedvelem Ballt. De ha tenyleg annyira jo, mint a megitelese (oke, meg az elozo szezonban azert nem is volt rossz, azt adom), akkor ez nem volt draga. Mostmar viszont arra leszek kivancsi, Brown mozog e, es ha igen, hova. Eljutunk itt is oda, mint NFL-ben, hogy nincs erinthetetlen jatekos.
Stez
Naz Reid, jó 3 vagy 4. ember, inkább extra 4 ő.
A 2033-as pick a kérdés. Ott jelenleg lehet 1/1 is mondjuk.
Jaylen Brown? Menni fog, nem akar maradni ebben biztos vagyok. Ezt Stephens csecsre vette.
KeyG
remontada
Nem látom h mi a koncepció magas posztokon.
Gobert maradt egyedül akit a meccs végén nem lehet pályán tartani. Kiraly.
csebi
2 napja
Egyetlen bizalmam van:Igen kellett vmit de jelenleg ki lesz a négyes? McDaniels? Cserepad januárig hogy néz ki? Berringer aki előző szezonban semmit sem játszott. És senki más njncs aki bevethető.Valamit lépniük kellett. Többször voltak konf döntőben ott kevés volt a csapat. Inkább bukjanak el így minthogy ne csináljanak semmit. Inkább a Hornets oldaláról nem értem . Úgy tűnt elindult ott valami3 elsőkörös pick, amíg itt van Edwards és egészséges nem valószínű, hogy 15-nél fentebb lesz. Az nem sok szerintem.Hat attol fugg, Ballnak mennyire "lesz kedve" epp nem megserulni. 🤣Amugy ez szerintem nem volt kifejezetten durva ar Ballert.Én a Hornetset nem értem, jól néztek ki. Szerintem ezt a Wolves nyerte, simán.
Stez
KeyG
De ha egeszseges tud maradni, akkor ezt a cseret nyerte a Minnesota. Bar en nem kedvelem Ballt. De ha tenyleg annyira jo, mint a megitelese (oke, meg az elozo szezonban azert nem is volt rossz, azt adom), akkor ez nem volt draga. Mostmar viszont arra leszek kivancsi, Brown mozog e, es ha igen, hova. Eljutunk itt is oda, mint NFL-ben, hogy nincs erinthetetlen jatekos.
Stez
Jaylen Brown? Menni fog, nem akar maradni ebben biztos vagyok. Ezt Stephens csecsre vette.
KeyG
remontada
csebi
Meg el sem kezdodott a holt szezon, boven van ido es lehetoseg negyest szerezni. Amugy meg Randle-lel sem volt mukodo koncepcio, rosszabb nem lesz. Vekonyabb lett a pad, de ha Ball teste birni fogja, akkor meg jobb a kezdo.
Stez
Ugye Ball kifejezetten nem hatékony dobokent van számon tartva. Bár elment az egyik ass coach de alapvetően ez az edzői stáb sztem kifejezetten ügyes annak oktatásában hogy melyek a jo dobások. Ha picit vevő lesz erre akkor ebben nagyot fejlődhet.
Ráadásul ANT ha jól látom 50%kal dobta a catchandshoot harmasokat tavaly. Hat ezek száma nőni fog következő szezonban, remélhetőleg a százalék marad is …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 napja
Igen kellett vmit de jelenleg ki lesz a négyes? McDaniels? Cserepad januárig hogy néz ki? Berringer aki előző szezonban semmit sem játszott. És senki más njncs aki bevethető.Valamit lépniük kellett. Többször voltak konf döntőben ott kevés volt a csapat. Inkább bukjanak el így minthogy ne csináljanak semmit. Inkább a Hornets oldaláról nem értem . Úgy tűnt elindult ott valami3 elsőkörös pick, amíg itt van Edwards és egészséges nem valószínű, hogy 15-nél fentebb lesz. Az nem sok szerintem.Hat attol fugg, Ballnak mennyire "lesz kedve" epp nem megserulni. 🤣Amugy ez szerintem nem volt kifejezetten durva ar Ballert.Én a Hornetset nem értem, jól néztek ki. Szerintem ezt a Wolves nyerte, simán.
Stez
KeyG
Stez
KeyG
remontada
csebi
Meg el sem kezdodott a holt szezon, boven van ido es lehetoseg negyest szerezni. Amugy meg Randle-lel sem volt mukodo koncepcio, rosszabb nem lesz. Vekonyabb lett a pad, de ha Ball teste birni fogja, akkor meg jobb a kezdo.
2 napja
Igen kellett vmit de jelenleg ki lesz a négyes? McDaniels? Cserepad januárig hogy néz ki? Berringer aki előző szezonban semmit sem játszott. És senki más njncs aki bevethető.Valamit lépniük kellett. Többször voltak konf döntőben ott kevés volt a csapat. Inkább bukjanak el így minthogy ne csináljanak semmit. Inkább a Hornets oldaláról nem értem . Úgy tűnt elindult ott valami3 elsőkörös pick, amíg itt van Edwards és egészséges nem valószínű, hogy 15-nél fentebb lesz. Az nem sok szerintem.Hat attol fugg, Ballnak mennyire "lesz kedve" epp nem megserulni. 🤣Amugy ez szerintem nem volt kifejezetten durva ar Ballert.Én a Hornetset nem értem, jól néztek ki. Szerintem ezt a Wolves nyerte, simán.
Stez
KeyG
Stez
KeyG
remontada
3 napja
Free agent guard Coby White intends to sign a three-year, $74 million deal to return to the Charlotte Hornets, sources tell ESPN. White was a major priority for the Hornets and now steps into a new starting role in the backcourt.
We are just the Ravens!
3 napja
Nico Harrison 🤣🤣🤣Mit csinált megint?
ZERO_L
We are just the Ravens!
3 napja
Nico Harrison 🤣🤣🤣

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
3 napja
Valamit lépniük kellett. Többször voltak konf döntőben ott kevés volt a csapat. Inkább bukjanak el így minthogy ne csináljanak semmit. Inkább a Hornets oldaláról nem értem . Úgy tűnt elindult ott valami3 elsőkörös pick, amíg itt van Edwards és egészséges nem valószínű, hogy 15-nél fentebb lesz. Az nem sok szerintem.Hat attol fugg, Ballnak mennyire "lesz kedve" epp nem megserulni. 🤣Amugy ez szerintem nem volt kifejezetten durva ar Ballert.Én a Hornetset nem értem, jól néztek ki. Szerintem ezt a Wolves nyerte, simán.
Stez
KeyG
Stez
KeyG
3 napja
Én nem számolok LBJ maradásával. Nagyon remélem, hogy ő ennyi volt LA-ben.Draftoltak egy újoncot is, aki abszolút Luka meg AR kompatibilis. A védekezést kellene rendezni, ott vannak lukak rendesen. Előre nem lesz gond az szinte biztos. 2 év alatt csak összerakják már a rostert végre.James meg mindig kerdojel, de ar-ertek aranyban en nem gondolnam, hogy o megerne nekem 50 milliot. Rendbe kene tenni a csapatot, de mondjuk az o helyere en gondolkodnek egy sztar elhozasaban. Legyen az Brown, ha mondjuk a Celtics el akarna passzolni, vagy barki mas.. de hiaba jonne vissza James, akkor is boven keves lenne a jelenlegi roster. Siman elengednem ot, az o fizetese meg lefedne egy masik sztaret. Ideje lenne ujjaepiteni a csapatot nelkule, es meg addig, amig Doncic a prime-jaban van.
topin
Stez
3 napja
Ki lesz a PG a Hornetsnél?
We are just the Ravens!
3 napja
3 elsőkörös pick, amíg itt van Edwards és egészséges nem valószínű, hogy 15-nél fentebb lesz. Az nem sok szerintem.Hat attol fugg, Ballnak mennyire "lesz kedve" epp nem megserulni. 🤣Amugy ez szerintem nem volt kifejezetten durva ar Ballert.Én a Hornetset nem értem, jól néztek ki. Szerintem ezt a Wolves nyerte, simán.
Stez
KeyG
Stez
We are just the Ravens!
3 napja
Hat attol fugg, Ballnak mennyire "lesz kedve" epp nem megserulni. 🤣Amugy ez szerintem nem volt kifejezetten durva ar Ballert.Én a Hornetset nem értem, jól néztek ki. Szerintem ezt a Wolves nyerte, simán.
Stez
KeyG
3 napja
Amugy ez szerintem nem volt kifejezetten durva ar Ballert.Sőt kifejezetten karcsú szerintem.
Stez
3 napja
Amugy ez szerintem nem volt kifejezetten durva ar Ballert.Én a Hornetset nem értem, jól néztek ki. Szerintem ezt a Wolves nyerte, simán.
Stez
We are just the Ravens!