NBA

33 feliratkozó

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 064
Free agent G Lonnie Walker IV has agreed on a one-year deal with the Boston Celtics, his agent George S. Langberg of GSL Sports Group tells ESPN. Walker IV averaged 9.7 points and shot 38% on three-pointers in 58 games for Brooklyn last season.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 124 — The Mathematician
ESPN Sources: Former Milwaukee Bucks assistant Josh Oppenheimer is joining Porter Moser’s staff at Oklahoma. Oppenheimer — who had a close working relationship with Giannis Antetokounmpo — will take on a significant role in player development and offensive strategy.
KeyG
mondjuk a bucks janin kívül senkit nem tud "felmutatni" mint siker az utóbbi időben
és az ahogy szétesett a görög dobása szintén nem példa értékű
nem biztos hogy ez akkora "húzás"

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ESPN Sources: Former Milwaukee Bucks assistant Josh Oppenheimer is joining Porter Moser’s staff at Oklahoma. Oppenheimer — who had a close working relationship with Giannis Antetokounmpo — will take on a significant role in player development and offensive strategy.

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Gondolhattak volna a Ravens szurkolókra akik Celtics szurkolók is a karácsonyi menetrend összeállításánál.
Nem értem mit keres a Lakers a nyitónapi scheduléba. ( Sportszakmailag )

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 729
USA pont annyira nem kivancsi Jonicra mint Jokic az USA-ra. De meg Doncicra ra se, nem veletlenul kelett nekik egy ANT ugy mint egy falat kenyer.
több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 1 923
Ezzel miért csinál amúgy viccet bármiből? Az amerikai kosarasok meg sztriptíz bárokba ülnek be szétcsapva.
Jughead
Mert nem csinál kb azt az nba meccseken amit akar és nyert legutóbbi 4 évben 3x MVP címet (lehetett volna 4 is..), mindezt egy kb. átlagember kinézettel..?!
USA-t meg kb leszarja és ha teheti már megy is haza, tényleg kb egy "work only" hely neki..
(btw. nem azt írtam, h ezzel a tettével csinál viccet belőlük/figurázza ki őket..)
bogjosi
Értem, hogy mit mondasz, de ezzel miért csinál viccet az USA-ból/NBA-ből?

Ő a legjobb játékos, amiért kurva sokat tesz, de nyáron szeret otthon lenni, ez miért vicc csinálás bármiből? Az amerikaiak is szeretnek otthon lenni, csak hát az nekik ez az USA, így ők nyáron is ott vannak.
Jughead
az "átlagember kinézet"
b+ az átlag ember nem 211, ráadásul mikor elkezdett MVP-ket nyerni akkor rendesen szálkásította is magát
Negritis, a vajda
kérlek ne vegyetek már mindent szószerint! 😊
kiegészítem akkor: nba viszonylatban átlagember kinézet (mint Doncic, ha nem tudnád, hogy profi sportolók nem feltétlen mondanád meg róluk..egyik sem egy Giannis....kontextus)

szerk: "viccet csinál" alatt pedig azt értem, hogy amerikaik flancolnak, közösségi médiáznak, trendiskednek, beefelnek, goat vitáznak, designer ruháznak stb stb (teljesen más kultúra), Jokic meg odamegy, kosarazik (teszi ezt nem is szarul), elteszi azt a rengeteg pénzt amin szerintem Ő lepődik meg a legjobban, h ezért kap, és hazamegy, és mondja otthon, h nézd már pattogtattam 2 percet a labdát, azt kaptam érte 1 életre elegendő pénzt...más világ, tudom.

nem tudom ezt így ennél jobban körülírni 😊 vmi ilyesmire akartam utalni.

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Ezzel miért csinál amúgy viccet bármiből? Az amerikai kosarasok meg sztriptíz bárokba ülnek be szétcsapva.
Jughead
Mert nem csinál kb azt az nba meccseken amit akar és nyert legutóbbi 4 évben 3x MVP címet (lehetett volna 4 is..), mindezt egy kb. átlagember kinézettel..?!
USA-t meg kb leszarja és ha teheti már megy is haza, tényleg kb egy "work only" hely neki..
(btw. nem azt írtam, h ezzel a tettével csinál viccet belőlük/figurázza ki őket..)
bogjosi

Ő a legjobb játékos, amiért kurva sokat tesz, de nyáron szeret otthon lenni, ez miért vicc csinálás bármiből? Az amerikaiak is szeretnek otthon lenni, csak hát az nekik ez az USA, így ők nyáron is ott vannak.
Jughead
az "átlagember kinézet"
b+ az átlag ember nem 211, ráadásul mikor elkezdett MVP-ket nyerni akkor rendesen szálkásította is magát

több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214
Jughead
bogjosi

Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Jughead

Szerkesztette: bogjosi

több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214
Imádom! 😀 Szétünnepelte a bronzot, amit a hazájának szerzett (skála két véglete volt kb ez és az nba cím ünneplése), majd vasárnap már otthon volt, hogy nézhesse a lovait versenyezni. 😀
Ez az ember kb viccet csinál egész nba-ből és USAból, lehúzza őket annyi pénzzel amennyivel lehet, azt hazamegy és kiröhögi őket kb 😀

bogjosi
több mint 1 éve
azért a parádén ő is alkotott

és teljesen más a közeg

több mint 1 éve
Imádom! 😀 Szétünnepelte a bronzot, amit a hazájának szerzett (skála két véglete volt kb ez és az nba cím ünneplése), majd vasárnap már otthon volt, hogy nézhesse a lovait versenyezni. 😀
Ez az ember kb viccet csinál egész nba-ből és USAból, lehúzza őket annyi pénzzel amennyivel lehet, azt hazamegy és kiröhögi őket kb 😀

több mint 1 éve
Utah Jazz All-Star forward Lauri Markkanen has signed a five-year, $238 million contract renegotiation and extension – including $220 million in new money, his agent Michael Lelchitski of @SIGSports tells ESPN.

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
·
Breaking: Gordon Hayward is retiring from basketball, he announced on social media.
Negritis, a vajda
Nagy csere volt ez akkor az OKC-től...

több mint 1 éve
·
Breaking: Gordon Hayward is retiring from basketball, he announced on social media.

több mint 1 éve
Nyilván bármi az aranyon kívül csalódás az amerikaiaknak, de ez azért kemény

ZERO_L
Ez a Curry&Durant interjú óta nagyot megy. Amúgy nyilván igaz, csak az nem, h bőven több, mint 9 játékos volt akkor nba-be való '92-ben, csak akkor még nem volt ennyire kijárt könnyű út egy külföldinek.. Persze koránt sem 61..
dawyd728
mondjuk az all star-all nba számok érdekesebbek szerintem
és azokból akkoriban azért jóval kevesebb volt NBA-n kívül

több mint 1 éve
dawyd728 4 037

ZERO_L
Ez a Curry&Durant interjú óta nagyot megy. Amúgy nyilván igaz, csak az nem, h bőven több, mint 9 játékos volt akkor nba-be való '92-ben, csak akkor még nem volt ennyire kijárt könnyű út egy külföldinek.. Persze koránt sem 61..
több mint 1 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 981 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
Westbrook 2 èv Nuggets szotyièrt (6.8 Milla)
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 183 — #NoStress
Dél-Szudán nem tudom mióta ekkora powerhouse, de nem lehet régóta, ugyanis a legfiatalabb ország jelenleg 😀
Heisman nádor
Az elmúlt egy évben verték már Kínát, Nagy-Britanniát, Portugáliát, és Argentínától is csak ippeg kaptak ki.

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
Boston Celtics forward Sam Hauser – one of the NBA’s most accurate three-point shooters -- has agreed on a four-year, $45 million contract extension, his agent Jason Glushon of @GlushonSM tells ESPN.
KeyG
Csak tartsa meg jó szokását 😏
több mint 1 éve
Boston Celtics forward Sam Hauser – one of the NBA’s most accurate three-point shooters -- has agreed on a four-year, $45 million contract extension, his agent Jason Glushon of @GlushonSM tells ESPN.

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Dél-Szudán nem tudom mióta ekkora powerhouse, de nem lehet régóta, ugyanis a legfiatalabb ország jelenleg 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Cleveland Cavaliers F/C Evan Mobley has agreed on a five-year, $224 million maximum rookie contract extension that could become worth as much as $269 million, Joe Smith and Thad Foucher of @wassbasketball tell ESPN.

We are just the Ravens!