NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Hamesz és ropi Davis szerintem még a mai ligában is TOP10 kaliber de jobb napjaikon TOP5 is.Jó ez a Lakers, talán a legerősebb csapat is jelenleg, ha Davis és James kibírja egészségesen szerintem behúzzák a gyűrűt idén. Elég gyilok a védekezésük és ha kell akkor star power, ha kell akkor egy kiegészítő lép előre.Ez hogy jött ki, bírókkal együtt?
FLZOLI
star power 🤣🤣🤣🤣
🤘 gaben 🤘
A bíráskodással nem foglalkozok, konstans retardáltak
több mint 1 éve
Jó ez a Lakers, talán a legerősebb csapat is jelenleg, ha Davis és James kibírja egészségesen szerintem behúzzák a gyűrűt idén. Elég gyilok a védekezésük és ha kell akkor star power, ha kell akkor egy kiegészítő lép előre.Ez hogy jött ki, bírókkal együtt?
FLZOLI
star power 🤣🤣🤣🤣
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Mai napig nagyon sajnálom, mivel Butler nagy kedvenc, és pont az ő kalibere kellene egy PO run-hoz.tóbiás fontosabb volt nahnem Embiidra hanem a franchisera, hogy nem tartottak meg. ha jol emlekszem o maradt volna.Jimmy Embiiddel országos span, ott nincs harag.Ezt a choker Bostont...Jimmynek ez amugy revenge parharc lenne.
Harden a semmiből nagyot durrantott.
Jó lesz az a konf döntő egy Embiid nélküli pufi Harden Philly és a god mode Jimmy Heat között 🙂
FLZOLI
csebi
Jughead
csebi
Negritis, a vajda
A mostani keret max konf döntőn kiszopásra elég, mivel nincs Embiid mellett senki aki 6-7 meccsen konstans veretné. De ez nyilvánvaló volt asszem eddig is.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
playmaker90
215
év vicce ez a szavazás.. kisírták neki a díjatMondjuk az hogy volt olyan szavazó aki szerint jokic fel se fér a listára beszédes hogy mennyire kabaré az egészha tippelnem kéne a szarhazi Perkins volt azEmbiid az mvpTop3-ból mindhármat kedvelem amúgy, és összességében szerintem (is) Jokic érdemelte volna meg, de 20 év után végre kedvenc nyerte!
YoungZeeZee
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Wiggins és Klay inkább a kérdés. Poolet szerintem képtelenség elbújtatni,mondjuk ezt a meccset nem láttam.Ha Klay és poole nem szedi össze magát akkor lehet esélyünk amúgy gsw in 7Jó ez a Lakers, talán a legerősebb csapat is jelenleg, ha Davis és James kibírja egészségesen szerintem behúzzák a gyűrűt idén. Elég gyilok a védekezésük és ha kell akkor star power, ha kell akkor egy kiegészítő lép előre.Remélem ez egy szép jinx.
FLZOLI
Én azért meglepődnék ha túljutnának a GSW-n, úgyis, hogy ott Wiggins miatt eléggé szétvan csúszva a csapat.
Toca
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ha Klay és poole nem szedi össze magát akkor lehet esélyünk amúgy gsw in 7Jó ez a Lakers, talán a legerősebb csapat is jelenleg, ha Davis és James kibírja egészségesen szerintem behúzzák a gyűrűt idén. Elég gyilok a védekezésük és ha kell akkor star power, ha kell akkor egy kiegészítő lép előre.Remélem ez egy szép jinx.
FLZOLI
Én azért meglepődnék ha túljutnának a GSW-n, úgyis, hogy ott Wiggins miatt eléggé szétvan csúszva a csapat.
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
youtu.be/VEeh0QtgGj4
több mint 1 éve
Jó ez a Lakers, talán a legerősebb csapat is jelenleg, ha Davis és James kibírja egészségesen szerintem behúzzák a gyűrűt idén. Elég gyilok a védekezésük és ha kell akkor star power, ha kell akkor egy kiegészítő lép előre.Remélem ez egy szép jinx.
FLZOLI
több mint 1 éve
Jó ez a Lakers, talán a legerősebb csapat is jelenleg, ha Davis és James kibírja egészségesen szerintem behúzzák a gyűrűt idén. Elég gyilok a védekezésük és ha kell akkor star power, ha kell akkor egy kiegészítő lép előre.
több mint 1 éve
Perk amúgy, hogy lett ekkora megmondóember?Mondjuk az hogy volt olyan szavazó aki szerint jokic fel se fér a listára beszédes hogy mennyire kabaré az egészha tippelnem kéne a szarhazi Perkins volt azEmbiid az mvpTop3-ból mindhármat kedvelem amúgy, és összességében szerintem (is) Jokic érdemelte volna meg, de 20 év után végre kedvenc nyerte!
YoungZeeZee
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Mondjuk az hogy volt olyan szavazó aki szerint jokic fel se fér a listára beszédes hogy mennyire kabaré az egészha tippelnem kéne a szarhazi Perkins volt azEmbiid az mvpTop3-ból mindhármat kedvelem amúgy, és összességében szerintem (is) Jokic érdemelte volna meg, de 20 év után végre kedvenc nyerte!
YoungZeeZee
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
112-98 után majdnem elatlantáztuk...Nem kell az Atlantat emlegetni mi magunktól is elnasztunk elég előnyt
Stoki
több mint 1 éve
112-98 után majdnem elatlantáztuk...
több mint 1 éve
Embiid az mvpTop3-ból mindhármat kedvelem amúgy, és összességében szerintem (is) Jokic érdemelte volna meg, de 20 év után végre kedvenc nyerte!
YoungZeeZee
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Elég beteg, hogy egy 21/53 triplázás sem volt elég a győzelemhez a Warriorsnak.
több mint 1 éve
harden ruhaja meccs elott, senki?
bazz belefutottam
tul sok penzuk van es idejuk.
YoungZeeZee
Russell Westbrook & Shai Gilgeous-Alexander at the 2023 MetGala tonight 👀 pic.twitter.com/38T3FPeVgi
— NBA Buzz (@OfficialNBABuzz) May 2, 2023
Our perfect find 😍 #MetGala
— Strong Black Lead (@strongblacklead) May 1, 2023
📸: GETTY pic.twitter.com/sjghx5QASJ
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 566
Embiid az mvp
több mint 1 éve
harden ruhaja meccs elott, senki?Met gála vagy mi az isten volt tegnap, azon mindenki buzis ruhában volt, Wade, Westbrook, SGA, Griner.
bazz belefutottam
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Perk már hülye isGrizzlies have informed Dillon Brooks he will not be brought back "under any circumstances," per @ShamsCharania pic.twitter.com/66ezbI51u7
— Bleacher Report (@BleacherReport) May 2, 2023
Sixo
youtu.be/cYfUIh7WO08
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 566
harden ruhaja meccs elott, senki?bazz belefutottam
több mint 1 éve
Grizzlies have informed Dillon Brooks he will not be brought back "under any circumstances," per @ShamsCharania pic.twitter.com/66ezbI51u7
— Bleacher Report (@BleacherReport) May 2, 2023
több mint 1 éve
basketball.realgm.com/wiretap/271416/Warriors-Kings-Game-7-Had-984M-Average-Viewers-Most-For-1st-Round-Since-1999
több mint 1 éve
Azért is hangzik ez jól, mert hozzátenni, a nullánál is kevesebbet tett hozzá a szezonhoz.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve