NBA

33 feliratkozó

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Jó ez a Lakers, talán a legerősebb csapat is jelenleg, ha Davis és James kibírja egészségesen szerintem behúzzák a gyűrűt idén. Elég gyilok a védekezésük és ha kell akkor star power, ha kell akkor egy kiegészítő lép előre.
FLZOLI
Ez hogy jött ki, bírókkal együtt?
star power 🤣🤣🤣🤣
🤘 gaben 🤘
Hamesz és ropi Davis szerintem még a mai ligában is TOP10 kaliber de jobb napjaikon TOP5 is.
A bíráskodással nem foglalkozok, konstans retardáltak

több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Jó ez a Lakers, talán a legerősebb csapat is jelenleg, ha Davis és James kibírja egészségesen szerintem behúzzák a gyűrűt idén. Elég gyilok a védekezésük és ha kell akkor star power, ha kell akkor egy kiegészítő lép előre.
FLZOLI
Ez hogy jött ki, bírókkal együtt?
star power 🤣🤣🤣🤣

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Ezt a choker Bostont...
Harden a semmiből nagyot durrantott.
Jó lesz az a konf döntő egy Embiid nélküli pufi Harden Philly és a god mode Jimmy Heat között 🙂
FLZOLI
Jimmynek ez amugy revenge parharc lenne.
csebi
Jimmy Embiiddel országos span, ott nincs harag.
Jughead
nem Embiidra hanem a franchisera, hogy nem tartottak meg. ha jol emlekszem o maradt volna.
csebi
tóbiás fontosabb volt nah
Negritis, a vajda
Mai napig nagyon sajnálom, mivel Butler nagy kedvenc, és pont az ő kalibere kellene egy PO run-hoz.
A mostani keret max konf döntőn kiszopásra elég, mivel nincs Embiid mellett senki aki 6-7 meccsen konstans veretné. De ez nyilvánvaló volt asszem eddig is.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
playmaker90 San Francisco 49ers 215
Embiid az mvp
YoungZeeZee
Top3-ból mindhármat kedvelem amúgy, és összességében szerintem (is) Jokic érdemelte volna meg, de 20 év után végre kedvenc nyerte!
eaglesmcnabb
Mondjuk az hogy volt olyan szavazó aki szerint jokic fel se fér a listára beszédes hogy mennyire kabaré az egészha tippelnem kéne a szarhazi Perkins volt az
Negritis, a vajda
év vicce ez a szavazás.. kisírták neki a díjat
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
FLZOLI
Remélem ez egy szép jinx.
Én azért meglepődnék ha túljutnának a GSW-n, úgyis, hogy ott Wiggins miatt eléggé szétvan csúszva a csapat.
Toca
Ha Klay és poole nem szedi össze magát akkor lehet esélyünk amúgy gsw in 7
Negritis, a vajda
Wiggins és Klay inkább a kérdés. Poolet szerintem képtelenség elbújtatni,mondjuk ezt a meccset nem láttam.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
FLZOLI
Én azért meglepődnék ha túljutnának a GSW-n, úgyis, hogy ott Wiggins miatt eléggé szétvan csúszva a csapat.
Toca
Ha Klay és poole nem szedi össze magát akkor lehet esélyünk amúgy gsw in 7

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
 youtu.be/VEeh0QtgGj4

több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
FLZOLI
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 1 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Embiid az mvp
YoungZeeZee
Top3-ból mindhármat kedvelem amúgy, és összességében szerintem (is) Jokic érdemelte volna meg, de 20 év után végre kedvenc nyerte!
eaglesmcnabb
Mondjuk az hogy volt olyan szavazó aki szerint jokic fel se fér a listára beszédes hogy mennyire kabaré az egészha tippelnem kéne a szarhazi Perkins volt az
Negritis, a vajda
Perk amúgy, hogy lett ekkora megmondóember?

több mint 1 éve
Embiid az mvp
YoungZeeZee
eaglesmcnabb

több mint 1 éve
112-98 után majdnem elatlantáztuk...
Stoki
Nem kell az Atlantat emlegetni mi magunktól is elnasztunk elég előnyt

több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 816 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
112-98 után majdnem elatlantáztuk...
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Összeállni látszik a Lakers rendesen.

Embiidnek pedig örülök, lehet fanyalogn mièrt nem Jokic de azt nem lehet mondani, hogy nem szolgált rá.

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Embiid az mvp
YoungZeeZee

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Elég beteg, hogy egy 21/53 triplázás sem volt elég a győzelemhez a Warriorsnak.

több mint 1 éve
harden ruhaja meccs elott, senki?
bazz belefutottam
tul sok penzuk van es idejuk.
YoungZeeZee

több mint 1 éve
YoungZeeZee 8 566
Embiid az mvp
több mint 1 éve
bazz belefutottam
YoungZeeZee
Met gála vagy mi az isten volt tegnap, azon mindenki buzis ruhában volt, Wade, Westbrook, SGA, Griner.

több mint 1 éve

Sixo
Perk már hülye is

youtu.be/cYfUIh7WO08

több mint 1 éve
YoungZeeZee 8 566
bazz belefutottam
több mint 1 éve

több mint 1 éve
 basketball.realgm.com/wiretap/271416/Warriors-Kings-Game-7-Had-984M-Average-Viewers-Most-For-1st-Round-Since-1999

több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni

Negritis, a vajda
Azért is hangzik ez jól, mert hozzátenni, a nullánál is kevesebbet tett hozzá a szezonhoz.
több mint 1 éve