NBA
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Shams Charania (@ShamsCharania)2 negyedben volt jobb a Heat, amikor nekik minden bement a Celticsnek semmi.Hát ez férfi munka volt, viszont ha nem lesz Butler akkor sok esélyt nem látok.Van itt minden mint a búcsúban ebben a párharcban eddig. Nagy különbségek, sérülések itt-ott, idegenbeli győzelmek.
Toca
zavi27
Lehet elfogult vagyok, de nagyobb eséllyel látok szorosabb párharcot a GSW ellen,ha a Celtics jut a döntőbe.
Butlerrel mi a szitu?
KeyG
Miami's Jimmy Butler is out for remainder of Game 3 vs. Celtics with knee inflammation.
sztem a Heat jobban tud védekezni és támadni is a GSW ellen mint a Celtics
nagyrészt Bam miatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
2 negyedben volt jobb a Heat, amikor nekik minden bement a Celticsnek semmi.Hát ez férfi munka volt, viszont ha nem lesz Butler akkor sok esélyt nem látok.Van itt minden mint a búcsúban ebben a párharcban eddig. Nagy különbségek, sérülések itt-ott, idegenbeli győzelmek.
Toca
zavi27
Lehet elfogult vagyok, de nagyobb eséllyel látok szorosabb párharcot a GSW ellen,ha a Celtics jut a döntőbe.
Butlerrel mi a szitu?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Hát ez férfi munka volt, viszont ha nem lesz Butler akkor sok esélyt nem látok.Van itt minden mint a búcsúban ebben a párharcban eddig. Nagy különbségek, sérülések itt-ott, idegenbeli győzelmek.
Toca
több mint 3 éve
Hát ez férfi munka volt, viszont ha nem lesz Butler akkor sok esélyt nem látok.
több mint 3 éve
Én is szeretem ha ő van, viszont megértem az álláspontod.nemtom, nekem túl sok a faszság amit beszélmondjuk német istinél szarabb nem hiszem hogy leehtEn ot kifejezetten birom, ad egy olyan hangulatot mintha a haverokkal neznem.
Negritis
JéBé
Negritis
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Ő is debütált akkor, említette is Giants sapkát megszokásból. 😀Ez a gyerek szerintem nem a Hollai volt, vagy csak szarul emlekeztem a hangjára. 😀Pál Bence volt az MLB szaki eddig.
eaglesmcnabb
zavi27

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 3 éve
nemtom, nekem túl sok a faszság amit beszélmondjuk német istinél szarabb nem hiszem hogy leehtEn ot kifejezetten birom, ad egy olyan hangulatot mintha a haverokkal neznem.
Negritis
JéBé
több mint 3 éve
mondjuk német istinél szarabb nem hiszem hogy leehtEn ot kifejezetten birom, ad egy olyan hangulatot mintha a haverokkal neznem.
Negritis
több mint 3 éve
Ez a gyerek szerintem nem a Hollai volt, vagy csak szarul emlekeztem a hangjára. 😀Pál Bence volt az MLB szaki eddig.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
mondjuk német istinél szarabb nem hiszem hogy leeht
több mint 3 éve
Ez a gyerek szerintem nem a Hollai volt, vagy csak szarul emlekeztem a hangjára. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Reggel gondoltam visszanezem, hat nem ez a legelesebb duo...Hollai "Bóltimór" Olivér visszatért, rögtön sportágat váltott. 😀Régebben is volt NBA meccseken.
Bruschi85
Kampman
több mint 3 éve
Szépen megfordítottuk ezt a meccset, ez az!
több mint 3 éve
Ha Finney-Smith technikait kapott, Green miért nem? Joke
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 590
Utana A sport tvnel maradt vmi sporttermek manager vagy mi anno beleszaladtam a linkid profiljaba.vmi sulit is vegzett.Nem hiszem, kb. a 2010-es évek közepén tűnt el egy időre, mint kommentátor.Idén is? Én NBA rájátszásra nem emlékszem, hogy lett volna.Hollai "Bóltimór" Olivér visszatért, rögtön sportágat váltott. 😀Régebben is volt NBA meccseken.
Bruschi85
Kampman
Bruschi85
De addig NFL-t és NBA-t is kommentált.
Kampman
hu.linkedin.com/in/oliver-hollai-fifa-master-2a317a90
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
Nem hiszem, kb. a 2010-es évek közepén tűnt el egy időre, mint kommentátor.Idén is? Én NBA rájátszásra nem emlékszem, hogy lett volna.Hollai "Bóltimór" Olivér visszatért, rögtön sportágat váltott. 😀Régebben is volt NBA meccseken.
Bruschi85
Kampman
Bruschi85
De addig NFL-t és NBA-t is kommentált.
több mint 3 éve
Idén is? Én NBA rájátszásra nem emlékszem, hogy lett volna.Hollai "Bóltimór" Olivér visszatért, rögtön sportágat váltott. 😀Régebben is volt NBA meccseken.
Bruschi85
Kampman

több mint 3 éve
Valahogy ebben bíztam 😛 na jó erre nem gondoltam, most abban bízom, hgy az otthniakat behúzzuk, felőlem 1 pontokkal is jó lesz 😀
több mint 3 éve
Hollai "Bóltimór" Olivér visszatért, rögtön sportágat váltott. 😀Régebben is volt NBA meccseken.
Bruschi85
több mint 3 éve
Hollai "Bóltimór" Olivér visszatért, rögtön sportágat váltott. 😀

több mint 3 éve
Abban bízom, hogy mára már sikerült kicsit regenerálódni ès tudunk lopni egy meccset Miamiból.
több mint 3 éve
Szerintem alapbol a Dallasnak a Suns elleni parharc volt a csucs. Ott egyreszt eleg sok tartalek elment, masreszt olyan extrat nyomtak, amirol eddig is ugy gondoltam, hogy a Mavs nem eleg vastag ahhoz, hogy stabilan tartani is tudja.Egyelőre én sem aggódom. A Suns ellen is le lett simázva az első két meccsen a Mavs.az a különbség hogy itt a warriors sem támadott elit módon ergo ott is van bőven tartalék
Cowboykarcsi90
Negritis
több mint 3 éve
122-es offensive rating az első 3 negyedben, majd a 4. negyedben Curry egyáltalán nem, míg a többi kezdő pár percet játszott. Ez hogy ne lenne elit?Egyelőre én sem aggódom. A Suns ellen is le lett simázva az első két meccsen a Mavs.az a különbség hogy itt a warriors sem támadott elit módon ergo ott is van bőven tartalék
Cowboykarcsi90
Negritis
több mint 3 éve
csak arra céloztam hogy a suns közel maxot nyújtott az első meccsen míg a gsw esetében ez már az elsőre sem igazBorzasztó pocsékul hármasozott a Dallas és igazából abból gyűlt rájuk az összes többi kínjuk is. Valami 22 százalékkal dobták a távolikat. Azért innen is van hova javulni 😀Egyelőre én sem aggódom. A Suns ellen is le lett simázva az első két meccsen a Mavs.az a különbség hogy itt a warriors sem támadott elit módon ergo ott is van bőven tartalék
Cowboykarcsi90
Negritis
Persze alapból a Warriors az esélyesebb és valóban Curryiék sem voltak töméletesek de talán kijelenthető hogy magukhoz képest Lukaék jóval enerváltabbak voltak.
Cowboykarcsi90
így azzal elintézni hogy ha a suns ellen ment 0-2ről akkor itt is fog sztem túlzás