NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 2 éve
-hé, szomszéd! mi trágyázzuk az epröt!kocsonya es gumicukor a kedvencemÉn is szeretem a kocsonyát, de inkább tormával.
eaglesmcnabb
nagylaza, főpohárnok
-jóvan szomszéd, de mi inkább porcukorral esszük!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
kocsonya es gumicukor a kedvencemÉn is szeretem a kocsonyát, de inkább tormával.
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
hát sajnos ezt valóban nem.Amúgy sütinél a pont, kocsonya es gumicukor a kedvencem, és a terdemmel még sosem volt baj 😊persze azt nem tudjuk hogy valóban emiatt-e?
eaglesmcnabb
slowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Amúgy sütinél a pont, kocsonya es gumicukor a kedvencem, és a terdemmel még sosem volt baj 😊persze azt nem tudjuk hogy valóban emiatt-e?
eaglesmcnabb
nekem sem volt gond a térdeimmel (jó, a súlyzós guggolásról elég hamar lemondtam, mert nem bírta), de amióta elromlott a mérleg, és mázsa három körül mutat, azóta azért szoktak járás közben is kattogni. (egyszer sikerült lemenni kilencven alá, de akkor mandulaműtétet sikerült összehozni, hetekig csak árnyéka voltam önmagamnak étkezésügyileg)
több mint 2 éve
Beres porcero az tenyleg lepkefing, Anyamnak a dr chen cápaporc volt a legjobb, folyamat dicseri ha kell, ha nem, bar kell majdnem egy honapig szedni amig van hatasa, de utana orokelet +100 év 😀mittomén mi a szart mondtak. lehet valami kagylóizé volt. meg béres porcerő, de az se ért szart se.mera zuzmo köptető, pontosabban nyákkoldó...izlandizuzmó!Múltkor valaki írta a fórumon, hogy izület fájdalmai miatt zselatint szokott enni és, hogy van egy bevált típusa recepttel. (fórum kereső nem segített )Ez sem rossz:
Valaki tudja esetleg, hogy ki írta és hogy mit ? 😀
Bébé
shopbuilder.hu/izuleti-tamogatas/nutrend-flexit-drink-400-gr-p10183
Bár csodát egyik sem fog tenni szerintem, enyhíteni lehet
🤘 gaben 🤘
(csakviccvót, apámnak a porckopásra mondták anno, és lehet, hogy nem is zuzmó volt, hanem moszat. és hát a nulla porcot nem lehet erősíteni.)
slowmotion
Gróf de sutianap
semmi porc nem volt már kb a jobb csipőjében, úgyhogy az orvos megkérdezte, akar-e kis részben terminátor lenni? apám meg úgy volt vele, hogy ugyan ő már kimaradt a Svarcenegger-korszakból, de inkább az, mint hogy úgy járjon, mint egy pingvin, és összaszarja magát a fájdalomtól minden egyes lépésnél.
slowmotion
Amúgy sütinél a pont, kocsonya es gumicukor a kedvencem, és a terdemmel még sosem volt baj 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
jó dolog a zselatin, kocsonya, hialuronsav, de a legszomorúbb dolog az egészben, hogy a porc a kevés dolgok egyike a szervezetben, amit a testünk nem tud aktívan újracsinálni, építeni, javítani mert nem hálózzák be erek 😕
több mint 2 éve
KoKörömpörkölt.Húsleves ku.va sok csirkelábból!!!tényleg, ménem esztek gumicukrot vagy húslevest mint ijen szart - hamá zselatinhiányotok van...JC6-től van a receptem. Étkezési zselatint kell elkészíteni, amit 2-3 naponta lehet befelé kanalazni. Én szoktam néha szörppel is csinálni. Bár nem éreztem igazából javulást, de az én térdemet valószínűleg műteni kell majd, ha eljutok addig 😀én se érzem, még... de NB1-ben is használják és állítólag 6-12 hó után jobb sokaknak.
dugo93
JC6 - a ruszki
Gróf de sutianap
nagir
warr_b
tSo
nYa
pssz
tiszta
élő
zselé
.........

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Körömpörkölt.Húsleves ku.va sok csirkelábból!!!tényleg, ménem esztek gumicukrot vagy húslevest mint ijen szart - hamá zselatinhiányotok van...JC6-től van a receptem. Étkezési zselatint kell elkészíteni, amit 2-3 naponta lehet befelé kanalazni. Én szoktam néha szörppel is csinálni. Bár nem éreztem igazából javulást, de az én térdemet valószínűleg műteni kell majd, ha eljutok addig 😀én se érzem, még... de NB1-ben is használják és állítólag 6-12 hó után jobb sokaknak.
dugo93
JC6 - a ruszki
Gróf de sutianap
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Húsleves ku.va sok csirkelábból!!!tényleg, ménem esztek gumicukrot vagy húslevest mint ijen szart - hamá zselatinhiányotok van...JC6-től van a receptem. Étkezési zselatint kell elkészíteni, amit 2-3 naponta lehet befelé kanalazni. Én szoktam néha szörppel is csinálni. Bár nem éreztem igazából javulást, de az én térdemet valószínűleg műteni kell majd, ha eljutok addig 😀én se érzem, még... de NB1-ben is használják és állítólag 6-12 hó után jobb sokaknak.
dugo93
JC6 - a ruszki
Gróf de sutianap

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Na miután ezen túlvagytok, elszedtetek egy rakás fájdalomcsillapítót és a Donát is kúraszerűen kétszer, bicegjetek el szépen a dokihoz és kúrjátok bele a térdetekbe a hialuronsav injekciót 70-ért és két nap múlva élvezzétek a fájdalommentes életet.Az a baj ezekkel az injekciókkal, hogy a tünetet enyhíti ugyan, de a fájdalmat nem szünteti meg. Csak átmenetileg nem érzed. Aztán pár hónap és beszarsz..
Szokol
több mint 2 éve
Ha nem ennyire durva akkor cartinorm…3 hónapig, napi két kapszula, meg sok folyadék. Igaz havi adag 10-13 között van már, de tényleg megéri. Ha nem segít tényleg a szuri jön…vagy a műtéti procedúra…
több mint 2 éve
Na miután ezen túlvagytok, elszedtetek egy rakás fájdalomcsillapítót és a Donát is kúraszerűen kétszer, bicegjetek el szépen a dokihoz és kúrjátok bele a térdetekbe a hialuronsav injekciót 70-ért és két nap múlva élvezzétek a fájdalommentes életet.
több mint 2 éve
mittomén mi a szart mondtak. lehet valami kagylóizé volt. meg béres porcerő, de az se ért szart se.mera zuzmo köptető, pontosabban nyákkoldó...izlandizuzmó!Múltkor valaki írta a fórumon, hogy izület fájdalmai miatt zselatint szokott enni és, hogy van egy bevált típusa recepttel. (fórum kereső nem segített )Ez sem rossz:
Bébé
🤘 gaben 🤘
(csakviccvót, apámnak a porckopásra mondták anno, és lehet, hogy nem is zuzmó volt, hanem moszat. és hát a nulla porcot nem lehet erősíteni.)
slowmotion
Gróf de sutianap
semmi porc nem volt már kb a jobb csipőjében, úgyhogy az orvos megkérdezte, akar-e kis részben terminátor lenni? apám meg úgy volt vele, hogy ugyan ő már kimaradt a Svarcenegger-korszakból, de inkább az, mint hogy úgy járjon, mint egy pingvin, és összaszarja magát a fájdalomtól minden egyes lépésnél.
több mint 2 éve
azbazmegmajóhogyepatkoltavénhüjeGyuri bácsi, a bükki füvesember is ajánlotta, külsőleg is. Be kell áztatni valamit a folyékony zselatinba, és rátekerni a térdre. Közben mehet belsőleg is.JC6-től van a receptem. Étkezési zselatint kell elkészíteni, amit 2-3 naponta lehet befelé kanalazni. Én szoktam néha szörppel is csinálni. Bár nem éreztem igazából javulást, de az én térdemet valószínűleg műteni kell majd, ha eljutok addig 😀én se érzem, még... de NB1-ben is használják és állítólag 6-12 hó után jobb sokaknak.
dugo93
JC6 - a ruszki
bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 2 éve
tényleg, ménem esztek gumicukrot vagy húslevest mint ijen szart - hamá zselatinhiányotok van...JC6-től van a receptem. Étkezési zselatint kell elkészíteni, amit 2-3 naponta lehet befelé kanalazni. Én szoktam néha szörppel is csinálni. Bár nem éreztem igazából javulást, de az én térdemet valószínűleg műteni kell majd, ha eljutok addig 😀én se érzem, még... de NB1-ben is használják és állítólag 6-12 hó után jobb sokaknak.
dugo93
JC6 - a ruszki

több mint 2 éve
mera zuzmo köptető, pontosabban nyákkoldó...izlandizuzmó!Múltkor valaki írta a fórumon, hogy izület fájdalmai miatt zselatint szokott enni és, hogy van egy bevált típusa recepttel. (fórum kereső nem segített )Ez sem rossz:
Bébé
🤘 gaben 🤘
slowmotion

több mint 2 éve
Gyuri bácsi, a bükki füvesember is ajánlotta, külsőleg is. Be kell áztatni valamit a folyékony zselatinba, és rátekerni a térdre. Közben mehet belsőleg is.JC6-től van a receptem. Étkezési zselatint kell elkészíteni, amit 2-3 naponta lehet befelé kanalazni. Én szoktam néha szörppel is csinálni. Bár nem éreztem igazából javulást, de az én térdemet valószínűleg műteni kell majd, ha eljutok addig 😀én se érzem, még... de NB1-ben is használják és állítólag 6-12 hó után jobb sokaknak.
dugo93
JC6 - a ruszki
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
Nálunk ilyen időjárás-jelentés mikor lesz?The Meteorologist in Guadalajara, Mexico wants people to know it’s damn hot 🔥 🥵 🔥
— ✨Follow @ Threads: @JoeSteelerFan ✨ (@JoeSteelerFan) July 15, 2023
…. And that you should probably wear as little as possible😳
pic.twitter.com/9v2rkQBwKM
több mint 2 éve
WD40 és/vagy duct tape!izlandizuzmó!Múltkor valaki írta a fórumon, hogy izület fájdalmai miatt zselatint szokott enni és, hogy van egy bevált típusa recepttel. (fórum kereső nem segített )Ez sem rossz:
Bébé
🤘 gaben 🤘
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
JC6-től van a receptem. Étkezési zselatint kell elkészíteni, amit 2-3 naponta lehet befelé kanalazni. Én szoktam néha szörppel is csinálni. Bár nem éreztem igazából javulást, de az én térdemet valószínűleg műteni kell majd, ha eljutok addig 😀én se érzem, még... de NB1-ben is használják és állítólag 6-12 hó után jobb sokaknak.
dugo93
több mint 2 éve
izlandizuzmó!Múltkor valaki írta a fórumon, hogy izület fájdalmai miatt zselatint szokott enni és, hogy van egy bevált típusa recepttel. (fórum kereső nem segített )Ez sem rossz:
Bébé
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
Múltkor valaki írta a fórumon, hogy izület fájdalmai miatt zselatint szokott enni és, hogy van egy bevált típusa recepttel. (fórum kereső nem segített )Ez sem rossz:
Bébé
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
soha nem fog erre sor kerülni az általunk jelenleg ismert világbanAz autógyártók majd nem az értékesítésből és a szervizelésből élnek meg, hanem az üzemeltetésből. Gyakorlatilag mindenki taxizni fog.Megoldás: csak az igazán gazdagoknak lesz pénze saját önvezető autóra, a többiek közösségi használat segítségével jutnak majd el A-ból B-be.ja, ehhez az autógyártók meg elismerően bólogatnak persze....
Ez megoldja majd a dugókat, a parkolási- és garázs problémákat.
Szokol
peach
Szokol
több mint 2 éve
Az autógyártók majd nem az értékesítésből és a szervizelésből élnek meg, hanem az üzemeltetésből. Gyakorlatilag mindenki taxizni fog.Megoldás: csak az igazán gazdagoknak lesz pénze saját önvezető autóra, a többiek közösségi használat segítségével jutnak majd el A-ból B-be.ja, ehhez az autógyártók meg elismerően bólogatnak persze....
Szokol
peach
több mint 2 éve
Megoldás: csak az igazán gazdagoknak lesz pénze saját önvezető autóra, a többiek közösségi használat segítségével jutnak majd el A-ból B-be.ja, ehhez az autógyártók meg elismerően bólogatnak persze....
Szokol