NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 2 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A feleségem terhesen a cukrozott szalonnás túróstésztát együtt ette savanyú uborkával, hogy jobban csússzon.
gyurczi
my all time favorite

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
Gyerekkoromban találtam ki, hogy a paprikás krumpliban lévő virslire vagy kolbászra nyomok egy kis mustárt. Bármennyire is adja magát, még soha senkitől nem láttam/hallottam. (Szegény lányom, azt hitte, ez mindenhol így van. Mesélte, hogy amikor gyerektáborban megkérdezte, hol a mustár a paprikás krumplihoz, kinevették.) Próbáljátok ki!
több mint 2 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
A feleségem terhesen a cukrozott szalonnás túróstésztát együtt ette savanyú uborkával, hogy jobban csússzon.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
Unokatesóm a virslit eszi mézzel.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 211
A terhes nők rendszeresen nyomják a mekiben a sült krumplit fagyiba mártogatva, egy kis almás pitével közben. 😊 majd a végén a maradèk nuggets is eltűnik az asztalról.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla
Krumplis tésztát csak tejföllel tudom megenni, amúgy is nagy tejföl evő vagyok...
És egy extrém ételem, a fokhagymás lángos jó minőség lekvárral! Imádom!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Kollégám sültkrumlival vagy paprikával mártogatja a dobozos fagyit 😁
kapitnono
Kolléganőmmel mi is sültkrumplit eszünk a fagyi mellé, amikor kirándulásaink közben megállunk enni. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
kapitnono
a kollégád egy pszichopata tartsd rajta a szemed és ha azt mondja h holnap menj betegszabira hallgass rá

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Kezd gusztustalanba átmenni ez a topic 😀
Nomac
arról nem beszélve, hogy van Gasztrokultúra topic 😊
NB2
mondjuk ez minden csak nem kultúra 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Nomac
arról nem beszélve, hogy van Gasztrokultúra topic 😊
több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 114 — balazs.t85@gmail.com
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 008 — WHO DAT!!!!

több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
van aki majonézzel eszi a bundás kenyeret 😀
Fontos_Vidra
fiam pl.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Fontos_Vidra
Komám a pacalt eszi majonézzel 😀

több mint 2 éve
Mondjuk a túrós tésztát meg sült szalonnával ÉS porcukorral eszem, ettől valahogy a legtöbben hidegrázást kapnak 😀
warr_b
A legjobb, mondjuk én is kapom hogy nem vagyok normális.
Matthew99
Mármint egyszerre? 😀 A szalonnás fajtát most fogom nyomni ebédre. Azt nagyon bírom.
dugo93
Persze. Mert nekem a túrós tészta édes, viszont a sült szalonnát meg ki nem hagynám. Aki meg kitalálta, hogy lehet sósan is meg édesen is enni az magára vessen 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Én Tabasco szószt javaslok a lekváros palacsintához, az helyre tudja hozni.
gyeek
nincs jobb minta mákoslecsó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Én Tabasco szószt javaslok a lekváros palacsintához, az helyre tudja hozni.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Fontos_Vidra
meg porcukorral.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 592
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 879
A nyers paradicsom csodálatos dolog, viszont aki megsózza annak egy különleges helye van a pokolban szerintem. Meg úgy általában a nyers zöldség sózást sosem értettem (kivéve salátában, öntettel, egyebekkel együtt).
Sebii
Én egy picit megsózom néha, sőt van hogy még borsot is őrölök rá 😊

Mondjuk a túrós tésztát meg sült szalonnával ÉS porcukorral eszem, ettől valahogy a legtöbben hidegrázást kapnak 😀
warr_b
Így...szinte bármilyen nyers zöldség jó ha kicsit meg van fűszerezve.

Szalonnás túrós tésztát nem nagyon ettem még porcukorral csak rendessel, dehát ízlések és pofonok.

Van aki lekvárral eszi a kolbászt...
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
warr_b
Matthew99
Mármint egyszerre? 😀 A szalonnás fajtát most fogom nyomni ebédre. Azt nagyon bírom.

több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
A nyers paradicsom csodálatos dolog, viszont aki megsózza annak egy különleges helye van a pokolban szerintem.
Sebii
Van még hely bőven! 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
warr_b

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A nyers paradicsom csodálatos dolog, viszont aki megsózza annak egy különleges helye van a pokolban szerintem. Meg úgy általában a nyers zöldség sózást sosem értettem (kivéve salátában, öntettel, egyebekkel együtt).
Sebii
Én egy picit megsózom néha, sőt van hogy még borsot is őrölök rá 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 008 — WHO DAT!!!!
Sebii
Akkor készülök a pokolba 😁
Én a nyers paradicsomot jobban szeretem sózva, viszont uborkát vagy paprikát pl nem szoktam.