NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 2 éve
A feleségem terhesen a cukrozott szalonnás túróstésztát együtt ette savanyú uborkával, hogy jobban csússzon.my all time favorite
gyurczi
több mint 2 éve
Gyerekkoromban találtam ki, hogy a paprikás krumpliban lévő virslire vagy kolbászra nyomok egy kis mustárt. Bármennyire is adja magát, még soha senkitől nem láttam/hallottam. (Szegény lányom, azt hitte, ez mindenhol így van. Mesélte, hogy amikor gyerektáborban megkérdezte, hol a mustár a paprikás krumplihoz, kinevették.) Próbáljátok ki!
több mint 2 éve
A feleségem terhesen a cukrozott szalonnás túróstésztát együtt ette savanyú uborkával, hogy jobban csússzon.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Unokatesóm a virslit eszi mézzel.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Krumplis tésztát csak tejföllel tudom megenni, amúgy is nagy tejföl evő vagyok...És egy extrém ételem, a fokhagymás lángos jó minőség lekvárral! Imádom!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Kollégám sültkrumlival vagy paprikával mártogatja a dobozos fagyit 😁Kolléganőmmel mi is sültkrumplit eszünk a fagyi mellé, amikor kirándulásaink közben megállunk enni. 😀
kapitnono
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Kollégám sültkrumlival vagy paprikával mártogatja a dobozos fagyit 😁a kollégád egy pszichopata tartsd rajta a szemed és ha azt mondja h holnap menj betegszabira hallgass rá
kapitnono
több mint 2 éve
mondjuk ez minden csak nem kultúra 😀Kezd gusztustalanba átmenni ez a topic 😀arról nem beszélve, hogy van Gasztrokultúra topic 😊
Nomac
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kezd gusztustalanba átmenni ez a topic 😀arról nem beszélve, hogy van Gasztrokultúra topic 😊
Nomac
több mint 2 éve
Kezd gusztustalanba átmenni ez a topic 😀
több mint 2 éve
Kollégám sültkrumlival vagy paprikával mártogatja a dobozos fagyit 😁

több mint 2 éve
van aki majonézzel eszi a bundás kenyeret 😀fiam pl.
Fontos_Vidra
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
van aki majonézzel eszi a bundás kenyeret 😀Komám a pacalt eszi majonézzel 😀
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Persze. Mert nekem a túrós tészta édes, viszont a sült szalonnát meg ki nem hagynám. Aki meg kitalálta, hogy lehet sósan is meg édesen is enni az magára vessen 😀Mármint egyszerre? 😀 A szalonnás fajtát most fogom nyomni ebédre. Azt nagyon bírom.Mondjuk a túrós tésztát meg sült szalonnával ÉS porcukorral eszem, ettől valahogy a legtöbben hidegrázást kapnak 😀A legjobb, mondjuk én is kapom hogy nem vagyok normális.
warr_b
Matthew99
dugo93

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Én Tabasco szószt javaslok a lekváros palacsintához, az helyre tudja hozni.nincs jobb minta mákoslecsó
gyeek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Én Tabasco szószt javaslok a lekváros palacsintához, az helyre tudja hozni.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
van aki majonézzel eszi a bundás kenyeret 😀meg porcukorral.
Fontos_Vidra
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
van aki majonézzel eszi a bundás kenyeret 😀
több mint 2 éve
Így...szinte bármilyen nyers zöldség jó ha kicsit meg van fűszerezve.A nyers paradicsom csodálatos dolog, viszont aki megsózza annak egy különleges helye van a pokolban szerintem. Meg úgy általában a nyers zöldség sózást sosem értettem (kivéve salátában, öntettel, egyebekkel együtt).Én egy picit megsózom néha, sőt van hogy még borsot is őrölök rá 😊
Sebii
Mondjuk a túrós tésztát meg sült szalonnával ÉS porcukorral eszem, ettől valahogy a legtöbben hidegrázást kapnak 😀
warr_b
Szalonnás túrós tésztát nem nagyon ettem még porcukorral csak rendessel, dehát ízlések és pofonok.
Van aki lekvárral eszi a kolbászt...
több mint 2 éve
Mármint egyszerre? 😀 A szalonnás fajtát most fogom nyomni ebédre. Azt nagyon bírom.Mondjuk a túrós tésztát meg sült szalonnával ÉS porcukorral eszem, ettől valahogy a legtöbben hidegrázást kapnak 😀A legjobb, mondjuk én is kapom hogy nem vagyok normális.
warr_b
Matthew99
több mint 2 éve
A nyers paradicsom csodálatos dolog, viszont aki megsózza annak egy különleges helye van a pokolban szerintem.Van még hely bőven! 😊
Sebii
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Mondjuk a túrós tésztát meg sült szalonnával ÉS porcukorral eszem, ettől valahogy a legtöbben hidegrázást kapnak 😀A legjobb, mondjuk én is kapom hogy nem vagyok normális.
warr_b

több mint 2 éve
A nyers paradicsom csodálatos dolog, viszont aki megsózza annak egy különleges helye van a pokolban szerintem. Meg úgy általában a nyers zöldség sózást sosem értettem (kivéve salátában, öntettel, egyebekkel együtt).Én egy picit megsózom néha, sőt van hogy még borsot is őrölök rá 😊
Sebii
Mondjuk a túrós tésztát meg sült szalonnával ÉS porcukorral eszem, ettől valahogy a legtöbben hidegrázást kapnak 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
A nyers paradicsom csodálatos dolog, viszont aki megsózza annak egy különleges helye van a pokolban szerintem. Meg úgy általában a nyers zöldség sózást sosem értettem (kivéve salátában, öntettel, egyebekkel együtt).Akkor készülök a pokolba 😁
Sebii
Én a nyers paradicsomot jobban szeretem sózva, viszont uborkát vagy paprikát pl nem szoktam.