OFF topik
31 feliratkozó
több mint 2 éve
Na azt biztos nem.Egy biztos, ne nézd végig, hogyan készül a gyógyszered.vagy petefészekkéHolnaptól új gyógyszert kapok a Crohn-betegségemre. Kicsit utánaolvastam.Hörcsöggé változol...
Az adalimumab egy rekombináns humán monoklonális antitest, melyet kínai hörcsög petefészek sejtekben állítanak elő.
Azanyámat.
Mikey
zemanla
peach
Dzsokijuing
Kajákkal ugyanígy vagyok. Addig jó amíg nem látom hogy készül.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Aki kínaiul beszél.Holnaptól új gyógyszert kapok a Crohn-betegségemre. Kicsit utánaolvastam.Hörcsöggé változol...
Az adalimumab egy rekombináns humán monoklonális antitest, melyet kínai hörcsög petefészek sejtekben állítanak elő.
Azanyámat.
Mikey
zemanla
több mint 2 éve
Egy biztos, ne nézd végig, hogyan készül a gyógyszered.vagy petefészekkéHolnaptól új gyógyszert kapok a Crohn-betegségemre. Kicsit utánaolvastam.Hörcsöggé változol...
Azanyámat.
Mikey
zemanla
peach
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
vagy petefészekkéHolnaptól új gyógyszert kapok a Crohn-betegségemre. Kicsit utánaolvastam.Hörcsöggé változol...
Azanyámat.
Mikey
zemanla
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
hali mindenki, lenne egy ilyen kérésem, hátha tudtok segíteni!Rendezhetnénk havonta gyűjtést is, nem tétel 2-3 ezer forint (nekem), ha 10-20 ember összedobja, az jó kis kiegészítés lehet, nem?
A mozink egyik törzsvendége sajnos nem tud megélni a nyugdíjából, viszont egészségügyileg sincs a legjobb állapotban, nehezen tud járni, korábban teremőrként és call centeresként dolgozott, az ülő munkát preferálja emiatt. Ha valaki tud ilyen munkalehetőséget, kérem engem PM-ben, vagy őt keresse telefonon!
Elérhetősége: Kádár László +36705381957
Löfli
Iszonyat nehéz kapcsolatok nélkül már egy ilyen munkát is megfogni..
több mint 2 éve
hali mindenki, lenne egy ilyen kérésem, hátha tudtok segíteni!A mozink egyik törzsvendége sajnos nem tud megélni a nyugdíjából, viszont egészségügyileg sincs a legjobb állapotban, nehezen tud járni, korábban teremőrként és call centeresként dolgozott, az ülő munkát preferálja emiatt. Ha valaki tud ilyen munkalehetőséget, kérem engem PM-ben, vagy őt keresse telefonon!
Elérhetősége: Kádár László +36705381957

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
könyebb lesz csajozniHolnaptól új gyógyszert kapok a Crohn-betegségemre. Kicsit utánaolvastam.
Azanyámat.
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=63UoWYCLp_A
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Holnaptól új gyógyszert kapok a Crohn-betegségemre. Kicsit utánaolvastam.
Azanyámat.
Mikey
több mint 2 éve
Holnaptól új gyógyszert kapok a Crohn-betegségemre. Kicsit utánaolvastam.Hörcsöggé változol...
Azanyámat.
Mikey

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Holnaptól új gyógyszert kapok a Crohn-betegségemre. Kicsit utánaolvastam.Az adalimumab egy rekombináns humán monoklonális antitest, melyet kínai hörcsög petefészek sejtekben állítanak elő.
Azanyámat.
több mint 2 éve
Ez már az aljas rágalom kategória, Sziszka nem csak disznóban utazik, a gasztronómiai művészete sokkal árnyaltabb, de tény, hogy halálos fenyegetés a koleszterinre!Ha én csepeli lennék, már biztos kezdeményeztem volna, hogy Németh Sziszi arcmásával díszített fedőket osztogassanak disznóvágásokra. 😀Tényleg az, valódi hungarikum!24.hu/belfold/2023/09/01/lecsavaroztak-a-60-as-tablat-mert-hetvegen-disznotor-volt-es-kellett-az-ustre-fedonek/Most akartam berakni, csak a viccekbe, zseniális sztori 😄
empty taxi
warr_b
Dzsokijuing
somoskovig
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Ha én csepeli lennék, már biztos kezdeményeztem volna, hogy Németh Sziszi arcmásával díszített fedőket osztogassanak disznóvágásokra. 😀Tényleg az, valódi hungarikum!24.hu/belfold/2023/09/01/lecsavaroztak-a-60-as-tablat-mert-hetvegen-disznotor-volt-es-kellett-az-ustre-fedonek/Most akartam berakni, csak a viccekbe, zseniális sztori 😄
empty taxi
warr_b
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Tényleg az, valódi hungarikum!24.hu/belfold/2023/09/01/lecsavaroztak-a-60-as-tablat-mert-hetvegen-disznotor-volt-es-kellett-az-ustre-fedonek/Most akartam berakni, csak a viccekbe, zseniális sztori 😄
empty taxi
warr_b
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/09/01/lecsavaroztak-a-60-as-tablat-mert-hetvegen-disznotor-volt-es-kellett-az-ustre-fedonek/Most akartam berakni, csak a viccekbe, zseniális sztori 😄
empty taxi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/09/01/lecsavaroztak-a-60-as-tablat-mert-hetvegen-disznotor-volt-es-kellett-az-ustre-fedonek/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Gratulálok, egészséget, sok boldogságot!21:00 Király utca, Wunderbar. A város titok. 😛 Kicsit félek a holnaptól, nekem kellene nejemet beiratni az egyetemre... Fos készen leszek. 😕Első gyermekes vajúdási idő xp van? Mennyi volt? Két ujjnál járunk, 10 cm a cél.Hova/hányra (jó ez a te kérdésed után nem megválaszolható 😀) kell menni tejet fakasztani?
gyeek
dugo93
gyeek
Állítólag ilyenkor az apukák szimpátiát éreznek az anyukákkal, másnaposan érkeznek az ötperces tolóhányások......... 😀 | (ezt már többször ellőttem itt a fórumon is, bocs 😊 ) |
Erre vigyázz!
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
most telefonált a tejfakasztó helyszíne. sok boldogságot, és mielőbbi újabb gyermekáldást kívánnak 😮Ilyen tempóban sehova... este 6kor eszméltem fel és még mindig készen vagyok... Holnap reggel 9 óra, aztán utána jön haza sz új család. F'yeah! 😀Reméljük, hogy nem a Fudanra megy majd miattad!21:00 Király utca, Wunderbar. A város titok. 😛 Kicsit félek a holnaptól, nekem kellene nejemet beiratni az egyetemre... Fos készen leszek. 😕Első gyermekes vajúdási idő xp van? Mennyi volt? Két ujjnál járunk, 10 cm a cél.Hova/hányra (jó ez a te kérdésed után nem megválaszolható 😀) kell menni tejet fakasztani?
gyeek
dugo93
gyeek
Willie Parker
gyeek
több mint 2 éve
Ilyen tempóban sehova... este 6kor eszméltem fel és még mindig készen vagyok... Holnap reggel 9 óra, aztán utána jön haza sz új család. F'yeah! 😀Reméljük, hogy nem a Fudanra megy majd miattad!21:00 Király utca, Wunderbar. A város titok. 😛 Kicsit félek a holnaptól, nekem kellene nejemet beiratni az egyetemre... Fos készen leszek. 😕Első gyermekes vajúdási idő xp van? Mennyi volt? Két ujjnál járunk, 10 cm a cél.Hova/hányra (jó ez a te kérdésed után nem megválaszolható 😀) kell menni tejet fakasztani?
gyeek
dugo93
gyeek
Willie Parker
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
www.darkart.hu/hu/team/66-gergoBtw kösz a tippet @Kúrfürst briareos, október 4-én tudok menni a dark art tattoo-hoz, már a minta is kész!sok örömet vele, kihez mész tőlük?
r.baggio
Kúrfürst briareos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Btw kösz a tippet @Kúrfürst briareos, október 4-én tudok menni a dark art tattoo-hoz, már a minta is kész!sok örömet vele, kihez mész tőlük?
r.baggio
több mint 2 éve
Btw kösz a tippet @Kúrfürst briareos, október 4-én tudok menni a dark art tattoo-hoz, már a minta is kész!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Ide is beteszem, talán minden sportszeretőt érdekel egy ilyen hírhát a női röplabda tényleg jól néz ki, a megfelelő szögből szemlélve 😮
www.espn.com/college-sports/story/_/id/38294591/nebraska-volleyball-sets-world-record-attendance-women-sporting-event?platform=amp
r.baggio
több mint 2 éve
Ide is beteszem, talán minden sportszeretőt érdekel egy ilyen hír
---
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 516
annyit tudok tenni hogy az autora a casco es a kgfb most jar le, szoval felmondtam 😀mondjuk nem fognak ehen halni miattam.Mégis vannak veszteséges biztosítók, sőt, párévente csődbe is megy 1-1 😀A kaszinó is veszteséges a vendéglátós részen az ingyen pia vagy a sztárfellépő gázsija miatt.Ha a biztosítók korrektül fizetnének, akkor nem lenne profitjuk, és nem lennének biztosítók.Kivéve ha tudod hogy 1-1 biztosító melyik ágazatban veszteséges. | 2. helyen dolgozom, mindkét helyen volt ilyen, a fradisoknal a gfb-n nagyon nem a ház nyer, a kék bankosoknál meg a casco ilyen. |
Olyanok, mint a kaszinó.
Egyszer-egyszer ki tudsz szedni valamennyit, de hosszútávon csak fizetsz, fizetsz, fizetsz. Mindig a ház nyer. Mert ha nem így lenne, akkor nem lenne ház.
Őszentsége Sobri Jóska
Szívesen😀
eaglesmcnabb
De egyben kell nézni, és úgy mindig a ház nyer.
Szívesen. 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Kellően szar árazással simán össze lehet hozni, hogy ne mindig a ház nyerjen.
Na de részemről túl van tárgyalva 😊
eaglesmcnabb
a lakasbiztit is viszem majd amint tudom
több mint 2 éve
Reméljük, hogy nem a Fudanra megy majd miattad!21:00 Király utca, Wunderbar. A város titok. 😛 Kicsit félek a holnaptól, nekem kellene nejemet beiratni az egyetemre... Fos készen leszek. 😕Első gyermekes vajúdási idő xp van? Mennyi volt? Két ujjnál járunk, 10 cm a cél.Hova/hányra (jó ez a te kérdésed után nem megválaszolható 😀) kell menni tejet fakasztani?
gyeek
dugo93
gyeek