NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Ha az ivási kultúrát önfegyelemnek hívjuk, akkor valóban nincs.Tény, hogy nincs kialakult kultúrája az önfegyelemnek és ingoványos talaj emiatt.Pontosan emiatt KELL a zéró tolerancia.
ozibozi
Mikey
Nézd meg, minden húsvétkor, sokszorosan fel kell hívni az emberek figyelmét, hogy kiemelten járőröznek...
Mondjuk tuti akkor is isznak, aztán a kertek alatt, mellékutcában közlekednek lopva.
Arról nem is beszélve, hogy a hatás se állandó, hanem valamikor nem érzed/minimális hatása van, valamikor meg igencsak megüt.
több mint 2 éve
Tegyük hozzá, hogy európában alig van zéró toleranciás ország. Tudomásom szerint magyarisztán, Csehország, Románia és Szlovákia ahol ez van, és valahogy mégsem halnak szörnyet tömegével az emberek ittasvezetés miatt. Aki eddig inni akart, azeddig is ivott, nem jön nagy változás nála, nekem viszont a céges rendezvényen rohadt jól esne meginni egy fröccsöt így nyáron.Soha ne becsüljük alá a magyar mentalitást.
De persze ezt megsokszorozott ellenőrzés mellett lenne igazán jó bevezetni, de mind tudjuk, hogy erre sosem lesz kapacitás/hajlandóság.
Hanni
Zéró tolerancia = Megiszom egy sört, megúszom.
Minimál fogyasztás legál = sörunikumpálesz, hazaérek!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
2008? 94-ben lett jogsim, és én erről nem tudtam??? Es nem mertem vezetés előtt sosem inni egy fröccsöt?Tegyük hozzá, hogy európában alig van zéró toleranciás ország. Tudomásom szerint magyarisztán, Csehország, Románia és Szlovákia ahol ez van, és valahogy mégsem halnak szörnyet tömegével az emberek ittasvezetés miatt. Aki eddig inni akart, azeddig is ivott, nem jön nagy változás nála, nekem viszont a céges rendezvényen rohadt jól esne meginni egy fröccsöt így nyáron.sztem pedig a személyes kényelem szép indok, de elég káros mert az emberek hülyék
De persze ezt megsokszorozott ellenőrzés mellett lenne igazán jó bevezetni, de mind tudjuk, hogy erre sosem lesz kapacitás/hajlandóság.
Hanni
www.ksh.hu/stadat_files/ege/hu/ege0066.html
2008ban vezették be a zéró toleranciát 2007 és 11 között felére esett az ittas autóbalesetek száma
amit tart azóta is
nekem ez elég ahhoz hogy ne akarjam megint ezt
de nem csak az ittas balesetek száma csökkent
hanem a halálos balesetek száma is
www.ksh.hu/stadat_files/ege/hu/ege0061.html
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Akkor be kell vezetni a nemzeti szesztilalmatUtánanézve túloztam egy parányit: qubit.hu/2023/04/04/alkoholizmus-magyarorszag-vilagelsocsak 3??? biztos az osszes fidesz szavazo ...telex.hu/belfold/2023/07/27/24-hu-lazar-miniszteriumaban-vizsgaljak-a-vezetes-elotti-alkoholfogyasztas-engedelyezesenek-lehetosegetSzavazatot kell vásárolni, ez 3 millió alkoholista országában működhet.
Akkor hadd nőjön, barmok...
dande2
empty taxi
csebi
empty taxi
több mint 2 éve
Utánanézve túloztam egy parányit: qubit.hu/2023/04/04/alkoholizmus-magyarorszag-vilagelsocsak 3??? biztos az osszes fidesz szavazo ...telex.hu/belfold/2023/07/27/24-hu-lazar-miniszteriumaban-vizsgaljak-a-vezetes-elotti-alkoholfogyasztas-engedelyezesenek-lehetosegetSzavazatot kell vásárolni, ez 3 millió alkoholista országában működhet.
dande2
empty taxi
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
csak 3??? biztos az osszes fidesz szavazo ...telex.hu/belfold/2023/07/27/24-hu-lazar-miniszteriumaban-vizsgaljak-a-vezetes-elotti-alkoholfogyasztas-engedelyezesenek-lehetosegetSzavazatot kell vásárolni, ez 3 millió alkoholista országában működhet.
dande2
empty taxi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Önfegyelem? Tegnapi hír, hogy valaki most 171-gyel ment ugyanott, ahol halálra gázolták a szalagkorlát mögötti biciklist alig pár hete, aztán egy sárga csekkel hazaküldték a kedves gyorshajtót... Mennyire van akkor a morálisan a legalja szinten ez az ország? Nonszensz és kabaré itt mindenEl kell innen repülni😀
r.baggio
több mint 2 éve
Önfegyelem? Tegnapi hír, hogy valaki most 171-gyel ment ugyanott, ahol halálra gázolták a szalagkorlát mögötti biciklist alig pár hete, aztán egy sárga csekkel hazaküldték a kedves gyorshajtót... Mennyire van akkor a morálisan a legalja szinten ez az ország? Nonszensz és kabaré itt minden

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Tény, hogy nincs kialakult kultúrája az önfegyelemnek és ingoványos talaj emiatt.Pontosan emiatt KELL a zéró tolerancia.
ozibozi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Ha most bármelyik balcsi strand autós kijáratánál lenne Finn típusú ellenőrzés komoly gond lenne a zéróval. Papák-mamák egy két fröccsöt, sörcit letolnak, nem többet. El is mennek pár km-t a szállásigAki iszik az nem ennyit, és idáig sem foglalkozott vele, napközben elaraszolgat. Aki meg vaddisznó, az nem egy fröccs miatt kerül bajba, és nem is visszatartó erő.
És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy megiszik Vlk ebéd után 2 -3 sört, majd este 10 kor hazafelé délutáni pihi után a szonda még mindig kimutat Vlm-t.
Ez sem normális.
Tény, hogy nincs kialakult kultúrája az önfegyelemnek és ingoványos talaj emiatt.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Nálunk ezt nem szabad elengedni akárki akármit mond. Vègre van valami ami èrtelmes ès működik ha lehet ne rontsuk el.de gyurcsányi hagyaték!!!
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Monnyuk először iható bort kéne csinálniuk, lehet meg is vennék az emberek.Ami cikkben olvastam a hírt, ott konkrétan a bortermelőket említették hogy szegényeknek mekkora kiesés az hogy nem lehet egy pohár bort meginni mielőtt autóba ül az ember.Szegény bortermelőknek csökkent a forgalmuk, nyilván azzal kell növelni hogy megengeded a sok gyökérnek hogy igyon mielőtt autóba ül.dehogy
Mikey
a kretének vadászat előtt/után nem ihatnak egy pálinkát
Negritis, a vajda
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Nálunk ezt nem szabad elengedni akárki akármit mond. Vègre van valami ami èrtelmes ès működik ha lehet ne rontsuk el.
több mint 2 éve
Ami cikkben olvastam a hírt, ott konkrétan a bortermelőket említették hogy szegényeknek mekkora kiesés az hogy nem lehet egy pohár bort meginni mielőtt autóba ül az ember.Szegény bortermelőknek csökkent a forgalmuk, nyilván azzal kell növelni hogy megengeded a sok gyökérnek hogy igyon mielőtt autóba ül.dehogy
Mikey
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
one.nhtsa.gov/people/injury/research/alcoholcountries/background_&_intro.htmwww.itf-oecd.org/sites/default/files/austria-road-safety.pdf
amúgy ha megnézzük az oszták balesetek számát az szépen csökken 2010ig ahol beáll stabilan
ez viszont nálunk nem állt fent
szóval a 2008as változtatás igenis pozitív hatással volt
több mint 2 éve
Szegény bortermelőknek csökkent a forgalmuk, nyilván azzal kell növelni hogy megengeded a sok gyökérnek hogy igyon mielőtt autóba ül.dehogy
Mikey
több mint 2 éve
Szegény bortermelőknek csökkent a forgalmuk, nyilván azzal kell növelni hogy megengeded a sok gyökérnek hogy igyon mielőtt autóba ül.
több mint 2 éve
Tegyük hozzá, hogy európában alig van zéró toleranciás ország. Tudomásom szerint magyarisztán, Csehország, Románia és Szlovákia ahol ez van, és valahogy mégsem halnak szörnyet tömegével az emberek ittasvezetés miatt. Aki eddig inni akart, azeddig is ivott, nem jön nagy változás nála, nekem viszont a céges rendezvényen rohadt jól esne meginni egy fröccsöt így nyáron.sztem pedig a személyes kényelem szép indok, de elég káros mert az emberek hülyék
Hanni
www.ksh.hu/stadat_files/ege/hu/ege0066.html
2008ban vezették be a zéró toleranciát 2007 és 11 között felére esett az ittas autóbalesetek száma
amit tart azóta is
nekem ez elég ahhoz hogy ne akarjam megint ezt
de nem csak az ittas balesetek száma csökkent
hanem a halálos balesetek száma is
www.ksh.hu/stadat_files/ege/hu/ege0061.html
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Tegyük hozzá, hogy európában alig van zéró toleranciás ország. Tudomásom szerint magyarisztán, Csehország, Románia és Szlovákia ahol ez van, és valahogy mégsem halnak szörnyet tömegével az emberek ittasvezetés miatt. Aki eddig inni akart, azeddig is ivott, nem jön nagy változás nála, nekem viszont a céges rendezvényen rohadt jól esne meginni egy fröccsöt így nyáron.De persze ezt megsokszorozott ellenőrzés mellett lenne igazán jó bevezetni, de mind tudjuk, hogy erre sosem lesz kapacitás/hajlandóság.
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/07/27/24-hu-lazar-miniszteriumaban-vizsgaljak-a-vezetes-elotti-alkoholfogyasztas-engedelyezesenek-lehetosegetSzavazatot kell vásárolni, ez 3 millió alkoholista országában működhet.
dande2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/07/27/24-hu-lazar-miniszteriumaban-vizsgaljak-a-vezetes-elotti-alkoholfogyasztas-engedelyezesenek-lehetosegetAkkor hadd nőjön, barmok...
több mint 2 éve
Látom, a budaörsi helikoptereseknek most van az anyák napja
több mint 2 éve
Ezt de adnám, két hétig tuti nem találnék haza, olyan ételeket soroltatok 😂Egy közös fórum kaja?Meccsnézéssel és eredménykövetővel egybekötve 😁 Negri süt pizzát.
🤣🤣🤣🤣
JC6 - a ruszki
warr_b
több mint 2 éve
Egy közös fórum kaja?Meccsnézéssel és eredménykövetővel egybekötve 😁 Negri süt pizzát.
🤣🤣🤣🤣
JC6 - a ruszki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta