NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Nagyon gáz helyzetek vannak, de többségében nagyjából pontosak azért, bár ez olyan dolog, hogy ha az ember gépe késik, akkor minden késik 😊amugy nem tudom mi van mostanaban, de mi penteken egy orat vartunk boarding utan a repulon, mert zsufolt(?) volt a horvat legter.Budapesten elképesztő állapotok voltak. Én már sok vihart megéltem 18 év alatt, de ez top 3 volt. A British megpróbált leszállni, de olyan szél volt, hogy lehetetlenné tette. 100km/h fölötti is időnként. A zadariról nyilván nincs infom, de bizonyos esetekben a szélnyírás is elég, nem kell nagyon nagy szél.Gondoltam, bár aki ott volt, azt mondta, hogy nem volt vészes idő, esett és fújt a szél. De nem volt durva.Nagyon off, de kiírom magamból 😊Mivel folyamatban levő ügyről van szó, nem beszélhetek az éjszakáról. Annyit az egészről, hogy sírni tudtam volna a mai műszak után. Nyilván a zadari gép, ami végül Zágrábba tért ki, nem az én problémám volt. De ha éltetek meg rossz napot a munkahelyeteken….na ez az volt 🥲
Anyukám volt munkatársának a férje, még életében nem repült és 70. születésnapjára kapott egy repülést. Először sétarepülést szerettek volna, de azt sokallták, így kitalálták, hogy úgy is mennek tengerre nyaralni, befizetik oda. Hát ez ma volt, a Budapest-Zadar repülőre sikerült jegyet venni. Hát nincs egyszerű útjuk 😊
Késett a gép 1.10 percet induláskor, Zadar előtt a hegyekben körözött kettőt, elment Splitig, majd onnan úgy néz ki Zágrábba. Mondjuk azt nem értem, hogy miért ilyen késői járatra fizették be, kb nem látott semmit.
www.flightradar24.com/RYR6521/3171fa56
NB2
Zadarban amúgy rossz idő miatt nem tudott leszállni a gép.
Klaci79
A késésnek amúgy publikus oka volt vagy vártak az idő miatt? Természetesen ha publikus!!!
NB2
Klaci79
csebi
Pénteken délről jött egy durva front, 1 hete kb svájcot tarolta le egy másik.
Ilyen időjárásra nem emlékszem egyáltalán. Persze 1-1 vihar ilyenkor normális, de ez most brutális volt.
130km/h-s szél volt a reptéren. Kamerán nézem vissza, mert szerencsére én egy irodában ülök, de elképesztő állapotok voltak.
több mint 2 éve
amugy nem tudom mi van mostanaban, de mi penteken egy orat vartunk boarding utan a repulon, mert zsufolt(?) volt a horvat legter.Budapesten elképesztő állapotok voltak. Én már sok vihart megéltem 18 év alatt, de ez top 3 volt. A British megpróbált leszállni, de olyan szél volt, hogy lehetetlenné tette. 100km/h fölötti is időnként. A zadariról nyilván nincs infom, de bizonyos esetekben a szélnyírás is elég, nem kell nagyon nagy szél.Gondoltam, bár aki ott volt, azt mondta, hogy nem volt vészes idő, esett és fújt a szél. De nem volt durva.Nagyon off, de kiírom magamból 😊Mivel folyamatban levő ügyről van szó, nem beszélhetek az éjszakáról. Annyit az egészről, hogy sírni tudtam volna a mai műszak után. Nyilván a zadari gép, ami végül Zágrábba tért ki, nem az én problémám volt. De ha éltetek meg rossz napot a munkahelyeteken….na ez az volt 🥲
Anyukám volt munkatársának a férje, még életében nem repült és 70. születésnapjára kapott egy repülést. Először sétarepülést szerettek volna, de azt sokallták, így kitalálták, hogy úgy is mennek tengerre nyaralni, befizetik oda. Hát ez ma volt, a Budapest-Zadar repülőre sikerült jegyet venni. Hát nincs egyszerű útjuk 😊
Késett a gép 1.10 percet induláskor, Zadar előtt a hegyekben körözött kettőt, elment Splitig, majd onnan úgy néz ki Zágrábba. Mondjuk azt nem értem, hogy miért ilyen késői járatra fizették be, kb nem látott semmit.
NB2
Klaci79
A késésnek amúgy publikus oka volt vagy vártak az idő miatt? Természetesen ha publikus!!!
NB2
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
1:50-ig, aztán 6 után, közte zárva voltunk. Nem volt biztonságos a le-felszállás, mert kifújta a szél a konténereket, meg mindent a pályára.Flight radaron néztem szálltak fel a gépek, meg le is.Budapesten elképesztő állapotok voltak. Én már sok vihart megéltem 18 év alatt, de ez top 3 volt. A British megpróbált leszállni, de olyan szél volt, hogy lehetetlenné tette. 100km/h fölötti is időnként. A zadariról nyilván nincs infom, de bizonyos esetekben a szélnyírás is elég, nem kell nagyon nagy szél.Gondoltam, bár aki ott volt, azt mondta, hogy nem volt vészes idő, esett és fújt a szél. De nem volt durva.Nagyon off, de kiírom magamból 😊Mivel folyamatban levő ügyről van szó, nem beszélhetek az éjszakáról. Annyit az egészről, hogy sírni tudtam volna a mai műszak után. Nyilván a zadari gép, ami végül Zágrábba tért ki, nem az én problémám volt. De ha éltetek meg rossz napot a munkahelyeteken….na ez az volt 🥲
NB2
Klaci79
NB2
Klaci79
NB2
Előtte a BA, AF és két Wizzair már nem tudott itt se leszállni.
több mint 2 éve
Flight radaron néztem szálltak fel a gépek, meg le is.Budapesten elképesztő állapotok voltak. Én már sok vihart megéltem 18 év alatt, de ez top 3 volt. A British megpróbált leszállni, de olyan szél volt, hogy lehetetlenné tette. 100km/h fölötti is időnként. A zadariról nyilván nincs infom, de bizonyos esetekben a szélnyírás is elég, nem kell nagyon nagy szél.Gondoltam, bár aki ott volt, azt mondta, hogy nem volt vészes idő, esett és fújt a szél. De nem volt durva.Nagyon off, de kiírom magamból 😊Mivel folyamatban levő ügyről van szó, nem beszélhetek az éjszakáról. Annyit az egészről, hogy sírni tudtam volna a mai műszak után. Nyilván a zadari gép, ami végül Zágrábba tért ki, nem az én problémám volt. De ha éltetek meg rossz napot a munkahelyeteken….na ez az volt 🥲
NB2
Klaci79
NB2
Klaci79
több mint 2 éve
Budapesten elképesztő állapotok voltak. Én már sok vihart megéltem 18 év alatt, de ez top 3 volt. A British megpróbált leszállni, de olyan szél volt, hogy lehetetlenné tette. 100km/h fölötti is időnként. A zadariról nyilván nincs infom, de bizonyos esetekben a szélnyírás is elég, nem kell nagyon nagy szél.Gondoltam, bár aki ott volt, azt mondta, hogy nem volt vészes idő, esett és fújt a szél. De nem volt durva.Nagyon off, de kiírom magamból 😊Mivel folyamatban levő ügyről van szó, nem beszélhetek az éjszakáról. Annyit az egészről, hogy sírni tudtam volna a mai műszak után. Nyilván a zadari gép, ami végül Zágrábba tért ki, nem az én problémám volt. De ha éltetek meg rossz napot a munkahelyeteken….na ez az volt 🥲
NB2
Klaci79
NB2
több mint 2 éve
Gondoltam, bár aki ott volt, azt mondta, hogy nem volt vészes idő, esett és fújt a szél. De nem volt durva.Nagyon off, de kiírom magamból 😊Mivel folyamatban levő ügyről van szó, nem beszélhetek az éjszakáról. Annyit az egészről, hogy sírni tudtam volna a mai műszak után. Nyilván a zadari gép, ami végül Zágrábba tért ki, nem az én problémám volt. De ha éltetek meg rossz napot a munkahelyeteken….na ez az volt 🥲
NB2
Klaci79
több mint 2 éve
Nagyon off, de kiírom magamból 😊Mivel folyamatban levő ügyről van szó, nem beszélhetek az éjszakáról. Annyit az egészről, hogy sírni tudtam volna a mai műszak után. Nyilván a zadari gép, ami végül Zágrábba tért ki, nem az én problémám volt. De ha éltetek meg rossz napot a munkahelyeteken….na ez az volt 🥲
NB2
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Nagyon off, de kiírom magamból 😊Pedig a sétarepülés nagyon fasza, ott nem egy 20x30 centis ablakon nézed a tájat többezer méterrel alattad, jobb egyből mindent IS látsz, és közelebbről.
NB2
több mint 2 éve
Nagyon off, de kiírom magamból 😊Anyukám volt munkatársának a férje, még életében nem repült és 70. születésnapjára kapott egy repülést. Először sétarepülést szerettek volna, de azt sokallták, így kitalálták, hogy úgy is mennek tengerre nyaralni, befizetik oda. Hát ez ma volt, a Budapest-Zadar repülőre sikerült jegyet venni. Hát nincs egyszerű útjuk 😊
több mint 2 éve
Csak a számlán nincs magyarul semmi. Kész öröm lehet lekönyvelni itthon.van magyarul is32 EUR-ért nem kéthetes van, hanem 1 havi.Egy dologra kell figyelni, a szlovén matrica csak 7 napos.kivéve, ha 32 ajróért veszed, mint mi, mert akkor kéthetes.
Vitézlő Titoknok tomz
mondjuk pont tíz napra kellene a szlovén is, de hát ez van.
slowmotion
Vitézlő Titoknok tomz
evinjeta.dars.si/hu
YoungZeeZee
több mint 2 éve
Jatényleg. Mindegy, olyan van.32 EUR-ért nem kéthetes van, hanem 1 havi.Egy dologra kell figyelni, a szlovén matrica csak 7 napos.kivéve, ha 32 ajróért veszed, mint mi, mert akkor kéthetes.
Vitézlő Titoknok tomz
slowmotion
Vitézlő Titoknok tomz
Még néztem is, hogy tuti hónapos legyen, mert NN.HH.ÉÉÉÉ formátumban adták meg a határokat, nekem.meg munkahelyi ártalom a HH/NN/ÉÉÉÉ.
több mint 2 éve
A lángos meg biztos drágább 4 ejrójért a balatonon, mint ennyiért hugyozni a benzinkúton családilag vezetni a dugóban. Más kávéház arrafelé mozogni,)
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 404
van magyarul is32 EUR-ért nem kéthetes van, hanem 1 havi.Egy dologra kell figyelni, a szlovén matrica csak 7 napos.kivéve, ha 32 ajróért veszed, mint mi, mert akkor kéthetes.
Vitézlő Titoknok tomz
slowmotion
Vitézlő Titoknok tomz
evinjeta.dars.si/hu
több mint 2 éve
32 EUR-ért nem kéthetes van, hanem 1 havi.Egy dologra kell figyelni, a szlovén matrica csak 7 napos.kivéve, ha 32 ajróért veszed, mint mi, mert akkor kéthetes.
Vitézlő Titoknok tomz
slowmotion
több mint 2 éve
Egy dologra kell figyelni, a szlovén matrica csak 7 napos.kivéve, ha 32 ajróért veszed, mint mi, mert akkor kéthetes.
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 404
adom en is, arra kell figyelni h azert koper utan nincs autopalya szoval lehet dugo.Pro tipp azoknak, akik az Isztriára mennek még idén:horvátok idén elestekKártyázz, kapu nem sok van: ahol felmész,ahol lemész, meg esetleg útközben bazi nagy csomópontoknál, ahol osztódnak a pályák. De még igazi nagy dugót (igen, rád nézek Horvátország) sosem tapasztaltam fizetőkapunál.azokat kérdezném, akiknek van ez irányú tapasztalata: olaszba' menvén érdemes Telepass-t kiváltani, vagy nem nagyon éri meg, és inkább kártyával meg készpénzzel érdemes fizetni az autópálya kapujain?szerintem rövid távon nem sok értelme van, nem szokott torlódás lenni a kártyás/kp-s kapuknál sem.
slowmotion
törölt kristof
Vitézlő Titoknok tomz
iszonyat mi dugók vannak a kapuknál és a pályán szombat-vasárnap
NB2
magyar 10 napos matrica (5500HUF) : M7-M70 (online pillanatok alatt megvásárolható)
szlovén evinjeta 7 napos (16EUR) : Maribor-Celje-Ljubjana-Koper-Portoroz (online pillanatok alatt megvásárolható)
Ez az útvonal kb. 50-60 km-el hosszabb, mintha végigmenne az ember Letenyétől Rijekáig az autópályán, aztán Rijekától az Isztrián alsóbbrendű utakon Porecig, de cserébe az autópályadíj nagyságrendekkel olcsóbb, nincs dugó, tömegnyomor, idegeskedés.
Portorozból autópályázás nélkül elérhető Porec, onnét meg az isztriai nyaralóhelyek.
A szlovén autópálya kiváló minőségű, kisebb forgalom és nagyságrendekkel kevesebb dugó van, nincsenek forgalmat lassító kapuk, ugyanúgy ellenőriznek mint itthon (kamerás rendszámellenőrző rendszer)
1.6 - 1.8 EUR között a 95-ös az autópályán, lehajtva róla kisvárosban 1.4-1.5EUR.
Egy dologra kell figyelni, a szlovén matrica csak 7 napos.
Vitézlő Titoknok tomz
majd portorozs es lucia es ott is a horvat hatar ahol umag iranyaban szepen le lehet csorogni fouton ingyen. onnan meg porec nincs mesze, de a koztuk levo varosok is szepek.
a szloven autopalya tenyleg fasza.
több mint 2 éve
Pro tipp azoknak, akik az Isztriára mennek még idén:horvátok idén elestekKártyázz, kapu nem sok van: ahol felmész,ahol lemész, meg esetleg útközben bazi nagy csomópontoknál, ahol osztódnak a pályák. De még igazi nagy dugót (igen, rád nézek Horvátország) sosem tapasztaltam fizetőkapunál.azokat kérdezném, akiknek van ez irányú tapasztalata: olaszba' menvén érdemes Telepass-t kiváltani, vagy nem nagyon éri meg, és inkább kártyával meg készpénzzel érdemes fizetni az autópálya kapujain?szerintem rövid távon nem sok értelme van, nem szokott torlódás lenni a kártyás/kp-s kapuknál sem.
slowmotion
törölt kristof
Vitézlő Titoknok tomz
NB2
magyar 10 napos matrica (5500HUF) : M7-M70 (online pillanatok alatt megvásárolható)
szlovén evinjeta 7 napos (16EUR) : Maribor-Celje-Ljubjana-Koper-Portoroz (online pillanatok alatt megvásárolható)
Ez az útvonal kb. 50-60 km-el hosszabb, mintha végigmenne az ember Letenyétől Rijekáig az autópályán, aztán Rijekától az Isztrián alsóbbrendű utakon Porecig, de cserébe az autópályadíj nagyságrendekkel olcsóbb, nincs dugó, tömegnyomor, idegeskedés.
Portorozból autópályázás nélkül elérhető Porec, onnét meg az isztriai nyaralóhelyek.
A szlovén autópálya kiváló minőségű, kisebb forgalom és nagyságrendekkel kevesebb dugó van, nincsenek forgalmat lassító kapuk, ugyanúgy ellenőriznek mint itthon (kamerás rendszámellenőrző rendszer)
1.6 - 1.8 EUR között a 95-ös az autópályán, lehajtva róla kisvárosban 1.4-1.5EUR.
Egy dologra kell figyelni, a szlovén matrica csak 7 napos.
több mint 2 éve
azokat kérdezném, akiknek van ez irányú tapasztalata: olaszba' menvén érdemes Telepass-t kiváltani, vagy nem nagyon éri meg, és inkább kártyával meg készpénzzel érdemes fizetni az autópálya kapujain?Most vezettem le Olaszországban vagy 2 000 km-t, készpénzezz, kártyázz bátran. Jó a rendszer és nem bonyolult, 5 perc volt a leghosszabb várakozásunk.
slowmotion
több mint 2 éve
horvátok idén elestekKártyázz, kapu nem sok van: ahol felmész,ahol lemész, meg esetleg útközben bazi nagy csomópontoknál, ahol osztódnak a pályák. De még igazi nagy dugót (igen, rád nézek Horvátország) sosem tapasztaltam fizetőkapunál.azokat kérdezném, akiknek van ez irányú tapasztalata: olaszba' menvén érdemes Telepass-t kiváltani, vagy nem nagyon éri meg, és inkább kártyával meg készpénzzel érdemes fizetni az autópálya kapujain?szerintem rövid távon nem sok értelme van, nem szokott torlódás lenni a kártyás/kp-s kapuknál sem.
slowmotion
törölt kristof
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
Kártyázz, kapu nem sok van: ahol felmész,ahol lemész, meg esetleg útközben bazi nagy csomópontoknál, ahol osztódnak a pályák. De még igazi nagy dugót (igen, rád nézek Horvátország) sosem tapasztaltam fizetőkapunál.azokat kérdezném, akiknek van ez irányú tapasztalata: olaszba' menvén érdemes Telepass-t kiváltani, vagy nem nagyon éri meg, és inkább kártyával meg készpénzzel érdemes fizetni az autópálya kapujain?szerintem rövid távon nem sok értelme van, nem szokott torlódás lenni a kártyás/kp-s kapuknál sem.
slowmotion
törölt kristof
több mint 2 éve
hát akkor még hülyék is. plusz így a fegyvertartási is ugrik.nem vagyok rosszindulatú, és nem feltételezem, hogy a két farkasvadász kiszámolta, hogy akkor veszítenek a legkevesebbet, ha a kilencéves gyerek viszi el a balhét.Öhmmmmm
ja de.
mondjuk az érdekelne, mennyire kicsi egy vadászfegyver visszarúgása, és azt mennyire bírja egy kilencéves gyerek megfogni. hétvégén vadászházban voltunk, lehet, hogy ott valami elefántölő fegyvert használt a zöld manó, de amikor nekitámasztották a csúzlit a terepjárónak, akkor majdnem felért a tetőig...
slowmotion
325. § (1) Aki
e) engedéllyel tartott lőfegyverét engedéllyel nem rendelkezőnek átadja,
bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
242. § (1) Aki
a) fokozottan védett élő szervezet egyedét,
jogellenesen megszerzi, tartja, forgalomba hozza, az ország területére behozza, onnan kiviszi, azon átszállítja, azzal kereskedik, illetve azt károsítja vagy elpusztítja, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Willie Parker
Szerk: mondjuk látok olyan lehetőséget, hogy elkezdenek a szemantikába bonyolódni (nem is a gyereknek adtam, hanem a Józsinak, neki van engedélye; nem is az én fegyverem adtam oda, hanem az apjáét, különben sem tudtam, hogy meg van töltve; aszittem, csak célra tartja, erre elsült)
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
nem vagyok rosszindulatú, és nem feltételezem, hogy a két farkasvadász kiszámolta, hogy akkor veszítenek a legkevesebbet, ha a kilencéves gyerek viszi el a balhét.Öhmmmmm
ja de.
mondjuk az érdekelne, mennyire kicsi egy vadászfegyver visszarúgása, és azt mennyire bírja egy kilencéves gyerek megfogni. hétvégén vadászházban voltunk, lehet, hogy ott valami elefántölő fegyvert használt a zöld manó, de amikor nekitámasztották a csúzlit a terepjárónak, akkor majdnem felért a tetőig...
slowmotion
325. § (1) Aki
e) engedéllyel tartott lőfegyverét engedéllyel nem rendelkezőnek átadja,
bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
242. § (1) Aki
a) fokozottan védett élő szervezet egyedét,
jogellenesen megszerzi, tartja, forgalomba hozza, az ország területére behozza, onnan kiviszi, azon átszállítja, azzal kereskedik, illetve azt károsítja vagy elpusztítja, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
több mint 2 éve
nem vagyok rosszindulatú, és nem feltételezem, hogy a két farkasvadász kiszámolta, hogy akkor veszítenek a legkevesebbet, ha a kilencéves gyerek viszi el a balhét. ja de.
több mint 2 éve
azokat kérdezném, akiknek van ez irányú tapasztalata: olaszba' menvén érdemes Telepass-t kiváltani, vagy nem nagyon éri meg, és inkább kártyával meg készpénzzel érdemes fizetni az autópálya kapujain?szerintem rövid távon nem sok értelme van, nem szokott torlódás lenni a kártyás/kp-s kapuknál sem.
slowmotion
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
azokat kérdezném, akiknek van ez irányú tapasztalata: olaszba' menvén érdemes Telepass-t kiváltani, vagy nem nagyon éri meg, és inkább kártyával meg készpénzzel érdemes fizetni az autópálya kapujain?