NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Na de egyik napról a másikra átrendezik? Ez nekem új.Nem, más az elrendezés és a hangerő. Tegnap esti koncerteket nem is hallottam. Most pl olyan hangos hogy be kell csuknom az ablakot mert behallatszik meeting közben. Pl a szombat este is ilyen volt, David Guetta számait felismertem 😀Szélirány?sztem mozgatták a színpadot, mert mai napig emlékszem mikor anyósnál laktunk 2018 nyarán Kaszáson, hogy este tök kivehetően hallottuk Lana Del Reyt, kb együtt énekeltük az asszonnyal, tegnap meg kb semmit sem hallottunk, minimális alaphangot napközben.Pont ma beszéltem 13. ban lakó ismerősömmel, és ő is panaszkodik hogy nem tudnak aludni 😀 Vagy a fák ennyire felfogják Kaszás felé, vagy átkerült a nagyszínpad közelebb Pest felé. Sok nyugdíjas már nem fog sírni ezen az oldalon 😀Beindult a Sziget, nem szeretem a tömeget és a fesztiválokat sem, de testszik ahogy átalakul a környék arra az egy hétre itt Kaszásdűlőn. Tegnap pár órát sétáltam, és azt kell mondjam értem miért akarnak a taxisok beleállni a Boltba. A Szigetre az utasok 90% Boltal megy aki taxizik.www.reddit.com/r/hungary/comments/15oth3w/geci_hangos_a_sziget_fesztiv%C3%A1l_hajnali_4_%C3%B3rakor/
Ennyi rollert még életemben nem láttam mint ami tegnap este Filatori gátnál volt, és vicces volt látni ahogy 2km re a bejárattól próbálnak az emberek parkolóhelyet keresni, de már minden tele van, olyan helyeken is ahol nem szokott autó állni.
Rollerekkel kell kezdeni valamit, vagyis inkább azzal amit csinálnak. Kétszer majdnem elütöttek, mert nekik nem számít a nagy körúton a piros, mennek tovább...
Nem tudom mit csináltak idén a szervezők, de nem is hallani a Szigetet, amikor az előző években néha még a basszust is éreztem a lakásban. Piros pont nekik.
Nomac
😀
Negritis, a vajda
Nomac
csebi
Mikey
Nomac
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
meg is írta az origo:Nem, más az elrendezés és a hangerő. Tegnap esti koncerteket nem is hallottam. Most pl olyan hangos hogy be kell csuknom az ablakot mert behallatszik meeting közben. Pl a szombat este is ilyen volt, David Guetta számait felismertem 😀Szélirány?sztem mozgatták a színpadot, mert mai napig emlékszem mikor anyósnál laktunk 2018 nyarán Kaszáson, hogy este tök kivehetően hallottuk Lana Del Reyt, kb együtt énekeltük az asszonnyal, tegnap meg kb semmit sem hallottunk, minimális alaphangot napközben.Pont ma beszéltem 13. ban lakó ismerősömmel, és ő is panaszkodik hogy nem tudnak aludni 😀 Vagy a fák ennyire felfogják Kaszás felé, vagy átkerült a nagyszínpad közelebb Pest felé. Sok nyugdíjas már nem fog sírni ezen az oldalon 😀Beindult a Sziget, nem szeretem a tömeget és a fesztiválokat sem, de testszik ahogy átalakul a környék arra az egy hétre itt Kaszásdűlőn. Tegnap pár órát sétáltam, és azt kell mondjam értem miért akarnak a taxisok beleállni a Boltba. A Szigetre az utasok 90% Boltal megy aki taxizik.www.reddit.com/r/hungary/comments/15oth3w/geci_hangos_a_sziget_fesztiv%C3%A1l_hajnali_4_%C3%B3rakor/
Ennyi rollert még életemben nem láttam mint ami tegnap este Filatori gátnál volt, és vicces volt látni ahogy 2km re a bejárattól próbálnak az emberek parkolóhelyet keresni, de már minden tele van, olyan helyeken is ahol nem szokott autó állni.
Rollerekkel kell kezdeni valamit, vagyis inkább azzal amit csinálnak. Kétszer majdnem elütöttek, mert nekik nem számít a nagy körúton a piros, mennek tovább...
Nem tudom mit csináltak idén a szervezők, de nem is hallani a Szigetet, amikor az előző években néha még a basszust is éreztem a lakásban. Piros pont nekik.
Nomac
😀
Negritis, a vajda
Nomac
csebi
Mikey
Most hogy a NER megkaparintotta a volt Vizo birodalmat, máris nem lehet használni a H hidat..a K meg elég ramagy állapotban van, és el lett kaszálva a felújítása is.
Nomac
www.origo.hu/itthon/20230813-karacsony-gergely-demeter-szilard-k-hid-sziget-fesztival.html
Teljes káosz és életveszélyesen nagy tömeg a Sziget fesztiválon, Karácsony Gergelyék megint hibáztak
több mint 2 éve
Nem, más az elrendezés és a hangerő. Tegnap esti koncerteket nem is hallottam. Most pl olyan hangos hogy be kell csuknom az ablakot mert behallatszik meeting közben. Pl a szombat este is ilyen volt, David Guetta számait felismertem 😀Szélirány?sztem mozgatták a színpadot, mert mai napig emlékszem mikor anyósnál laktunk 2018 nyarán Kaszáson, hogy este tök kivehetően hallottuk Lana Del Reyt, kb együtt énekeltük az asszonnyal, tegnap meg kb semmit sem hallottunk, minimális alaphangot napközben.Pont ma beszéltem 13. ban lakó ismerősömmel, és ő is panaszkodik hogy nem tudnak aludni 😀 Vagy a fák ennyire felfogják Kaszás felé, vagy átkerült a nagyszínpad közelebb Pest felé. Sok nyugdíjas már nem fog sírni ezen az oldalon 😀Beindult a Sziget, nem szeretem a tömeget és a fesztiválokat sem, de testszik ahogy átalakul a környék arra az egy hétre itt Kaszásdűlőn. Tegnap pár órát sétáltam, és azt kell mondjam értem miért akarnak a taxisok beleállni a Boltba. A Szigetre az utasok 90% Boltal megy aki taxizik.www.reddit.com/r/hungary/comments/15oth3w/geci_hangos_a_sziget_fesztiv%C3%A1l_hajnali_4_%C3%B3rakor/
Nomac
😀
Negritis, a vajda
Nomac
csebi
Mikey
Most hogy a NER megkaparintotta a volt Vizo birodalmat, máris nem lehet használni a H hidat..a K meg elég ramagy állapotban van, és el lett kaszálva a felújítása is.
több mint 2 éve
Szélirány?sztem mozgatták a színpadot, mert mai napig emlékszem mikor anyósnál laktunk 2018 nyarán Kaszáson, hogy este tök kivehetően hallottuk Lana Del Reyt, kb együtt énekeltük az asszonnyal, tegnap meg kb semmit sem hallottunk, minimális alaphangot napközben.Pont ma beszéltem 13. ban lakó ismerősömmel, és ő is panaszkodik hogy nem tudnak aludni 😀 Vagy a fák ennyire felfogják Kaszás felé, vagy átkerült a nagyszínpad közelebb Pest felé. Sok nyugdíjas már nem fog sírni ezen az oldalon 😀Beindult a Sziget, nem szeretem a tömeget és a fesztiválokat sem, de testszik ahogy átalakul a környék arra az egy hétre itt Kaszásdűlőn. Tegnap pár órát sétáltam, és azt kell mondjam értem miért akarnak a taxisok beleállni a Boltba. A Szigetre az utasok 90% Boltal megy aki taxizik.www.reddit.com/r/hungary/comments/15oth3w/geci_hangos_a_sziget_fesztiv%C3%A1l_hajnali_4_%C3%B3rakor/
Nomac
😀
Negritis, a vajda
Nomac
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
sztem mozgatták a színpadot, mert mai napig emlékszem mikor anyósnál laktunk 2018 nyarán Kaszáson, hogy este tök kivehetően hallottuk Lana Del Reyt, kb együtt énekeltük az asszonnyal, tegnap meg kb semmit sem hallottunk, minimális alaphangot napközben.Pont ma beszéltem 13. ban lakó ismerősömmel, és ő is panaszkodik hogy nem tudnak aludni 😀 Vagy a fák ennyire felfogják Kaszás felé, vagy átkerült a nagyszínpad közelebb Pest felé. Sok nyugdíjas már nem fog sírni ezen az oldalon 😀Beindult a Sziget, nem szeretem a tömeget és a fesztiválokat sem, de testszik ahogy átalakul a környék arra az egy hétre itt Kaszásdűlőn. Tegnap pár órát sétáltam, és azt kell mondjam értem miért akarnak a taxisok beleállni a Boltba. A Szigetre az utasok 90% Boltal megy aki taxizik.www.reddit.com/r/hungary/comments/15oth3w/geci_hangos_a_sziget_fesztiv%C3%A1l_hajnali_4_%C3%B3rakor/
Nomac
😀
Negritis, a vajda
Nomac
amúgy nem véletlen a bolt sem: külföldiek nagy része is biztosan azt használja, ismeri, megbíz benne, miért váltana a hiénákra.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Legjobb komment:Pont ma beszéltem 13. ban lakó ismerősömmel, és ő is panaszkodik hogy nem tudnak aludni 😀 Vagy a fák ennyire felfogják Kaszás felé, vagy átkerült a nagyszínpad közelebb Pest felé. Sok nyugdíjas már nem fog sírni ezen az oldalon 😀Beindult a Sziget, nem szeretem a tömeget és a fesztiválokat sem, de testszik ahogy átalakul a környék arra az egy hétre itt Kaszásdűlőn. Tegnap pár órát sétáltam, és azt kell mondjam értem miért akarnak a taxisok beleállni a Boltba. A Szigetre az utasok 90% Boltal megy aki taxizik.www.reddit.com/r/hungary/comments/15oth3w/geci_hangos_a_sziget_fesztiv%C3%A1l_hajnali_4_%C3%B3rakor/
Nomac
😀
Negritis, a vajda
Nomac
"Azért valamennyít fizetetni kéne a környéken lakokkal, mert pofátlanság, hogy ingyen hallgatják amiért mások fizetnek. Legalább egy napijegyet kötelezővé tennék.
Upvote
227
Downvote
Reply
reply
Share
Share
AgressiveCapybara
•
10 hr. ago
Szerintem fizessek ki a teljes berletet."
😁
több mint 2 éve
Pont ma beszéltem 13. ban lakó ismerősömmel, és ő is panaszkodik hogy nem tudnak aludni 😀 Vagy a fák ennyire felfogják Kaszás felé, vagy átkerült a nagyszínpad közelebb Pest felé. Sok nyugdíjas már nem fog sírni ezen az oldalon 😀Beindult a Sziget, nem szeretem a tömeget és a fesztiválokat sem, de testszik ahogy átalakul a környék arra az egy hétre itt Kaszásdűlőn. Tegnap pár órát sétáltam, és azt kell mondjam értem miért akarnak a taxisok beleállni a Boltba. A Szigetre az utasok 90% Boltal megy aki taxizik.www.reddit.com/r/hungary/comments/15oth3w/geci_hangos_a_sziget_fesztiv%C3%A1l_hajnali_4_%C3%B3rakor/
Nomac
😀
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Beindult a Sziget, nem szeretem a tömeget és a fesztiválokat sem, de testszik ahogy átalakul a környék arra az egy hétre itt Kaszásdűlőn. Tegnap pár órát sétáltam, és azt kell mondjam értem miért akarnak a taxisok beleállni a Boltba. A Szigetre az utasok 90% Boltal megy aki taxizik.www.reddit.com/r/hungary/comments/15oth3w/geci_hangos_a_sziget_fesztiv%C3%A1l_hajnali_4_%C3%B3rakor/
Nomac
😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Beindult a Sziget, nem szeretem a tömeget és a fesztiválokat sem, de testszik ahogy átalakul a környék arra az egy hétre itt Kaszásdűlőn. Tegnap pár órát sétáltam, és azt kell mondjam értem miért akarnak a taxisok beleállni a Boltba. A Szigetre az utasok 90% Boltal megy aki taxizik. Ennyi rollert még életemben nem láttam mint ami tegnap este Filatori gátnál volt, és vicces volt látni ahogy 2km re a bejárattól próbálnak az emberek parkolóhelyet keresni, de már minden tele van, olyan helyeken is ahol nem szokott autó állni.
több mint 2 éve
Ezzel kevesen élnek. Három leggyakoribb ok a törés, akksi, beázás. Simán hozzák az egyhónapos telefonokat, hogy elejtette és bukta a garit, szóval a kijelzőt cseréljük.Az IPhone -t miért kell szervízelni? Gondolom a régieket szóltál, mert ha Kötsz rá egy biztit, ha szar az Aksi már vagy bármi, akkor csak erővel megkarcolod, vagy földhöz qrod és mivel ezek nem szervízelnek simán kapsz egy vadonatúj készüléket pár tízezerért /önrész/ akár évente többször is. Aszem max kétszer.Én nem autók, hanem mobiltelefonok szervizelésével foglalkozok, de pl. én nem is vállalok olyan hozott alkatrész beépítését amit mi is be tudunk szerezni. Rengeteg rossz tapasztalat volt vele és az esetek nagy részében csak szívás van vele. Az általunk beszerelt alkatrészre van garancia és ha bárkinek baja van akkor díjmentesen bevizsgáljuk és ha valóban hibás akkor cseréljük is. Nem véletlenül van ez így kitalálva.De, értem, bár szerintem 1) kicsi rá az esély, hogy egy új alkatrész pár napon, héten belül ripsz-ropsz tönkremenjen, 2) melyik ez a szerelő, aki ilyen esetben ingyen és bérmentve dolgozik és cserél bármit? Mert én ilyennel szerintem még nem találkoztam 😊nem érted amit mondok. maradjunk a(z új) klíma kompresszoros példánál. kell egy új klímakompresszor a kocsiba. elmész a szervízbe, a szerelő beszereli az általa beszerzettet majd két nap múlva beokádik és kiderül, hogy szar. akkor visszamész, ő ingyen és bérmentve kiveszi, visszaviszi a boltba, hoz egy másikat és ingyen és bérmentve visszarakja te meg boldogan hűtve furikázol. míg ha te viszed a kompresszort a szerelőhöz, hogy tessék ezt rakd be akkor miután két nap múlva visszamész, hogy nem működik akkor vagy elhajt a picsába, hogy így jártál, vagy kiszedi a kompresszort pl 18.000-ért, közli, hogy bazd meg nesze csinálj vele amit akarsz kovács autóstól ( ha geci akkor ő már nem tud beszerezni vagy csak sajnos emelt áron mert éppen drágult ) majd hozz te egy másikat és beszereli neked pl 22.000-ért.Nehezen tudom elképzelni, hogy hasonló esetben bizonyítani tudna az ember bármit egy garancia érvényesítéshez, ha meg valóban nagyobb baj történik (kiszakad a futómű, elszáll a fék) akkor b*szhatom a garanciámat...akkor baszol majd rá, ha valamelyik rendelt alkatrész gyári hibás lesz ( van autószerelő haver, meséli, hidd el van bőven ) és csinál valami kurva nagy kárt. pl vezérműszíj szakad és szétveri a motort. na akkor hiába mész majd reklamálni, elhajtanak a búsba, hogy bocs pajtás, te hoztad az alkatrészt.Én se tudom...Elvittem szerelőhöz a kocsit, mert zavart a hangja, megállapították hogy jobb első kerékcsapágy és kormánygömbfej csere. Adtak egy árajanlatot 124.500 forintról (gömbfej ~16e, cseréje 10e, csapágy ~56e (🤣), cseréje 24e, futómű állítás 18e). Megköszöntem, megrendeltem a szokásos helyről a két alkatrészt és elvittem másik szerelőhöz, minden együtt alkatrész, munkadíj, futóműállítás 56.600 Ft volt ☺️Nem tudom, hogy itt "tilos"-e, de valamilyen formában le lehetne írni az efféle pozitív tapasztalatokat, illetve helyeket, mint a második szerelő
Nagyon nem mindegy... Sajnos sok helyen nem hajlandók hozott anyaggal dolgozni, ezek alapján nyilván nem véletlenül...
warr_b
Nem reklámként, hanem pl az Illatos és a Gubacsi sarkán ahol a pillangók álltak anno van egy tuti xy szerelő
Szerintem jó lehetne egy ilyen hasznos tippek topik
Gergőbácsi
| A második, olcsóbb hely Maglódon a Kiss Gumi
Az alkatrészt meg Szegedről szoktam rendelni a Kovács Autótól. De Csepelen a Zsu is hasonló. |
warr_b
igazából a legtöbb szerelő örül neki ha hozott alkatrészből kell dolgoznia, mert úgy nincs garanciális kötelezettség a munka után...
peach
De persze ez is lehet egy szempont, mindenki azt csinál amit akar ☺️
Másik eset múlt hónapból: asszony kocsijában tönkrement a klímakompresszor. Egyik klímaszerelő megnézés nélkül, csak az elmondottakra alapozva bemondta, hogy kompresszorcsere, hűtőcsere, rendszerátmosás, 240-300e között lesz (16 éves autó, az új kompresszor magában 100-130e... 🙄).
Elvittem máshova, ott meg is nézte az ember, széthúzta, belenyúlt, mondta hogy nincs itt szerinte nagy gond, nem dzsuvás, elég a kompresszor cserélni. Talált bontottan, annyi hogy mágnesszelepet kellett rajta cserélni, de az egész alkatrésszel, munkadíjjal, gázzal feltöltéssel 82-ben megállt, és működik. Nincsen rá garancia, valóban. De annyira nem zavar 🙂
warr_b
amúgy pont jártam így én is, bontóból találtam 20.000-el olcsóbban mint amennyiért ő szerezte be a szintén használtat, de arra volt 3 hó gari meg beszerelési garancia, hogy ha szar akkor cseréli másikra azonnal. míg ha én viszem oda akkor megcsinálja, de utána mossa kezeit. nem kérdés mit választottam....
szóval a tanulság, hogy a lehúzós faszok meg az engem nem badznak át mert úgyis jobban tudom attitűd között valahol van egy arany közép út... 😊
peach
warr_b
Ne tudjátok meg hány olyan telefont hoznak be hozzánk amit valahol összekókányoltak, mert hát az illető kifizeti a félmillás iphonet, de rendes szervizelésre meg spúr. Aztán meg hozza hozzánk amit máshol olcsón elbasztak neki. Nemhiába van a mondás, hogy általában a legolcsóbb megoldás a legdrágább szervizelésnél.
Sebii
ozibozi
Biztosítóval is vagyunk partnerek, de ott pl csak a kijelzőre lehet kötni, ezért ha valaki töri akkor cseréljük neki, de ha más baja is van akkor az már saját zsebből megy.
több mint 2 éve
Az IPhone -t miért kell szervízelni? Gondolom a régieket szóltál, mert ha Kötsz rá egy biztit, ha szar az Aksi már vagy bármi, akkor csak erővel megkarcolod, vagy földhöz qrod és mivel ezek nem szervízelnek simán kapsz egy vadonatúj készüléket pár tízezerért /önrész/ akár évente többször is. Aszem max kétszer.Én nem autók, hanem mobiltelefonok szervizelésével foglalkozok, de pl. én nem is vállalok olyan hozott alkatrész beépítését amit mi is be tudunk szerezni. Rengeteg rossz tapasztalat volt vele és az esetek nagy részében csak szívás van vele. Az általunk beszerelt alkatrészre van garancia és ha bárkinek baja van akkor díjmentesen bevizsgáljuk és ha valóban hibás akkor cseréljük is. Nem véletlenül van ez így kitalálva.De, értem, bár szerintem 1) kicsi rá az esély, hogy egy új alkatrész pár napon, héten belül ripsz-ropsz tönkremenjen, 2) melyik ez a szerelő, aki ilyen esetben ingyen és bérmentve dolgozik és cserél bármit? Mert én ilyennel szerintem még nem találkoztam 😊nem érted amit mondok. maradjunk a(z új) klíma kompresszoros példánál. kell egy új klímakompresszor a kocsiba. elmész a szervízbe, a szerelő beszereli az általa beszerzettet majd két nap múlva beokádik és kiderül, hogy szar. akkor visszamész, ő ingyen és bérmentve kiveszi, visszaviszi a boltba, hoz egy másikat és ingyen és bérmentve visszarakja te meg boldogan hűtve furikázol. míg ha te viszed a kompresszort a szerelőhöz, hogy tessék ezt rakd be akkor miután két nap múlva visszamész, hogy nem működik akkor vagy elhajt a picsába, hogy így jártál, vagy kiszedi a kompresszort pl 18.000-ért, közli, hogy bazd meg nesze csinálj vele amit akarsz kovács autóstól ( ha geci akkor ő már nem tud beszerezni vagy csak sajnos emelt áron mert éppen drágult ) majd hozz te egy másikat és beszereli neked pl 22.000-ért.Nehezen tudom elképzelni, hogy hasonló esetben bizonyítani tudna az ember bármit egy garancia érvényesítéshez, ha meg valóban nagyobb baj történik (kiszakad a futómű, elszáll a fék) akkor b*szhatom a garanciámat...akkor baszol majd rá, ha valamelyik rendelt alkatrész gyári hibás lesz ( van autószerelő haver, meséli, hidd el van bőven ) és csinál valami kurva nagy kárt. pl vezérműszíj szakad és szétveri a motort. na akkor hiába mész majd reklamálni, elhajtanak a búsba, hogy bocs pajtás, te hoztad az alkatrészt.Én se tudom...Elvittem szerelőhöz a kocsit, mert zavart a hangja, megállapították hogy jobb első kerékcsapágy és kormánygömbfej csere. Adtak egy árajanlatot 124.500 forintról (gömbfej ~16e, cseréje 10e, csapágy ~56e (🤣), cseréje 24e, futómű állítás 18e). Megköszöntem, megrendeltem a szokásos helyről a két alkatrészt és elvittem másik szerelőhöz, minden együtt alkatrész, munkadíj, futóműállítás 56.600 Ft volt ☺️Nem tudom, hogy itt "tilos"-e, de valamilyen formában le lehetne írni az efféle pozitív tapasztalatokat, illetve helyeket, mint a második szerelő
Nagyon nem mindegy... Sajnos sok helyen nem hajlandók hozott anyaggal dolgozni, ezek alapján nyilván nem véletlenül...
warr_b
Nem reklámként, hanem pl az Illatos és a Gubacsi sarkán ahol a pillangók álltak anno van egy tuti xy szerelő
Gergőbácsi
Az alkatrészt meg Szegedről szoktam rendelni a Kovács Autótól. De Csepelen a Zsu is hasonló. |
warr_b
igazából a legtöbb szerelő örül neki ha hozott alkatrészből kell dolgoznia, mert úgy nincs garanciális kötelezettség a munka után...
peach
Másik eset múlt hónapból: asszony kocsijában tönkrement a klímakompresszor. Egyik klímaszerelő megnézés nélkül, csak az elmondottakra alapozva bemondta, hogy kompresszorcsere, hűtőcsere, rendszerátmosás, 240-300e között lesz (16 éves autó, az új kompresszor magában 100-130e... 🙄).
Elvittem máshova, ott meg is nézte az ember, széthúzta, belenyúlt, mondta hogy nincs itt szerinte nagy gond, nem dzsuvás, elég a kompresszor cserélni. Talált bontottan, annyi hogy mágnesszelepet kellett rajta cserélni, de az egész alkatrésszel, munkadíjjal, gázzal feltöltéssel 82-ben megállt, és működik. Nincsen rá garancia, valóban. De annyira nem zavar 🙂
warr_b
amúgy pont jártam így én is, bontóból találtam 20.000-el olcsóbban mint amennyiért ő szerezte be a szintén használtat, de arra volt 3 hó gari meg beszerelési garancia, hogy ha szar akkor cseréli másikra azonnal. míg ha én viszem oda akkor megcsinálja, de utána mossa kezeit. nem kérdés mit választottam....
szóval a tanulság, hogy a lehúzós faszok meg az engem nem badznak át mert úgyis jobban tudom attitűd között valahol van egy arany közép út... 😊
peach
warr_b
Ne tudjátok meg hány olyan telefont hoznak be hozzánk amit valahol összekókányoltak, mert hát az illető kifizeti a félmillás iphonet, de rendes szervizelésre meg spúr. Aztán meg hozza hozzánk amit máshol olcsón elbasztak neki. Nemhiába van a mondás, hogy általában a legolcsóbb megoldás a legdrágább szervizelésnél.
Sebii
több mint 2 éve
azé nem vesz, mer alig kerül hasznaltan piacraAranyos urban legend, hogy milyen megbízható a Honda 😊H
O
N
D
A
aszervízvajommi?
Gróf de sutianap
Vitézlő Titoknok tomz
Max azért unatkoznak a Honda szerelők, mert kutya nem vesz Hondát, így nincs is melóka 😜
vpi
de ehune
www.carwow.co.uk/blog/most-and-least-reliable-car-brands-revealed#gref
nemtom kijaza DiZsipover, a Quentin Willsont viszont tudom..

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Én nem autók, hanem mobiltelefonok szervizelésével foglalkozok, de pl. én nem is vállalok olyan hozott alkatrész beépítését amit mi is be tudunk szerezni. Rengeteg rossz tapasztalat volt vele és az esetek nagy részében csak szívás van vele. Az általunk beszerelt alkatrészre van garancia és ha bárkinek baja van akkor díjmentesen bevizsgáljuk és ha valóban hibás akkor cseréljük is. Nem véletlenül van ez így kitalálva.De, értem, bár szerintem 1) kicsi rá az esély, hogy egy új alkatrész pár napon, héten belül ripsz-ropsz tönkremenjen, 2) melyik ez a szerelő, aki ilyen esetben ingyen és bérmentve dolgozik és cserél bármit? Mert én ilyennel szerintem még nem találkoztam 😊nem érted amit mondok. maradjunk a(z új) klíma kompresszoros példánál. kell egy új klímakompresszor a kocsiba. elmész a szervízbe, a szerelő beszereli az általa beszerzettet majd két nap múlva beokádik és kiderül, hogy szar. akkor visszamész, ő ingyen és bérmentve kiveszi, visszaviszi a boltba, hoz egy másikat és ingyen és bérmentve visszarakja te meg boldogan hűtve furikázol. míg ha te viszed a kompresszort a szerelőhöz, hogy tessék ezt rakd be akkor miután két nap múlva visszamész, hogy nem működik akkor vagy elhajt a picsába, hogy így jártál, vagy kiszedi a kompresszort pl 18.000-ért, közli, hogy bazd meg nesze csinálj vele amit akarsz kovács autóstól ( ha geci akkor ő már nem tud beszerezni vagy csak sajnos emelt áron mert éppen drágult ) majd hozz te egy másikat és beszereli neked pl 22.000-ért.Nehezen tudom elképzelni, hogy hasonló esetben bizonyítani tudna az ember bármit egy garancia érvényesítéshez, ha meg valóban nagyobb baj történik (kiszakad a futómű, elszáll a fék) akkor b*szhatom a garanciámat...akkor baszol majd rá, ha valamelyik rendelt alkatrész gyári hibás lesz ( van autószerelő haver, meséli, hidd el van bőven ) és csinál valami kurva nagy kárt. pl vezérműszíj szakad és szétveri a motort. na akkor hiába mész majd reklamálni, elhajtanak a búsba, hogy bocs pajtás, te hoztad az alkatrészt.Én se tudom...Elvittem szerelőhöz a kocsit, mert zavart a hangja, megállapították hogy jobb első kerékcsapágy és kormánygömbfej csere. Adtak egy árajanlatot 124.500 forintról (gömbfej ~16e, cseréje 10e, csapágy ~56e (🤣), cseréje 24e, futómű állítás 18e). Megköszöntem, megrendeltem a szokásos helyről a két alkatrészt és elvittem másik szerelőhöz, minden együtt alkatrész, munkadíj, futóműállítás 56.600 Ft volt ☺️Nem tudom, hogy itt "tilos"-e, de valamilyen formában le lehetne írni az efféle pozitív tapasztalatokat, illetve helyeket, mint a második szerelő
warr_b
Gergőbácsi
warr_b
peach
warr_b
peach
warr_b
több mint 2 éve
Aranyos urban legend, hogy milyen megbízható a Honda 😊H
O
N
D
A
aszervízvajommi?
Gróf de sutianap
Vitézlő Titoknok tomz

Max azért unatkoznak a Honda szerelők, mert kutya nem vesz Hondát, így nincs is melóka 😜
több mint 2 éve
Önvezető features témába érdekesyoutu.be/meWNtrZo5Mw
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
De, értem, bár szerintem 1) kicsi rá az esély, hogy egy új alkatrész pár napon, héten belül ripsz-ropsz tönkremenjen, 2) melyik ez a szerelő, aki ilyen esetben ingyen és bérmentve dolgozik és cserél bármit? Mert én ilyennel szerintem még nem találkoztam 😊nem érted amit mondok. maradjunk a(z új) klíma kompresszoros példánál. kell egy új klímakompresszor a kocsiba. elmész a szervízbe, a szerelő beszereli az általa beszerzettet majd két nap múlva beokádik és kiderül, hogy szar. akkor visszamész, ő ingyen és bérmentve kiveszi, visszaviszi a boltba, hoz egy másikat és ingyen és bérmentve visszarakja te meg boldogan hűtve furikázol. míg ha te viszed a kompresszort a szerelőhöz, hogy tessék ezt rakd be akkor miután két nap múlva visszamész, hogy nem működik akkor vagy elhajt a picsába, hogy így jártál, vagy kiszedi a kompresszort pl 18.000-ért, közli, hogy bazd meg nesze csinálj vele amit akarsz kovács autóstól ( ha geci akkor ő már nem tud beszerezni vagy csak sajnos emelt áron mert éppen drágult ) majd hozz te egy másikat és beszereli neked pl 22.000-ért.Nehezen tudom elképzelni, hogy hasonló esetben bizonyítani tudna az ember bármit egy garancia érvényesítéshez, ha meg valóban nagyobb baj történik (kiszakad a futómű, elszáll a fék) akkor b*szhatom a garanciámat...akkor baszol majd rá, ha valamelyik rendelt alkatrész gyári hibás lesz ( van autószerelő haver, meséli, hidd el van bőven ) és csinál valami kurva nagy kárt. pl vezérműszíj szakad és szétveri a motort. na akkor hiába mész majd reklamálni, elhajtanak a búsba, hogy bocs pajtás, te hoztad az alkatrészt.Én se tudom...Elvittem szerelőhöz a kocsit, mert zavart a hangja, megállapították hogy jobb első kerékcsapágy és kormánygömbfej csere. Adtak egy árajanlatot 124.500 forintról (gömbfej ~16e, cseréje 10e, csapágy ~56e (🤣), cseréje 24e, futómű állítás 18e). Megköszöntem, megrendeltem a szokásos helyről a két alkatrészt és elvittem másik szerelőhöz, minden együtt alkatrész, munkadíj, futóműállítás 56.600 Ft volt ☺️Nem tudom, hogy itt "tilos"-e, de valamilyen formában le lehetne írni az efféle pozitív tapasztalatokat, illetve helyeket, mint a második szerelő
warr_b
Gergőbácsi
warr_b
peach
warr_b
peach

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
nem érted amit mondok. maradjunk a(z új) klíma kompresszoros példánál. kell egy új klímakompresszor a kocsiba. elmész a szervízbe, a szerelő beszereli az általa beszerzettet majd két nap múlva beokádik és kiderül, hogy szar. akkor visszamész, ő ingyen és bérmentve kiveszi, visszaviszi a boltba, hoz egy másikat és ingyen és bérmentve visszarakja te meg boldogan hűtve furikázol. míg ha te viszed a kompresszort a szerelőhöz, hogy tessék ezt rakd be akkor miután két nap múlva visszamész, hogy nem működik akkor vagy elhajt a picsába, hogy így jártál, vagy kiszedi a kompresszort pl 18.000-ért, közli, hogy bazd meg nesze csinálj vele amit akarsz kovács autóstól ( ha geci akkor ő már nem tud beszerezni vagy csak sajnos emelt áron mert éppen drágult ) majd hozz te egy másikat és beszereli neked pl 22.000-ért.Nehezen tudom elképzelni, hogy hasonló esetben bizonyítani tudna az ember bármit egy garancia érvényesítéshez, ha meg valóban nagyobb baj történik (kiszakad a futómű, elszáll a fék) akkor b*szhatom a garanciámat...akkor baszol majd rá, ha valamelyik rendelt alkatrész gyári hibás lesz ( van autószerelő haver, meséli, hidd el van bőven ) és csinál valami kurva nagy kárt. pl vezérműszíj szakad és szétveri a motort. na akkor hiába mész majd reklamálni, elhajtanak a búsba, hogy bocs pajtás, te hoztad az alkatrészt.Én se tudom...Elvittem szerelőhöz a kocsit, mert zavart a hangja, megállapították hogy jobb első kerékcsapágy és kormánygömbfej csere. Adtak egy árajanlatot 124.500 forintról (gömbfej ~16e, cseréje 10e, csapágy ~56e (🤣), cseréje 24e, futómű állítás 18e). Megköszöntem, megrendeltem a szokásos helyről a két alkatrészt és elvittem másik szerelőhöz, minden együtt alkatrész, munkadíj, futóműállítás 56.600 Ft volt ☺️Nem tudom, hogy itt "tilos"-e, de valamilyen formában le lehetne írni az efféle pozitív tapasztalatokat, illetve helyeket, mint a második szerelő
warr_b
Gergőbácsi
warr_b
peach
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
A klímát is feltölti a hűtőgépszerelő gázzal kb feleannyiért mint egy mester. Az más kérdés ha évente elmegy a gáz belőle az magától nem javul meg.
több mint 2 éve
Nehezen tudom elképzelni, hogy hasonló esetben bizonyítani tudna az ember bármit egy garancia érvényesítéshez, ha meg valóban nagyobb baj történik (kiszakad a futómű, elszáll a fék) akkor b*szhatom a garanciámat...akkor baszol majd rá, ha valamelyik rendelt alkatrész gyári hibás lesz ( van autószerelő haver, meséli, hidd el van bőven ) és csinál valami kurva nagy kárt. pl vezérműszíj szakad és szétveri a motort. na akkor hiába mész majd reklamálni, elhajtanak a búsba, hogy bocs pajtás, te hoztad az alkatrészt.Én se tudom...Elvittem szerelőhöz a kocsit, mert zavart a hangja, megállapították hogy jobb első kerékcsapágy és kormánygömbfej csere. Adtak egy árajanlatot 124.500 forintról (gömbfej ~16e, cseréje 10e, csapágy ~56e (🤣), cseréje 24e, futómű állítás 18e). Megköszöntem, megrendeltem a szokásos helyről a két alkatrészt és elvittem másik szerelőhöz, minden együtt alkatrész, munkadíj, futóműállítás 56.600 Ft volt ☺️Nem tudom, hogy itt "tilos"-e, de valamilyen formában le lehetne írni az efféle pozitív tapasztalatokat, illetve helyeket, mint a második szerelő
warr_b
Gergőbácsi
warr_b
peach

több mint 2 éve
akkor baszol majd rá, ha valamelyik rendelt alkatrész gyári hibás lesz ( van autószerelő haver, meséli, hidd el van bőven ) és csinál valami kurva nagy kárt. pl vezérműszíj szakad és szétveri a motort. na akkor hiába mész majd reklamálni, elhajtanak a búsba, hogy bocs pajtás, te hoztad az alkatrészt.Én se tudom...Elvittem szerelőhöz a kocsit, mert zavart a hangja, megállapították hogy jobb első kerékcsapágy és kormánygömbfej csere. Adtak egy árajanlatot 124.500 forintról (gömbfej ~16e, cseréje 10e, csapágy ~56e (🤣), cseréje 24e, futómű állítás 18e). Megköszöntem, megrendeltem a szokásos helyről a két alkatrészt és elvittem másik szerelőhöz, minden együtt alkatrész, munkadíj, futóműállítás 56.600 Ft volt ☺️Nem tudom, hogy itt "tilos"-e, de valamilyen formában le lehetne írni az efféle pozitív tapasztalatokat, illetve helyeket, mint a második szerelő
warr_b
Gergőbácsi
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Köszi!Én se tudom...Elvittem szerelőhöz a kocsit, mert zavart a hangja, megállapították hogy jobb első kerékcsapágy és kormánygömbfej csere. Adtak egy árajanlatot 124.500 forintról (gömbfej ~16e, cseréje 10e, csapágy ~56e (🤣), cseréje 24e, futómű állítás 18e). Megköszöntem, megrendeltem a szokásos helyről a két alkatrészt és elvittem másik szerelőhöz, minden együtt alkatrész, munkadíj, futóműállítás 56.600 Ft volt ☺️Nem tudom, hogy itt "tilos"-e, de valamilyen formában le lehetne írni az efféle pozitív tapasztalatokat, illetve helyeket, mint a második szerelő
warr_b
Gergőbácsi
warr_b
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Én se tudom...Elvittem szerelőhöz a kocsit, mert zavart a hangja, megállapították hogy jobb első kerékcsapágy és kormánygömbfej csere. Adtak egy árajanlatot 124.500 forintról (gömbfej ~16e, cseréje 10e, csapágy ~56e (🤣), cseréje 24e, futómű állítás 18e). Megköszöntem, megrendeltem a szokásos helyről a két alkatrészt és elvittem másik szerelőhöz, minden együtt alkatrész, munkadíj, futóműállítás 56.600 Ft volt ☺️Nem tudom, hogy itt "tilos"-e, de valamilyen formában le lehetne írni az efféle pozitív tapasztalatokat, illetve helyeket, mint a második szerelő
warr_b
Gergőbácsi
Szerkesztette: warr_b

több mint 2 éve
Elvittem szerelőhöz a kocsit, mert zavart a hangja, megállapították hogy jobb első kerékcsapágy és kormánygömbfej csere. Adtak egy árajanlatot 124.500 forintról (gömbfej ~16e, cseréje 10e, csapágy ~56e (🤣), cseréje 24e, futómű állítás 18e). Megköszöntem, megrendeltem a szokásos helyről a két alkatrészt és elvittem másik szerelőhöz, minden együtt alkatrész, munkadíj, futóműállítás 56.600 Ft volt ☺️Nem tudom, hogy itt "tilos"-e, de valamilyen formában le lehetne írni az efféle pozitív tapasztalatokat, illetve helyeket, mint a második szerelő
warr_b
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Kp, néha euró, de ezt a helyzet hozza, nem üzérkedek vele. Munkámból kifolyólag van hogy 2-3 napig 1000 Ft-on belül költök magamra, míg kártyával nehezebb spórolni.Érdekes lehet így élni.Én bármi módját keresem annak, hogy ne adjak pénzt banknak, még átmeneti időre se. Nincs magyar bankszámlám (a külföldi inaktív), nem is akarok nagyon nyitni.De elmeletileg lehet SEPA utalassal is feltolteni, elmeletileg az is ingyenes.sztem az van hogy nincs bankkártyája 😀nem teljesen értem, a revolutos bankszámlára díjmentesen lehet pénzt feltölteni bankkártyával. vagy nincs bankkártyád?Ezt a lépést kerültem volna meg valahogy, mert a bank miatt amitt megmentenék a vámon, bukom a réven.Revolut használók! Ha nyitnék náluk egy számlát van bármi viszonylag egyszerű módja, hogy készpénzt fizetek be valahol a számlámra vagy ez csak onlány oldható meg?letöltöd az appot, abban nyitsz számlát, majd bankkártyás fizetéssel feltöltöd a számlád. ez elég egyszerűen és gyorsan megy.
gyeek
deyell
gyeek
deyell
Negritis, a vajda
Vagy a kp befizetesnek van dija vagy lehet vmiy felreertett gyeek.
Lúdas Solymi
gyeek
És akkor a megtakarításodat kp-ban tartod vagy egyáltalán bármilyen befektetést? Vagy átváltod ajróra, aztán jóvanazúgy?
HA normális banknál tartja az ember a pénzét (értsd: nem magyar és nem orosz), akkor azért ha baj van, kártalanítania kell adott összegig. Egy Ersténél vagy bármelyik külföldi banknál megnézném, hogy lenne-e ilyen.
Bár a külföldi hírekből kiindulva történnek érdekes esetek.
De az tény, hogy kp-val bármikor, bárhol tudsz fizetni., míg sokszor a kártyát a hajadra kenheted.
Lúdas Solymi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass