NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Érdekes lehet így élni.Én bármi módját keresem annak, hogy ne adjak pénzt banknak, még átmeneti időre se. Nincs magyar bankszámlám (a külföldi inaktív), nem is akarok nagyon nyitni.De elmeletileg lehet SEPA utalassal is feltolteni, elmeletileg az is ingyenes.sztem az van hogy nincs bankkártyája 😀nem teljesen értem, a revolutos bankszámlára díjmentesen lehet pénzt feltölteni bankkártyával. vagy nincs bankkártyád?Ezt a lépést kerültem volna meg valahogy, mert a bank miatt amitt megmentenék a vámon, bukom a réven.Revolut használók! Ha nyitnék náluk egy számlát van bármi viszonylag egyszerű módja, hogy készpénzt fizetek be valahol a számlámra vagy ez csak onlány oldható meg?letöltöd az appot, abban nyitsz számlát, majd bankkártyás fizetéssel feltöltöd a számlád. ez elég egyszerűen és gyorsan megy.
gyeek
deyell
gyeek
deyell
Negritis, a vajda
Vagy a kp befizetesnek van dija vagy lehet vmiy felreertett gyeek.
Lúdas Solymi
gyeek
És akkor a megtakarításodat kp-ban tartod vagy egyáltalán bármilyen befektetést? Vagy átváltod ajróra, aztán jóvanazúgy?
HA normális banknál tartja az ember a pénzét (értsd: nem magyar és nem orosz), akkor azért ha baj van, kártalanítania kell adott összegig. Egy Ersténél vagy bármelyik külföldi banknál megnézném, hogy lenne-e ilyen.
Bár a külföldi hírekből kiindulva történnek érdekes esetek.
De az tény, hogy kp-val bármikor, bárhol tudsz fizetni., míg sokszor a kártyát a hajadra kenheted.
több mint 2 éve
HO
N
D
A
aszervízvajommi?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Nekem is 6 éves 45 ezret futott, végig garázsban tartott kocsinál kérdezték meg a márkaszervízben, hogy eddig hol javíttattam. Mondom aztán mégis mit, a pollenszűrőt? Merthogy a gyári hibás feszítő patron egyik pillantról a másikra befeszült és teljes vezérlés csere lett. Adtak rá fél milliós ajánlatot. Én is rájuk vágtam az ajtót.Elvittem szerelőhöz a kocsit, mert zavart a hangja, megállapították hogy jobb első kerékcsapágy és kormánygömbfej csere. Adtak egy árajanlatot 124.500 forintról (gömbfej ~16e, cseréje 10e, csapágy ~56e (🤣), cseréje 24e, futómű állítás 18e). Megköszöntem, megrendeltem a szokásos helyről a két alkatrészt és elvittem másik szerelőhöz, minden együtt alkatrész, munkadíj, futóműállítás 56.600 Ft volt ☺️Vettem egy Fiestát tavaly 6 évesen, 60e.km-el, tuti állapotban a Kollégám Lányáé volt. Végig Ford szervízbe hordták. Gondoltam megkérdezem, mennyi lenne a vezérlés csere, mert 7 évesen időszerű. 250ezret mondtak csak az anyagra! Megcsináltattam máshol, 120ért, ott is hivatalos Ford szervízként vannak nyílvántartva, uh. az e.szervízfüzet is vezetve lett tovább...
Nagyon nem mindegy... Sajnos sok helyen nem hajlandók hozott anyaggal dolgozni, ezek alapján nyilván nem véletlenül...
warr_b
Rákérdeztem a Fordban, ha már ott jártam, ugyan miért nem cserélték az éves szervízek során egyszer sem a fékfolyadékot (minden számla megvolt újkorától)?!?
Válasz, figyelj:
- Minden alkalommal megmérték és jó volt!
- Had nézzem meg a mérési jegyzőkönyveket!
- Archiválva van, nem olyan egyszerű...
- Hogy mérik, de főleg, hol vesznek hozzá mintát???
- Hát a kiegyenlítő tartályban!!!
- TÉNYLEG!?!?! Ott nehezen, mert annyit kopott a fék 6 év alatt, hogy abban biza nincs már rég egy csepp fék olaj se!!!
- Ne kötekedjek! A Ford ezt írja elő! Ha kell, cserélik és kész! Ebben az autóban nem kellett!
Úgy bebasztam magam mögött a szalon ajtaját, hogy majdnem kitört az üveg...
Ahol a vezérlést cserélték lecseréltettem a fék olajat is. Kértem Őket mérjenek már rá a leszívott régi olajra... A Srác azt mondta szerencsém volt, hogy ősszel vettem az autót, mert egy forró nyári kánikulában nem biztos, hogy ott álltam volna meg a kocsival, ahol szerettem volna...
SZAKSZERVIZ, A KU.VA ANNYUKAT AZT A CARNETnek!
nagir

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Én bármi módját keresem annak, hogy ne adjak pénzt banknak, még átmeneti időre se. Nincs magyar bankszámlám (a külföldi inaktív), nem is akarok nagyon nyitni.De elmeletileg lehet SEPA utalassal is feltolteni, elmeletileg az is ingyenes.sztem az van hogy nincs bankkártyája 😀nem teljesen értem, a revolutos bankszámlára díjmentesen lehet pénzt feltölteni bankkártyával. vagy nincs bankkártyád?Ezt a lépést kerültem volna meg valahogy, mert a bank miatt amitt megmentenék a vámon, bukom a réven.Revolut használók! Ha nyitnék náluk egy számlát van bármi viszonylag egyszerű módja, hogy készpénzt fizetek be valahol a számlámra vagy ez csak onlány oldható meg?letöltöd az appot, abban nyitsz számlát, majd bankkártyás fizetéssel feltöltöd a számlád. ez elég egyszerűen és gyorsan megy.
gyeek
deyell
gyeek
deyell
Negritis, a vajda
Lúdas Solymi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Elvittem szerelőhöz a kocsit, mert zavart a hangja, megállapították hogy jobb első kerékcsapágy és kormánygömbfej csere. Adtak egy árajanlatot 124.500 forintról (gömbfej ~16e, cseréje 10e, csapágy ~56e (🤣), cseréje 24e, futómű állítás 18e). Megköszöntem, megrendeltem a szokásos helyről a két alkatrészt és elvittem másik szerelőhöz, minden együtt alkatrész, munkadíj, futóműállítás 56.600 Ft volt ☺️Vettem egy Fiestát tavaly 6 évesen, 60e.km-el, tuti állapotban a Kollégám Lányáé volt. Végig Ford szervízbe hordták. Gondoltam megkérdezem, mennyi lenne a vezérlés csere, mert 7 évesen időszerű. 250ezret mondtak csak az anyagra! Megcsináltattam máshol, 120ért, ott is hivatalos Ford szervízként vannak nyílvántartva, uh. az e.szervízfüzet is vezetve lett tovább...
Nagyon nem mindegy... Sajnos sok helyen nem hajlandók hozott anyaggal dolgozni, ezek alapján nyilván nem véletlenül...
warr_b
Rákérdeztem a Fordban, ha már ott jártam, ugyan miért nem cserélték az éves szervízek során egyszer sem a fékfolyadékot (minden számla megvolt újkorától)?!?
Válasz, figyelj:
- Minden alkalommal megmérték és jó volt!
- Had nézzem meg a mérési jegyzőkönyveket!
- Archiválva van, nem olyan egyszerű...
- Hogy mérik, de főleg, hol vesznek hozzá mintát???
- Hát a kiegyenlítő tartályban!!!
- TÉNYLEG!?!?! Ott nehezen, mert annyit kopott a fék 6 év alatt, hogy abban biza nincs már rég egy csepp fék olaj se!!!
- Ne kötekedjek! A Ford ezt írja elő! Ha kell, cserélik és kész! Ebben az autóban nem kellett!
Úgy bebasztam magam mögött a szalon ajtaját, hogy majdnem kitört az üveg...
Ahol a vezérlést cserélték lecseréltettem a fék olajat is. Kértem Őket mérjenek már rá a leszívott régi olajra... A Srác azt mondta szerencsém volt, hogy ősszel vettem az autót, mert egy forró nyári kánikulában nem biztos, hogy ott álltam volna meg a kocsival, ahol szerettem volna...
SZAKSZERVIZ, A KU.VA ANNYUKAT AZT A CARNETnek!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
De elmeletileg lehet SEPA utalassal is feltolteni, elmeletileg az is ingyenes.sztem az van hogy nincs bankkártyája 😀nem teljesen értem, a revolutos bankszámlára díjmentesen lehet pénzt feltölteni bankkártyával. vagy nincs bankkártyád?Ezt a lépést kerültem volna meg valahogy, mert a bank miatt amitt megmentenék a vámon, bukom a réven.Revolut használók! Ha nyitnék náluk egy számlát van bármi viszonylag egyszerű módja, hogy készpénzt fizetek be valahol a számlámra vagy ez csak onlány oldható meg?letöltöd az appot, abban nyitsz számlát, majd bankkártyás fizetéssel feltöltöd a számlád. ez elég egyszerűen és gyorsan megy.
gyeek
deyell
gyeek
deyell
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Elvittem szerelőhöz a kocsit, mert zavart a hangja, megállapították hogy jobb első kerékcsapágy és kormánygömbfej csere. Adtak egy árajanlatot 124.500 forintról (gömbfej ~16e, cseréje 10e, csapágy ~56e (🤣), cseréje 24e, futómű állítás 18e). Megköszöntem, megrendeltem a szokásos helyről a két alkatrészt és elvittem másik szerelőhöz, minden együtt alkatrész, munkadíj, futóműállítás 56.600 Ft volt ☺️Nagyon nem mindegy... Sajnos sok helyen nem hajlandók hozott anyaggal dolgozni, ezek alapján nyilván nem véletlenül...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
De a bankba nem akar az ember pénzt betenni.nem teljesen értem, a revolutos bankszámlára díjmentesen lehet pénzt feltölteni bankkártyával. vagy nincs bankkártyád?Ezt a lépést kerültem volna meg valahogy, mert a bank miatt amitt megmentenék a vámon, bukom a réven.Revolut használók! Ha nyitnék náluk egy számlát van bármi viszonylag egyszerű módja, hogy készpénzt fizetek be valahol a számlámra vagy ez csak onlány oldható meg?letöltöd az appot, abban nyitsz számlát, majd bankkártyás fizetéssel feltöltöd a számlád. ez elég egyszerűen és gyorsan megy.
gyeek
deyell
gyeek
deyell
Hanem a pénzét közvtlenül a Revolut számlára fizetné.
több mint 2 éve
sztem az van hogy nincs bankkártyája 😀nem teljesen értem, a revolutos bankszámlára díjmentesen lehet pénzt feltölteni bankkártyával. vagy nincs bankkártyád?Ezt a lépést kerültem volna meg valahogy, mert a bank miatt amitt megmentenék a vámon, bukom a réven.Revolut használók! Ha nyitnék náluk egy számlát van bármi viszonylag egyszerű módja, hogy készpénzt fizetek be valahol a számlámra vagy ez csak onlány oldható meg?letöltöd az appot, abban nyitsz számlát, majd bankkártyás fizetéssel feltöltöd a számlád. ez elég egyszerűen és gyorsan megy.
gyeek
deyell
gyeek
deyell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
nem teljesen értem, a revolutos bankszámlára díjmentesen lehet pénzt feltölteni bankkártyával. vagy nincs bankkártyád?Ezt a lépést kerültem volna meg valahogy, mert a bank miatt amitt megmentenék a vámon, bukom a réven.Revolut használók! Ha nyitnék náluk egy számlát van bármi viszonylag egyszerű módja, hogy készpénzt fizetek be valahol a számlámra vagy ez csak onlány oldható meg?letöltöd az appot, abban nyitsz számlát, majd bankkártyás fizetéssel feltöltöd a számlád. ez elég egyszerűen és gyorsan megy.
gyeek
deyell
gyeek
Szerkesztette: deyell
buhloone mindstate
több mint 2 éve
Érdekelne, ha a megjegyzés rovatba rajzot is lehetne küldeni.Revolut használók! Ha nyitnék náluk egy számlát van bármi viszonylag egyszerű módja, hogy készpénzt fizetek be valahol a számlámra vagy ez csak onlány oldható meg?én adok egyszámlaszámot, amire tuttibetonbiztos befizethec
gyeek
érdekel?
Gróf de sutianap
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 2 éve
Így környékezett meg az egyik leleményes futár, bocs.Revolut használók! Ha nyitnék náluk egy számlát van bármi viszonylag egyszerű módja, hogy készpénzt fizetek be valahol a számlámra vagy ez csak onlány oldható meg?Ha nyitsz szólj pls, küldenék referrercode-ot.
gyeek
empty taxi
több mint 2 éve
Ezt a lépést kerültem volna meg valahogy, mert a bank miatt amitt megmentenék a vámon, bukom a réven.Revolut használók! Ha nyitnék náluk egy számlát van bármi viszonylag egyszerű módja, hogy készpénzt fizetek be valahol a számlámra vagy ez csak onlány oldható meg?letöltöd az appot, abban nyitsz számlát, majd bankkártyás fizetéssel feltöltöd a számlád. ez elég egyszerűen és gyorsan megy.
gyeek
deyell
több mint 2 éve
Revolut használók! Ha nyitnék náluk egy számlát van bármi viszonylag egyszerű módja, hogy készpénzt fizetek be valahol a számlámra vagy ez csak onlány oldható meg?Ha nyitsz szólj pls, küldenék referrercode-ot.
gyeek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Revolut használók! Ha nyitnék náluk egy számlát van bármi viszonylag egyszerű módja, hogy készpénzt fizetek be valahol a számlámra vagy ez csak onlány oldható meg?én adok egyszámlaszámot, amire tuttibetonbiztos befizethec
gyeek
érdekel?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Revolut használók! Ha nyitnék náluk egy számlát van bármi viszonylag egyszerű módja, hogy készpénzt fizetek be valahol a számlámra vagy ez csak onlány oldható meg?letöltöd az appot, abban nyitsz számlát, majd bankkártyás fizetéssel feltöltöd a számlád. ez elég egyszerűen és gyorsan megy.
gyeek
buhloone mindstate
több mint 2 éve
Revolut használók! Ha nyitnék náluk egy számlát van bármi viszonylag egyszerű módja, hogy készpénzt fizetek be valahol a számlámra vagy ez csak onlány oldható meg?
több mint 2 éve
kénytelen vagyok, ha a nagyon fontos embereknél hat órával kevesebb van. de már teljesen megszoktam, most már a brit verzió zavar.Ámerikai időszámítás? 😀Jatényleg. Mindegy, olyan van.32 EUR-ért nem kéthetes van, hanem 1 havi.Egy dologra kell figyelni, a szlovén matrica csak 7 napos.kivéve, ha 32 ajróért veszed, mint mi, mert akkor kéthetes.
Vitézlő Titoknok tomz
mondjuk pont tíz napra kellene a szlovén is, de hát ez van.
slowmotion
Vitézlő Titoknok tomz
Még néztem is, hogy tuti hónapos legyen, mert NN.HH.ÉÉÉÉ formátumban adták meg a határokat, nekem.meg munkahelyi ártalom a HH/NN/ÉÉÉÉ.
slowmotion
Hogy de nagyon nem szeressem amúgy, kellett vele dolgoznom nekem is.
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Ámerikai időszámítás? 😀Jatényleg. Mindegy, olyan van.32 EUR-ért nem kéthetes van, hanem 1 havi.Egy dologra kell figyelni, a szlovén matrica csak 7 napos.kivéve, ha 32 ajróért veszed, mint mi, mert akkor kéthetes.
Vitézlő Titoknok tomz
mondjuk pont tíz napra kellene a szlovén is, de hát ez van.
slowmotion
Vitézlő Titoknok tomz
Még néztem is, hogy tuti hónapos legyen, mert NN.HH.ÉÉÉÉ formátumban adták meg a határokat, nekem.meg munkahelyi ártalom a HH/NN/ÉÉÉÉ.
slowmotion
Hogy de nagyon nem szeressem amúgy, kellett vele dolgoznom nekem is.
több mint 2 éve
Brüsszel!remélem nem én leszek az 😀...a többit majd a folyamatban lévő vizsgálat után...Klaci79
Ki lett a hibás a megsérült parkoló gépeknél? 😊
r.baggio
amúgy szerintem ekkora viharnál nem kellene feltétlen hibást keresni...de persze a biztosító nem szívesen fogja azt az összeget kifizetni, amibe ez kerül
Klaci79
több mint 2 éve
remélem nem én leszek az 😀...a többit majd a folyamatban lévő vizsgálat után...Klaci79
r.baggio
amúgy szerintem ekkora viharnál nem kellene feltétlen hibást keresni...de persze a biztosító nem szívesen fogja azt az összeget kifizetni, amibe ez kerül
több mint 2 éve
esti wizzair gépek már annyi késést összeszednek, hogy meg is lepne ha pontosan tudnának indulni 😊ez a pentek delutani-esti wizzair gep Maltara sztem junius ota nem indult idoben ...Nagyon gáz helyzetek vannak, de többségében nagyjából pontosak azért, bár ez olyan dolog, hogy ha az ember gépe késik, akkor minden késik 😊amugy nem tudom mi van mostanaban, de mi penteken egy orat vartunk boarding utan a repulon, mert zsufolt(?) volt a horvat legter.Budapesten elképesztő állapotok voltak. Én már sok vihart megéltem 18 év alatt, de ez top 3 volt. A British megpróbált leszállni, de olyan szél volt, hogy lehetetlenné tette. 100km/h fölötti is időnként. A zadariról nyilván nincs infom, de bizonyos esetekben a szélnyírás is elég, nem kell nagyon nagy szél.Gondoltam, bár aki ott volt, azt mondta, hogy nem volt vészes idő, esett és fújt a szél. De nem volt durva.Nagyon off, de kiírom magamból 😊Mivel folyamatban levő ügyről van szó, nem beszélhetek az éjszakáról. Annyit az egészről, hogy sírni tudtam volna a mai műszak után. Nyilván a zadari gép, ami végül Zágrábba tért ki, nem az én problémám volt. De ha éltetek meg rossz napot a munkahelyeteken….na ez az volt 🥲
Anyukám volt munkatársának a férje, még életében nem repült és 70. születésnapjára kapott egy repülést. Először sétarepülést szerettek volna, de azt sokallták, így kitalálták, hogy úgy is mennek tengerre nyaralni, befizetik oda. Hát ez ma volt, a Budapest-Zadar repülőre sikerült jegyet venni. Hát nincs egyszerű útjuk 😊
Késett a gép 1.10 percet induláskor, Zadar előtt a hegyekben körözött kettőt, elment Splitig, majd onnan úgy néz ki Zágrábba. Mondjuk azt nem értem, hogy miért ilyen késői járatra fizették be, kb nem látott semmit.
www.flightradar24.com/RYR6521/3171fa56
NB2
Zadarban amúgy rossz idő miatt nem tudott leszállni a gép.
Klaci79
A késésnek amúgy publikus oka volt vagy vártak az idő miatt? Természetesen ha publikus!!!
NB2
Klaci79
csebi
Pénteken délről jött egy durva front, 1 hete kb svájcot tarolta le egy másik.
Ilyen időjárásra nem emlékszem egyáltalán. Persze 1-1 vihar ilyenkor normális, de ez most brutális volt.
130km/h-s szél volt a reptéren. Kamerán nézem vissza, mert szerencsére én egy irodában ülök, de elképesztő állapotok voltak.
Klaci79
csebi
Általában reggel még jók, de ott is van 1-1 bibi...én egyébként ryan párti vagyok mostanság, nekik jobban van tartalékgépük
több mint 2 éve
Klaci79

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
ez a pentek delutani-esti wizzair gep Maltara sztem junius ota nem indult idoben ...Nagyon gáz helyzetek vannak, de többségében nagyjából pontosak azért, bár ez olyan dolog, hogy ha az ember gépe késik, akkor minden késik 😊amugy nem tudom mi van mostanaban, de mi penteken egy orat vartunk boarding utan a repulon, mert zsufolt(?) volt a horvat legter.Budapesten elképesztő állapotok voltak. Én már sok vihart megéltem 18 év alatt, de ez top 3 volt. A British megpróbált leszállni, de olyan szél volt, hogy lehetetlenné tette. 100km/h fölötti is időnként. A zadariról nyilván nincs infom, de bizonyos esetekben a szélnyírás is elég, nem kell nagyon nagy szél.Gondoltam, bár aki ott volt, azt mondta, hogy nem volt vészes idő, esett és fújt a szél. De nem volt durva.Nagyon off, de kiírom magamból 😊Mivel folyamatban levő ügyről van szó, nem beszélhetek az éjszakáról. Annyit az egészről, hogy sírni tudtam volna a mai műszak után. Nyilván a zadari gép, ami végül Zágrábba tért ki, nem az én problémám volt. De ha éltetek meg rossz napot a munkahelyeteken….na ez az volt 🥲
Anyukám volt munkatársának a férje, még életében nem repült és 70. születésnapjára kapott egy repülést. Először sétarepülést szerettek volna, de azt sokallták, így kitalálták, hogy úgy is mennek tengerre nyaralni, befizetik oda. Hát ez ma volt, a Budapest-Zadar repülőre sikerült jegyet venni. Hát nincs egyszerű útjuk 😊
Késett a gép 1.10 percet induláskor, Zadar előtt a hegyekben körözött kettőt, elment Splitig, majd onnan úgy néz ki Zágrábba. Mondjuk azt nem értem, hogy miért ilyen késői járatra fizették be, kb nem látott semmit.
www.flightradar24.com/RYR6521/3171fa56
NB2
Zadarban amúgy rossz idő miatt nem tudott leszállni a gép.
Klaci79
A késésnek amúgy publikus oka volt vagy vártak az idő miatt? Természetesen ha publikus!!!
NB2
Klaci79
csebi
Pénteken délről jött egy durva front, 1 hete kb svájcot tarolta le egy másik.
Ilyen időjárásra nem emlékszem egyáltalán. Persze 1-1 vihar ilyenkor normális, de ez most brutális volt.
130km/h-s szél volt a reptéren. Kamerán nézem vissza, mert szerencsére én egy irodában ülök, de elképesztő állapotok voltak.
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.