OFF topik

31 feliratkozó

több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Tudom, demagóg meg minden, ès persze tisztelet a kivètelnek, de esetleg dolgozni kellene kedves orvos kollègák ès azt a Hippokrateszi esküt nem figyelmen kívül hagyni....

index.hu/belfold/2023/11/29/egeszsegugyi-korhazak-mutetek-varolista-41-ezer-fo/
dande2
Demagóg és egyben hülyeség.

"Mert, ha egy kórháznak van egy nagyobb tartozása, de az egészségbiztosító által van még szabad műtéti kerete, akkor neki az lenne az érdeke, hogy több műtétet végezzen el, mert ez a pozícióját javíthatja"
Itt van a kutya elásva. Az OEP több mint 10 éve nem emelet azon mennyit fizet egy vizsgálatért. Ha egy mandulaműtét a korháznak 100eFt, de az OEP csak 40eFt fizet, akkor minden műtéten bukik 60e-et a kórház. Hiába mondja hogy nem számít az adósság, egy igazgatót ez alapján ítélnek meg, nem az ellátott betegek alapján. Ebben nem az orvosok a ludasok.
Az állam vagy kifizeti az adósságod, vagy nem. Könnyű zsarolási alap, olyan Fidesz NERes módi, közben haragudjunk az orvosokra hogy nem végzik a dolgukat.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 974 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tudom, demagóg meg minden, ès persze tisztelet a kivètelnek, de esetleg dolgozni kellene kedves orvos kollègák ès azt a Hippokrateszi esküt nem figyelmen kívül hagyni....

index.hu/belfold/2023/11/29/egeszsegugyi-korhazak-mutetek-varolista-41-ezer-fo/
több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 699 — Grady Judd fan
Igazi "mi a szart láttam?" videó, anzsoj!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 560 — nabege2@yahoo.com
Miele is BF-et tart 😀
 www.miele.hu/c/black-friday-5103.htm?utm_source=flexmailstandard&utm_medium=email&utm_campaign=newsletterb2c15osblackfridaykedvezmenyamielenel&utm_content=megnzem+az+ajnlatot
több mint 2 éve
Teabee Denver Broncos 802
 www.google.com/imgres?imgurl=https://i.pinimg.com/736x/80/6d/a0/806da0c722e7ef005e56df137d4fc18e.jpg&imgrefurl=https://www.pinterest.com/pin/142848619417999193/&h=640&w=640&tbnid=y4RVJuXeuRTDaM&tbnh=126&tbnw=126&usg=AI4_-kQwu8tGiPSJJKv2xIxnMCESdPKs5Q&vet=1&docid=vGK2Q_ZIgbx81M
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 835 — capitaine du château de Vienne 1487
meg julius 20an rendeltem pepa malacokat a lanyomnak, egy helyrol, amit az asszony dobott at. nem neztem jobban utana, igy a rendeles utan lett gyanus a hely. irtam is nekik, levelet, nyilvan tok kamu es rossz googelforditos valaszt adtak. erre mit ad isten: ma hozta a postas. 4 honap utan.
csebi
csehek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 632 — Lucas Scott
meg julius 20an rendeltem pepa malacokat a lanyomnak, egy helyrol, amit az asszony dobott at. nem neztem jobban utana, igy a rendeles utan lett gyanus a hely. irtam is nekik, levelet, nyilvan tok kamu es rossz googelforditos valaszt adtak. erre mit ad isten: ma hozta a postas. 4 honap utan.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
xrace77 Denver Broncos 4 725
Ezt a cikket valaki át tudná küldeni teljes egészében?

m.hvg.hu/360/20231114_budafok_budateteny_nagyteteny_promontor_tortenet_pince_torley_klauzal_keruletmustra

Épp most költöztem ide 😊
r.baggio
Ha adsz egy email címet, akkor átküldöm most.
több mint 2 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 222 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

m.hvg.hu/360/20231114_budafok_budateteny_nagyteteny_promontor_tortenet_pince_torley_klauzal_keruletmustra

Épp most költöztem ide 😊
r.baggio
Holnap reggel tudom neked atkuldeni, legyszi dobj ram pm-t hogy tuti ne felejtsem el reggel.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

Épp most költöztem ide 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 238 — The Mathematician
nem csak Budapesten röhejes a parkolás
 www.youtube.com/watch?v=fDx6no-7HZE

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 723 — Cowboys fan
 24.hu/belfold/2023/10/28/mezokovesd-csaladsegito-szexvideo-kiskoru-veszelyzetetes/

“A Blikk szerint a kétdiplomás B. Viktória hosszú éveken keresztül a helyi családsegítőben dolgozott, előtte pedig egy katolikus iskolában volt tanár. Utolsó munkahelye a Máltai Szeretetszolgálat mezőkövesdi kirendeltsége volt, először helyettes, majd vezető beosztásban. ”
Amadeus von Dollárbaloldal
Ez így annyira tökéletes, hogy kitalálni sem lehetne jobban.
Mikey
Mondjuk azért a fasziját is megkérdezném, hogy neki miért volt rendben, hogy egy kiskorú gyerek legyen ott, nézze és vegye fel videóra az együttléteket. Ha már az anya ilyen véglény volt.

Eleve ha más nem, sose hallotta a “dont put it in crazy” örök igazságot?
Cowboykarcsi90
nézd, valószínűleg az ő értelmi percentilise sem egy túl magas szám.
meg ismered a viccet, amikor Isten beszélget Ádámmal, hogy:
"Ádám, van egy jó meg egy rossz hírem. A jó az, hogy adtam Neked agyat, hogy gondolkoznij, és hímvesszőt, hogy dugni tudj. A rossz hír az, hogy egy kicsit kevés vért töltöttem Beléd, úgyhogy a két funkció nem működik egyszerre..."
több mint 2 éve
Cowboykarcsi90 3 553 — …not me…Im in my prime!
 24.hu/belfold/2023/10/28/mezokovesd-csaladsegito-szexvideo-kiskoru-veszelyzetetes/

“A Blikk szerint a kétdiplomás B. Viktória hosszú éveken keresztül a helyi családsegítőben dolgozott, előtte pedig egy katolikus iskolában volt tanár. Utolsó munkahelye a Máltai Szeretetszolgálat mezőkövesdi kirendeltsége volt, először helyettes, majd vezető beosztásban. ”
Mikey
Mondjuk azért a fasziját is megkérdezném, hogy neki miért volt rendben, hogy egy kiskorú gyerek legyen ott, nézze és vegye fel videóra az együttléteket. Ha már az anya ilyen véglény volt.

Eleve ha más nem, sose hallotta a “dont put it in crazy” örök igazságot?

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
 www.youtube.com/watch?v=1ldVYjpXgns
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 623

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 750

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 144
rövidgatyás forradalom 😊
banyek, nem tudom voltatok-e kint, de itt nálunk olyan meleg van, hogy simán rövidbe lehet mászkálni, agybeteg...
NB2
Könnyen beszél az, aki Ausztráliában él…
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 651
Szuljunk gyereket:
Anya apa, jo szakma, kurva jol keresnek.4 gyerek.
A legkisebbet 6:30ra viszik ovodaba es kb utolsonak viszik el..16:45.
Minek nekik gyerek?nem kenyerre kell a penz sem.a gyerek komas, faradt, sir.
Iszonyat sajnalom szegenyt.
Es otthon sem jut ra eleg ido az tutti.

Van egy ismeros.a nagyobbik uszik, jol.es kore van epitve minden.ott is a pici koran kel stb....

Nem ertem.
YoungZeeZee
Az utóbbi az önmegvalósít a gyereken keresztül, az előbbiek meg önmegvalósítanak a gyerek ellenére.

Mindenki mindent is akarsz és egyszerre.
Lúdas Solymi
ez szomoru sajnos.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 560 — nabege2@yahoo.com
rövidgatyás forradalom 😊
banyek, nem tudom voltatok-e kint, de itt nálunk olyan meleg van, hogy simán rövidbe lehet mászkálni, agybeteg...
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 318
Szuljunk gyereket:
Anya apa, jo szakma, kurva jol keresnek.4 gyerek.
A legkisebbet 6:30ra viszik ovodaba es kb utolsonak viszik el..16:45.
Minek nekik gyerek?nem kenyerre kell a penz sem.a gyerek komas, faradt, sir.
Iszonyat sajnalom szegenyt.
Es otthon sem jut ra eleg ido az tutti.

Van egy ismeros.a nagyobbik uszik, jol.es kore van epitve minden.ott is a pici koran kel stb....

Nem ertem.
YoungZeeZee
Az utóbbi az önmegvalósít a gyereken keresztül, az előbbiek meg önmegvalósítanak a gyerek ellenére.

Mindenki mindent is akarsz és egyszerre.
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 486 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
de csak mivel Facepalm vagy Szekunder szégyen topik nincsen

a gyerekek iskolájának elhelyezkedéséből adódóan elég sokszor utazunk együtt TF-esekkel. most attól elvonatkoztatnék, hogy ugye elvileg nekik jobb a kondíciójuk az átlagemberekénél, elvégre sporttagozatra járnak egyetemre, ettől függetlenül simán leülnek az ülésekre az általános iskolások előtt, akik a saját testsúlyukhoz képest elég komoly táskát cipelnek. mindegy, lapozzunk.

múltkor volt (bal)szerencsém kihallgatni egy hallgatót, valószínűleg atomfizikus lehetett a szakpárja. éppen mesélte a haverjának, hogy a múltkor mesélte egy ismerőse, hogy bent volt egy paralimpiai bajnok, aki 25 milliót kapott az éremért meg havi 500e életjáradékot. na hogy ez mennyire komoly, ő szól valakinek, hogy fogjanak egy kalapácsot, ba***ák szét a csigolyáját, megnyeri a zolimpiát, aztán él, mint Marci a hevesen.

a fiam (bal)szerencsére végighallgatta, utána magyarázhattam neki, hogy annyi sebből vérzik ez a gondolatmenet, hogy tulajdonképpen már exitált is. meg kifejeztem abbéli reményemet, hogy remélem, nem hozzájuk megy be gyakorlatra egyszer, mert olyan sötétet csinálna a tornateremben, hogy a gyerekek élete veszélyben forogna.
slowmotion

a gyerekek iskolájának elhelyezkedéséből adódóan elég sokszor utazunk együtt TF-esekkel. most attól elvonatkoztatnék, hogy ugye elvileg nekik jobb a kondíciójuk az átlagemberekénél, elvégre sporttagozatra járnak egyetemre, ettől függetlenül simán leülnek az ülésekre az általános iskolások előtt, akik a saját testsúlyukhoz képest elég komoly táskát cipelnek. mindegy, lapozzunk.

múltkor volt (bal)szerencsém kihallgatni egy hallgatót, valószínűleg atomfizikus lehetett a szakpárja. éppen mesélte a haverjának, hogy a múltkor mesélte egy ismerőse, hogy bent volt egy paralimpiai bajnok, aki 25 milliót kapott az éremért meg havi 500e életjáradékot. na hogy ez mennyire komoly, ő szól valakinek, hogy fogjanak egy kalapácsot, ba***ák szét a csigolyáját, megnyeri a zolimpiát, aztán él, mint Marci a hevesen.

a fiam (bal)szerencsére végighallgatta, utána magyarázhattam neki, hogy annyi sebből vérzik ez a gondolatmenet, hogy tulajdonképpen már exitált is. meg kifejeztem abbéli reményemet, hogy remélem, nem hozzájuk megy be gyakorlatra egyszer, mert olyan sötétet csinálna a tornateremben, hogy a gyerekek élete veszélyben forogna.
slowmotion
Sajnos ahogy nő a pénz a parasportban, egyre többen próbálnak meg trükközni.

több mint 2 éve

slowmotion
Erről ugye konkrétan south park rész is van
Negritis, a vajda
lehet, annyit nem láttam belőle

de gyanítom nem ezt idézte a gyerek, csak a szellemét
slowmotion
 youtu.be/XhvgL35WJgE?si=HDXQFotQoU9TRQVH

több mint 2 éve

slowmotion
Negritis, a vajda
lehet, annyit nem láttam belőle

de gyanítom nem ezt idézte a gyerek, csak a szellemét

Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve

slowmotion

több mint 2 éve