OFF topik
31 feliratkozó
több mint 5 éve
Ez, plusz annyi, hogy ha az életben besokallsz, akkor nem egy fórum fog valószínűleg helyrerakni, inkább ronthat a helyzeten az alapvető személytelenségből adódóan. Ha netán a fórum miatt sokallsz be, akkor az még rosszabb.Ha én csak ott lennék ahol nem rühell senki, akkor nem lennék sehol. 😉No, minden út Rómába vezet, szóval "Idióta vagyok" eredete alább részben megmagyarázható. Szabad tudnom mi történt? 🧐Besokaltam lényegében plusz nem érzem úgy hogy itt lenne a helyem.
gyeek
Rengetegen rühelnek.pl.Diver Doc stb.....
Röviden és tömören ennyi
Név váltogatás már csak ennek a hozadéka.
Rózsa Sándor (betyár )
Ez egy felnőtt fórum, ne írj faszságokat érzelemből, indulatból és akkor senkit nem fog érdekelni a személyed, csak az, amit leírsz.
Pihenj egy kicsit.
Maradt 90 rugód a 100-ból, amit tipszmikszre szántál, rúgjál be, dugjál meg valakit, vacsizz egy jót, aztán majd kisüt a nap.
Sobri Jóska
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Semmi baj nem lenne veled, ha végre elfogadnád hogy nem viccses minden amit viccesnek gondolsz s erőltetett, hogy idiótának tetetted magad holott nem vagy az. S legfőképp fárasztó. Töröltetni nem tudod magad legfeljebb nem írsz. Csak csendben olvasol. Peace 😉No, minden út Rómába vezet, szóval "Idióta vagyok" eredete alább részben megmagyarázható. Szabad tudnom mi történt? 🧐Besokaltam lényegében plusz nem érzem úgy hogy itt lenne a helyem.
gyeek
Röviden és tömören ennyi
Rózsa Sándor (betyár )
több mint 5 éve
Ha én csak ott lennék ahol nem rühell senki, akkor nem lennék sehol. 😉No, minden út Rómába vezet, szóval "Idióta vagyok" eredete alább részben megmagyarázható. Szabad tudnom mi történt? 🧐Besokaltam lényegében plusz nem érzem úgy hogy itt lenne a helyem.
gyeek
Röviden és tömören ennyi
Rózsa Sándor (betyár )
Ez egy felnőtt fórum, ne írj faszságokat érzelemből, indulatból és akkor senkit nem fog érdekelni a személyed, csak az, amit leírsz.
Pihenj egy kicsit.
Maradt 90 rugód a 100-ból, amit tipszmikszre szántál, rúgjál be, dugjál meg valakit, vacsizz egy jót, aztán majd kisüt a nap.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
No, minden út Rómába vezet, szóval "Idióta vagyok" eredete alább részben megmagyarázható. Szabad tudnom mi történt? 🧐Besokaltam lényegében plusz nem érzem úgy hogy itt lenne a helyem.
gyeek
Röviden és tömören ennyi
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem, az eredeti Rózsa Sándor betyár vagyok.RendbenJC6 te vagy az?
Szeretném kérni a törlésem az oldalról
Előre is köszönöm szépen
Rózsa Sándor
empty taxi
több mint 5 éve
Mondjuk őszintén szólva első blikkre azt hittem, hogy "Idióta vagyok" egy titkos ismerősöm, aki azért idéz, hogy így üzenjen nekem, aztán törli a hsz-t. Nem rossz trükk... 😀
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 5 éve
No, minden út Rómába vezet, szóval "Idióta vagyok" eredete alább részben megmagyarázható. Szabad tudnom mi történt? 🧐
több mint 5 éve
RendbenJC6 te vagy az?
Szeretném kérni a törlésem az oldalról
Előre is köszönöm szépen
Rózsa Sándor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Rendben Szeretném kérni a törlésem az oldalról
Előre is köszönöm szépen
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=48sCx-wBs34
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Blast from the past - szó szerint egyenesen 1896-ból! This is incredible. A snowball fight filmed by cinema pioneers the Lumiere bros in France, 1896. It's been colourised and had the speed adjusted. pic.twitter.com/xnxwpFpN8K
— All The Right Movies (@right_movies) October 5, 2020
több mint 5 éve
Aki férfinek hiszi magát az nő. Akinek fingja sincs ő micsoda az férfi. Elsőnek van petesejtje, a másodiknak spermiumja. Ha ezek összejönnek a természet törvényei alapján (azok nem veszik figyelembe a transgenderizmust mert a természet kirekesztő és szélsőjobbos) megtörténik a megtermékenyítés. Géza ezek szerint a méhét és petefészkét sem távolítatta el, és anyai ösztönei maradtak (pedig ffi wtf), és több éves androgénkúra ellenére kihordta. Az orvos meg irreleváns ebben a történetben, hogy férfinek, nőnek, pillangónak, ufonak vagy minek tartja magát.www.google.com/amp/s/www.mirror.co.uk/news/uk-news/transgender-man-gives-birth-non-21177808.ampÉn már a címet sem értem.
Én ezt nem értem hogy ez így hogy jött ki 😀
Heisman Trophy
Mikey

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
www.google.com/amp/s/www.mirror.co.uk/news/uk-news/transgender-man-gives-birth-non-21177808.ampÉn már a címet sem értem.
Én ezt nem értem hogy ez így hogy jött ki 😀
Heisman Trophy
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
www.google.com/amp/s/www.mirror.co.uk/news/uk-news/transgender-man-gives-birth-non-21177808.ampÉn ezt nem értem hogy ez így hogy jött ki 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ezt a labdát AJ Green se kaphatta volna el szebben a Bengalsból. Csak le ne igazolj holnapig a Cincy. 😊 GATITO LINDO...
— laurent (@solivan675) October 3, 2020
😍😍😍😉😉😀
by exploradoresciclos2018/IG
. pic.twitter.com/yCEqjKwhpC
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Elindult a Telex.hu. Nagyon remélem hogy megtudnak maradni hosszútávon is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Mit csodálkozunk, MKB meg Telenor...24.hu/fn/gazdasag/2020/09/22/mkb-bank-telenor-sim-kartya-csalas-internetbank-sms-bankszamla/de milyen kedvesek:
Azert ez verlazito.
Teny:nem szabadna feltelepiteni ilyen szirszarokat.
Viszont h a telenor mossa a kezet h nem hibaztak egy vicc.
Mire fel kernek alairasi mintapeldanyt ha nem nezik meg foleg ugy, hogy nem a kartyatulajdonosa kerte a sim cseret.
ZoliMP
Egyben jelezték, hogy az illetéktelen személy által kezdeményezett kártyacsere díját (5100 forintot előfizetésenként) nem kell kifizetniük.Negritis
Egyébként a sztoriban a nő is buta volt, mert a nagy elővigyázatossága ellenére, csak csőbehúzták, mert valszeg erősebb volt benne a vágy a jó üzlet megszerzésére mint az elővigyázatosság.
Nem tárol jelszót a gépén, de egy vadidegen ember utasítására bármit feltelepít a gépére...
Egyébként tény, hogy hiába vannak különböző szabályok, nagyon keveset tartanak/tartatnak be.
Nekem egyszer egy utalásom azért stornózta a bank, mert nem egyezett meg az aláírásom a rendszerükben lévővel.
Nem is csodálom, mert a rendszerben lévőt 18 évesen írtam, kb. ahogy az iskolában tanuljuk, az utalást meg már 2x évesen csináltam, totál más aláírásstílussal.
De ez ugyanaz mint amikor ellenőrzik, hogy alá van-e írva a bankkártyád...tök jó, hogy megnézik, de ha személyit nem kérnek mellé, nem sokat ér.
több mint 5 éve
24.hu/fn/gazdasag/2020/09/22/mkb-bank-telenor-sim-kartya-csalas-internetbank-sms-bankszamla/de milyen kedvesek:
Azert ez verlazito.
Mire fel kernek alairasi mintapeldanyt ha nem nezik meg foleg ugy, hogy nem a kartyatulajdonosa kerte a sim cseret.
ZoliMP
Egyben jelezték, hogy az illetéktelen személy által kezdeményezett kártyacsere díját (5100 forintot előfizetésenként) nem kell kifizetniük.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 644
24.hu/fn/gazdasag/2020/09/22/mkb-bank-telenor-sim-kartya-csalas-internetbank-sms-bankszamla/Azert ez verlazito.
több mint 5 éve
Beszéltük itt a Lölö - Várkonyi Andrea dolgot, hát utóbbinak most lett is egyből egy médiacége.Sogenannte üzletasszony.
több mint 5 éve
Ezt akartam,m 1youtu.be/aaaEy8MQOd8
több mint 5 éve
Ma még behorpadt és a ceo lemondottyoutu.be/7ynupYBLlyA
több mint 5 éve
En nem látom rajta hogy ez milyen nymtatvány lenne.Ha beszélsz angolul én a helyedben felhívnám őket telefonon. Nekem anno 5 perc alatt sikerült átállíttatnom az adó-besorolásom. Lehet neked se telne több idődbe elintézni a visszatérítést.
Egy egyszerű levélnek tűnik, Adótöbbletet igényelhetsz vissza, a felül irott adóévre vonatkozolag. NI number stb. Erre és erre az összegre csatolva küldtünk egy csekket. Es a levél aljához perforálva ott a csekk.
Tax kalkuláció ennyi van irva rá. Sőt azt irják hogy részletes kimutatást a visszaigényelhető összegről, majd még külön fogok kapni. Esetleg az lenne a P800?
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
En nem látom rajta hogy ez milyen nymtatvány lenne. Egy egyszerű levélnek tűnik, Adótöbbletet igényelhetsz vissza, a felül irott adóévre vonatkozolag. NI number stb. Erre és erre az összegre csatolva küldtünk egy csekket. Es a levél aljához perforálva ott a csekk.
Tax kalkuláció ennyi van irva rá. Sőt azt irják hogy részletes kimutatást a visszaigényelhető összegről, majd még külön fogok kapni. Esetleg az lenne a P800?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!