OFF topik

31 feliratkozó

több mint 6 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Igazából mindegy sajnos, a hableányon tartózkodóknak esélye sem volt, az ütközéstől azonnal az oldalára borult és 7 mp alatt elsüllyedt. Megijedni sem volt idejük. Szvsz a szar idő miatt meg majd mindenki a zárt utastérben tartózkodott, gondolom tele van holtestel. Azt írják a video alapján, hogy a kis hajó fordult elébe a másiknak, bár én ebből semmit nem tudtam kivenni.
peach
ez a para ebben, hogy gondolom akkora WTF érzés fogott el mindenkit, hogy mire észbekaptak már jött a víz mindenhol, a fény meg egyre jobban fogyott...

szerintem egyébként a Hableány kapitánya volt a hibás, amiért berántotta a Viking elé.
shawnka
Rohadt közel vannak egymáshoz már alapból is ott közvetlen a híd előtt..ez nem tudom mennyire volt rendben +a sodrás is belejátszhatott a dologba!
több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 654 — Tyrone Creek
Igazából mindegy sajnos, a hableányon tartózkodóknak esélye sem volt, az ütközéstől azonnal az oldalára borult és 7 mp alatt elsüllyedt. Megijedni sem volt idejük. Szvsz a szar idő miatt meg majd mindenki a zárt utastérben tartózkodott, gondolom tele van holtestel. Azt írják a video alapján, hogy a kis hajó fordult elébe a másiknak, bár én ebből semmit nem tudtam kivenni.
peach
ez a para ebben, hogy gondolom akkora WTF érzés fogott el mindenkit, hogy mire észbekaptak már jött a víz mindenhol, a fény meg egyre jobban fogyott...

szerintem egyébként a Hableány kapitánya volt a hibás, amiért berántotta a Viking elé.
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 932
Mondjuk azt nem értem, hogy nem érzékelték a másik hajón az ütközést.
Toca
szerintem érzékelték, csak elmentek kikötni.
slowmotion
De ha valaminek ütközök egy folyón nem elmegyek kikötni hanem jelzem a rádión elég furcsa ez így...
Toca
Meg megprobálom menteni az embereket 🤔? Nem de bàr szerintem ez lenne a logikus.Horgony le aztán hagy szóljon.
Rózsa Sándor (betyár)
Nem akarok okoskodni laikuskent, de azért ez nem ilyen egyszerű szvsz, hogy egy ilyen dög nagy hajóval lehorgonyzom a Duna közepén, miközben folyamatosan jönnek mennek a hajók. Plusz egy ilyen hajó nem is nagyon alkalmas szerintem mentésre. Na meg amilyen sodrás volt mire a Viking egyáltalán lehorgonyzott volna, a szerencsétlen turisták már régen a Petőfi hídnál lettek vna kb. Ahogy történt is sajnos.
Biztos megállapítják majd, hogy valamelyik kapitány volt a hibás, ami valahol jogos is. De szerintem abnormális az a hajó forgalom ami a Dunán van mostanában. Egymást érik a nagyobbnal nagyobb hajok. Csoda, hogy eddig nem történt semmi.

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Toca
slowmotion
De ha valaminek ütközök egy folyón nem elmegyek kikötni hanem jelzem a rádión elég furcsa ez így...
Toca
Meg megprobálom menteni az embereket 🤔? Nem de bàr szerintem ez lenne a logikus.Horgony le aztán hagy szóljon.
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 306 — Vikings fan
Toca
slowmotion
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 320 — Cowboys fan
Toca
több mint 6 éve
 index.hu/belfold/2019/05/29/felborult_egy_hajo/
warr_b
Na bazdmeg ez hihetetlen 🤔🤔
Hogy a faszba tud ilyen előfordulni 2019 Ben ????De nem is az hogy elsűlyed hanem az hogy meghalnak rajta az emberek.......szörnyű .....

(Mindig is egy visszatérő rémálmom volt hogy bele esek egy hajóról a Dunàba és valamelyik hid pillèrnèl kapazkodom az èletemèrt....Nagyon félek a Dunától pont emiatt )
Rózsa Sándor (betyár)
Frissítgetik a cikket, már legalább 3 halott...

Úgy tudni főleg dél-koreai turisták voltak a hajón.
warr_b
Megyeri hídnál is szedtek ki embert, az azért durva.
A Viking teljes deck stábját keresztre fogják feszíteni kb, kirakat-per lesz ebből is.
Kenny
az nem a Megyeri lesz, mert árral szemben ritkán sodródnak az emberek.
slowmotion
Lágymányosinál és a Petőfinél szedtek ki embereket.

Szerkesztette: Toca
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 320 — Cowboys fan
warr_b
Hogy a faszba tud ilyen előfordulni 2019 Ben ????De nem is az hogy elsűlyed hanem az hogy meghalnak rajta az emberek.......szörnyű .....

(Mindig is egy visszatérő rémálmom volt hogy bele esek egy hajóról a Dunàba és valamelyik hid pillèrnèl kapazkodom az èletemèrt....Nagyon félek a Dunától pont emiatt )
Rózsa Sándor (betyár)

warr_b
A Viking teljes deck stábját keresztre fogják feszíteni kb, kirakat-per lesz ebből is.
Kenny
az nem a Megyeri lesz, mert árral szemben ritkán sodródnak az emberek.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 511
warr_b

Rózsa Sándor (betyár)

warr_b
Kenny
a webcames felvetelen elcsodalkoztam h mennyi hajo cikazik ilyenkor a vizen.kicsik es nagyok...😑
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 528 — Omar's Coming Yo!
warr_b

Rózsa Sándor (betyár)

warr_b

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 179 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b

Rózsa Sándor (betyár)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
warr_b

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 179 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 202 — nabege2@yahoo.com
Nem tudom hova fér el:

www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/nagy-csuszas-utan-elindult-a-digi-mobilszolgaltatasa.325665.html

digi.hu/mobil-ajanlat?fbclid=IwAR2sAjyNkJOqLqTSIKz7_keB1f1_Jd9eTE-yXHR_PeRvPXQYDblP-TmViZo
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 557 — Steelers fan
No comment...

kep.cdn.indexvas.hu/1/0/2791/27912/279128/27912885_cf2c76673bb94646ea9ad91f11b6bece_wm.jpg

versus

"Mountains are not stadiums where I satisfy my ambition to achieve, they are the cathedrals where I practice my religion"
Igor
Ez mi, Everest? Ott szokott ilyen nagy nyüzsgés lenni.

A K2-ről, vagy a Shark finről még nem láttam olyan képet, hogy emberek tülekednének a csúcson. 😀
Jan
K2-t a történelem során összesen nem mászták meg annyian mint ahányan a képen vannak... 😊
Igor
Az Everesten már évekkel ezelőtt volt olyan nap amikor 100-nál többen voltak a csúcson. Ez ennyi volt, turistalátványosság lett, fixen kiépített úton lehet felmenni. Abból a szempontból szerencsétlen a dolog, hogy a legmagasabb, viszont mászás szempontjából egyáltalán nem a legnehezebb. Ez a kettő így együtt rengeteg embert késztet arra hogy megpróbálja.

Viszont rengeteg olyan csúcs vagy útvonal van még, ami soha nem lesz ilyen.
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 546
 444.hu/2019/05/24/a-temetoben-gazoltak-halalra-egy-idos-not

csórikám.
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
No comment...

kep.cdn.indexvas.hu/1/0/2791/27912/279128/27912885_cf2c76673bb94646ea9ad91f11b6bece_wm.jpg

versus

"Mountains are not stadiums where I satisfy my ambition to achieve, they are the cathedrals where I practice my religion"
Igor

A K2-ről, vagy a Shark finről még nem láttam olyan képet, hogy emberek tülekednének a csúcson. 😀
Jan
K2-t a történelem során összesen nem mászták meg annyian mint ahányan a képen vannak... 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 557 — Steelers fan
No comment...

versus

Igor

több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
No comment...

versus

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Telorol miert nem lehet nemitani?
Borbinho
Kit szeretnél némitani??😃
Rózsa Sándor (betyár)
Miután sikerült neki válaszolt a hsz-edre, úgyhogy nyugi nem téged. 😀
eaglesmcnabb
Ebben biztos voltam hogy nem engem 😃 De jár pont frappáns válasz lett 😉
több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
Borbinho
Rózsa Sándor (betyár)
De most próbáltam ki én telorol letudlak téged .Jobb sarok beállítások ikon "Borbinho némitása"
Rózsa Sándor (betyár)
Megvan koszi. Azt hittem a felhasznalo fiokjanal kell.
Borbinho
a fióknál tudod a némítást visszavonni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Borbinho
Rózsa Sándor (betyár)
eaglesmcnabb
Mindig szembe megy az árral 😀
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
Borbinho
Rózsa Sándor (betyár)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Borbinho
Rózsa Sándor (betyár)
De most próbáltam ki én telorol letudlak téged .Jobb sarok beállítások ikon "Borbinho némitása"
Rózsa Sándor (betyár)
Megvan koszi. Azt hittem a felhasznalo fiokjanal kell.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."