OFF topik

31 feliratkozó

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 172 — Steelers fan
Ha az Aréna Plázai Sportsdirectben nincsen az a cucc amit akarok, megtudom valahogy rendeltetni ide?
Coolearie
Mire gondolsz pontosan?
Ha arra, hogy a neten láttál cuccot,csak az arénában nincs, attól még persze. Én innét csak ritkán veszek, leginkább Angliából rendeltem mindig.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Ha az Aréna Plázai Sportsdirectben nincsen az a cucc amit akarok, megtudom valahogy rendeltetni ide?
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 214 — #NoStress
 www.facebook.com/events/711995942528430/?ti=icl

Akit esetleg erdekel, jojjon, a darab erdekessege, hogy szereny szemelyem a kettobol az egyik iroja es egyben foszereploje is😊
dankodavid
Feka vagy?!

több mint 7 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 539
 www.facebook.com/events/711995942528430/?ti=icl

Akit esetleg erdekel, jojjon, a darab erdekessege, hogy szereny szemelyem a kettobol az egyik iroja es egyben foszereploje is😊

Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 320 — Cowboys fan
Chevy Camaro "NFL" rendszámmal
vajon a tulaj hogy viszonyul az amerikai dolgokhoz? 😊
több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Nem tudom mennyien követitek figyelemmel a PewDiePie vs T-Series csatát youtubeon, de iratkozzatok fel Pewdsra, ha eddig még nem tettétek meg! Tegye bele ez a fórum is a magáét!

www.youtube.com/watch?v=3YhK_7h3d5c
shawnka
Fuck PDP.
A T-Series irant teljesen közömbös vagyok, viszont PDP-t eddig is utáltam...

Na most hirtelen jön a konyhára neki 10-20-30m+ subscriber... boo-hoo.
 www.businessinsider.com/pewdiepie-vs-t-series-pewdiepie-sees-700-subscriber-growth-2019-1?r=UK
Nyilván ő a falusi szegénylegény, a szegény svéd felsőközéposztálybeli gyerek két felsővezető szülővel (miközben a T-Series alapitója indiai gyerekként valóban gyümölcslevet árult az utcán a fater mellett..)

Az nem meglepő, hogy az összes egyszemélyes jutyúber mellé fog állni... miközben bármilyen területen a valóban minőségi csatornák jóval kisebb nézettséggel, ált néhány 10-100k-s nagyságrendű emberrel "szenvednek".

És mostmár az UKIP is beállt mögé, lol. Ugyanmár..

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 654 — Tyrone Creek
Nem tudom mennyien követitek figyelemmel a PewDiePie vs T-Series csatát youtubeon, de iratkozzatok fel Pewdsra, ha eddig még nem tettétek meg! Tegye bele ez a fórum is a magáét!

www.youtube.com/watch?v=3YhK_7h3d5c
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
Engem az érdekelne, hogy mi annak a bud spencer-terence hill témájú hamburgerezőnek a neve, ahol ilyen bivaly adagokat lehet kapni.
Nynfus corporation-től elkezdve puffinig mindent próbáltam már, de csak nem akarja kidobni a google.
eaglesmcnabb
Erre gondoltál?
Firpo Burger
 firpoburger.hu
xrace77
Koszi ez lesz az. Tenyleg mindent probaltam mar, csak pont a legegyertelmubbet nem 😀

Megegyszer köszi 😊
eaglesmcnabb
Ha valamilyen oknál fogva kecskesajtos kaját akarsz, érdemes oda telefonálni, mert az rendszeresen out of stock.
Hanni
nem kösz, a peach féle verzió inkább 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 646 — Poloska confirmed
Engem az érdekelne, hogy mi annak a bud spencer-terence hill témájú hamburgerezőnek a neve, ahol ilyen bivaly adagokat lehet kapni.
Nynfus corporation-től elkezdve puffinig mindent próbáltam már, de csak nem akarja kidobni a google.
eaglesmcnabb
Erre gondoltál?
Firpo Burger
 firpoburger.hu
xrace77
Koszi ez lesz az. Tenyleg mindent probaltam mar, csak pont a legegyertelmubbet nem 😀

Megegyszer köszi 😊
eaglesmcnabb
Ha valamilyen oknál fogva kecskesajtos kaját akarsz, érdemes oda telefonálni, mert az rendszeresen out of stock.

Szerkesztette: Hanni
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
eaglesmcnabb
Erre gondoltál?
Firpo Burger
 firpoburger.hu
xrace77

Megegyszer köszi 😊
eaglesmcnabb
Hagymás bab vagy semmi...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
eaglesmcnabb
Erre gondoltál?
Firpo Burger
 firpoburger.hu
xrace77

Megegyszer köszi 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 306 — Vikings fan
eaglesmcnabb
Arra gondoltál hogy beírod, hogy " Bud Spancer - Terrence Hill hamburger Budapest "? 😀
több mint 7 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
eaglesmcnabb
Erre gondoltál?
Firpo Burger
 firpoburger.hu

Szerkesztette: xrace77
több mint 7 éve

Szerkesztette: eaglesmcnabb

több mint 7 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 539 — Patriot
Mezzo-ról vélemény? Most meg már nem tudok dönteni, köszi 😀
#JC6
Szerintem annyira nem jó, mint amilyen drága.
A Bajnai törzshelye egyébként (legalábbis bármikor voltam (kb 5x), ő ott volt)
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Mezzo-ról vélemény? Most meg már nem tudok dönteni, köszi 😀
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
Harapó mókus a Flórián térhez közel. Nem nagy helyiség, de a két pincérhölgy kimondottan kedves, mindenre jó kedvvel válaszolnak, segítenek. Finom borok (Dániel pincészet avantja minden alkalommal elvarázsol) és nagyon ízletes ételek. Választékot neten megtalálni. Eddig 2-ből 2-szer teli találat volt. Nem tudom hányan lennétek, szóval ez lehet korlátozó tényező. 😊
kristóf17
Harapó Mókus tényleg jó, sokat jártunk oda (Zápor utca amúgy). Mondjuk a mi ízlésünkhöz nem jó irányba változott az étlapjuk az utóbbi években, kicsit sok lett a kacsa/liba/hal, de ez csak a mi szánk íze 😊

Jó még a Moszkván a Trombitás, nem túl flancos, de nem drága és nagyon finomak a kaják, jó adagok is.
warr_b
Harapó Mókus nagy törzshelyem volt mikor még a Gyenesben laktam és kb 2-3 perc volt gyalog, én is tudom ajánlani, ár-érték arányban sztem ma magasan kimagasló.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
warr_b Washington Commanders 29 179 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Harapó mókus a Flórián térhez közel. Nem nagy helyiség, de a két pincérhölgy kimondottan kedves, mindenre jó kedvvel válaszolnak, segítenek. Finom borok (Dániel pincészet avantja minden alkalommal elvarázsol) és nagyon ízletes ételek. Választékot neten megtalálni. Eddig 2-ből 2-szer teli találat volt. Nem tudom hányan lennétek, szóval ez lehet korlátozó tényező. 😊
kristóf17
Harapó Mókus tényleg jó, sokat jártunk oda (Zápor utca amúgy). Mondjuk a mi ízlésünkhöz nem jó irányba változott az étlapjuk az utóbbi években, kicsit sok lett a kacsa/liba/hal, de ez csak a mi szánk íze 😊

Jó még a Moszkván a Trombitás, nem túl flancos, de nem drága és nagyon finomak a kaják, jó adagok is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Tudnátok jó éttermet meleg szívvel ajánlani a belvárosban? Nagyon kedves barátainkat hívnánk meg, szóval fontos a jó és minőségi étel 😊

Köszönöm!
#JC6
Árkategória?
A szorosan vett belvárosban (5. kerület)?
empty taxi
A hely nem annyira lényeg, nem sűrűn találkozunk. Buda is lehet, jó múltkor a Jamie-ben voltunk.
#JC6
A Tüköry (Hold utcai piac mellett) klasszik jóféle kockásterítős hely mind ár mind kaja szempontból.
Egy fokkal drágább helyek:
1. Kaltenberg (IX. ker): hangulatos pince, kitűnő a konyha és a házi sörük is. Állandóan tele van ázsiai turistákkal.
2. Vörös postakocsi: szvsz a legjobb étterem a Ráday utcában.
3. Stex (József krt. - Baross utca sarka): ebédidőben jó választás, estére már kicsit kocsmaibb a feelingje, de tényleg jól főznek.
4. Locavore (I. ker. Naphegy u.) - Ahhoz képest h mennyire puccos nem vészesek az árai. Gyönyörű kilátás van a teraszról a várra, emiatt ink jobb időben érdemes felkeresni. Állítólag ez egyébként a nemzet vejének is a kedvenc fővárosi helye, ez nem tudom mennyire pozitív mondjuk. 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Tudnátok jó éttermet meleg szívvel ajánlani a belvárosban? Nagyon kedves barátainkat hívnánk meg, szóval fontos a jó és minőségi étel 😊

Köszönöm!
#JC6
Karmelita menza a várban

több mint 7 éve
Törölt felhasználó

Köszönöm!
#JC6
Árkategória?
empty taxi
A hely nem annyira lényeg, nem sűrűn találkozunk. Buda is lehet, jó múltkor a Jamie-ben voltunk.
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26

Köszönöm!
#JC6
Árkategória?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Törölt felhasználó

Köszönöm!
több mint 7 éve
 twitter.com/TheDweck/status/1085003233662124032
r.baggio
 magyarhang.org/wp-content/uploads/2019/01/Orbán-Viktor-és-Gulyás-Gergely-ebédel-a-Kármelita-kantinban.jpeg
Sobri Jóska
Azt a spontán fotózós mindenit. Nekem élethűbb lett volna ha éppen bekapják...
Matthew99
Valaki szóljon neki, hogy a kés fordítva van...
gordon
Mindig így eszik, hogyha bejön egy migráns az étterembe, azonnal támadni tudjon. 😊
Tony Adams
Amekkora barom lehet megpróbálná elvágni a szerencsétlen torkát azzal tompa vajazó késsel 😀