OFF topik

31 feliratkozó

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hali

Hova tűnt a fórum foci topic? 😊
Írtam volna a fórummal kapcsolatos problémákkal részhez is, de azt sem látom :d

több mint 7 éve
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!
Nagyon köszönöm az érdemi segítséget nyújtóknak, egy picit a többieknek is 😊 Közben sikerült kideríteni hogy a leendő ünnepelt is PS-t szeretne.
Rataxes
Látszik, hogy okos gyerek.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 320 — Cowboys fan
"'Zujs, haver?
a pléjsztéjsön nyomoooor!
'Zujs?

| Na, tizennyolcnak nézek ki? | "
slowmotion
19. klasszikust csak pontosan.
winston
régen láttam (mondjuk most két hete betegszabin ez volt a legértelmesebb műsor, de az 1-2. széria fordulója ezt pont nem tartalmazta 😊
de most megyek, hamut szórok a fejemre, és újra megtanulom a szöveget 😮
több mint 7 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
"'Zujs, haver?
'Zujs?

slowmotion
19. klasszikust csak pontosan.
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Viszont az Xboxnak kényelmesebb a kontrollere 😀
eaglesmcnabb
Ja, plána, hogy véletlen állandóan kikapcsoltam azzal kurva nagy gombbal a közepén.

Ps!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
Viszont az Xboxnak kényelmesebb a kontrollere 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 320 — Cowboys fan
"'Zujs, haver?
'Zujs?

több mint 7 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 224 — Eagles fan
Nagyon köszönöm az érdemi segítséget nyújtóknak, egy picit a többieknek is 😊 Közben sikerült kideríteni hogy a leendő ünnepelt is PS-t szeretne.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 7 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Nem nekem lesz, egy 13 évesnek 😀 Lehet Őt kéne valami trükkös módon kikérdezni, de így 2 héttel születésnap előtt elég gyanús lenne.
Rataxes
PS

ez nem lehet kérdés.
shawnka
egyetértek. sok olyan játék van, ami arra jelenik csak meg, nem mellesleg - szerintem - ezek a legjobbak között vannak.
több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 654 — Tyrone Creek
Nem nekem lesz, egy 13 évesnek 😀 Lehet Őt kéne valami trükkös módon kikérdezni, de így 2 héttel születésnap előtt elég gyanús lenne.
Rataxes
PS

ez nem lehet kérdés.
több mint 7 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 646 — Poloska confirmed
Rataxes
Velem ezt a párom az igazán régi és gagyi módszerrel játszotta meg. Be kellett ugrani valamiért a mediaba, és "véletlenül" pont a konzolos rész felé sétáltunk. Kifigyelte, hogy hol időzök többet, és miről mit mondok. Bár ez egy hónappal a születésnap előtt volt.
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 306 — Vikings fan
Rataxes
Igazából neki valószínűleg mindegy.
Ismerőseim mind PS-re álltak at mert jobbak már az exclusive tartalmak és jobb is a rendszer mint a One amivel sok gond volt.
De tényleg egy 13 éves szemében ( kivétel ha van olyan játék amire rá van kattanva) mindegy.
Szolgáltatások kb ugyanazok.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekünk kb4 éve xbox360 van a gyereknek, játékra néha youtubera teljesen jó.

Xbox aktuális változata teljesen alkalmas lehet. PSt igazából nem próbáltunk.

Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve

több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 191 — Chiefs GM
Playstation vagy Xbox?
Rataxes
Rögtön ezután felkészül az android v ios, pepsi v coca, német v japán, meki v bk 😀

Válaszd azt aminek jobban bejonnek az exkluzív címei, és szolgáltatásai. Vagy amelyikre elég a keret.

| amúgy PC masterrace | 😋
Hanni
Tessék, ez majd segít. 😊

www.youtube.com/watch?v=OuBbmH92gvk

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Playstation vagy Xbox?
Rataxes
Nintendo 64. Best
több mint 7 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 646 — Poloska confirmed
Playstation vagy Xbox?
Rataxes
Rögtön ezután felkészül az android v ios, pepsi v coca, német v japán, meki v bk 😀

Válaszd azt aminek jobban bejonnek az exkluzív címei, és szolgáltatásai. Vagy amelyikre elég a keret.

| amúgy PC masterrace | 😋
több mint 7 éve
Playstation vagy Xbox?

több mint 7 éve
gyeek LSU Tigers 8 647 — Grady Judd fan
Durva...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 284 — Invisible man
 brightside.me/creativity-art/21-wow-examples-of-street-art-that-made-us-gasp-584610/?utm_source=fb_brightside&utm_medium=fb_organic&utm_campaign=fb_gr_5mincrafts

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 172 — Steelers fan
Mindenki tudja, hogy francia, olasz autót csak akkor veszünk ha muszáj, csak a nácik mérvadóak e téren.
Japánból ha Használt akkor csak Toyota.
ozibozi
Marhaság. Kezdve a PD-től, benzinest meg vegyen, aki nem szereti a motort hallani. 😊
Német fapad, minden téren. Az autó nekem nem csak egy eszköz, hanem az életem része, szeretném magam jól érezni benne. Nah, ez az ami nem megy egy német autóval (kivétel a régi Audik, az újat meg ki engedheti meg magának). Lelketlen, túlértékelt, és fapadosak, minden téren. A Passat az egyetlen, ami képes normális cuccal előjönni, de az meg messze-messze túlértékelt és túl is árazott autó. Újonnan minimum 1 millióval drágább mindegyik a piacon hasonló kategóriás kocsihoz képest.
kishaszi
Bocsi, nem ismerem a Passatot, de soha nem cserélném le a 3-4 éves mercimet egy új pözsóra... tapasztalat, ami nyílván mindenkinél más.
ozibozi
Merci nem közèpkategóriàs autò.

Cégnèl volt c220. Bàrmennyire jò a.motorja, nem.cserèlnèm le a.pözsire. (szűk elöl-hàtul, kényelmetlen)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 202 — nabege2@yahoo.com
Mindenki tudja, hogy francia, olasz autót csak akkor veszünk ha muszáj, csak a nácik mérvadóak e téren.
ozibozi
Marhaság. Kezdve a PD-től, benzinest meg vegyen, aki nem szereti a motort hallani. 😊
Német fapad, minden téren. Az autó nekem nem csak egy eszköz, hanem az életem része, szeretném magam jól érezni benne. Nah, ez az ami nem megy egy német autóval (kivétel a régi Audik, az újat meg ki engedheti meg magának). Lelketlen, túlértékelt, és fapadosak, minden téren. A Passat az egyetlen, ami képes normális cuccal előjönni, de az meg messze-messze túlértékelt és túl is árazott autó. Újonnan minimum 1 millióval drágább mindegyik a piacon hasonló kategóriás kocsihoz képest.
kishaszi
Bocsi, nem ismerem a Passatot, de soha nem cserélném le a 3-4 éves mercimet egy új pözsóra... tapasztalat, ami nyílván mindenkinél más.
ozibozi
a Merci jó minőség, de belerakhatod a Passat mellé a túlárazott autók halmazába 😊
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 21 001
ozibozi
kishaszi
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 172 — Steelers fan
Mondjuk azt azért megjegyezném, hogy lehet fikkantani a franszija ótókat, de szinte heti szinte "jön szembe" 500-600-800 ezret futott psa kocsiról (tudok több 1, és 1.5 millió km-t futott - utóbbi egy 407-es) - de még benzinesből is van a csoportunkban több 400e fölötti, míg mondjuk más motoroknál ez nem annyira jellemző.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 214 — #NoStress
Nekem volt már csehszlovák, orosz, német, olasz, francia, svéd és japán autóm. (A következő amerikai lesz.)
Az a konklúzióm, hogy ebben se lehet általánosítani, minden autó egyedileg jó, rossz, megbízható, trágya.
Minden típusból van példa mindegyikre.
Lehet utánaolvasni, rákészülni, informálódni, de az, hogy az a konkrét egyetlen autó, amit végül vesz az ember konkrétan a fentiek melyike, csak és kizárólag a szerencsén múlik.
Ismerettségi körből egyaránt van példa ismerőstől vásárolt, garázsban tartott kevéskilométeres fosra, de széthajtott, látatlanban behozatott aligráköltősre is.
Mindegy milyenek a francia vagy német autók általában, csak az az egyetlen példány számít, amit épp hajt az ember.
Ezért szerintem a kiválasztásnál három valóban fontos szempontot kell csak figyelembe venni:
1, tetszen,
2, legyen kényelmes,
3, ne legyen benne semmi gyanús, gyanakvásra okot adó dolog.
Aztán pár hónap alatt kiderül, hogy bejött e.
Meg ugye nem az a lényeg, hogy hány kilométert mentek eddig vele, hanem mennyit lehet még. 😉