OFF topik
31 feliratkozó
több mint 8 éve
az nem gyenge fék!Gondolom a sofőr ott a kamerákon kívül szaladt a gyerek után 😀
streamable.com/nlyso
nekem "csak" egy személyautó satuzott be, mikor futottam a buszhoz, azóta 3x is körbenézek😊 jó lecke volt!
NB2
Mindenesetre jó reflexei voltak, illetve sokat segített az ESP is benne.
több mint 8 éve
az nem gyenge fék!Kis élete nem sokon múlt!
streamable.com/nlyso
nekem "csak" egy személyautó satuzott be, mikor futottam a buszhoz, azóta 3x is körbenézek😊 jó lecke volt!
NB2
Amúgy meg, remélem tele lett a gatyàja ha màr ilyen birka. ( A buszsofőr vagy aki utasította meg menjen az anyjàba, hogy ott teszi ki a kölköket)
Kampman te meg kérleg tanuld is meg ne csak àtevickélj. Annyi az istenbarma az utakon!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Ez a Megyeri Csilla milyen egy kis hisztis ribanc.
több mint 8 éve
Most tűnt fel, hogy a fiatalkori Orbán (mondjuk 89’-90) hasonlít, nem is kicsit, Jeffrey Dahmerre. Csak szemüveg nélkül. Mindig is bennem volt ez a “kire emlékeztet ez engem?” érzés bölcs vezérünkkel kapcsolatban. Hát most végre rájöttem.
static1.squarespace.com/static/52c2df7ae4b0d215dded86fd/536fab69e4b00b0fd2515399/5541338ce4b051dd96e8a165/1498675024684/?format=1500w
mork.nyugat.hu/Scopes/nyugat2015/var//improxy/NyugatWXGAPicture/26/99/269910_orban_viktor_1988.jpg
Csak hogy szemléltessem is
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
TE autóban ülsz, az meg erősebb a gyalogosnál, nem értem mire a para! 😊az nem gyenge fék!Kösz, most tanulok vezetni, jó motiváció, tényleg 😀
streamable.com/nlyso
NB2
Kampman
több mint 8 éve
az nem gyenge fék!Kösz, most tanulok vezetni, jó motiváció, tényleg 😀
streamable.com/nlyso
NB2
több mint 8 éve
az nem gyenge fék!az nem.
streamable.com/nlyso
NB2
mondjuk az is lehet, hogy a gyerek szerencséjére a pót sem volt nagyon megpakolva.
a sofőr meg gondolom kis híján szívrohamot kapott.
több mint 8 éve
az nem gyenge fék!streamable.com/nlyso
több mint 8 éve
ritkanlathatotortenelem.blog.hu/2017/11/16/volt_egyszer_egy_hid_a_kossuth_hid_epitesi_naploja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Minden ilyen kampanynak a celja, hogy a figyelmet felhivja. Ezert zsenialis huzas az arcszorzet. Egyebkent csupasz arcu ember, amikor nevetseges bajszaval valahol megjelenik, mindenkinek feltunik es rakerdez. Ezzel a movember ride and run- al ket dologra is felhivhatod a figyelmet: mozgasra es a ffi betegsegekre. Egyebkent ffiak nagy resze mind a mai napig ffiatlan tartja, ha orvoshoz szaladgal. Magyarorszagon ez hatvanyozottan igaz ( sajat aszisztensnom hulye ferje veratomlesztesig vereztette a segget mire szolt, hogy vmi baj van). Ha pedig nincs is tunete, vagy ha van de az nem a fajdalom nem megy el szuresre. Pedig a rak, ha mar faj, akkor nagy atlagban tehetetlenek vagyunk. Tehat letekersz 61 km-t. Ez neked jo. Mar nyertel. Kiposztolod mondjuk a FB- ra es odairod hogy ez a prostatarak kodja es ez ellen kuzdesz. Ha csak egy ismerosod utananez, vagy elmegy szuresre es mondjuk gyogyithato rakot talalunk mar megerte. Roviden ennyi

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
Movember van. A férfi egészség és tudatosság hónapja. A borotválkozás elhagyása és a donáció mellett amit mostanában csinálunk az egy kis mozgásos kampány.Sok sikert! Komolyan!
Ha valakinek van kedve, tegye meg posztolja ezzel is felhívhatja a figyelmet ezekre a betegségekre.
Megosztom itt a kampányfelhívást.
Én az R31, R32-t és a C60,9 és talán ha összejön még egy jó idős nap a C61-t tervezem teljesíteni.
"Movember Ride & Run 4 Men's Health -- Movemberi biciklizés és futás a férfi egészségért
Kedves Barátaim!
Idén újra indul a Movember Ride & Run 4 Men's Health -- Movemberi biciklizés és futás a férfi egészségért" programunk.
Teendők:
1) válassz ki egy "rettegett" férfibetegség BNO kódot a C-s és R-s (esetleg F-s) kódok közül!
C - cycle (biCikli); R/F - run (futás)
2) teljesítsd a számkódban szereplő távot (km-ben értelmezve) egyszerre vagy több részletben (van rá egy hónapod!)
pl. C67.9 --> 67,9 km kerékpár (cycle)
R31 --> 31 km futás
3) posztold a teljesítményed !
Végezz ki Movemberben minél több rettegett kódot!
Segítségül néhány rettegett férfibetegség BNO kódja:
C60.9 -- hímvesszőrák
C61 -- prosztatarák
C62.9 -- hererák
R31 -- Vérvizelés
R32 -- Vizelet inkontinencia
R33 -- Vizeletrekedés"
diverdoc
Viszont ez kinek miben segít azt írd le légyszi.
Kérdezem ezt úgy, hogy sok mindenkit vesztettem el súlyos betegség miatt.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Movember van. A férfi egészség és tudatosság hónapja. A borotválkozás elhagyása és a donáció mellett amit mostanában csinálunk az egy kis mozgásos kampány.Ha valakinek van kedve, tegye meg posztolja ezzel is felhívhatja a figyelmet ezekre a betegségekre.
Megosztom itt a kampányfelhívást.
Én az R31, R32-t és a C60,9 és talán ha összejön még egy jó idős nap a C61-t tervezem teljesíteni.
"Movember Ride & Run 4 Men's Health -- Movemberi biciklizés és futás a férfi egészségért
Kedves Barátaim!
Idén újra indul a Movember Ride & Run 4 Men's Health -- Movemberi biciklizés és futás a férfi egészségért" programunk.
Teendők:
1) válassz ki egy "rettegett" férfibetegség BNO kódot a C-s és R-s (esetleg F-s) kódok közül!
C - cycle (biCikli); R/F - run (futás)
2) teljesítsd a számkódban szereplő távot (km-ben értelmezve) egyszerre vagy több részletben (van rá egy hónapod!)
pl. C67.9 --> 67,9 km kerékpár (cycle)
R31 --> 31 km futás
3) posztold a teljesítményed !
Végezz ki Movemberben minél több rettegett kódot!
Segítségül néhány rettegett férfibetegség BNO kódja:
C60.9 -- hímvesszőrák
C61 -- prosztatarák
C62.9 -- hererák
R31 -- Vérvizelés
R32 -- Vizelet inkontinencia
R33 -- Vizeletrekedés"
Szerkesztette: diverdoc

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
Elgondolkodtató írás/jövendőlás a nem is túl távoli jövő közlekedéséről. www.autonews.com/article/20171105/INDUSTRY_REDESIGNED/171109944/bob-lutz-kiss-the-good-times-goodbye
több mint 8 éve
köszién az ESPN Magazine-ra fizettem anno elő, bár nyilván ez sem cfb specifikus, hanem épp azzal foglalkozik többet, aminek a szezonja vankösz. és ezen kívül van még más college focival is foglalkozó angol újságot kapni, vagy milyet rendeljek?Sport Illustrated-et lehet kapni Magyarországon ?inmedio/relay üzletben talán, digitális változatban az apple shopon vagy hasonlón keresztül biztosan
Heisman Trophy
baggio
Heisman Trophy
insider.espn.com/insider/espn-the-magazine/
ha nem fontos, hogy kézzel fogható formátum legyen, az all-americant tudom ajánlani
theathletic.com/all-american/
baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
én az ESPN Magazine-ra fizettem anno elő, bár nyilván ez sem cfb specifikus, hanem épp azzal foglalkozik többet, aminek a szezonja vankösz. és ezen kívül van még más college focival is foglalkozó angol újságot kapni, vagy milyet rendeljek?Sport Illustrated-et lehet kapni Magyarországon ?inmedio/relay üzletben talán, digitális változatban az apple shopon vagy hasonlón keresztül biztosan
Heisman Trophy
baggio
Heisman Trophy
insider.espn.com/insider/espn-the-magazine/
ha nem fontos, hogy kézzel fogható formátum legyen, az all-americant tudom ajánlani
theathletic.com/all-american/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
kösz. és ezen kívül van még más college focival is foglalkozó angol újságot kapni, vagy milyet rendeljek?Sport Illustrated-et lehet kapni Magyarországon ?inmedio/relay üzletben talán, digitális változatban az apple shopon vagy hasonlón keresztül biztosan
Heisman Trophy
baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Sport Illustrated-et lehet kapni Magyarországon ?inmedio/relay üzletben talán, digitális változatban az apple shopon vagy hasonlón keresztül biztosan
Heisman Trophy

---
több mint 8 éve
Sport Illustrated-et lehet kapni Magyarországon ?
több mint 8 éve
Semmi baj, köszi. De kár, hogy nincs itt sem Colts. Pedig ez már jó ár eléggé!www.capland.hu/shop/sale#order:product_id_downPont meglestem a sapikat az oldalon. Fehér coltsos kéne, de akkor belessek hátha BP-ben van olcsóbban? Neten csak Denvereset láttam.Nem tervez valaki rendelni mostanság fanaticsról? Kéne egy fullcap 😊BP shopban pont most van féláron, 5500 asszem darabja.
Rataxes
eaglesmcnabb
kristóf17
szarul írtam itt láttam. (sorry, siska osztotta meg face-n, ő meg bp shopos, azt hittem ezek is ők)
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
www.capland.hu/shop/sale#order:product_id_downPont meglestem a sapikat az oldalon. Fehér coltsos kéne, de akkor belessek hátha BP-ben van olcsóbban? Neten csak Denvereset láttam.Nem tervez valaki rendelni mostanság fanaticsról? Kéne egy fullcap 😊BP shopban pont most van féláron, 5500 asszem darabja.
Rataxes
eaglesmcnabb
kristóf17
szarul írtam itt láttam. (sorry, siska osztotta meg face-n, ő meg bp shopos, azt hittem ezek is ők)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Pont meglestem a sapikat az oldalon. Fehér coltsos kéne, de akkor belessek hátha BP-ben van olcsóbban? Neten csak Denvereset láttam.Nem tervez valaki rendelni mostanság fanaticsról? Kéne egy fullcap 😊BP shopban pont most van féláron, 5500 asszem darabja.
Rataxes
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Nem tervez valaki rendelni mostanság fanaticsról? Kéne egy fullcap 😊BP shopban pont most van féláron, 5500 asszem darabja.
Rataxes
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Nem tervez valaki rendelni mostanság fanaticsról? Kéne egy fullcap 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 8 éve
Tériszonyosoknak sokkterápia:Ő sem fog megöregedni.
www.facebook.com/seen.everything/videos/1046155935488943/
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Tériszonyosoknak sokkterápia:www.facebook.com/seen.everything/videos/1046155935488943/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.