OFF topik
31 feliratkozó
több mint 8 éve
Ez a Megyeri Csilla milyen egy kis hisztis ribanc.
több mint 8 éve
Most tűnt fel, hogy a fiatalkori Orbán (mondjuk 89’-90) hasonlít, nem is kicsit, Jeffrey Dahmerre. Csak szemüveg nélkül. Mindig is bennem volt ez a “kire emlékeztet ez engem?” érzés bölcs vezérünkkel kapcsolatban. Hát most végre rájöttem.
static1.squarespace.com/static/52c2df7ae4b0d215dded86fd/536fab69e4b00b0fd2515399/5541338ce4b051dd96e8a165/1498675024684/?format=1500w
mork.nyugat.hu/Scopes/nyugat2015/var//improxy/NyugatWXGAPicture/26/99/269910_orban_viktor_1988.jpg
Csak hogy szemléltessem is
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
TE autóban ülsz, az meg erősebb a gyalogosnál, nem értem mire a para! 😊az nem gyenge fék!Kösz, most tanulok vezetni, jó motiváció, tényleg 😀
streamable.com/nlyso
nekem "csak" egy személyautó satuzott be, mikor futottam a buszhoz, azóta 3x is körbenézek😊 jó lecke volt!
NB2
Kampman
több mint 8 éve
az nem gyenge fék!Kösz, most tanulok vezetni, jó motiváció, tényleg 😀
streamable.com/nlyso
nekem "csak" egy személyautó satuzott be, mikor futottam a buszhoz, azóta 3x is körbenézek😊 jó lecke volt!
NB2
több mint 8 éve
az nem gyenge fék!az nem.
streamable.com/nlyso
NB2
mondjuk az is lehet, hogy a gyerek szerencséjére a pót sem volt nagyon megpakolva.
a sofőr meg gondolom kis híján szívrohamot kapott.
több mint 8 éve
az nem gyenge fék!streamable.com/nlyso
több mint 8 éve
ritkanlathatotortenelem.blog.hu/2017/11/16/volt_egyszer_egy_hid_a_kossuth_hid_epitesi_naploja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Minden ilyen kampanynak a celja, hogy a figyelmet felhivja. Ezert zsenialis huzas az arcszorzet. Egyebkent csupasz arcu ember, amikor nevetseges bajszaval valahol megjelenik, mindenkinek feltunik es rakerdez. Ezzel a movember ride and run- al ket dologra is felhivhatod a figyelmet: mozgasra es a ffi betegsegekre. Egyebkent ffiak nagy resze mind a mai napig ffiatlan tartja, ha orvoshoz szaladgal. Magyarorszagon ez hatvanyozottan igaz ( sajat aszisztensnom hulye ferje veratomlesztesig vereztette a segget mire szolt, hogy vmi baj van). Ha pedig nincs is tunete, vagy ha van de az nem a fajdalom nem megy el szuresre. Pedig a rak, ha mar faj, akkor nagy atlagban tehetetlenek vagyunk. Tehat letekersz 61 km-t. Ez neked jo. Mar nyertel. Kiposztolod mondjuk a FB- ra es odairod hogy ez a prostatarak kodja es ez ellen kuzdesz. Ha csak egy ismerosod utananez, vagy elmegy szuresre es mondjuk gyogyithato rakot talalunk mar megerte. Roviden ennyi

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
Movember van. A férfi egészség és tudatosság hónapja. A borotválkozás elhagyása és a donáció mellett amit mostanában csinálunk az egy kis mozgásos kampány.Sok sikert! Komolyan!
Ha valakinek van kedve, tegye meg posztolja ezzel is felhívhatja a figyelmet ezekre a betegségekre.
Megosztom itt a kampányfelhívást.
Én az R31, R32-t és a C60,9 és talán ha összejön még egy jó idős nap a C61-t tervezem teljesíteni.
"Movember Ride & Run 4 Men's Health -- Movemberi biciklizés és futás a férfi egészségért
Kedves Barátaim!
Idén újra indul a Movember Ride & Run 4 Men's Health -- Movemberi biciklizés és futás a férfi egészségért" programunk.
Teendők:
1) válassz ki egy "rettegett" férfibetegség BNO kódot a C-s és R-s (esetleg F-s) kódok közül!
C - cycle (biCikli); R/F - run (futás)
2) teljesítsd a számkódban szereplő távot (km-ben értelmezve) egyszerre vagy több részletben (van rá egy hónapod!)
pl. C67.9 --> 67,9 km kerékpár (cycle)
R31 --> 31 km futás
3) posztold a teljesítményed !
Végezz ki Movemberben minél több rettegett kódot!
Segítségül néhány rettegett férfibetegség BNO kódja:
C60.9 -- hímvesszőrák
C61 -- prosztatarák
C62.9 -- hererák
R31 -- Vérvizelés
R32 -- Vizelet inkontinencia
R33 -- Vizeletrekedés"
diverdoc
Viszont ez kinek miben segít azt írd le légyszi.
Kérdezem ezt úgy, hogy sok mindenkit vesztettem el súlyos betegség miatt.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Movember van. A férfi egészség és tudatosság hónapja. A borotválkozás elhagyása és a donáció mellett amit mostanában csinálunk az egy kis mozgásos kampány.Ha valakinek van kedve, tegye meg posztolja ezzel is felhívhatja a figyelmet ezekre a betegségekre.
Megosztom itt a kampányfelhívást.
Én az R31, R32-t és a C60,9 és talán ha összejön még egy jó idős nap a C61-t tervezem teljesíteni.
"Movember Ride & Run 4 Men's Health -- Movemberi biciklizés és futás a férfi egészségért
Kedves Barátaim!
Idén újra indul a Movember Ride & Run 4 Men's Health -- Movemberi biciklizés és futás a férfi egészségért" programunk.
Teendők:
1) válassz ki egy "rettegett" férfibetegség BNO kódot a C-s és R-s (esetleg F-s) kódok közül!
C - cycle (biCikli); R/F - run (futás)
2) teljesítsd a számkódban szereplő távot (km-ben értelmezve) egyszerre vagy több részletben (van rá egy hónapod!)
pl. C67.9 --> 67,9 km kerékpár (cycle)
R31 --> 31 km futás
3) posztold a teljesítményed !
Végezz ki Movemberben minél több rettegett kódot!
Segítségül néhány rettegett férfibetegség BNO kódja:
C60.9 -- hímvesszőrák
C61 -- prosztatarák
C62.9 -- hererák
R31 -- Vérvizelés
R32 -- Vizelet inkontinencia
R33 -- Vizeletrekedés"
Szerkesztette: diverdoc

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
Elgondolkodtató írás/jövendőlás a nem is túl távoli jövő közlekedéséről. www.autonews.com/article/20171105/INDUSTRY_REDESIGNED/171109944/bob-lutz-kiss-the-good-times-goodbye
több mint 8 éve
köszién az ESPN Magazine-ra fizettem anno elő, bár nyilván ez sem cfb specifikus, hanem épp azzal foglalkozik többet, aminek a szezonja vankösz. és ezen kívül van még más college focival is foglalkozó angol újságot kapni, vagy milyet rendeljek?Sport Illustrated-et lehet kapni Magyarországon ?inmedio/relay üzletben talán, digitális változatban az apple shopon vagy hasonlón keresztül biztosan
Heisman Trophy
baggio
Heisman Trophy
insider.espn.com/insider/espn-the-magazine/
ha nem fontos, hogy kézzel fogható formátum legyen, az all-americant tudom ajánlani
theathletic.com/all-american/
baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
én az ESPN Magazine-ra fizettem anno elő, bár nyilván ez sem cfb specifikus, hanem épp azzal foglalkozik többet, aminek a szezonja vankösz. és ezen kívül van még más college focival is foglalkozó angol újságot kapni, vagy milyet rendeljek?Sport Illustrated-et lehet kapni Magyarországon ?inmedio/relay üzletben talán, digitális változatban az apple shopon vagy hasonlón keresztül biztosan
Heisman Trophy
baggio
Heisman Trophy
insider.espn.com/insider/espn-the-magazine/
ha nem fontos, hogy kézzel fogható formátum legyen, az all-americant tudom ajánlani
theathletic.com/all-american/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
kösz. és ezen kívül van még más college focival is foglalkozó angol újságot kapni, vagy milyet rendeljek?Sport Illustrated-et lehet kapni Magyarországon ?inmedio/relay üzletben talán, digitális változatban az apple shopon vagy hasonlón keresztül biztosan
Heisman Trophy
baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Sport Illustrated-et lehet kapni Magyarországon ?inmedio/relay üzletben talán, digitális változatban az apple shopon vagy hasonlón keresztül biztosan
Heisman Trophy

---
több mint 8 éve
Sport Illustrated-et lehet kapni Magyarországon ?
több mint 8 éve
Semmi baj, köszi. De kár, hogy nincs itt sem Colts. Pedig ez már jó ár eléggé!www.capland.hu/shop/sale#order:product_id_downPont meglestem a sapikat az oldalon. Fehér coltsos kéne, de akkor belessek hátha BP-ben van olcsóbban? Neten csak Denvereset láttam.Nem tervez valaki rendelni mostanság fanaticsról? Kéne egy fullcap 😊BP shopban pont most van féláron, 5500 asszem darabja.
Rataxes
eaglesmcnabb
kristóf17
szarul írtam itt láttam. (sorry, siska osztotta meg face-n, ő meg bp shopos, azt hittem ezek is ők)
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
www.capland.hu/shop/sale#order:product_id_downPont meglestem a sapikat az oldalon. Fehér coltsos kéne, de akkor belessek hátha BP-ben van olcsóbban? Neten csak Denvereset láttam.Nem tervez valaki rendelni mostanság fanaticsról? Kéne egy fullcap 😊BP shopban pont most van féláron, 5500 asszem darabja.
Rataxes
eaglesmcnabb
kristóf17
szarul írtam itt láttam. (sorry, siska osztotta meg face-n, ő meg bp shopos, azt hittem ezek is ők)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Pont meglestem a sapikat az oldalon. Fehér coltsos kéne, de akkor belessek hátha BP-ben van olcsóbban? Neten csak Denvereset láttam.Nem tervez valaki rendelni mostanság fanaticsról? Kéne egy fullcap 😊BP shopban pont most van féláron, 5500 asszem darabja.
Rataxes
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Nem tervez valaki rendelni mostanság fanaticsról? Kéne egy fullcap 😊BP shopban pont most van féláron, 5500 asszem darabja.
Rataxes
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Nem tervez valaki rendelni mostanság fanaticsról? Kéne egy fullcap 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 8 éve
Tériszonyosoknak sokkterápia:Ő sem fog megöregedni.
www.facebook.com/seen.everything/videos/1046155935488943/
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Tériszonyosoknak sokkterápia:www.facebook.com/seen.everything/videos/1046155935488943/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nem tudtam hova rakjam, de még csak most láttam magát a videót:Ezt én is be akartam rakni már múlt héten, csak sikerült elfelejtenem😕 Amúgy szédületes mekkora hajrát toltak a srácok, szinte már már emberfeletti😊
Elképesztő.
www.youtube.com/watch?time_continue=198&v=lu2AGKyEG7U
Vrij6
több mint 8 éve
Nem tudtam hova rakjam, de még csak most láttam magát a videót:Elképesztő.
www.youtube.com/watch?time_continue=198&v=lu2AGKyEG7U
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil