OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
A NASA felfedezte Chart-t 😊Ez tetszik. 😊
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ehudH5fF_bABlack_Adder
Témánál maradva ilyen a kilátás egy műholdról: www.youtube.com/watch?v=kLdCdBgR03Y&feature=player_embedded 😊
több mint 13 éve
A NASA felfedezte Chart-t 😊www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ehudH5fF_bA
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
hát ilyen a világon nincs... és mégisbocsánatot kértek, elvileg csak benéztek valamit csúnyán. ezúttal a jobbik eset, hogy gyökerek
twitter.com/celebboutique/status/226369632154570752jjncaa
Tesco parkolóban láttam egy fickót kocsiból kiszállni. Először azt hittem Titans mez van rajta (a szín alapján), de aztán jót röhögtem. A mez ujján egy Patriots szerű logó volt, a hátán meg sixtynine nyc felirat. 😀 Epic volt. GRAFIén tegnap láttam a 7es buszon egy gyereket baseballsapiban Titans-logóval az elején, oldalán talán Pats, hátulján Steelers, és még volt rajta jó néhány. persze az NFL-logó sem hiányzott
több mint 13 éve
én hétfőn a keletinél láttam egy tényleg minőségi Pittsburgh Panthers mezt viselő úriembert 😊 Louisville pólóban voltam, nem is mertem megszólítanijjncaaRevis nyaral? nálunk?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Én a tatabányai tescoban láttam tegnap egy gyerekméretű Bruschi mezt viselő úriembert, elég mókásan mutatott rajta a kb. csípőig érő, szinte feszülős ruházat. Itt Tatabányán egyébként a focit kedvelő lakosság 95 %-a Pats drukker szűk baráti körömön kívül (ott szerencsére csak kb. 20% ugyanez az arány 😊 ) Ugyanott ugyanakkor Eagles pólós 50-60 körüli figura vásárolt be az asszonnyal, nem úgy nézett ki mint aki tudja mi van rajta de azért elismerősen biccentettem felé 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
én hétfőn a keletinél láttam egy tényleg minőségi Pittsburgh Panthers mezt viselő úriembert 😊 Louisville pólóban voltam, nem is mertem megszólítani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Tesco parkolóban láttam egy fickót kocsiból kiszállni. Először azt hittem Titans mez van rajta (a szín alapján), de aztán jót röhögtem. A mez ujján egy Patriots szerű logó volt, a hátán meg sixtynine nyc felirat. 😀 Epic volt.
több mint 13 éve
Úgy jön le, ahogy felmegy. Lépésről lépésre.Mikeyazt gondoltam ez lesz a vége;
Úgy jön le, ahogy felmegy: darabokban.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Úgy jön le, ahogy felmegy. Lépésről lépésre.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
igazából az az nagyon durva, hogy miként jön le. mert az ejtőernyőt mi pl elvetettük, nem valószínű, hogy a tartókábelek között el lehet lavírozni. lefelé meg mégforróbb az út.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
az amerikai munkavállalói biztosítási rendszer (workers' compensation) egyik szakértő szerve szerint, ez az egyesült államok legveszélyesebb munkája.Nekem meg világ életemben ez a mániám, hogy nekem mindig mindenhova fel kell másznom. 😀
én egy létrán is kivagyok, annyira nem bírom a magasat, ezt anno az asztalt szorítva néztem végig, és lettem rosszul. félelmetes.gabtsi
Az igazi egy űrutazás lenne, ami talán már nem is olyan lehetetlen:http://spaceportamerica.com/
Csak még arra spórolni kell. 😀
És ezek a tornyok hogy készülnek? Én is kapaszkodtam rendesen az asztalba, pedig ez csak videó...JC6Legjobb tudásom szerint ahhoz is vannak ilyen iszonyat magas daruk + hasonlóan a videóhoz pár ember még csüng a magasban akik közben összeillesztik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
És ezek a tornyok hogy készülnek? Én is kapaszkodtam rendesen az asztalba, pedig ez csak videó...
több mint 13 éve
Uuhhh, de kemény ezt nézni... Én se nagyon bírom a magasat, amikor például a létra tetején kell állni, és szedni le a meggyet mamánál, akkor szabályosan be vagyok sz@rva. 😀
több mint 13 éve
az amerikai munkavállalói biztosítási rendszer (workers' compensation) egyik szakértő szerve szerint, ez az egyesült államok legveszélyesebb munkája.én is dettó. Rossz nézni. Remélem megfizetik őket..amúgy van náluk ejtőernyő?
én egy létrán is kivagyok, annyira nem bírom a magasat, ezt anno az asztalt szorítva néztem végig, és lettem rosszul. félelmetes.gabtsi
több mint 13 éve
H lett volna bent abban a moziban...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
www.nytimes.com/2012/07/21/us/police-say-14-are-killed-in-shooting-at-colorado-mall.html?_r=1&hphát ilyen a világon nincs... és mégis
ez azért elég kemény..Wirtschaftsteil
twitter.com/celebboutique/status/226369632154570752

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
az amerikai munkavállalói biztosítási rendszer (workers' compensation) egyik szakértő szerve szerint, ez az egyesült államok legveszélyesebb munkája. én egy létrán is kivagyok, annyira nem bírom a magasat, ezt anno az asztalt szorítva néztem végig, és lettem rosszul. félelmetes.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
6%-os kondícióval áll, akkor ennyit a szabadnapról, jöhet az sos mentés.A külső winchesterem elkezdett akadozni. Fő problémám, hogy ha át akarok a gépre húzni például egy filmet, elkezdi másolni, majd teljesen lelassul, leáll. Meg sem moccan, amíg nem alkalmazok drasztikusabb megoldást (konkrétan kihúzom). Mostanában kezdett szarakodni, és a legrosszabbtól tartok. Valami ötlet?EscaladeFutassa rajta valami HDD ellenőrző progit ami megmondja,hogy szektorhibás vagy hasonló. Esetleg ha van lehetőség a formatot is ajánlom. Valszeg amúgy van 1-2 hibás szektora és mikor arról próbál írni/olvasni akkor kiakad.Toca
Mindenesetre köszönöm a választ, legalább még valamennyire használható állapotban vettem észre.

több mint 13 éve
www.nytimes.com/2012/07/21/us/police-say-14-are-killed-in-shooting-at-colorado-mall.html?_r=1&hpez azért elég kemény..
több mint 13 éve
A külső winchesterem elkezdett akadozni. Fő problémám, hogy ha át akarok a gépre húzni például egy filmet, elkezdi másolni, majd teljesen lelassul, leáll. Meg sem moccan, amíg nem alkalmazok drasztikusabb megoldást (konkrétan kihúzom). Mostanában kezdett szarakodni, és a legrosszabbtól tartok. Valami ötlet?EscaladeFutassa rajta valami HDD ellenőrző progit ami megmondja,hogy szektorhibás vagy hasonló. Esetleg ha van lehetőség a formatot is ajánlom. Valszeg amúgy van 1-2 hibás szektora és mikor arról próbál írni/olvasni akkor kiakad.
több mint 13 éve
A külső winchesterem elkezdett akadozni. Fő problémám, hogy ha át akarok a gépre húzni például egy filmet, elkezdi másolni, majd teljesen lelassul, leáll. Meg sem moccan, amíg nem alkalmazok drasztikusabb megoldást (konkrétan kihúzom). Mostanában kezdett szarakodni, és a legrosszabbtól tartok. Valami ötlet?

több mint 13 éve
Az ember valóban csak akkor fogja fel, mit is jelent a halál, amikor először távozik az élők sorából egy olyan hozzátartozója, akivel relatíve rendszeresen találkozott és beszélgetett.ketten voltunk ott a testvéremmel, amikor nagyapám elhunyt a halálos ágyán. Beszélni már nem tudott, se a szemét kinyitni. Mielőtt meghalt utolsó erejével felült és kinyitotta a szemét, majd sóhajtott egy utolsót. A legmeghatározóbb és a legszomorúbb pillanat volt eddig az életemben. El nem mondható az amit akkor éreztem a számomra legfontosabb személy elvesztésekor. :/
Egészen addig üres fogalom az egész, most már tudom.Mikey
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!