NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
448
54
18:30-tól, ARENA4
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Értem :/ Pedig azt hittem már annyi anyagod van, hogy naponta szívathatnád :/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
en nem latok. amugy nem kompromittalhatom azt eletenek kesobbi szakaszara tartogatom amikor tobb hasznot huzhatok belole.
több mint 13 éve
Szívesen fogadok mindenféle bizonyítékot Biztos Úr! 😀fű fake na erre mit válaszolsz 😀
Amúgy te láttad már józanon??fetomy
több mint 13 éve
Szívesen fogadok mindenféle bizonyítékot Biztos Úr! 😀Amúgy te láttad már józanon??
több mint 13 éve
nem hiszem el meg ryan közlegény megmentéselehet h nem kene de o hederit erre mert egy nyavalyas elitbudai tinedzser aki azthiszi h mindent szabad.mindig mi nyerünk,ne beszélj lilákatJociNa jó, szerintem elérted azt a szintet, amikor már nem kéne többet inni...fetomy
es erre meg bizonyitekom is van.Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lehet h nem kene de o hederit erre mert egy nyavalyas elitbudai tinedzser aki azthiszi h mindent szabad.mindig mi nyerünk,ne beszélj lilákatJociNa jó, szerintem elérted azt a szintet, amikor már nem kéne többet inni...fetomy
es erre meg bizonyitekom is van.
több mint 13 éve
mindig mi nyerünk,ne beszélj lilákatJociNa jó, szerintem elérted azt a szintet, amikor már nem kéne többet inni...
több mint 13 éve
mindig mi nyerünk,ne beszélj lilákatfőleg hogy megalázzuk a redvás gesztenyéket,és utána még jobban rommá oltalak 😀JociAz milyen gáz lesz, mikor egy ilyen szezon után gyalázunk le Ann Arborban... :rolleyes:
Amúgy tudom,hogy már elittad az agyad, de azért még emlékszel mikor nyertetek utoljára?fetomy
több mint 13 éve
főleg hogy megalázzuk a redvás gesztenyéket,és utána még jobban rommá oltalak 😀JociAz milyen gáz lesz, mikor egy ilyen szezon után gyalázunk le Ann Arborban... :rolleyes:
Amúgy tudom,hogy már elittad az agyad, de azért még emlékszel mikor nyertetek utoljára?
több mint 13 éve
főleg hogy megalázzuk a redvás gesztenyéket,és utána még jobban rommá oltalak 😀rohadj meg 😀Ne rinyálj, Európa nem szereti a hébereket. Könyörögj Izráelnek 😉
sobri védj meg,megpróbálnak etnikai alapon megkülönböztetni,Európa segíts!
btw a Rivalry hetét várom már amikor twitteren, fb-n, a fórum több topicjában napin szinten ez fog menni a meccs végéig 😀Joci
Amúgy az a hét gyönyörű lesz már most látom 😂fetomy
több mint 13 éve
rohadj meg 😀Ne rinyálj, Európa nem szereti a hébereket. Könyörögj Izráelnek 😉
btw a Rivalry hetét várom már amikor twitteren, fb-n, a fórum több topicjában napin szinten ez fog menni a meccs végéig 😀Joci
Amúgy az a hét gyönyörű lesz már most látom 😂
több mint 13 éve
sobri védj meg,megpróbálnak etnikai alapon megkülönböztetni,Európa segíts!Azt tudom mondani, amit Félkupica Fehér Főnök mondott Yossarian-nak a 22-es csapdájában:
Joci
„Borzasztó dolog a faji előítélet, Yossarian. Tényleg az. Borzasztó dolog, hogy becsületes, hű indiánokkal úgy bánnak, mint holmi niggerekkel, bibsikkel és koszos digókkal.”
több mint 13 éve
rohadj meg 😀sajnos még nem Fletómás 😛JociJa megint azt várod, hogy a pia üssön ki, mi? Nem áll még ellen a szervezeted?
fake: hát a héber-joci párhuzam adott volt... 😀
"nem lenne kevesebb pontod mint a jocinak 😀"
loooooool 😂 😂fetomy
btw a Rivalry hetét várom már amikor twitteren, fb-n, a fórum több topicjában napin szinten ez fog menni a meccs végéig 😀
több mint 13 éve
Őszintén, tököm tudja, szerintem még 2-3 órát elbaszok a rajzolgatással, nem hiszem, hogy most túl jó az időpont. Holnap?Péntek?meddig ersz ra ? nekem mar kis tulzassal mindegy ...Fakenewman te kabbe a faszom 9 ota itt baszom a rezet h rostert csinaljunk nem gyanus ? 😀Fakeööö, valami rémlik, nem hittem volna, hogy majd 5 órát rá kell szánni erre a redvás műábrára és még akkor házit is csinálni kéne 😀
most csináljuk vagy máskor? 😀Newman
több mint 13 éve
sajnos még nem Fletómás 😛JociJa megint azt várod, hogy a pia üssön ki, mi? Nem áll még ellen a szervezeted?
fake: hát a héber-joci párhuzam adott volt... 😀
"nem lenne kevesebb pontod mint a jocinak 😀"
loooooool 😂 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem lenne kevesebb pontod mint a jocinak 😀Ez a szerencse garantáltan tartósan megmarad nektek.Azért egy gyors cidázást legalább adtál cserébe, termodinamikailag enyhén túlexponált barátom? 😀addig van szerencsénk amíg sobri nem jár az nb1 fantasybaJoci
Newman, Sobri: Látszik, hogy nem látogatjátok az nb1 fantasy topicot... 😀fetomy
Egy énáltalam összerakott nb1-es fantasy csapatban még játszana Babócsy, Simon, Sallói, Illés és Fischer Palika.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Józsuafetomynahat ez masnak is eszebe jutott nem csak nekem ? 😂
több mint 13 éve
sajnos még nem Fletómás 😛Nem lőtték még fel a pizsamát, kedves Józsua?fetomyJózsefre simán ráférne, bár szerintem már lépni nem tud 2-t egymás után :/fetomycsak azért mert hajléktalan vagy össze keversz magaddal? 😕Joci
több mint 13 éve
Ez a szerencse garantáltan tartósan megmarad nektek.addig van szerencsénk amíg sobri nem jár az nb1 fantasybaJocivan szerencsém ismerni RyanDiem kollegát személyesen és azt mondta hogy nyugodtan üdvözölhetem a nickjével a szerencsétlen fetomyt 😀JociAzért egy gyors cidázást legalább adtál cserébe, termodinamikailag enyhén túlexponált barátom? 😀
Newman, Sobri: Látszik, hogy nem látogatjátok az nb1 fantasy topicot... 😀fetomy
Egy énáltalam összerakott nb1-es fantasy csapatban még játszana Babócsy, Simon, Sallói, Illés és Fischer Palika.
több mint 13 éve
Nem lőtték még fel a pizsamát, kedves Józsua?csak azért mert hajléktalan vagy össze keversz magaddal? 😕JociSÉTAFakeJózsefre simán ráférne, bár szerintem már lépni nem tud 2-t egymás után :/fetomy
több mint 13 éve
csak azért mert hajléktalan vagy össze keversz magaddal? 😕SÉTAFakeJózsefre simán ráférne, bár szerintem már lépni nem tud 2-t egymás után :/fetomy
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
meddig ersz ra ? nekem mar kis tulzassal mindegy ...newman te kabbe a faszom 9 ota itt baszom a rezet h rostert csinaljunk nem gyanus ? 😀Fakeööö, valami rémlik, nem hittem volna, hogy majd 5 órát rá kell szánni erre a redvás műábrára és még akkor házit is csinálni kéne 😀
most csináljuk vagy máskor? 😀Newman
több mint 13 éve
SÉTAFakeJózsefre simán ráférne, bár szerintem már lépni nem tud 2-t egymás után :/
több mint 13 éve
newman te kabbe a faszom 9 ota itt baszom a rezet h rostert csinaljunk nem gyanus ? 😀Fakeööö, valami rémlik, nem hittem volna, hogy majd 5 órát rá kell szánni erre a redvás műábrára és még akkor házit is csinálni kéne 😀
most csináljuk vagy máskor? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
SÉTA