OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 642 — Poloska confirmed
ELÉRKEZETT A SZEMÉLYI HARCI MECHÁK KORA:
 www.sotetjovo.aneten.net/mizu/mindenfele/elerkezett-a-szemelyi-harci-mechak-kora/
Gyűjteni kell még egy picit, de egy ilyet beszerzek.😊süti
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
ELÉRKEZETT A SZEMÉLYI HARCI MECHÁK KORA:
 www.sotetjovo.aneten.net/mizu/mindenfele/elerkezett-a-szemelyi-harci-mechak-kora/
Gyűjteni kell még egy picit, de egy ilyet beszerzek.😊
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 280 — Invisible man
Most láttam egy szép XLV Super Bowl Harrison mezt Pakson a 10-esnél.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
😮 😐
több mint 13 éve
Országok pénznemei. 😊

Kép URL-jének másolása, és nagyban is lehet zoomolni.
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 860 — no es importante
egy kis történelem és földrajz

edudemic.com/wp-content/uploads/2012/07/changingusa.gif

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
Magnerot négy napig 3x3 utána 2x1, nicoflex vagy piros lóbalzsam

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 526
Ahogy elkezdett fájni elkezdtem nyomatni a Mg-t. A típusra nem emlékszem. Most nem görcsöl és a közelmúltban nem is görcsölt. Olyanom volt, amit Amadeus is mond.
Éjszakai jajjgatás! 😀
Bringázni szoktam. Fitness. 😊
Általában 30 km-es ami a csövön kifér. Persze bemelegítés, levezetés, nyújtás.catattack
kend azzal a sportkrémmel amit mondtam és pihentesd. Csak séta, ha 1 hétig nem javul akkor keress szakembert.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ahogy elkezdett fájni elkezdtem nyomatni a Mg-t. A típusra nem emlékszem. Most nem görcsöl és a közelmúltban nem is görcsölt. Olyanom volt, amit Amadeus is mond.
Éjszakai jajjgatás! 😀
Bringázni szoktam. Fitness. 😊
Általában 30 km-es ami a csövön kifér. Persze bemelegítés, levezetés, nyújtás.
több mint 13 éve
Estél, ütötted?szaba
Nem emlékszem ilyesmire. Tuti nem ütés.
Alapból nem fáj, csak ha dolgozik meg ha felteszem a másik lábamra keresztbe pont a vádlim közepén.
Szaba! Mint sportembert meg merlek kérdezni, hogy milyen dokihoz érdemes fordulni? Érdemes-e?
lehet valami egyszerűbb húzódás. Próbáld meg nyújtani, kenjél rá abból a fehér színű (kék tubusos) sportkrémből. Ott ahol fáj az izom(?) meg is van keményedve?Amadeus91
Olyan, mintha az izom alatt vagy a belső része fájna így csomót nem érzek.

catattack
nem kaptál görcsöt? Előfordul, hogy éjjel is arra riadsz fel, hogy görcsöl (magnézium hiány nem?) Volt velem is olyan, hogy görcs után is fájt az izom 1 hétig, aztán elmúlt.
ha tényleg nem javul semmit, menj be simán sürgősségire, röntgen stb... okosabb leszel. (Ha elmész sportorvoshoz vagy háziorvoshoz akkor jobb esetben ugyanoda kell menned majd, rosszabb esetben le sem fognak szarni)
Edzel rá? Milyen gyakorlatot végzel lábbal?
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
Duzzadt volt? Vagy pirosodás, kékülés? Ha nincs traumás oka akkor visszér, trombózis gyanús, nem akarlak ijesztgetni. Háziorvos belgyógyász kardiológus.sutianap
Köszönöm a megnyugtató szavakat... 😀
Most gondolkozok, hogy ez a lábam görcsölt be folyton. Lehet, hogy annak valami maradványa lehet... Azért meglátogatom a doktornénit! catattack
Most is görcsöl? Mijen magnéziumot szedtél?

több mint 13 éve
catattack 3 520
Duzzadt volt? Vagy pirosodás, kékülés? Ha nincs traumás oka akkor visszér, trombózis gyanús, nem akarlak ijesztgetni. Háziorvos belgyógyász kardiológus.sutianap
Köszönöm a megnyugtató szavakat... 😀
Most gondolkozok, hogy ez a lábam görcsölt be folyton. Lehet, hogy annak valami maradványa lehet... Azért meglátogatom a doktornénit!
több mint 13 éve
Estél, ütötted?szaba
Alapból nem fáj, csak ha dolgozik meg ha felteszem a másik lábamra keresztbe pont a vádlim közepén.
Szaba! Mint sportembert meg merlek kérdezni, hogy milyen dokihoz érdemes fordulni? Érdemes-e?
lehet valami egyszerűbb húzódás. Próbáld meg nyújtani, kenjél rá abból a fehér színű (kék tubusos) sportkrémből. Ott ahol fáj az izom(?) meg is van keményedve?Amadeus91

catattack
Duzzadt volt? Vagy pirosodás, kékülés? Ha nincs traumás oka akkor visszér, trombózis gyanús, nem akarlak ijesztgetni. Háziorvos belgyógyász kardiológus.

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 285
Estél, ütötted?szaba
catattack
Hát ha külső ráhatás nem történt, akkor végül is nem tudom, hova kéne menni. Húzódás lehet, de akkor az esetet érezned kellett volna.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Estél, ütötted?szaba
több mint 13 éve
Bakker! kb 1 hónapja fáj a jobb vádlim. Olyan érzés, mintha zúzódva lenne. Lassan a doktorban gondolkodom. Valaki valami? Mi lehet ez? Sima húzódás?
catattack
lehet valami egyszerűbb húzódás. Próbáld meg nyújtani, kenjél rá abból a fehér színű (kék tubusos) sportkrémből. Ott ahol fáj az izom(?) meg is van keményedve?
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Már szedtem és kentem.catattack
Estél, ütötted?szaba
ne perverzkedjünk

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 285
Estél, ütötted?
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 819
süti, ha már itt vagy, küldtem e-mailt.
több mint 13 éve
Acsbalzsamot vagy flexagilt neki

több mint 13 éve
catattack 3 520
Már szedtem és kentem.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 244 — NFL bracket champion '26
Bakker! kb 1 hónapja fáj a jobb vádlim. Olyan érzés, mintha zúzódva lenne. Lassan a doktorban gondolkodom. Valaki valami? Mi lehet ez? Sima húzódás?
catattack
Lehet magnéziumhiány is, 1 hétig tolj pezsgőtabit plusz kendd be vmi izomlazítóval ha nem javul akk doki.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
catattack 3 520
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nem kell valakinek szép új focis sig úgy, hogy még válogatni is tudjon? A sig battle-re kéne egy amerikai focis téma.Rataxes
Collin Kleinről csináltattam már?

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Nem kell valakinek szép új focis sig úgy, hogy még válogatni is tudjon? A sig battle-re kéne egy amerikai focis téma.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)