NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
gy olyan zombisfilmbuzinak mint nekem,ilyen főzős műsor kell!legjobb sorozat a youtubeon 😀 teljesen idióták, amiket összefőznek.... 😀
http://www.youtube.com/watch?v=yttA7YkWdr0&feature=player_embedded#!Cowboykarcsi
több mint 13 éve
gy olyan zombisfilmbuzinak mint nekem,ilyen főzős műsor kell!http://www.youtube.com/watch?v=yttA7YkWdr0&feature=player_embedded#!
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=FaA9OOng2igAmúgy Al Bundy jusson eszedbe: mindegy melyiket választod, rosszul döntesz. 😂Vrijbloedmeg: Nők... Se velük... Ennyi 😀JSanyo
😂
több mint 13 éve
Ez mindenidők legnagyobb szövege 😂Amúgy Al Bundy jusson eszedbe: mindegy melyiket választod, rosszul döntesz. 😂Vrijbloedmeg: Nők... Se velük... Ennyi 😀JSanyo
több mint 13 éve
Amúgy Al Bundy jusson eszedbe: mindegy melyiket választod, rosszul döntesz. 😂Vrijbloedmeg: Nők... Se velük... Ennyi 😀
több mint 13 éve
Teljesen egyetértek. 😊 😀"Ha egyszerre 2 ember tetszik, mindig a másodikat válaszd, mert ha igazán tetszene az első, nem tetszene meg a második"Ez hülyeség! Azt válaszd amelyiknek jobb a segge!catattack
ellenérv/ellenvélemény?kristof
Amúgy Al Bundy jusson eszedbe: mindegy melyiket választod, rosszul döntesz. 😂
több mint 13 éve
"Ha egyszerre 2 ember tetszik, mindig a másodikat válaszd, mert ha igazán tetszene az első, nem tetszene meg a második"úgyis megbánod majd a döntést, szóval gyakorlatilag mindegy. de ha választasz, akkor catattack módszerét támogatom.
több mint 13 éve
És nem Józsinak hívják.... 😛"Ha egyszerre 2 ember tetszik, mindig a másodikat válaszd, mert ha igazán tetszene az első, nem tetszene meg a második"Ez hülyeség! Azt válaszd amelyiknek jobb a segge!catattack
több mint 13 éve
Na látod, két sokkal szimpatikusabb döntési módszert kaptál, mint amit írtál 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
"Ha egyszerre 2 ember tetszik, mindig a másodikat válaszd, mert ha igazán tetszene az első, nem tetszene meg a második"Ez hülyeség! Azt válaszd amelyiknek jobb a segge!
több mint 13 éve
"Ha egyszerre 2 ember tetszik, mindig a másodikat válaszd, mert ha igazán tetszene az első, nem tetszene meg a második"Van alapja kétségkívül, de azért viszont nem értek egyet vele, mert szvsz egyszerre simán bejöhet két vagy akár több ember is (természetesen nem csak külsőről van szó). Így szerintem csak erre nem lehet alapozni a döntéskor 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
"Ha egyszerre 2 ember tetszik, mindig a másodikat válaszd, mert ha igazán tetszene az első, nem tetszene meg a második"ellenérv/ellenvélemény?
több mint 13 éve
Ja igen, köszi 😊Nem tudni, mit ad a sport1?LakiHa az NFL érdekel, akkor Giants - 49ers.xrace77
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Nem tudni, mit ad a sport1?LakiHa az NFL érdekel, akkor Giants - 49ers.
több mint 13 éve
Nem tudni, mit ad a sport1?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
ez van, picsáért kell a ződek seggét nyalni.úgy kell neki, minek hord olyan szartfetomyraeroszakoltak a geci haverjai mert tudtak hol lakik es provokalni akartak.Fake
több mint 13 éve
http://velvet.hu/sztori/2011/11/11/300-szor_vagtak_meg_a_satanista_edesharmas_alatt/"...A rendőrök még vasárnap este kaptak egy bejelentést egy lehetséges szúrkálásról..."
Milyen szexisen és kedvesen néznek...Sobri Jóska
Milyen szerencsés volt a faszi, hogy valaki szólt annak ellenére, hogy semmi biztosat nem tudott. 😊
Egyébként meg nőkkel kezdett, mégis mit várt? 😛
több mint 13 éve
http://velvet.hu/sztori/2011/11/11/300-szor_vagtak_meg_a_satanista_edesharmas_alatt/Milyen szexisen és kedvesen néznek...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
úgy kell neki, minek hord olyan szartfetomyraeroszakoltak a geci haverjai mert tudtak hol lakik es provokalni akartak.
több mint 13 éve
úgy kell neki, minek hord olyan szart
több mint 13 éve
kezdesz te nekem gyanús lenni.minden mondatod a homárságról szól,amit próbálsz rám kivetíteni hogy eltereld magadról a figyelmet,de szerencsére lebuktattalak most. :cool:olyan béna vagy? azt hittem a hosszú évek alatt elégszer gyakoroltad már...Értem :/ Pedig azt hittem már annyi anyagod van, hogy naponta szívathatnád :/fetomyrosszul járna a Fake ha elkezdene szívatni 😀Joci
Fake: Nekem mondod? Hetente jár erre a fagyibusz, és annyi szar jön belőle, hogy teljesen ellepte már a várost :/fetomy
Fradi buszról jut eszembe,egyik székletfehérvári cimborám Fradi sálát kiegyenlített küzdelemben elvették tőle(kiegyenlített küzdelem:6 fidesz szurkoló vs 1 Fradi szurkoló)
több mint 13 éve
olyan béna vagy? azt hittem a hosszú évek alatt elégszer gyakoroltad már...Értem :/ Pedig azt hittem már annyi anyagod van, hogy naponta szívathatnád :/fetomyrosszul járna a Fake ha elkezdene szívatni 😀Joci
Fake: Nekem mondod? Hetente jár erre a fagyibusz, és annyi szar jön belőle, hogy teljesen ellepte már a várost :/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
folyamatosan gyujtom es egyszerre fogom a kilometernyi szart a nyakaba boritani. kelleni fog majd szekletfehervarrol is mert ahogy idaig erezni az ottani szar kirivoan rossz minosegu.
több mint 13 éve
Értem :/ Pedig azt hittem már annyi anyagod van, hogy naponta szívathatnád :/fetomyrosszul járna a Fake ha elkezdene szívatni 😀