NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Nem. Én is megnéztem több helyen is, hogy mit írnak róla. Mondjuk lehet félreértettem,de mintha azt olvastam volna, hogy nincs rajta semmi csatlakozási lehetőség (usb)??? :o
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
ez a Kindle Fire elso olvasatra/latasra nem tunik rossznak...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Annyi még az észrevétel hogy ha kihúzzuk a kábelt akkor megjelenik a sarokban ez a két kis számítógép áthúzva ikon, aztán ha bedugjuk az enyémen(ami megy csodásan), akkor nálam ugye eltűnik az áthúzás és ilyen két kis kommunikáló gép lesz helyette(bocs a "szaknyelvért 😛) na nála viszont semmi, egyszerűen simán csak eltűnik az az ikon és semmi nincs helyette.Hanni
A jobb alsó sarokban megjelenő kis gép ikonok: áthúzva=nincs hálózati kapcsolat, kéken villogva=van kapcsolat. Ha X-es és utána eltűnik=van kapcsolat (a kis ikonra jobb egérrel kattintva, tulajdonságoknál lehet beállítani több mindent, pl. ezt a visszajelzést is egy jelölőnégyzet bepipálásával.) A hálókártya valszeg jó és működik.
Helyi kapcsolat tulajdonságait kellene megnézni, a tieddel azonosan beállítani.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
ESTA-val 89 napig lehetsz kint, neten elintezni kb. 10 perc es mindossze 14 USDJJ
Köszi 😊szaba
persze valahogy igazolnod kell kintleted celjat es okat is (hotelfoglalas, barati meghivas, stb.), nem mehetsz ki csak "ugy"JJ
Persze, gondoltam, de az megoldható.
több mint 13 éve
Nem vagyok képben. Kellett neked vízum? Mi az az időtartam, amit anélkül lehet kinn tölteni?szaba
ESTA-val 89 napig lehetsz kint, neten elintezni kb. 10 perc es mindossze 14 USDJJ
Köszi 😊szaba
persze valahogy igazolnod kell kintleted celjat es okat is (hotelfoglalas, barati meghivas, stb.), nem mehetsz ki csak "ugy"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
december 8-igJJ
Nem vagyok képben. Kellett neked vízum? Mi az az időtartam, amit anélkül lehet kinn tölteni?szaba
Köszi 😊
több mint 13 éve
Mennyi ideig leszel kinn?szaba
december 8-igJJ
ESTA-val 89 napig lehetsz kint, neten elintezni kb. 10 perc es mindossze 14 USD

---
több mint 13 éve
a konyvtarban mellettem a jobbra ulo nem tudja hogy kell levenni a hangerot, a balra ulo pedig azt kerdezte meg, hogy betuzzuk a "google"-t 😂 it's fun to live in america 😊 ISZONYAT hulyek az emberekJJ
december 8-igJJ
Nem vagyok képben. Kellett neked vízum? Mi az az időtartam, amit anélkül lehet kinn tölteni?
több mint 13 éve
a konyvtarban mellettem a jobbra ulo nem tudja hogy kell levenni a hangerot, a balra ulo pedig azt kerdezte meg, hogy betuzzuk a "google"-t 😂 it's fun to live in america 😊 ISZONYAT hulyek az emberekJJ
december 8-ig

---
több mint 13 éve
Mennyi ideig leszel kinn?
több mint 13 éve
a konyvtarban mellettem a jobbra ulo nem tudja hogy kell levenni a hangerot, a balra ulo pedig azt kerdezte meg, hogy betuzzuk a "google"-t 😂 it's fun to live in america 😊 ISZONYAT hulyek az emberek

---
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Na újabb probléma, most lakótársam gépével. Mivel a múltkor a wi-fi témát nem sikerült megoldani ezért áttértünk sima kábeles megoldásra amivel az én gépemen gyönyörűen működik a net, de az övén nem. A kábellel és modemmel nem lehet baj mert az enyémen behozza rendesen. Az övébe bedugom és egyszerűen nincs net. Valami ötlet?Hanni
ilyenkor tudom értékelni csak igazán, hogy hármunk közül van egy informatikus 😀eaglesmcnabb
Ilyenkor tudom értékelni, hogy négyünk közül van... oh, wait 😀
több mint 13 éve
catattack 3 520
😐
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Az otthonom

Nyuszkó!

Eljött az a nap, amiről nagyjából egy éve tudjuk, hogy eljön. Itt az idő, magad mögött hagysz mindent, ami eddig fontos volt és kitöltötte a mindennapjaidat. A családodat, a barátaidat, a munkádat, az iskoládat, s persze engem is. De az otthonodat is itt hagyod? Nem hiszem. Az otthon az a hely, amely a béke szigetét jelenti számodra, ahol megnyugvást és szeretetet találsz a legrosszabb nap után is és ahova örömmel mész haza. De ez egy konkrét hely? A lakásod? Vajon az életed során felhalmozott emlékeket jelentő apró tárgyaktól, képektől érzed otthon magad? Kétlem. Nem ettől vagy otthon, bárhol is legyél a világban, hisz ezeket a tárgyakat szinte észre sem veszed, amikor otthon vagy.
Most kétbőröndnyi élettel odébb állsz, s nem tudsz mindent magaddal vinni, ami kedves és jelentőségteljes számodra. De nem is fontos, mert Münchenben az új emlékekhez új tárgyak kapcsolódnak majd, amelyek a jelent mutatják, míg az otthonhagyottak legfeljebb a múltat. Pillanatok alatt otthonosan érzed majd magad a friss élmények hatására. Mégis úgy gondolom, valami hiányozni fog. Mert az otthonodat, a mindennapos harcoktól távoli nyugalom szigetét nem ezek a tárgyak jelentik, hiszen valamennyi ott él a fejedben, a szívedben, egyesek hiába nincsenek veled fizikailag.
Akkor hol is kell keresned az otthon titkát? Szerintem a szívedben. Ha otthon akarod magad érezni, akkor azt kell kivinned, ami akár egy ásónyomnyi szigeten is megteremti a lelki békét számodra. Ezek mi vagyunk, akik szeretünk, s nem a képeink, amelyek legfeljebb észrevétlenül csak porosodnak egy polcon. Bár a 6 hónapos távollét óhatatlanul azzal jár, hogy kikerülünk egymás mindennapi életéből, én mégis ott leszek veled, hisz benned élek, hát fedezz fel!
Emlékszem, amikor egy éve beszéltünk a féléves távollétről, Te akkor megijedtél, hogy elveszíthetsz, én pedig még csak a gondolatától is rettegtem, mert tudtam, hogy képtelen vagyok egyedül végigcsinálni hat hónapot. Az elmúlt egy esztendő során azonban sok minden történt velünk, amit akkor nem is gondoltunk volna, de ez az időszak megmutatta nekünk, hogy a mi kapcsolatunk - bármilyen formában - jóval erősebb annál, minthogy hat röpke hónap szétválasszon minket. Most, amikor itt a búcsú pillanata, mindent máshogy látunk, mint egy esztendeje. Bár rettenetesen fáj, ahogy azt akkor is gondoltam, mert olyan mintha az otthonom legszebb szobájára lakat kerülne, de már nem rettegek, mert tudom, félév múlva még szebb lesz az a szoba.
Alig két éve ismerjük egymást, de olyan mintha évtizedes múltra nyúlna vissza a kapcsolatunk. Voltunk mi szerelmespár, haverok, barátok, szeretők, vagy akár egyszerre mind. Isten se tudja, mik vagyunk mi, de nem is lényeges. Hihetetlen, de az elmúlt egy évben közösen olyan várat építettünk fel, amely minden ostromot kiállt. Pedig sűrű év volt. Problémáktól sújtott kapcsolatunkat lezártuk, mégis újra találkozgattunk, mert megmagyarázhatatlanul vonzódunk a másik társaságához. Meghódítottuk Spanyolországot, a balatonkenesei szabadstrandot, Zánkát, Szolnokot, Szegedet és persze a mindkettőnk számára örökemléket jelentő balatonfüredi Anna-bált. Mindezt annak ellenére, hogy közben kétszer is szerelmi fuvallat söpört odébb. Mennyit is bírtunk ki egymás nélkül? Nagyjából két hetet, másodjára több mint 500 kilométer is kevés volt ahhoz, hogy ne találjuk meg ismét a közös hangot. Most fizikálisan 700 km és egy újabb enyhe szellő lesz köztünk, de valójában közös otthonunk van, ez pedig a várunk, amely kiállta az idő és az élet megpróbáltatásait, amelyek pedig nem kíméltek minket.
Kiállta, mert képesek voltunk harcolni a másikért, amikor szükség volt rá, képesek voltunk hinni egymásban akkor, amikor az élet elsodort minket egymástól. Képesek voltunk segítő kezet, megértő fület, vagy könnyoldó ölelést nyújtani egymásnak. Képes voltál egyszerre baráti jobbot nyújtani, szeretni és küzdeni a közös várunkért, amikor megbántva éreztem magam, én pedig képes voltam felülemelkedni minden vélt vagy valós sérelmen. Bár azt gondolhatnánk, hogy ez a természetes, de valójában ritka kincs, amivel mi rendelkezünk, mert a mai gőgös és rideg világban, az emberek nemhogy nem képesek áldozatot hozni szeretteikért, inkább még rajtuk vezetik le a mindennapi megpróbáltatásaikból fakadó feszültségüket. Ezzel szemben mi képesek vagyunk a legrosszabb nap után is egymás kedvében járni, azaz otthont teremteni a másiknak.
Nekem ezt jelenti az otthon, s Te vagy az otthonom. Mert szeretlek, mint nőt, mint barátot, és mint embert. Tudd, hogy nálam Te mindig otthon leszel.

Beppe

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ilyenkor tudom értékelni csak igazán, hogy hármunk közül van egy informatikus 😀eaglesmcnabb
nálunk bölcsész túltengés van, ennek ellenére tegnap életem hőstetté hajtottam végre mikor helyrehoztam a vécétartályt 😀

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 311 — Je suis kobranadrág
Na újabb probléma, most lakótársam gépével. Mivel a múltkor a wi-fi témát nem sikerült megoldani ezért áttértünk sima kábeles megoldásra amivel az én gépemen gyönyörűen működik a net, de az övén nem. A kábellel és modemmel nem lehet baj mert az enyémen behozza rendesen. Az övébe bedugom és egyszerűen nincs net. Valami ötlet?Hanni
Akár meg is mutathatnád neki a dolgot Csabi 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ilyenkor tudom értékelni csak igazán, hogy hármunk közül van egy informatikus 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ethernet csatlakozója jó? Hálókártya drivere fel van telepítve(Sajátgépre jobb katt, Eszközkezelő)?Schleck
Hát a csatlakozóról fogalmam sincs mert otthon is wi-fivel megy, szóval ebbe lehet most van először kábel dugva, hálókártya meg működőképesnek tűnik.

Annyi még az észrevétel hogy ha kihúzzuk a kábelt akkor megjelenik a sarokban ez a két kis számítógép áthúzva ikon, aztán ha bedugjuk az enyémen(ami megy csodásan), akkor nálam ugye eltűnik az áthúzás és ilyen két kis kommunikáló gép lesz helyette(bocs a "szaknyelvért 😛) na nála viszont semmi, egyszerűen simán csak eltűnik az az ikon és semmi nincs helyette.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ethernet csatlakozója jó? Hálókártya drivere fel van telepítve(Sajátgépre jobb katt, Eszközkezelő)?

több mint 13 éve
Na újabb probléma, most lakótársam gépével. Mivel a múltkor a wi-fi témát nem sikerült megoldani ezért áttértünk sima kábeles megoldásra amivel az én gépemen gyönyörűen működik a net, de az övén nem. A kábellel és modemmel nem lehet baj mert az enyémen behozza rendesen. Az övébe bedugom és egyszerűen nincs net. Valami ötlet?
több mint 13 éve
catattack 3 520
http://baon.hu/bacs-kiskun/kozelet/elfogtak-a-trukkos-majmot-54812
A szervízcsarnokban figyelte a munkafolyamatokat és az öltözőkben is szétnézett. 😂
több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
A fene van a tyt-el megint. Azzal az acc-al se enged be amit ők adtak..apeszos
Ha gondolod, van egy meghívóm egy másik, hasonló profilú oldalra. Keress meg PM-ben.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 282 — Saturday Night Lights
Azért ha valakit 92 éves korában bekövetkezett halála és 70 éves színészi pályája után úgy búcsúztatnak, hogy "Elhunyt Dagobert bácsi szinkronhangja", ott valami nem stimmel:

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/09/27/elhunyt_kenderesi_tibor_szinmuvesz_dagobert_bacsi_szinkronhangja/

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
És az ötven felé járókat 😛 Szintén....
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Megtörtént, bár csúnyán diszkriminálod az 5 éven aluliakat és a 21 éveseket :mad: