NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Srácok, szeretnék megkérni titeket, leginkább mindenkit, hogy töltse ki az alábbi kérdőívet!Csupán 3-5 percet vesz igénybe maximum, viszont diplomamunkához lenne rá szükség, úgyhogy nagyon fontos lenne!
Előre is köszönöm! 😊
Íme a kérdőív:
http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/471452775/
Köszönöm előre is!!
több mint 13 éve
Mikey
18 754
Elvittem trágya, egyébként LG márkájú telefonomat a Vodafone boltba, hogy küldjék el szervízbe... majd 10 perc kérdezősködés után közölte a csaj, hogy át kéne menni a másik boltba, mert ami van cserekészülékük, az mind rossz.Legszívesebben felnevettem volna. Az milyen már, hogy a hivatalos márkaboltban rossz az összes - 3 db - cseretelefon?
De legalább a másikban már volt olyan is, ami működik.
Ezek után kíváncsian várom, sikerül-e kijavítaniuk a telefonom. 😊
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Zsírkirály. Soha nem fogom megérteni, hogy lehet, hogy nekem állandóan olyan dolgokat produkál a gépem, amit senki másnak... Google se hozott ki semmi értelmeset erre a problémára. Egyszerűen hiába van a SOHA szón, akkor is csinálja. A fórum képe helyén is az ERROR volt, mikor nem ment, pedig annak is sohán van. Na nem baj, legalább bizonyíték, hogy különleges vagyok :cool:
több mint 13 éve
nem tudom mi baja lehet, én kb ezer éve megcsináltam, hogy bal klikk a képeken: Reload Every -> Never és azóta is ugyanazok a képek fogadnak :/kristofNálam is ugyanez.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem tudom mi baja lehet, én kb ezer éve megcsináltam, hogy bal klikk a képeken: Reload Every -> Never és azóta is ugyanazok a képek fogadnak :/
több mint 13 éve
Valaki aki operát használ: Nagyon bírom ezt a gyorshívó (Speed Dial) cuccot, már a firefoxra is volt ez a kiegészítőm. Viszont itt operában kicsit máshogy működik. Esetleg van arra mód, hogy valahol megtaláljam, hogy sohasene frissítse a lapokat? Mert arra már rájöttem, hogy náluk a soha az mindiget jelent és ez így nem jó, mert kissé zavaró, hogy indítás után 10 percig használhatatlan a böngésző, mert kb. egyszerre tölt be 10 oldalt akkor is, ha bezárom a gyorshívót. Mégegyszer mondom rájöttem, hogy Frissítés - Soha, rámentem minden lapon és ez eredményezte, hogy az opera minden indításánál frissíti őket.
több mint 13 éve
bmg
2 681
Akkor valószínűleg 0.3 alá ment a ratinged...Kértem, azzal sem enged be + még a régi is ugrott... Mikor írtam nekik, először az volt a válasz hogy biztos elírtam az email címet (pláne hogy nem is azzal kell bejelentkezni 😀) másodszor már nem is válaszoltak....A fene van a tyt-el megint. Azzal az acc-al se enged be amit ők adtak..apeszospedig megy... kérj új jelszót, az mindig működni szokott.JSanyo
(Login failed!
This account has been disabled.)apeszos
több mint 13 éve
Kértem, azzal sem enged be + még a régi is ugrott... Mikor írtam nekik, először az volt a válasz hogy biztos elírtam az email címet (pláne hogy nem is azzal kell bejelentkezni 😀) másodszor már nem is válaszoltak....A fene van a tyt-el megint. Azzal az acc-al se enged be amit ők adtak..apeszospedig megy... kérj új jelszót, az mindig működni szokott.JSanyo
(Login failed!
This account has been disabled.)
több mint 13 éve
A fene van a tyt-el megint. Azzal az acc-al se enged be amit ők adtak..apeszospedig megy... kérj új jelszót, az mindig működni szokott.
több mint 13 éve
A fene van a tyt-el megint. Azzal az acc-al se enged be amit ők adtak..
több mint 13 éve
catattack
3 520
Egyre inkább érlelődik bennem, hogy regisztrálok a facebookra. A tegnapi nap döbbentett rá, hogy rossz, ha a fájdalmaimat nem tudom megosztani Cardinal testvéreimmel!
több mint 13 éve
http://index.hu/belfold/2011/09/17/meghalt_boroczky_jozsef/😕
R.I.P 😕Toca
Meghalt Huszár Zsolt
Sokkoló volt ez a két hír egymás után. Főleg úgy, hogy Huszival még annak idején együtt fociztam és bár néhány évvel idősebb volt, mégis jóban voltunk. Egy nagyon jó humorú, szeretetreméltó ember volt.
Nyugodjanak békében!
több mint 13 éve
😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
van a háttérben...ha valakinek még nem tűnt volna fel 😊http://www.hirado.hu/Hirek/2011/09/16/09/Szent_Gyorgyi_Albertre_emlekezik_a_Google_.aspxeaglesmcnabbA narancs helyére rakhattak volna paprikát is...Gogo
és engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljam ezt a fantasztikus oldalt: Google logók
több mint 13 éve
😕 😕 😕 😕
több mint 13 éve
Mifelénk volt egy olyan érdekes ítélet, ahol egy alkesz figura (többszörös visszaeső, felfüggesztett alatt, meg amit akarsz) 1év 2 hónapot kapott, mert másodmagával ellopott 6 üres sörösüveget, hogy az üvegbetétből ünnepeljenek.ha Damu 6 év, akkor Stohlnak 10 év járna...kishasziEzt nem gondolhattad komolyan! (Fogadjuk el az (eddigi) ítéletek helyességét.) Egy nő megerőszakolása ... á, ezt nem kell (nem akarom) magyarázni.tomi-tomi
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Komoly segítségre lenne szükségem. Az a helyzet hogy az albérletben t-homeos wifis net van. Na mármost érzékeli is maximálisan a laptop, rámegyek, felajánlja ugye a Csatlakozás lehetőségét, rámegyek a csatlakozásra. Ekkor kéri a Hálózati kulcsot, amit beírok, elkezd csatlakozni, olyankor ezt látom:T-homeos Modemetek(HGWtek van) ami Wifiként működik ? Ha igen akkor ha megírod hogy milyen típusú illetve hogy a modemen világít-e a WLAN/wireless led akkor lehet tudok segíteni.
Aztán tölt egy darabig és átváltanak a feliratok erre, és nem történik semmi
A géppel nem lehet baj, mert más wifikkel simán működik, a lakásban pedig a lakótársam laptopja is ugyanezt csinálja.
Valami ötlet?Hanni
több mint 13 éve
ha valakinek még nem tűnt volna fel 😊http://www.hirado.hu/Hirek/2011/09/16/09/Szent_Gyorgyi_Albertre_emlekezik_a_Google_.aspxeaglesmcnabbA narancs helyére rakhattak volna paprikát is...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Nevezzük pletykának: néhány héten belül bejelentik, hogy 67 év lesz a nyugdíjkorhatár.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Komoly segítségre lenne szükségem. Az a helyzet hogy az albérletben t-homeos wifis net van. Na mármost érzékeli is maximálisan a laptop, rámegyek, felajánlja ugye a Csatlakozás lehetőségét, rámegyek a csatlakozásra. Ekkor kéri a Hálózati kulcsot, amit beírok, elkezd csatlakozni, olyankor ezt látom:Aztán tölt egy darabig és átváltanak a feliratok erre, és nem történik semmi
A géppel nem lehet baj, mert más wifikkel simán működik, a lakásban pedig a lakótársam laptopja is ugyanezt csinálja.
Valami ötlet?
több mint 13 éve
ha valakinek még nem tűnt volna fel 😊http://www.hirado.hu/Hirek/2011/09/16/09/Szent_Gyorgyi_Albertre_emlekezik_a_Google_.aspx
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Egyiket a vezetéstől másikat meg a nőktől tiltanám el örökre. 😀Bazzani😊 S jogos is lenne!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)