Bowldog Hálaadást!

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Én - honnan máshonnan - edzésről mentem haza, apámék azzal fogadtak, hogy 'megtámadták Amerikát'. Mondom WTF. Hát tényleg megdöbbenés volt, és tényleg új időszámítás kezdete.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Semmi extra, hazamentem a gimiből. Délután 3 fele bekapcsoltam a tévét, és kb hajnali 3kor kapcsolatam ki....

Egyik gimis osztálytársamnak volt emlékezetes a nap. Óriási nagy Depeche Mode fan, és pont aznap látta őket előszór élőben koncerten Bécsben (merthogy Gahanék nem mondták le a bulit a történtek ellenére, sőt másnap megtartották a budapesti koncertet is).
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
rohadt komoly
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nincs ebben semmi különös, csajt jobban érdekelte két tüzes torony, mint egy 😛

Ja, egyébként jó kis nap ez ahhoz képest, hogy minek az évfordulója 😊
több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
én suli után mentem haza akkori csajomnmal, és nagyban hát... izé, háttérben tv, mikor elkezdte hogy úristen úristen, én meg így: nyugi bébi ez még semmi, mire ő, nem erre gondolok és a tv-re mutatott.

nosztalgia off 😀briareos
legnagyobb HSZ mióta itt vagyok ezen a fórumon. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀Amadeus91
Ma lehet valami a levegőben, jó hszek születnek. 😀
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
én suli után mentem haza akkori csajomnmal, és nagyban hát... izé, háttérben tv, mikor elkezdte hogy úristen úristen, én meg így: nyugi bébi ez még semmi, mire ő, nem erre gondolok és a tv-re mutatott.

nosztalgia off 😀briareos
legnagyobb HSZ mióta itt vagyok ezen a fórumon. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 757 — StuG Life

nosztalgia off 😀

több mint 13 éve
de az is csak azért, mert kora délután volt. vagy lehet hogy otthon voltam. nem tudom.Ventura
Jó hát mondjuk arra én is emlékszem, hogy aznap felkeltem, itthon voltam, vagy elmentem valahova, majd este későn vagy korán elaludtam 😀
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 132 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Azért várom hátha van még olyan, akinek halvány fingja nincs mit csinált aznap 😀fetomy
ventura
még a napra se emlékszikJJ
de az is csak azért, mert kora délután volt. vagy lehet hogy otthon voltam. nem tudom.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Én iskolában voltam, aztán mikor hazamentem gombfociztam, olyan délután 5 fele (talán) hallottam a hírt, gombfocizás közben bámultam a tv-t tátott szájjal. 10 éves voltam, de anyáék is (fater akkor még velünk élt) olyat addig még ők sem láttak.Amadeus91
Az érdekes szülés lehetett 😀
-sorry😊-fetomy
néha nagyon... 😀

több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 772 — Panthers fan
Én arra emlékszem, hogy akkor még egy isten voltam (szépülnek az emlékek 😀) az egyetemen, most meg eh...

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Én iskolában voltam, aztán mikor hazamentem gombfociztam, olyan délután 5 fele (talán) hallottam a hírt, gombfocizás közben bámultam a tv-t tátott szájjal. 10 éves voltam, de anyáék is (fater akkor még velünk élt) olyat addig még ők sem láttak.Amadeus91
Az érdekes szülés lehetett 😀
-sorry😊-
több mint 13 éve
Én iskolában voltam, aztán mikor hazamentem gombfociztam, olyan délután 5 fele (talán) hallottam a hírt, gombfocizás közben bámultam a tv-t tátott szájjal. 10 éves voltam, de anyáék is (fater akkor még velünk élt) olyat addig még ők sem láttak.

több mint 13 éve
Azért várom hátha van még olyan, akinek halvány fingja nincs mit csinált aznap 😀fetomy
jelentkezem...mondjuk azt se tom múlt héten mit csináltam, szal... 😀Divat
éljen, egy rokonlélek 😀
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
jelentkezem...mondjuk azt se tom múlt héten mit csináltam, szal... 😀

|
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
ventura
még a napra se emlékszik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ugyanígy vasárnapi nap volt. Piros zsigulink volt. El volt borulva és szemerkélt az eső. Az utcában piros kavicsos út van (mai napig is). Egy idős nénihez mentünk valamilyen ügyben és mondta nekünk... 10 éves voltam, 10 éve történt. Emlékezzünk rájuk, még ha nem is úgy történt ahogy hivatalosan van.Ventura
Kedd volt az a vasárnap. 😉 Egyébként én is tudom mit csináltam aznap.xrace77
Meglestem. Valóban kedd :-/ Nem értem, akkor. Mert kora dél után volt ha jól emlékszem és azért mondom, hogy hogy az istenbe voltam otthon akkor és ezt összekeverhettem a vasárnappal 😊

na mindegy. Az öregasszonynál beszélgettük a témát, majd mentünk hazafelé és az egész családdal lestük a híradó rendkivüli kiadását.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Foci edzésen voltam, az edzőm a Danubiusban dolgozott, emlékszem hogy folyamatosan hivogatták telefonon az üggyel kapcsolatban.
több mint 13 éve
Azért várom hátha van még olyan, akinek halvány fingja nincs mit csinált aznap 😀
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én csak a másnapra emlékszem. igyekeztünk minden tanárt rádumálni, hogy maradjunk az aktuális hírek megvitatásánál tanulás helyett. első óra angol volt, azt mérsékelten sikerült átdumálni, utána a törit teljesen, és ezzel vége is annak, amire emlékszem 😀

azt tudom, hogy kurva zabos voltam, hogy az esti BL meccsek elmaradtak.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Ugyanígy vasárnapi nap volt. Piros zsigulink volt. El volt borulva és szemerkélt az eső. Az utcában piros kavicsos út van (mai napig is). Egy idős nénihez mentünk valamilyen ügyben és mondta nekünk... 10 éves voltam, 10 éve történt. Emlékezzünk rájuk, még ha nem is úgy történt ahogy hivatalosan van.Ventura
Kedd volt az a vasárnap. 😉 Egyébként én is tudom mit csináltam aznap.xrace77
Én kerékpárversenyt néztem és focimanagereztem egy haveromnál.
A verseny alatt (Vuelta volt talán) mondták be a támadást. Azonnal nyomtuk át CNNre.

több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Kedd volt az a vasárnap. 😉 Egyébként én is tudom mit csináltam aznap.
több mint 13 éve
Ugyanígy vasárnapi nap volt. Piros zsigulink volt. El volt borulva és szemerkélt az eső. Az utcában piros kavicsos út van (mai napig is). Egy idős nénihez mentünk valamilyen ügyben és mondta nekünk... 10 éves voltam, 10 éve történt. Emlékezzünk rájuk, még ha nem is úgy történt ahogy hivatalosan van.

több mint 13 éve
Olvastam is a könyveket és láttam is a filmeket úgy 96szor 😀 szóval bátran mondhatom, hogy valós (mondjuk ezt most csak átfutottam). Úgy, hogy nem ismered az egészet, és úgymond nem vagy benne abban a világban valóban kicsit komolytalannak tűnik ez a leírás, főleg hogy azért látszik, hogy a rövid egyszerűségre törekedtek a leírással, de ha elolvasnád/megnéznéd egyben az egészet, akkor már nem lenne gagyi 😊

Egyébként a Gyűrűk ura azért nem ilyen twilight szerű tinihisztéria. Tolkien eléggé fontos szereplője a fantasy műfajnak, nem is érdemtelenül, hiszen igen alaposan dolgozta ki nem csak a történeteket de az egész világot, amiben játszódnak, beleértve a nyelveket is, hiszen nyelvtudós is volt, ha jól tudom elég sok nyelvet kitalált (pl. a Gyűrűk urában a tünde nyelvet, amire épült a Gyűrűk ura, és nem fordtva), amik szintén nem ilyen félmegoldások, hanem teljes alapossággal kidolgozott nyelvek. Alapból nem is nagyon törekedhetett ilyen tinibugyutaság elérésére, hiszen vagy 100 éve élt 😊

egyébként tomi-tominak igaza van. Sok mindent leírnak úgy, hogy csak a rövid "összefoglalását" ismerik. Pl. ha már említettem, a Twilight sem annyira gagyi, mint amennyire mindenki hiszi 😊fetomy
Én elkövettem azt a hibát, hogy előbb a filmet láttam mint a könyvet...szóval nem igen merek már belevágni a LotR könyvbe, nem akarok csalódni. Egyébként anekdotákat hallottam róla, hogy hosszú, lassú cselekmény és több helyen nem követi a film a könyvet. (Pl ha jól tudom Frodó és Samu ott hal meg a hegyen a végén, nem jönnek a madarak).

Nyomorultakkal voltam így, hogy olvastam 130 oldalt mire eljutottam egy olyan jelenethez, ahol azt mondhattam "Jéééé, ez benne volt a filmben".

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ne szívass már fetomy, ha balhét akarok tudod mit csinálok... Nem akartam balhét. Amúgy is, netes balhé? 😀 Neee...