Bowldog Hálaadást!

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Egyiket a vezetéstől másikat meg a nőktől tiltanám el örökre. 😀

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
hehh KamuRoland 6 évet kapott. StohlBuci börtön előtt szopkodta a faszokat, ő meg bent fogja 😀eaglesmcnabb
ha Damu 6 év, akkor Stohlnak 10 év járna...kishaszi
Ezt nem gondolhattad komolyan! (Fogadjuk el az (eddigi) ítéletek helyességét.) Egy nő megerőszakolása ... á, ezt nem kell (nem akarom) magyarázni.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
hehh KamuRoland 6 évet kapott. StohlBuci börtön előtt szopkodta a faszokat, ő meg bent fogja 😀eaglesmcnabb
ha Damu 6 év, akkor Stohlnak 10 év járna...kishaszi
http://hircsarda.blog.hu/2011/09/14/damu_megeroszakolta_a_reszeg_stohlt_a_bortonben?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_09_14&utm_campaign=index

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
ha Damu 6 év, akkor Stohlnak 10 év járna...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Ez csak az első fok volt. Biztos vagyok benne, hogy rendes bizonyítékok hiányában nem fog ennyit kapni jogerősen.Schleck
megérdemelné a 6 évet, de bizonyítékok nélkül, ilyen kamuindoklással sok a 6 év.

btw, említette, hogy súlyosbító körülmény volt, hogy nem volt enyhítő körülmény. ilyen van?kristof
Ki említette? Damu? Szerinte az a súlyosbító körülmény, hogy az előírt középértéktől enyhítő körülmény hiányában nem lehet eltérni.tomi-tomi
Az a súlyosbító körülmény, hogy élve született! 😊

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
http://subba.blog.hu/2011/09/08/hoppa_batmanning_ferfiaknak

nesztek plankingelés

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Igen.szaba
agy ?Fake
Egyszerre csak egy Szabo kaphat egy évben, az meg te lettél.szaba
ne legy ilyen kishitu hisz ez joltudod h igaztalansag.
foleg h vannak csaladtagjaim is akik vegkepp nem neznek ki agyatlannak 😉
több mint 13 éve
Ez csak az első fok volt. Biztos vagyok benne, hogy rendes bizonyítékok hiányában nem fog ennyit kapni jogerősen.Schleck
megérdemelné a 6 évet, de bizonyítékok nélkül, ilyen kamuindoklással sok a 6 év.

btw, említette, hogy súlyosbító körülmény volt, hogy nem volt enyhítő körülmény. ilyen van?kristof
Ki említette? Damu? Szerinte az a súlyosbító körülmény, hogy az előírt középértéktől enyhítő körülmény hiányában nem lehet eltérni.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Ne fogadd le! Egyszer már elítélték hasonlóért, enyhítő körülmény kevés, a végén bedobott vádkiterjesztés, pedig inkább arra utal, hogy van "rendes" bizonyíték - egy súlyos testi sértés megáll az új vádak közül az első fok szerint. De az egész ügyről keveset lehet tudni a zárt tárgyalások miatt.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó

btw, említette, hogy súlyosbító körülmény volt, hogy nem volt enyhítő körülmény. ilyen van?
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Meg egyébként is: "A bírónő nekik hitt és nem nekem!" Szóval lesz itt még alkudozás. 😉

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez csak az első fok volt. Biztos vagyok benne, hogy rendes bizonyítékok hiányában nem fog ennyit kapni jogerősen.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
hehh KamuRoland 6 évet kapott. StohlBuci börtön előtt szopkodta a faszokat, ő meg bent fogja 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Ő az új lektorunk. Megsztoriztatom majd a kacsaéletről 😀

http://www.usatf.org/athletes/bios/TrackAndFieldArchive/2003/Nye_Lisa.asp
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
ezt megis h gondolod ? ujrairtak a gergely naptarat ?Fake
Igen.szaba
agy ?Fake
Egyszerre csak egy Szabo kaphat egy évben, az meg te lettél.
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Na, ki mit csinált 10 éve ezen a napon? 😛fetomy
nekiálltunk atombunkert építeni az Árpáddal, hogy védjen az atomtámadás ellen a világháborúba' 😊

több mint 13 éve
én haveroknak meséltem h előző nap épp dugtam a csajomat miközben a tornyok összedőltek 😀briareos
... miközben ő TV-n nézte, hogy a tornyok összedőltek. 😛

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 757 — StuG Life
én haveroknak meséltem h előző nap épp dugtam a csajomat miközben a tornyok összedőltek 😀

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Na, ki mit csinált 10 éve ezen a napon? 😛
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Igen.szaba
agy ?Fake
😀 😀 😀
sajnos nem sokkal gazdálkodhat 😕

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Én - honnan máshonnan - edzésről mentem haza, apámék azzal fogadtak, hogy 'megtámadták Amerikát'. Mondom WTF. ...szaba
Nem WTC? 😛

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Egyszer visszanyalt a fagyi, ennyi történt. Nem tudom minek kell ekkora ügyet csinálni belőle világszerte...
Mondom ezt Amerika-fanként, bár a háborús viselt dolgaikat nem támogatom.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és tényleg új időszámítás kezdete.szaba
Igen.szaba
agy ?
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Igen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ezt megis h gondolod ? ujrairtak a gergely naptarat ?