OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Egyiket a vezetéstől másikat meg a nőktől tiltanám el örökre. 😀
több mint 13 éve
Ezt nem gondolhattad komolyan! (Fogadjuk el az (eddigi) ítéletek helyességét.) Egy nő megerőszakolása ... á, ezt nem kell (nem akarom) magyarázni.hehh KamuRoland 6 évet kapott. StohlBuci börtön előtt szopkodta a faszokat, ő meg bent fogja 😀eaglesmcnabbha Damu 6 év, akkor Stohlnak 10 év járna...kishaszi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
http://hircsarda.blog.hu/2011/09/14/damu_megeroszakolta_a_reszeg_stohlt_a_bortonben?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_09_14&utm_campaign=indexhehh KamuRoland 6 évet kapott. StohlBuci börtön előtt szopkodta a faszokat, ő meg bent fogja 😀eaglesmcnabbha Damu 6 év, akkor Stohlnak 10 év járna...kishaszi
több mint 13 éve
hehh KamuRoland 6 évet kapott. StohlBuci börtön előtt szopkodta a faszokat, ő meg bent fogja 😀eaglesmcnabbha Damu 6 év, akkor Stohlnak 10 év járna...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Az a súlyosbító körülmény, hogy élve született! 😊Ki említette? Damu? Szerinte az a súlyosbító körülmény, hogy az előírt középértéktől enyhítő körülmény hiányában nem lehet eltérni.tomi-tomiEz csak az első fok volt. Biztos vagyok benne, hogy rendes bizonyítékok hiányában nem fog ennyit kapni jogerősen.Schleckmegérdemelné a 6 évet, de bizonyítékok nélkül, ilyen kamuindoklással sok a 6 év.
btw, említette, hogy súlyosbító körülmény volt, hogy nem volt enyhítő körülmény. ilyen van?kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ne legy ilyen kishitu hisz ez joltudod h igaztalansag.Egyszerre csak egy Szabo kaphat egy évben, az meg te lettél.szabaIgen.szabaagy ?Fake
foleg h vannak csaladtagjaim is akik vegkepp nem neznek ki agyatlannak 😉
több mint 13 éve
Ki említette? Damu? Szerinte az a súlyosbító körülmény, hogy az előírt középértéktől enyhítő körülmény hiányában nem lehet eltérni.megérdemelné a 6 évet, de bizonyítékok nélkül, ilyen kamuindoklással sok a 6 év.hehh KamuRoland 6 évet kapott. StohlBuci börtön előtt szopkodta a faszokat, ő meg bent fogja 😀eaglesmcnabbEz csak az első fok volt. Biztos vagyok benne, hogy rendes bizonyítékok hiányában nem fog ennyit kapni jogerősen.Schleck
btw, említette, hogy súlyosbító körülmény volt, hogy nem volt enyhítő körülmény. ilyen van?kristof
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Ne fogadd le! Egyszer már elítélték hasonlóért, enyhítő körülmény kevés, a végén bedobott vádkiterjesztés, pedig inkább arra utal, hogy van "rendes" bizonyíték - egy súlyos testi sértés megáll az új vádak közül az első fok szerint. De az egész ügyről keveset lehet tudni a zárt tárgyalások miatt.hehh KamuRoland 6 évet kapott. StohlBuci börtön előtt szopkodta a faszokat, ő meg bent fogja 😀eaglesmcnabbEz csak az első fok volt. Biztos vagyok benne, hogy rendes bizonyítékok hiányában nem fog ennyit kapni jogerősen.Schleck
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
megérdemelné a 6 évet, de bizonyítékok nélkül, ilyen kamuindoklással sok a 6 év.hehh KamuRoland 6 évet kapott. StohlBuci börtön előtt szopkodta a faszokat, ő meg bent fogja 😀eaglesmcnabbEz csak az első fok volt. Biztos vagyok benne, hogy rendes bizonyítékok hiányában nem fog ennyit kapni jogerősen.Schleck
btw, említette, hogy súlyosbító körülmény volt, hogy nem volt enyhítő körülmény. ilyen van?
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Meg egyébként is: "A bírónő nekik hitt és nem nekem!" Szóval lesz itt még alkudozás. 😉hehh KamuRoland 6 évet kapott. StohlBuci börtön előtt szopkodta a faszokat, ő meg bent fogja 😀eaglesmcnabbEz csak az első fok volt. Biztos vagyok benne, hogy rendes bizonyítékok hiányában nem fog ennyit kapni jogerősen.Schleck
több mint 13 éve
hehh KamuRoland 6 évet kapott. StohlBuci börtön előtt szopkodta a faszokat, ő meg bent fogja 😀eaglesmcnabbEz csak az első fok volt. Biztos vagyok benne, hogy rendes bizonyítékok hiányában nem fog ennyit kapni jogerősen.
több mint 13 éve
hehh KamuRoland 6 évet kapott. StohlBuci börtön előtt szopkodta a faszokat, ő meg bent fogja 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ő az új lektorunk. Megsztoriztatom majd a kacsaéletről 😀http://www.usatf.org/athletes/bios/TrackAndFieldArchive/2003/Nye_Lisa.asp
több mint 13 éve
szaba
10 553
Egyszerre csak egy Szabo kaphat egy évben, az meg te lettél.agy ?Fakeezt megis h gondolod ? ujrairtak a gergely naptarat ?FakeIgen.szaba
több mint 13 éve
Na, ki mit csinált 10 éve ezen a napon? 😛fetomynekiálltunk atombunkert építeni az Árpáddal, hogy védjen az atomtámadás ellen a világháborúba' 😊
több mint 13 éve
... miközben ő TV-n nézte, hogy a tornyok összedőltek. 😛Na, ki mit csinált 10 éve ezen a napon? 😛fetomyén haveroknak meséltem h előző nap épp dugtam a csajomat miközben a tornyok összedőltek 😀briareos
több mint 13 éve
Na, ki mit csinált 10 éve ezen a napon? 😛fetomyén haveroknak meséltem h előző nap épp dugtam a csajomat miközben a tornyok összedőltek 😀
több mint 13 éve
Na, ki mit csinált 10 éve ezen a napon? 😛
több mint 13 éve
😀 😀 😀agy ?Fakeezt megis h gondolod ? ujrairtak a gergely naptarat ?FakeIgen.szaba
sajnos nem sokkal gazdálkodhat 😕
több mint 13 éve
Én - honnan máshonnan - edzésről mentem haza, apámék azzal fogadtak, hogy 'megtámadták Amerikát'. Mondom WTF. ...szabaNem WTC? 😛
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Egyszer visszanyalt a fagyi, ennyi történt. Nem tudom minek kell ekkora ügyet csinálni belőle világszerte...Mondom ezt Amerika-fanként, bár a háborús viselt dolgaikat nem támogatom.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
agy ?Igen.szabaés tényleg új időszámítás kezdete.szabaezt megis h gondolod ? ujrairtak a gergely naptarat ?Fake
több mint 13 éve
szaba
10 553
Igen.és tényleg új időszámítás kezdete.szabaezt megis h gondolod ? ujrairtak a gergely naptarat ?Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és tényleg új időszámítás kezdete.szabaezt megis h gondolod ? ujrairtak a gergely naptarat ?