OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights
Ma lesz a kedvenc sportom, a betűzés legismertebb versenyének, a Scripps National Spelling Bee-nek a döntője, melyet az ESPN élőben közvetít hajnali 2:30-tól 😀

kééééééészJJ
A másik az a speed stacking, a pohárpakolás, ami amúgy jól is néz ki egy 5 percig, de ugyanilyen gyerekbohózat az USAban 😊Rajna
Az se rossz, de amit én bírok az a redneck sportok csúcsa, a cornhole 😀
http://www.youtube.com/user/americancornhole
http://www.youtube.com/watch?v=sATxksoPb9EIgor
Pétanque lebutítva 😀, mit dobálnak, kispárnákat?

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Ma lesz a kedvenc sportom, a betűzés legismertebb versenyének, a Scripps National Spelling Bee-nek a döntője, melyet az ESPN élőben közvetít hajnali 2:30-tól 😀

kééééééészJJ
A másik az a speed stacking, a pohárpakolás, ami amúgy jól is néz ki egy 5 percig, de ugyanilyen gyerekbohózat az USAban 😊Rajna
Az se rossz, de amit én bírok az a redneck sportok csúcsa, a cornhole 😀
http://www.youtube.com/user/americancornhole
http://www.youtube.com/watch?v=sATxksoPb9E

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Lehetne ezekből közös olimpiát csinálni: zsebhoki, zsákbanfutás, mézbirkózás, ...Dzsokijuing
Fedett-pályás 'Ki néz magasabbra?', ...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott

kééééééészJJ
A másik az a speed stacking, a pohárpakolás, ami amúgy jól is néz ki egy 5 percig, de ugyanilyen gyerekbohózat az USAban 😊

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
kééééééészJJ
meg is van az egyik legidegesítőbb dolog az amerikai (angolszász?) kultúrából.

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights
Lehetne ezekből közös olimpiát csinálni: zsebhoki, zsákbanfutás, mézbirkózás, ...

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante

egy kép kedvcsinálónak:

video: http://www.youtube.com/watch?v=VjzrNWPul9E

kééééééész

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
A Bizottság, ma már fájlalom, hogy nem voltam igazi rajongójuk. A Szerelem azért "induló" volt!tomi-tomi
háhhááá
ráveszem a Fácánt meg Száni gyereket, ozt enyomingáljuk élőben, aki kiváncsi-fáncsi kap meghivót. betolatjuk mondjuk egy TimurLenk elé, ha még szeretnek - brühü 😂 a kedvencem ebből a korból a Ragaszthatatlansziv reggibe nyomva és tökig a Nájrotik.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Az OK is volt. Nekem is csak szerencsém volt, hogy viszonylag az elején kapcsolódtam bele, keveset kellett visszaolvasnom.
Teljesen érthető, hogy "elragadott" a hév, tök jó téma, rengeteg kapcsolódó területtel. Ne zárd le a dolgot előre, ha lesz új szempontod, miért ne vetnéd fel?tomi-tomi
Már csak ennyi lett volna, de átolvas(ga)tás után nem tudok én se többet mondani. Elfogadom mindenki szempontját, én nem tudnám teljesen egyértelműen rámondani, hogy sport-e vagy nem, megmaradok inkább semlegesnek. 😊
Nem tudom más országban, hogy áll a dolog, de Oroszországban 4-5 éve vezették be, hogy sport, de két évre rá már ők is visszavonták.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
süti, most miért kezdjük elölről az egészet? Olvasd át az egészet, utána beszélgessünk. Későn értél ide, sok mindenről lemaradtál, de ez könnyedén pótolható. Volt itt már szó íjászkodásról, sportlövészetről, sakkról, szóval a felvetéseid nem újak. Ha most ismét válaszolnánk, akkor bosszantó ismétlésekbe zargatnánk magunkat.tomi-tomi
Későn volt már nem szerettem volna egész oldalakat átolvasni, a hypbrid-turbo dologhoz szerettem volna csak hozzászólni, mert arra még nem láttam reagálást.
A többi íjászos, sakkos dolgot pont most nézegetem át, nem is szeretnék újrakezdeni semmit, részemről lezártnak tekinthetjük a dolgot.süti
Az OK is volt. Nekem is csak szerencsém volt, hogy viszonylag az elején kapcsolódtam bele, keveset kellett visszaolvasnom.
Teljesen érthető, hogy "elragadott" a hév, tök jó téma, rengeteg kapcsolódó területtel. Ne zárd le a dolgot előre, ha lesz új szempontod, miért ne vetnéd fel?

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
http://www.justice.gov/usao/nys/pressreleases/April11/scheinbergetalindictmentpr.pdf

- maga hogy gazdagodott meg? lopással? csalással?
- áá, hogy gondolja, én tőzsdézek! hagyományos módon, a mások pénzén!

köpni kell! pfú KÖPNI KELL! PFÚ
http://www.youtube.com/watch?v=e7BKnVbWKGQ&feature=relatedsutianap
Nem bogarásztam végig, de (min.) két csókát 35 év fenyeget.
A Bizottság, ma már fájlalom, hogy nem voltam igazi rajongójuk. A Szerelem azért "induló" volt!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
süti, most miért kezdjük elölről az egészet? Olvasd át az egészet, utána beszélgessünk. Későn értél ide, sok mindenről lemaradtál, de ez könnyedén pótolható. Volt itt már szó íjászkodásról, sportlövészetről, sakkról, szóval a felvetéseid nem újak. Ha most ismét válaszolnánk, akkor bosszantó ismétlésekbe zargatnánk magunkat.tomi-tomi
Későn volt már nem szerettem volna egész oldalakat átolvasni, a hypbrid-turbo dologhoz szerettem volna csak hozzászólni, mert arra még nem láttam reagálást.
A többi íjászos, sakkos dolgot pont most nézegetem át, nem is szeretnék újrakezdeni semmit, részemről lezártnak tekinthetjük a dolgot.
több mint 13 éve
ez majdnem olyan, mintha azt írtad volna, hogy az autóversenyzéshez sem kell testmozgás, mert a pilóták a pókerhez hasonlóan ugyanúgy csak egy helyben ülnek...
erősen kétlem, hogy Sidi Péter Olimpiára való felkészülése kimerül abban, hogy naponta eltölt pár órát a gyakorlótérenJJ
Ez így korrekt válasz. Bár én nem tudom, hogyan készülnek olimpiára. Nekem szomszédom íjászkodott ő például egész nap csak gyakarolt, melette nem futott, nem kondizott és úgy járt ki ilyen amatőröknek szervezett versenyekre.

Viszont ha jól tudom a sakk is sportág egyben, akkor a pókert is nevezhetjük annak. Ha rosszul tudom javítsatok ki.süti
süti, most miért kezdjük elölről az egészet? Olvasd át az egészet, utána beszélgessünk. Későn értél ide, sok mindenről lemaradtál, de ez könnyedén pótolható. Volt itt már szó íjászkodásról, sportlövészetről, sakkról, szóval a felvetéseid nem újak. Ha most ismét válaszolnánk, akkor bosszantó ismétlésekbe zargatnánk magunkat.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
http://www.justice.gov/usao/nys/pressreleases/April11/scheinbergetalindictmentpr.pdf

- maga hogy gazdagodott meg? lopással? csalással?
- áá, hogy gondolja, én tőzsdézek! hagyományos módon, a mások pénzén!

köpni kell! pfú KÖPNI KELL! PFÚ
http://www.youtube.com/watch?v=e7BKnVbWKGQ&feature=related

több mint 13 éve
ez majdnem olyan, mintha azt írtad volna, hogy az autóversenyzéshez sem kell testmozgás, mert a pilóták a pókerhez hasonlóan ugyanúgy csak egy helyben ülnek...
erősen kétlem, hogy Sidi Péter Olimpiára való felkészülése kimerül abban, hogy naponta eltölt pár órát a gyakorlótérenJJ
Ez így korrekt válasz. Bár én nem tudom, hogyan készülnek olimpiára. Nekem szomszédom íjászkodott ő például egész nap csak gyakarolt, melette nem futott, nem kondizott és úgy járt ki ilyen amatőröknek szervezett versenyekre.

Viszont ha jól tudom a sakk is sportág egyben, akkor a pókert is nevezhetjük annak. Ha rosszul tudom javítsatok ki.
több mint 13 éve
Olimpiai sportág az íjászat és sportlövészet is, amihez nem szükséges testmozgás. Akkor ezek se sportok?süti
erősen kétlem, hogy Sidi Péter Olimpiára való felkészülése kimerül abban, hogy naponta eltölt pár órát a gyakorlótéren

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
megtörtént 😉JJ
Jó, akkor ha már benne vagyok kavarok egy kis vizet én is.
Olimpiai sportág az íjászat és sportlövészet is, amihez nem szükséges testmozgás. Akkor ezek se sportok?
Fontosabb a koncentráció és gyakorlás, ami megegyezik a pókerral, tehát akkor ha ezek mégis sportok, akkor ez alapján a póker is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akkor hogy fogalmaznád meg százalékban a te munkád, az "asztalnál" megkeresett Bankrollod mekkora része a szervezőé és mekkora része ami ténylegesen a kezedben van. húúú ezt az onlányhódemet egy creditylionesszesz találhatta ki - valami azt súgja.sutianap
A Pokerstars teljesen likviden tartja a pénzed, elméletileg nem nyúlnak hozzá. Én bármikor kivehetem az egész összeget, úgyhogy gyakorlatilag lehet úgyvenni hogy a bankrollom teljesen a kezemben van. Gondolom ti is használtok bankszámlát és nem cashban tartjátok otthon a pénzt 😊.

Az már egy másik kérdés, hogy más, kissebb termeknél ez nem így megy. Pl.: a black friday után az ub/absolute poker tönkre is ment, mivel a játékosai 95%ban amerikaiak voltak, és nem bírták kifizetni őket. A terem végül szinte senkinek sem fizetett a mai napig, és nem is valószínű hogy bármikor is fog - kb a postabank botrányhoz hasonló a story. Nekem van ismerősöm akinek 12000$-ja volt bennt, gondolhatjátok...(egyébként ő is elismeri hogy nagyon felelőtlen volt, aranyszabály hogy kissebb termekben nem tartunk bennt többet mint amire feltétlen szükség van a játékhoz)

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az egész terem már évek óta bűzlött, isten igazából értelmes ember nem akart ott játszani.

Na most pihenés, igény esetén holnap folytathatjuk...😊

Off: Nevemmel én is észre vettem ezt, de nem tudok mit csinálni. Ötlet?
több mint 13 éve
aporpó a másikvégét nem irtuk le - ime a mű ékes jogászainktól:
1991. évi XXXIV. törvény
1. § (1) Szerencsejáték minden olyan játék, amelyben a játékos pénz fizetése, vagy vagyoni érték nyújtása fejében, meghatározott feltételek fennállása vagy bekövetkezése esetén pénznyereményre, vagy más vagyoni értékű nyereményre válik jogosulttá. A nyerés vagy a vesztés kizárólag, vagy túlnyomórészt a véletlentől függ.

több mint 13 éve
akkor hogy fogalmaznád meg százalékban a te munkád, az "asztalnál" megkeresett Bankrollod mekkora része a szervezőé és mekkora része ami ténylegesen a kezedben van. húúú ezt az onlányhódemet egy creditylionesszesz találhatta ki - valami azt súgja.sutianap
Már megint a "pénzt" nyomozod! 😊 Jó lesz az a sugallat!

több mint 13 éve
[quote='Sm[!]th']kristof: Attól függ milyen tantárgyra vagy kiváncsi 😊. Ami számít nekem, abból 4-5, inkább 4es, ami nem pl. kémia abból szimplán átcsúszok, de nem is fog számítani a felvételinél, szóval nem igazán érdekel. A póker egyébként egyáltalán nem hátráltatja a tanulmányaimat, sőt, amióta játszok sokat komolyodtam, sok dolgot fellehet használni belőle az életben. Persze nem olyan könnyű megoldani hogy minden meglegyen, de pl egyáltalán nem nézek tv-t, és próbálok nem egész nap fb-n lógni, ezekkel sok időt megspórol az ember

sutianap: jöhet bármilyen sua kérdés, megpróbálok válaszolni.
Igen, a br virtuális.
Jutalék: ez sokmindentől függ, nem mindegy milyen téten, mit, mennyit játszol. Egy átlagos hónapban kb 4000$ raket fizetek, ebből visszakapok kb 30-35%-ot.
Hozzáférés: mindenki moneybookerst vagy netellert használ. Ez amolyan virtuális bankszámla, ugyanolyan mint a paypall pl., innen is biztos használta már vki. Itt regisztrálsz, igazolod magad, majd a teremnél lévő számládról kikéred a pénzt. Igényelhetsz bankkártyát, vagy hozzákötheted a bankszámládohoz az mb/netelller számlád. Én például bankkártyát használok csak, ugyanúgy fizetek, veszek ki pénzt vele mint bárki más.[/quote]akkor hogy fogalmaznád meg százalékban a te munkád, az "asztalnál" megkeresett Bankrollod mekkora része a szervezőé és mekkora része ami ténylegesen a kezedben van. húúú ezt az onlányhódemet egy creditylionesszesz találhatta ki - valami azt súgja.

több mint 13 éve
Ha már annyira benne vagytok a vitába én tanácsolnám előbb definiálni a sport fogalmát. süti
megtörtént 😉

meg is van a definíció:
az a játék tekinthető sportnak, melynek versenyszerű űzéséhez rendszeres testmozgás szükségeltetikJJ

---
több mint 13 éve
Wáááááá. 😂 Hyper-turbo meccseket hasonlítunk a pókerhoz? 😀 Ez olyan mintha az NFL-t hasonlítanánk a magyar női (!) amerikaifocihoz...

Ha már annyira benne vagytok a vitába én tanácsolnám előbb definiálni a sport fogalmát.
Ahány szemszögből nézzük a dolgokat annyi megoldása lehet. Ugyanúgy lehet sport egy észjáték is, és azt ne mondjátok, hogy akár egy amerikai foci meccsen nincs szerencse faktor... Például baszhatod az egész éves komoly edzéseket, ha a Super Bowlon a döntő pillanatban másmerre pattan a labda.

Azt azért szeretném leszögezni, hogy engem végképp nem érdekel, hogy most kinek sport a póker, kinek nem, én élvezem és nekem ez számít. Ahogy JJ is írta, semmiképpen sem könnyű pénzkereseti forrás ugyanis ahoz, hogy hosszútávon sikeres legyél rengeteg könyvet és lejátszott partit kell magad mögött tudni. Ha meg már anynira szerencsejáték témába vagytok, szerintem ahoz hogy sikeres partit tudjak le inkább játszik közre az, hogy milyen asztalhoz kerülök, minthogy az x. leosztásban milyen lapjaim vannak...

Nem akartam én is felszállni a bandwagonra, de azért ez a hyper-turbo dolgot már nem bírtam. 😐
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kristof: Attól függ milyen tantárgyra vagy kiváncsi 😊. Ami számít nekem, abból 4-5, inkább 4es, ami nem pl. kémia abból szimplán átcsúszok, de nem is fog számítani a felvételinél, szóval nem igazán érdekel. A póker egyébként egyáltalán nem hátráltatja a tanulmányaimat, sőt, amióta játszok sokat komolyodtam, sok dolgot fellehet használni belőle az életben. Persze nem olyan könnyű megoldani hogy minden meglegyen, de pl egyáltalán nem nézek tv-t, és próbálok nem egész nap fb-n lógni, ezekkel sok időt megspórol az ember

sutianap: jöhet bármilyen sua kérdés, megpróbálok válaszolni.
Igen, a br virtuális.
Jutalék: ez sokmindentől függ, nem mindegy milyen téten, mit, mennyit játszol. Egy átlagos hónapban kb 4000$ raket fizetek, ebből visszakapok kb 30-35%-ot.
Hozzáférés: mindenki moneybookerst vagy netellert használ. Ez amolyan virtuális bankszámla, ugyanolyan mint a paypall pl., innen is biztos használta már vki. Itt regisztrálsz, igazolod magad, majd a teremnél lévő számládról kikéred a pénzt. Igényelhetsz bankkártyát, vagy hozzákötheted a bankszámládohoz az mb/netelller számlád. Én például bankkártyát használok csak, ugyanúgy fizetek, veszek ki pénzt vele mint bárki más.
több mint 13 éve
[quote='Sm[!]th']
Ha ennyit belefeccöltél a válaszodba, akkor érdemes lett volna elolvasni minden hozzászólást. Ha pedig minősíted is a vitát (szíved joga), akkor viszont kötelező lett volna a minősítés előtt megtenned.
Elég sokat gondolkodtunk azon, hogy mitől szerencsejáték a szerencsejáték. Tényleg érdemes olvasgatnod a hozzászólásokat.
A munka következtetésed, hasonlatod tetszik nagyon, egyetértek vele.

85
Már a nagyobbik fiam sem idén érettségizett. Fogunk mi még ellenkező oldalon is állni! 😊 Egy Bengals-Pats meccsen biztos.tomi-tomi
Megnéztem pár hsz-t, és az alapján jutottam erre a következtetésre...Egyébként igazad van, csak szörnyen fáradt vagyok, de ehhez még hozzáakartam szólni, holnap átnyálazom az összes hozzászólást a témához.

Egyébként még egy kicsit a szerencsejáték vagy sem dologhoz:

Vegyük a rulettet: Gondolom ismeri mindenki, én soha nem játszottam, de ugye úgy van, hogy fogadhatsz, hogy piros vagy fekete (az egyszerűség kedvéért legyen ez a példa). Mindkettőre 50% esély van.
De ugye itt jön a lényeg. Te befizetsz 100 egységet, ha veszítesz ugye bukod, míg ha nyersz, akkor bizony nem 200at( ugye ennyi kéne hogy az ev=0 legyen a játékunk), hanem kevesebbet kapunk vissza. Éppen ezért nyer hosszútávon a kaszinó, és nem mi. Gondolom ezekkel azért túl sok újdonságot nem mondtam.
Amire ki akarok lyukadni, hogy a szememben még a rulett sem szerencsejáték. Megvan minden eshetőségnek a várható értéke, mi ezzel tisztában vagyunk(najó a Pista bá a sarki kocsmából nem biztos), és ezekkel együtt vállaljuk a játékot... Ugye egy rossz befektetést sem szokás szerencsejátéknak nevezni?[/quote]Semmi gond, csak a "demagóg" egy kicsit éles volt.
Szerintem a rulettben megkapod a téted dupláját piros vagy feketénél. Az esély viszont nem 50%, mert játszik a 0, mint speciális szám. De a kaszinónak nem ebből a minimális eltérésből van a haszna.
A többire térjünk vissza - ha van kedved hozzá -, ha kipihented magad és átolvastad a hozzászólásokat. (Sok dolgot csak ismételnék.)

(A nevedben a szögletes zárójel megtéveszti a rendszert a válaszírásnál, észrevetted már?)