Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
topin
2 028
Az a lenyeg, hogy kb ezer szazalekos volt a visszalepes. Plane hogy sajat maganal senki nem ismeri jobban a jelenlegi hatarait. Ennek fenyeben nyugodtan maradhatott volna ket vegyesben is.Döntőbe jutni.Szabó Gábor nyomatta ugyanezt az Eurosporton. Hagyjuk már. Ha Katinka nem tud döntőbe jutni 200 vegyesen, akkor mi a faszt akar 200 pillangón?7. helyen jutott a döntőbe.Bizony. Csak nem igy. Es Katinka sem most jott ra, hogy nem fog indulni, a versenynaptar regota ismert. Igazabol mindenki tudta, hogy le fogja mondani. Elegge direkt szivatas feelingje van a dolognak.Pedig őt sokan megszopatnák, de nem mindenki ilyen szerencsés.Peldaul Jakabos, akit Rioban is megszopatott.Közben Katinka visszalépett a 200 pillangótól. Majdnem meglepődtem.Az anyja kínját már bocsánat, vki meg ezért nem indulhatott....
csipkelli
dande
Stez
ozibozi
Stez
Ha nem jut be, elindul 200 pillén.
Van egy szövetsegi kapitány, ő döntött úgy hogy Katkat nevezi.
Jakabosnak meg volt a lehetősége jobb időt úszni és akkor nem lett volna kérdés.
gabokocka
csipkelli
Nem értem ezt a felháborodást.
Ez nem egy kibaszott szociális intézmény, ez egy qrva olimpia ahol a lehető legjobban akarsz szerepelni.
Jakabosnak sacc per kb volt 1 éve hogy jobb ideje legyen mint Hosszúnak.
Nem lett.
Szomorú helyzet, de én se döntöttem volna máskent se Katka se Sós helyében.
gabokocka
több mint 3 éve
most bajban a japcsik
több mint 3 éve
amcsiknál megcsillant a remény
több mint 3 éve
Kampman
28 701
A japánoknál bejött a bullpen, alakulni látszik egy amerikai comeback.
több mint 3 éve
Az amerikai csapatban lesz egy vélhetően magyar származású elkapó is.
Mark Daniel Kolozsvary
adamfaragoo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Döntőbe jutni.Szabó Gábor nyomatta ugyanezt az Eurosporton. Hagyjuk már. Ha Katinka nem tud döntőbe jutni 200 vegyesen, akkor mi a faszt akar 200 pillangón?7. helyen jutott a döntőbe.Bizony. Csak nem igy. Es Katinka sem most jott ra, hogy nem fog indulni, a versenynaptar regota ismert. Igazabol mindenki tudta, hogy le fogja mondani. Elegge direkt szivatas feelingje van a dolognak.Pedig őt sokan megszopatnák, de nem mindenki ilyen szerencsés.Peldaul Jakabos, akit Rioban is megszopatott.Közben Katinka visszalépett a 200 pillangótól. Majdnem meglepődtem.Az anyja kínját már bocsánat, vki meg ezért nem indulhatott....
csipkelli
dande
Stez
ozibozi
Stez
Jakabosnak meg volt a lehetősége jobb időt úszni és akkor nem lett volna kérdés.
gabokocka
csipkelli
Nem értem ezt a felháborodást.
Ez nem egy kibaszott szociális intézmény, ez egy qrva olimpia ahol a lehető legjobban akarsz szerepelni.
Jakabosnak sacc per kb volt 1 éve hogy jobb ideje legyen mint Hosszúnak.
Nem lett.
Szomorú helyzet, de én se döntöttem volna máskent se Katka se Sós helyében.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Persze értem én, de mekkora botrány volt, hogy a légpuska csapat "visszalépett" egy nevesincs verseny döntőjében (most hagyjuk az indokot) itt meg egy olimpián (másodszor is) meg lehet ezt tenni és nem hogy botrány nem lesz, még csak felszisszenés sem... ennyire nem lehet eltelve magától valaki, hogy így beleszarjon az egészbe.de a szövi kapitány ilyenkor nem szólhatna bele...ő is ismeri a naptárat, tudja, hogy már nem először játssza ezt el...miért kell elvenni másoktól az élményt!?A haromszoros olimpiai bajnokod, legnagyobb sztarod eseteben nem. Ez azert nyilvanvalo volt, hogy nem fog.
Pari
Stez
több mint 3 éve
Nem tudni, milyen formaban van most. A felmeron nem volt lehetosege, utana meg mar mindegy volt, eldolt, ki miben indul majd el. De az nem most volt, ergo boven lehet jo formaban.Tehát akkor most nincs is olyan formában mint kellene.Nem volt meg a lehetosege, serult volt, es beteg.7. helyen jutott a döntőbe.Bizony. Csak nem igy. Es Katinka sem most jott ra, hogy nem fog indulni, a versenynaptar regota ismert. Igazabol mindenki tudta, hogy le fogja mondani. Elegge direkt szivatas feelingje van a dolognak.Pedig őt sokan megszopatnák, de nem mindenki ilyen szerencsés.Peldaul Jakabos, akit Rioban is megszopatott.Közben Katinka visszalépett a 200 pillangótól. Majdnem meglepődtem.Az anyja kínját már bocsánat, vki meg ezért nem indulhatott....
csipkelli
dande
Stez
ozibozi
Stez
gabokocka
Stez
gabokocka
Ezz viszont mar sosem tudjuk meg. Ettol fuggetlenul az elao percben tudni lehetett, hogy ezt a szamot nem fogja vallalni a menetrend miatt Katinka, aki azt allitja, hogy nem volt egyertelmu, az hazudik. 🙂
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
rioban 262vel nyertek 63ban aranyat, tokyoban 236al nyertek 64 kiloban, és a rio győztes kínai nem bukott le koksszal, szóval nem lehet arra fogni
több mint 3 éve
topin
2 028
Ha nem jut dontobe? Akkor ott menten osszeomlott volna es akkor sem indul pillen, mert ott is csak fiasko jon.7. helyen jutott a döntőbe.Bizony. Csak nem igy. Es Katinka sem most jott ra, hogy nem fog indulni, a versenynaptar regota ismert. Igazabol mindenki tudta, hogy le fogja mondani. Elegge direkt szivatas feelingje van a dolognak.Pedig őt sokan megszopatnák, de nem mindenki ilyen szerencsés.Peldaul Jakabos, akit Rioban is megszopatott.Közben Katinka visszalépett a 200 pillangótól. Majdnem meglepődtem.Az anyja kínját már bocsánat, vki meg ezért nem indulhatott....
csipkelli
dande
Stez
ozibozi
Stez
gabokocka
Ekkora "sztarnak" mar nincs szuksege mindenaron egy ujabb dontore, ami a korabbi sikerei miatt amugy is csak a futottak meg kategoria legyintest kapja. Siman elengedhette volna a 200 pillet, csak ahhoz be kellett volna latni hogy itt mar nincs Iron Lady.
több mint 3 éve
A kis 15 éves orosz Listunova nagyon ügyes és fejben is ott van, megtartotta az oroszok előnyét és lehozta hiba nélkül a döntőtÉs ha tavaly rendezik nem indulhatott volna
Chargers LT
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Kampman
28 701
Nem láttam, kösz, hogy szólsz.Egyébként minden vicces dolgával együtt azért vannak pozitív dolgai a softballnak az MLB-hez képest, nagyon rövid szünetek, pörgősebb meccsek, sokkal kevesebb tökölés az egyes dobások között. Ehhez képest a legtöbb MLB meccs borzalmasan nyugdíjas tempójú.Gondolom látod a számlálót, hogy bizonyos idő alatt el kell dobnod. Csak akarat kérdése és az MLB és az NFL is gyorsabb lehetne.
Kampman
NB2
több mint 3 éve
Egyébként minden vicces dolgával együtt azért vannak pozitív dolgai a softballnak az MLB-hez képest, nagyon rövid szünetek, pörgősebb meccsek, sokkal kevesebb tökölés az egyes dobások között. Ehhez képest a legtöbb MLB meccs borzalmasan nyugdíjas tempójú.Gondolom látod a számlálót, hogy bizonyos idő alatt el kell dobnod. Csak akarat kérdése és az MLB és az NFL is gyorsabb lehetne.
Kampman
több mint 3 éve
női 64kiloban talán a 4 legjobb hiányzott, köztük 2 kínai sérülés miatt ,az egyikük a címvédő és WR tartó rioból, meg vagy 5 vb címet nyert a 2 olimpia környékén, szóval mondhatjuk, hogy ingyen érmeket osztottakkanadai nyert végül aki a 19es vb-n 6 volt, 230al volt 6. most 236ot tolt, nem sokat lépett előre, ezzel rioba 1 kiloval kisebb kategóriában 4. lett volna 7 kilora lett volna 3. helytől
olasz ezüst, nagyon megérdemelte, 5 éve 6. lett, utolsó az A csoportból, most 6 sikeres kísérlet és lökésben pl 5 kilo egyénit tolt
taiwani bronz aki az utolsó előtti lökése közben megsérült, de az utolsó is odaállt
több mint 3 éve
A kis 15 éves orosz Listunova nagyon ügyes és fejben is ott van, megtartotta az oroszok előnyét és lehozta hiba nélkül a döntőt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Tehát akkor most nincs is olyan formában mint kellene.Nem volt meg a lehetosege, serult volt, es beteg.7. helyen jutott a döntőbe.Bizony. Csak nem igy. Es Katinka sem most jott ra, hogy nem fog indulni, a versenynaptar regota ismert. Igazabol mindenki tudta, hogy le fogja mondani. Elegge direkt szivatas feelingje van a dolognak.Pedig őt sokan megszopatnák, de nem mindenki ilyen szerencsés.Peldaul Jakabos, akit Rioban is megszopatott.Közben Katinka visszalépett a 200 pillangótól. Majdnem meglepődtem.Az anyja kínját már bocsánat, vki meg ezért nem indulhatott....
csipkelli
dande
Stez
ozibozi
Stez
gabokocka
Stez
több mint 3 éve
ozibozi
17 664
Magyar lány Pingpongozik a Eurosport 2-őn, és még csini is
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Szabó Gábor nyomatta ugyanezt az Eurosporton. Hagyjuk már. Ha Katinka nem tud döntőbe jutni 200 vegyesen, akkor mi a faszt akar 200 pillangón?7. helyen jutott a döntőbe.Bizony. Csak nem igy. Es Katinka sem most jott ra, hogy nem fog indulni, a versenynaptar regota ismert. Igazabol mindenki tudta, hogy le fogja mondani. Elegge direkt szivatas feelingje van a dolognak.Pedig őt sokan megszopatnák, de nem mindenki ilyen szerencsés.Peldaul Jakabos, akit Rioban is megszopatott.Közben Katinka visszalépett a 200 pillangótól. Majdnem meglepődtem.Az anyja kínját már bocsánat, vki meg ezért nem indulhatott....
csipkelli
dande
Stez
ozibozi
Stez
gabokocka
több mint 3 éve
Nem volt meg a lehetosege, serult volt, es beteg.7. helyen jutott a döntőbe.Bizony. Csak nem igy. Es Katinka sem most jott ra, hogy nem fog indulni, a versenynaptar regota ismert. Igazabol mindenki tudta, hogy le fogja mondani. Elegge direkt szivatas feelingje van a dolognak.Pedig őt sokan megszopatnák, de nem mindenki ilyen szerencsés.Peldaul Jakabos, akit Rioban is megszopatott.Közben Katinka visszalépett a 200 pillangótól. Majdnem meglepődtem.Az anyja kínját már bocsánat, vki meg ezért nem indulhatott....
csipkelli
dande
Stez
ozibozi
Stez
gabokocka
több mint 3 éve
Kampman
28 701
Egyébként minden vicces dolgával együtt azért vannak pozitív dolgai a softballnak az MLB-hez képest, nagyon rövid szünetek, pörgősebb meccsek, sokkal kevesebb tökölés az egyes dobások között. Ehhez képest a legtöbb MLB meccs borzalmasan nyugdíjas tempójú.
több mint 3 éve
de a szövi kapitány ilyenkor nem szólhatna bele...ő is ismeri a naptárat, tudja, hogy már nem először játssza ezt el...miért kell elvenni másoktól az élményt!?A haromszoros olimpiai bajnokod, legnagyobb sztarod eseteben nem. Ez azert nyilvanvalo volt, hogy nem fog.
Pari
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 906
Orosz tornász csaj betolta a jó kis szláv hardbass-t. 😄
több mint 3 éve
7. helyen jutott a döntőbe.Bizony. Csak nem igy. Es Katinka sem most jott ra, hogy nem fog indulni, a versenynaptar regota ismert. Igazabol mindenki tudta, hogy le fogja mondani. Elegge direkt szivatas feelingje van a dolognak.Pedig őt sokan megszopatnák, de nem mindenki ilyen szerencsés.Peldaul Jakabos, akit Rioban is megszopatott.Közben Katinka visszalépett a 200 pillangótól. Majdnem meglepődtem.Az anyja kínját már bocsánat, vki meg ezért nem indulhatott....
csipkelli
dande
Stez
ozibozi
Stez
több mint 3 éve
de a szövi kapitány ilyenkor nem szólhatna bele...ő is ismeri a naptárat, tudja, hogy már nem először játssza ezt el...miért kell elvenni másoktól az élményt!?
több mint 3 éve
O is rosszul jart. Nem volt tisztazott, ki indulna a szamban, volt ket-harom nev a kalapban, koztuk Jakabos is. Ugyhogy nem tutira o szivott, a lenyeg, hogy valaki biztosan.Igen, csak nem voltam biztos benne, hogy megint ő járt rosszul. Ezért nem írtam nevet. Nem mintha ő nagyon szipi szupi lett volna csak ugye az elv. Nem mertek szólni neki, hogy ácsi, magától pedig nem volt belátása erre.Peldaul Jakabos, akit Rioban is megszopatott.Közben Katinka visszalépett a 200 pillangótól. Majdnem meglepődtem.Az anyja kínját már bocsánat, vki meg ezért nem indulhatott....
csipkelli
dande
Stez
dande