Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Lesz még egy strandröplabda meccs 3-tól.Olyan nevű volt a Topmodell című brazil szappanoperában is pár évtizede
Az egyik brazil résztvevő hölgyet úgy hívják, hogy Duda.
Kampman
több mint 3 éve
no nekem pl nem oly szép mint hypolják, főleg a deszka léc stílus nem jön be, de az arca se annyira, inkább kenve fenve van.Pedig őt sokan megszopatnák, de nem mindenki ilyen szerencsés, hogy sikerül is.Peldaul Jakabos, akit Rioban is megszopatott.Közben Katinka visszalépett a 200 pillangótól. Majdnem meglepődtem.Az anyja kínját már bocsánat, vki meg ezért nem indulhatott....
csipkelli
dande
Stez
ozibozi
több mint 3 éve
Na innen ez már tényleg az oroszoké
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Bizony. Csak nem igy. Es Katinka sem most jott ra, hogy nem fog indulni, a versenynaptar regota ismert. Igazabol mindenki tudta, hogy le fogja mondani. Elegge direkt szivatas feelingje van a dolognak.Pedig őt sokan megszopatnák, de nem mindenki ilyen szerencsés.Peldaul Jakabos, akit Rioban is megszopatott.Közben Katinka visszalépett a 200 pillangótól. Majdnem meglepődtem.Az anyja kínját már bocsánat, vki meg ezért nem indulhatott....
csipkelli
dande
Stez
ozibozi
több mint 3 éve
Igen, csak nem voltam biztos benne, hogy megint ő járt rosszul. Ezért nem írtam nevet. Nem mintha ő nagyon szipi szupi lett volna csak ugye az elv. Nem mertek szólni neki, hogy ácsi, magától pedig nem volt belátása erre.Peldaul Jakabos, akit Rioban is megszopatott.Közben Katinka visszalépett a 200 pillangótól. Majdnem meglepődtem.Az anyja kínját már bocsánat, vki meg ezért nem indulhatott....
csipkelli
dande
Stez
több mint 3 éve
Simone Biles' coach has apparently confirmed that she has not sustained an injury, revealing that Biles has been pulled out of the final because of a 'mental issue'Hmm.. várjuk ki a végét. Szerintem ez még rosszabb lenni, a csapattársai biztos örülnének neki...
Wester
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Simone Biles' coach has apparently confirmed that she has not sustained an injury, revealing that Biles has been pulled out of the final because of a 'mental issue'
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Kampman
28 701
Egész délután megy az es1-2-n a felvétel. Remélem valamikor adnak/adtak röpit... 😀Lesz még egy strandröplabda meccs 3-tól.
alatriste
Az egyik brazil résztvevő hölgyet úgy hívják, hogy Duda.
több mint 3 éve
Colit le kéne kapni a pályáról amíg nem késő..
több mint 3 éve
ozibozi
17 664
Pedig őt sokan megszopatnák, de nem mindenki ilyen szerencsés, hogy sikerül is.Peldaul Jakabos, akit Rioban is megszopatott.Közben Katinka visszalépett a 200 pillangótól. Majdnem meglepődtem.Az anyja kínját már bocsánat, vki meg ezért nem indulhatott....
csipkelli
dande
Stez
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Kvalis talajpontszámok for fun - Biles nélkül ez a csapat félkarú óriás, se..Chiles: 13.566
Sunisa Lee: 13.433
Listunova: 14.000
Melnikova: 14.000
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Itt a vége lehet az USA-nak
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Egész délután megy az es1-2-n a felvétel. Remélem valamikor adnak/adtak röpit... 😀
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Peldaul Jakabos, akit Rioban is megszopatott.Közben Katinka visszalépett a 200 pillangótól. Majdnem meglepődtem.Az anyja kínját már bocsánat, vki meg ezért nem indulhatott....
csipkelli
dande
több mint 3 éve
hát ezek az amerikai ütők teljesen vakon vannak, sztem még egy értelmes megmozdulásuk nem volt 5 inning alatt
több mint 3 éve
Ez még Chiles gerendája előtt voltA 15 éves kis orosz lányka bezzeg nem esett leTalajon elvileg az oroszok jobbak alapból, és van 8 tized előnyük...
Brutál szoros az utolsó szer előtt a torna
Chargers LT
Vagy elnéztem valamit?
Igor
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Pont annyi, jajaA 15 éves kis orosz lányka bezzeg nem esett leTalajon elvileg az oroszok jobbak alapból, és van 8 tized előnyük...
Chargers LT
Vagy elnéztem valamit?
Igor
több mint 3 éve
amúgy baromi randák az ami softballosok 😊aki most üt az mondjuk pont nem rossz
NB2
több mint 3 éve
A 15 éves kis orosz lányka bezzeg nem esett leTalajon elvileg az oroszok jobbak alapból, és van 8 tized előnyük...
Chargers LT
Vagy elnéztem valamit?
több mint 3 éve
0,8 pont az orosz csapat előnye már csak, itt senkinek nem fér már bele hibaA talaj dönt
több mint 3 éve
amúgy baromi randák az ami softballosok 😊
több mint 3 éve
komoly technikával dob 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
colos csaj becserélése nem nagyon jött be..
több mint 3 éve
2-0, ezaz!
több mint 3 éve
nah bajban vannak az amcsik