Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 429
Az amerikai csapatban lesz egy vélhetően magyar származású elkapó is.Mark Daniel Kolozsvary
több mint 3 éve
Kampman
28 701
Férfi baseballban érdekesség lesz még Izrael, gyakorlatilag 99%-ban honosított amerikai játékosokkal és edzőkkel.
több mint 3 éve
Vicc az egész akkor 😅Tényleg, az MLB megállt és itt lesznek az amcsi sztárok?Nem, egyetemistákat és kisligásokat küldenek mindig, ezért inkább Japán lesz a favorit.
Chargers LT
Rajna
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
ez nekem is új volt, azt hittem a softball csak lányoknak vanjah, h férfi softball is van? 😊A férfi softballban minden második AB hazafutás kb. Sokkal pontgazdagabb, mint a baseball, de a nők épp ezért softballoznak csak, mert náluk a dobóknak nagy előnyük van, így is alig szenvednek ki néhány pontot.pedig többre tippeltem volna előzetesen, de most már gyanús volt, h mégse 😊mennyi szokott lenni itt a z eredmény általában? kb mint a baseball-ban?Háát, kevesebb. Van amikor megszaladnak és elég sok pont van, de általában kevesebb pont van.
Szesze
adamfaragoo
Szesze
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 429
Az amerikai baseball csapatba lesz egy olimpia ezüstérmes, az az érdekesség, hogy gyorskorcsolyázásban érte el ezt az eredményt 😀
több mint 3 éve
Ja, ESPNen néha adnak is fontosabb meccseket, de nevetségesen sok az ütés, és igazából senki sem veszi komolyanjah, h férfi softball is van? 😊A férfi softballban minden második AB hazafutás kb. Sokkal pontgazdagabb, mint a baseball, de a nők épp ezért softballoznak csak, mert náluk a dobóknak nagy előnyük van, így is alig szenvednek ki néhány pontot.pedig többre tippeltem volna előzetesen, de most már gyanús volt, h mégse 😊mennyi szokott lenni itt a z eredmény általában? kb mint a baseball-ban?Háát, kevesebb. Van amikor megszaladnak és elég sok pont van, de általában kevesebb pont van.
Szesze
adamfaragoo
Szesze
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
1 esés megvan2.5 pont előny, és lehet Biles nem jön vissza... ebbe már kb 3 esés is belefér...Tornadöntő meg kb eldőlt, oroszok simán megnyerik...Ha nem esnek el
Igor
Chargers LT
Igor
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Kampman
28 701
A priceless-princeless közötti különbségre gondoltam 😊Nem tudom mi, szóval nem 😅🤣Nem tudom, hogy szándékos volt-e 😀És Biles szúrta el amúgy az ugrást2.5 pont előny, és lehet Biles nem jön vissza... ebbe már kb 3 esés is belefér...Tornadöntő meg kb eldőlt, oroszok simán megnyerik...Ha nem esnek el
Igor
Chargers LT
Igor
Princeless 😁
Chargers LT
Kampman
Chargers LT
több mint 3 éve
jah, h férfi softball is van? 😊A férfi softballban minden második AB hazafutás kb. Sokkal pontgazdagabb, mint a baseball, de a nők épp ezért softballoznak csak, mert náluk a dobóknak nagy előnyük van, így is alig szenvednek ki néhány pontot.pedig többre tippeltem volna előzetesen, de most már gyanús volt, h mégse 😊mennyi szokott lenni itt a z eredmény általában? kb mint a baseball-ban?Háát, kevesebb. Van amikor megszaladnak és elég sok pont van, de általában kevesebb pont van.
Szesze
adamfaragoo
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
Tényleg, az MLB megállt és itt lesznek az amcsi sztárok?Nem, egyetemistákat és kisligásokat küldenek mindig, ezért inkább Japán lesz a favorit.
Chargers LT
több mint 3 éve
Szerintem Márton Anna tegnapi kiabálós ellenfele a toptöbb mint 3 éve
adamfaragoo
1 429
Tényleg, az MLB megállt és itt lesznek az amcsi sztárok?Nem, nem állt meg. Szóval nem lesznek sztárok.
Chargers LT
több mint 3 éve
Kampman
28 701
Tényleg, az MLB megállt és itt lesznek az amcsi sztárok?Dehogyis.
Chargers LT
Még az MLS is megy tovább, miközben az USA rendezi a Gold Cupot.
több mint 3 éve
hát ez ís elég sanszos az eddigiek alapján 😊Volt vagy 3-4 meccs most az olimpián ami 1-0-val zárult 😀pedig többre tippeltem volna előzetesen, de most már gyanús volt, h mégse 😊mennyi szokott lenni itt a z eredmény általában? kb mint a baseball-ban?Háát, kevesebb. Van amikor megszaladnak és elég sok pont van, de általában kevesebb pont van.
Szesze
adamfaragoo
Szesze
adamfaragoo
több mint 3 éve
A férfi softballban minden második AB hazafutás kb. Sokkal pontgazdagabb, mint a baseball, de a nők épp ezért softballoznak csak, mert náluk a dobóknak nagy előnyük van, így is alig szenvednek ki néhány pontot.pedig többre tippeltem volna előzetesen, de most már gyanús volt, h mégse 😊mennyi szokott lenni itt a z eredmény általában? kb mint a baseball-ban?Háát, kevesebb. Van amikor megszaladnak és elég sok pont van, de általában kevesebb pont van.
Szesze
adamfaragoo
Szesze
több mint 3 éve
deyell
11 736
mit izgultok, a legjobb csaj csak ma utazik Tokióba..az olimpia legjobb nője már kint van.
eaglesmcnabb
i.imgur.com/1zTueIW.jpg
choose life
több mint 3 éve
Tényleg, az MLB megállt és itt lesznek az amcsi sztárok?
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 429
Volt vagy 3-4 meccs most az olimpián ami 1-0-val zárult 😀pedig többre tippeltem volna előzetesen, de most már gyanús volt, h mégse 😊mennyi szokott lenni itt a z eredmény általában? kb mint a baseball-ban?Háát, kevesebb. Van amikor megszaladnak és elég sok pont van, de általában kevesebb pont van.
Szesze
adamfaragoo
Szesze
több mint 3 éve
pedig többre tippeltem volna előzetesen, de most már gyanús volt, h mégse 😊mennyi szokott lenni itt a z eredmény általában? kb mint a baseball-ban?Háát, kevesebb. Van amikor megszaladnak és elég sok pont van, de általában kevesebb pont van.
Szesze
adamfaragoo
több mint 3 éve
mit izgultok, a legjobb csaj csak ma utazik Tokióba..No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 429
mennyi szokott lenni itt a z eredmény általában? kb mint a baseball-ban?Háát, kevesebb. Van amikor megszaladnak és elég sok pont van, de általában kevesebb pont van.
Szesze
több mint 3 éve
Nem tudom mi, szóval nem 😅🤣Nem tudom, hogy szándékos volt-e 😀És Biles szúrta el amúgy az ugrást2.5 pont előny, és lehet Biles nem jön vissza... ebbe már kb 3 esés is belefér...Tornadöntő meg kb eldőlt, oroszok simán megnyerik...Ha nem esnek el
Igor
Chargers LT
Igor
Princeless 😁
Chargers LT
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 701
Nem tudom, hogy szándékos volt-e 😀És Biles szúrta el amúgy az ugrást2.5 pont előny, és lehet Biles nem jön vissza... ebbe már kb 3 esés is belefér...Tornadöntő meg kb eldőlt, oroszok simán megnyerik...Ha nem esnek el
Igor
Chargers LT
Igor
Princeless 😁
Chargers LT
több mint 3 éve
mennyi szokott lenni itt a z eredmény általában? kb mint a baseball-ban?
több mint 3 éve
És Biles szúrta el amúgy az ugrást2.5 pont előny, és lehet Biles nem jön vissza... ebbe már kb 3 esés is belefér...Tornadöntő meg kb eldőlt, oroszok simán megnyerik...Ha nem esnek el
Igor
Chargers LT
Igor
Princeless 😁