Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
pedig többre tippeltem volna előzetesen, de most már gyanús volt, h mégse 😊mennyi szokott lenni itt a z eredmény általában? kb mint a baseball-ban?Háát, kevesebb. Van amikor megszaladnak és elég sok pont van, de általában kevesebb pont van.
Szesze
adamfaragoo
több mint 4 éve
mit izgultok, a legjobb csaj csak ma utazik Tokióba..
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
mennyi szokott lenni itt a z eredmény általában? kb mint a baseball-ban?Háát, kevesebb. Van amikor megszaladnak és elég sok pont van, de általában kevesebb pont van.
Szesze
több mint 4 éve
Nem tudom mi, szóval nem 😅🤣Nem tudom, hogy szándékos volt-e 😀És Biles szúrta el amúgy az ugrást2.5 pont előny, és lehet Biles nem jön vissza... ebbe már kb 3 esés is belefér...Tornadöntő meg kb eldőlt, oroszok simán megnyerik...Ha nem esnek el
Igor
Chargers LT
Igor
Princeless 😁
Chargers LT
Kampman
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Nem tudom, hogy szándékos volt-e 😀És Biles szúrta el amúgy az ugrást2.5 pont előny, és lehet Biles nem jön vissza... ebbe már kb 3 esés is belefér...Tornadöntő meg kb eldőlt, oroszok simán megnyerik...Ha nem esnek el
Igor
Chargers LT
Igor
Princeless 😁
Chargers LT
több mint 4 éve
mennyi szokott lenni itt a z eredmény általában? kb mint a baseball-ban?
több mint 4 éve
És Biles szúrta el amúgy az ugrást2.5 pont előny, és lehet Biles nem jön vissza... ebbe már kb 3 esés is belefér...Tornadöntő meg kb eldőlt, oroszok simán megnyerik...Ha nem esnek el
Igor
Chargers LT
Igor
Princeless 😁
több mint 4 éve
biztos, csak azért volt vicces, mert először lent maradt, kezdtem azt hinni, hogy komoly, aztán felpattant és elsprintelt 😊japán csaj nagyobbat fetrengett, mint Neymar szokott 😀szerintem elég szar lehet ha a pitcher térden dob azzal.
Szesze
deyell
több mint 4 éve
japán csaj nagyobbat fetrengett, mint Neymar szokott 😀szerintem elég szar lehet ha a pitcher térden dob azzal.
Szesze
buhloone mindstate
több mint 4 éve
megúszták az amcsik
több mint 4 éve
2.5 pont előny, és lehet Biles nem jön vissza... ebbe már kb 3 esés is belefér...Tornadöntő meg kb eldőlt, oroszok simán megnyerik...Ha nem esnek el
Igor
Chargers LT
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
japán csaj nagyobbat fetrengett, mint Neymar szokott 😀Akkor mostantól mondhatjuk azt, hogy Neymar úgy fetreng, mint egy japán csaj.
Szesze
több mint 4 éve
japán csaj nagyobbat fetrengett, mint Neymar szokott 😀
több mint 4 éve
Elég nehéz is a labda, kicsit más a fogása is, mint a baseball labdának, így a legpraktikusabb.Ebben a softballban nem is ér normálisan eldobni a labdát? Tényleg marhára természetellenesnek tűnik ez a dobómódszer, és fixen sokkal nehezebb így célozni, mint rendesenEléggé ez tűnik a sztenderdnek.
Hanni
Kampman
több mint 4 éve
Tornadöntő meg kb eldőlt, oroszok simán megnyerik...Ha nem esnek el
Igor
több mint 4 éve
Tornadöntő meg kb eldőlt, oroszok simán megnyerik...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Ebben a softballban nem is ér normálisan eldobni a labdát? Tényleg marhára természetellenesnek tűnik ez a dobómódszer, és fixen sokkal nehezebb így célozni, mint rendesenItt ez a normális, csak így szabad dobni.
Hanni
több mint 4 éve
a dobás tényleg elég idiótán néz ki, de a többi nekem tetszik, pörgősebb mint a baseball ami nem baj
több mint 4 éve
Ebben a softballban nem is ér normálisan eldobni a labdát? Tényleg marhára természetellenesnek tűnik ez a dobómódszer, és fixen sokkal nehezebb így célozni, mint rendesenEléggé ez tűnik a sztenderdnek.
Hanni
több mint 4 éve
Ebben a softballban nem is ér normálisan eldobni a labdát? Tényleg marhára természetellenesnek tűnik ez a dobómódszer, és fixen sokkal nehezebb így célozni, mint rendesengondolom csak alulról lehet
Hanni
több mint 4 éve
Ebben a softballban nem is ér normálisan eldobni a labdát? Tényleg marhára természetellenesnek tűnik ez a dobómódszer, és fixen sokkal nehezebb így célozni, mint rendesen
több mint 4 éve
eléggé hasonlít a magyar vívó Pusztai Lizára
Sixo
buhloone mindstate
több mint 4 éve
az összes észt csaj a döntőben így néz ki kbszurnám
Sixo
Szesze
több mint 4 éve
a párbajtőr aranyért az utolsó asszó dönt, 26-26-ra állnak az észtek és a koreaiakmegnyerték az észtek 10-6-ra az utolsó menetet, gg
dancogo