Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
és annak mi értelme hogy 16an indulnak és 16 jutnak tovább ? miért úsznak egyáltalán ?Szerintem az elődöntős pályabeosztás miatt mindenképp
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
deyell
11 736
és annak mi értelme hogy 16an indulnak és 16 jutnak tovább ? miért úsznak egyáltalán ?eldöntik a pályabeosztást
Sixo
choose life
több mint 3 éve
Berkesi azért fincsin néz ki 😊
több mint 3 éve
sehol nincs úszás?😊Megúsztuk a blamát
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
szép úszás, kicsit javít ezen még döntő is jöhet a király számban
több mint 3 éve
Kampman
28 702
nah mire belövöm szabó gábort a dunán elkezdik mutatni, persze a magyart minek is, fontosabb, hogy a shámán megtippelje milyen idő leszRemélem volt csak 1 perc
Sixo
több mint 3 éve
nah mire belövöm szabó gábort a dunán elkezdik mutatni, persze a magyart minek is, fontosabb, hogy a shámán megtippelje milyen idő lesz
több mint 3 éve
szabó szebasztián úszik is nem mutatják...nem jut tovább, de Metellát lenyomta a futamában
Sixo
több mint 3 éve
Vámos eldobja a mi kapunk felé... legalább dobta volna be a sarokba
több mint 3 éve
Kampman
28 702
Bocs, azt hittem arra válaszoltál, hogy ebben miért nem vagyunk jók.hogy mit mondtál ?Íjászat rögtön.mondjuk ez jó pár olimpiai sportágra elmondható 😀Mivel szünet van mindenhol, belenéztem a lótáncoltatásbaMár sokadjára látom ezt. Eddig azt hittem, hogy csak vicc.
Aki érti, ne fogja vissza magát.
Igor
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
hogy mit mondtál ?Íjászat rögtön.mondjuk ez jó pár olimpiai sportágra elmondható 😀Mivel szünet van mindenhol, belenéztem a lótáncoltatásbaMár sokadjára látom ezt. Eddig azt hittem, hogy csak vicc.
Igor
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 702
Íjászat rögtön.mondjuk ez jó pár olimpiai sportágra elmondható 😀Mivel szünet van mindenhol, belenéztem a lótáncoltatásbaMár sokadjára látom ezt. Eddig azt hittem, hogy csak vicc.
Igor
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
mondjuk ez jó pár olimpiai sportágra elmondható 😀Mivel szünet van mindenhol, belenéztem a lótáncoltatásbaMár sokadjára látom ezt. Eddig azt hittem, hogy csak vicc.
Igor
Kampman
több mint 3 éve
Nah az olaszok se nyertek a görögök ellen...Még a végén a görögök nyerik a csoportot
több mint 3 éve
Illetve eleve pontozásos sportág, 8 fős mezőnyre van 7 bíró, abból 6 olyan, akinek az országa is érdekelt, szegény portugálok meg spanyolok nem tudtak kilobbizni maguknak legalább 1 ibériai bírót. 😊 Ellenben van egy darab ausztrál bíró, az lehet a pártatlan. 😊A (klasszikus) zenét élvezem, de nem tudom az ugrabugráláshoz társítani... még annyira se mint jégtáncban mondjuk.Mivel szünet van mindenhol, belenéztem a lótáncoltatásba, ami a második leghátsó a listámon (foci az uccsó, de boksz és gyephoki is bottom 8, szóval van miből válogatni most..)Egyik kollégám díjugrató, pont ezt mondtam most neki, hogy ezt a baromságot, mondta, hogy ő is csinálta egy darabig, de még belülről is rohadt unalmas... 😀
Szerintem tudatmódosító szerekkel ez baromi jó lehetne... de se józanon, se úgy nem mondanám meg melyik piaffe a menőbb. Ütem, távolság, szubjektív hanyag elegancia, mint egy komornyiknál?
Igor
somoskovig
És a sok ugrálás meg kopogás miatt a zen se működik, mint mondjuk golf-szörf-egyebeknél...
És mondjuk egy trambulinnál v szinkronúszásnál legalább tippelnék tudnék melyik figura menőbb/nehezebb... itt még ez se.
Tényleg feladom.
Igor
több mint 3 éve
Teljesen komoly. Viccnek kicsit durva lenne, nem?Mivel szünet van mindenhol, belenéztem a lótáncoltatásbaMár sokadjára látom ezt. Eddig azt hittem, hogy csak vicc.
Igor
Kampman
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 702
Mivel szünet van mindenhol, belenéztem a lótáncoltatásbaMár sokadjára látom ezt. Eddig azt hittem, hogy csak vicc.
Igor
több mint 3 éve
sehol nincs úszás?😊Lemaradtál az egzotikus országokról...
NB2
www.olympicstreams.me/swimming-heats-women-s-men-s-freestyle-breaststroke-butterfly-live-stream/1/
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Viszont újra sok gólt kaptunk, ami nem túl jó
több mint 3 éve
sehol nincs úszás?😊
több mint 3 éve
nah, 3 gól előny, innen csak nem bukják el...Egyértelmű volt, hogy nyerünk
Vrij6
Az meg nem számít, mennyivel