Olimpia

23 feliratkozó

több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 503 — Chiefs GM
Mivel szünet van mindenhol, belenéztem a lótáncoltatásba, ami a második leghátsó a listámon (foci az uccsó, de boksz és gyephoki is bottom 8, szóval van miből válogatni most..)

Szerintem tudatmódosító szerekkel ez baromi jó lehetne... de se józanon, se úgy nem mondanám meg melyik piaffe a menőbb. Ütem, távolság, szubjektív hanyag elegancia, mint egy komornyiknál?

Aki érti, ne fogja vissza magát.
Igor
Egyik kollégám díjugrató, pont ezt mondtam most neki, hogy ezt a baromságot, mondta, hogy ő is csinálta egy darabig, de még belülről is rohadt unalmas... 😀
somoskovig
A (klasszikus) zenét élvezem, de nem tudom az ugrabugráláshoz társítani... még annyira se mint jégtáncban mondjuk.

És a sok ugrálás meg kopogás miatt a zen se működik, mint mondjuk golf-szörf-egyebeknél...

És mondjuk egy trambulinnál v szinkronúszásnál legalább tippelnék tudnék melyik figura menőbb/nehezebb... itt még ez se.

Tényleg feladom.
Igor
Illetve eleve pontozásos sportág, 8 fős mezőnyre van 7 bíró, abból 6 olyan, akinek az országa is érdekelt, szegény portugálok meg spanyolok nem tudtak kilobbizni maguknak legalább 1 ibériai bírót. 😊 Ellenben van egy darab ausztrál bíró, az lehet a pártatlan. 😊

több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 596 — No 1 Lijiao Gong fan
Mivel szünet van mindenhol, belenéztem a lótáncoltatásba
Igor
Már sokadjára látom ezt. Eddig azt hittem, hogy csak vicc.
Kampman
Teljesen komoly. Viccnek kicsit durva lenne, nem?

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 960
Mivel szünet van mindenhol, belenéztem a lótáncoltatásba
Igor
Már sokadjára látom ezt. Eddig azt hittem, hogy csak vicc.

több mint 4 éve
sehol nincs úszás?😊
NB2
Lemaradtál az egzotikus országokról...
 www.olympicstreams.me/swimming-heats-women-s-men-s-freestyle-breaststroke-butterfly-live-stream/1/

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Viszont újra sok gólt kaptunk, ami nem túl jó

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 445 — nabege2@yahoo.com
sehol nincs úszás?😊
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
nah, 3 gól előny, innen csak nem bukják el...
Vrij6
Egyértelmű volt, hogy nyerünk
Az meg nem számít, mennyivel

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 947 — Слава Україні! Героям слава!
nah, 3 gól előny, innen csak nem bukják el...

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 432 — Big Penix Energy
Hárai ideges
több mint 4 éve
Mivel szünet van mindenhol, belenéztem a lótáncoltatásba, ami a második leghátsó a listámon (foci az uccsó, de boksz és gyephoki is bottom 8, szóval van miből válogatni most..)

Szerintem tudatmódosító szerekkel ez baromi jó lehetne... de se józanon, se úgy nem mondanám meg melyik piaffe a menőbb. Ütem, távolság, szubjektív hanyag elegancia, mint egy komornyiknál?

Igor
Egyik kollégám díjugrató, pont ezt mondtam most neki, hogy ezt a baromságot, mondta, hogy ő is csinálta egy darabig, de még belülről is rohadt unalmas... 😀
somoskovig
A (klasszikus) zenét élvezem, de nem tudom az ugrabugráláshoz társítani... még annyira se mint jégtáncban mondjuk.

És a sok ugrálás meg kopogás miatt a zen se működik, mint mondjuk golf-szörf-egyebeknél...

És mondjuk egy trambulinnál v szinkronúszásnál legalább tippelnék tudnék melyik figura menőbb/nehezebb... itt még ez se.

Tényleg feladom.

több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Csak szopatunk Csak szopatunk...izé Csak szopatnak csak szopatnak

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
lehet elkiabáltam?😕
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 947 — Слава Україні! Героям слава!
hát ez jó szoros. :/

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
nah elkezdtünk játszani
közben hamarosan jönnek a 200 gyorsos fiúk
NB2
Mármint a Géza Elemér Q futamok, ugye?

több mint 4 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 249 — no es importante
Kicsit visszakanyarodva az éjszakához, ez a triatlon amúgy egy kurva jól követhető sport tévében, nagyon élveztem tegnap is, ma is a versenyt. Látsz mindent, felfogod, nem büntetőköröznek, meg büntetőidőznek, hanem aki elsőnek beér, az nyer. Nagyon martam!
Szokol
Számomra az egyik legérthetetlenebb dolog volt mindig is, hogy a triatlon döntők miért vannak ennyire "eldugva" a programban, szerintem ezeknek kellene kiemelt helyen, csúcsidőben lenniük az Olimpia záróakkordjaként.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 503 — Chiefs GM

Igor

több mint 4 éve
nah elkezdtünk játszani
közben hamarosan jönnek a 200 gyorsos fiúk
több mint 4 éve

Szerkesztette: Igor

több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Én nem szeretem az ilyen arrogáns, nagyképű csapatokat...
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
Közben Katinka visszalépett a 200 pillangótól. Majdnem meglepődtem.
csipkelli
Az anyja kínját már bocsánat, vki meg ezért nem indulhatott....
dande
Én nem is értem, itt ki mire gondolt. Ha aranyesélyes a vegyesen, akkor azért, ha szar a forma, akkor meg azért lép vissza. 16-an lesznek, mindenki megy a holnapi elődöntőbe.
több mint 4 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 224
most bokszol a kubai Julio Cesar La Cruz, elég látványosan nyomja, aki szereti az ilyen bokszot annak ajánlott.
deyell
nagyon laza
Kampman
mégis alig tudják megütni
jó erős ez a súlycsoport, most jön Levit aki a legnagyobb ellenfele lehet Cruznak

buhloone mindstate

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 960
Rendben, nézzük mi van még.. gyeplabdát úgy se néztem még.

Pont egy pazar belga gólra kapcsoltam be. Asszem maradok.
Igor
Áruló 😂😂😂😂
ThundersNFL
Btw, mióta bekapcsoltam a belgák 4 perc alatt lőttek 3 gólt, 2-1-ről elmentek 5-1-re.

Szóval.. 😊
Igor
Eddig is tudtuk, hogy Brüsszel fizet.

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 098 — Így remélem megfelelek nektek.....
Közben Katinka visszalépett a 200 pillangótól. Majdnem meglepődtem.
csipkelli
Az anyja kínját már bocsánat, vki meg ezért nem indulhatott....
több mint 4 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 447 — Amerikai sportok rajongója
8 kapott gól a japánoktól egy félidő alatt?! Vicc. Azt hittem reggel letudtuk a szégyenteljes játékot mára csapatsportokban.

Szerkesztette: zavi27
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 098 — Így remélem megfelelek nektek.....
Harakirit meg lehet kérdezni a japánoktól hogyan kell 😛