Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
20 kilot vert rá a taiwani a többiekre, amikor az edzője fel akarta emelni, ellökte, hogy hagyjál már 😀
több mint 3 éve
Délután lesz egy Brazília - Dominika női röpi is 😎Az is ragadó és nem lesz rossz látványban sem 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kicsit visszakanyarodva az éjszakához, ez a triatlon amúgy egy kurva jól követhető sport tévében, nagyon élveztem tegnap is, ma is a versenyt. Látsz mindent, felfogod, nem büntetőköröznek, meg büntetőidőznek, hanem aki elsőnek beér, az nyer. Nagyon martam!9gag.com/gag/aRX8BbQ
Szokol
több mint 3 éve
Gyerekorom nyáritáborait végig strandröpiztem. 6-6-os felállásba hisz sokan voltunk de brutál élvezetes sport. Nagyon szerettem. Szerencsére volt sikerélmény is mert hamar lettem magas így a kevesek egyike voltam akik érdemben néha a center posztról is bele tudtak szólni, fel tudtam ugorni lecsapni vagy próbálni blokkolni.Egyébként tök fura, hogy mindig az olimpián jövök rá, hogy ez a röplabda milyen látványos és király sport. Nyilván a nőiben van egy jó kis eyecandy faktor is, de ezt leszámítva nagyon nézhető és élvezetes laikusként is.ez volt az egyetlen csapatsport gimiben amiben nem fáradtam ki/ izzadtam le mint a ló 10 perc alatt.
Kár, hogy már nem tudok több mindenre rászokni 😀
Hanni
Mert mihelyst mozogtam volna a labda után valamelyik csaj kioktatott hogy maradjak a helyemen 😀
| jó, nyilván csak a csajok miatt mentem röpizni, meg a garantált sportnapi érem miatt |
eaglesmcnabb
Jártak a táborba a (talán vasas... de ezt nem is tudom) utánpótlás röpis lányai. Nyilván tisztán ellenük fölösleges volt kiálni, agyon vertek de vegyes csapatokban nagyon jó meccseketl lehetett tolni.
Sajnos a gimimben a röpi nem volt túl népszerű de nyaranta nagyon szerettem. Kár, hogy már évek óta nem is próbáltam.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
sajnos lemaradt róla, pedig nekem is szimpatikus voltde egy éremre elég lehetdurva a francia lány, semmi technika, vagy max annyi, mint amennyi iktriadban van, de az ereje az hatalmasSajnos semmi nem lesz elég valószínűleg a szakításban és lökésben is világcsúcstartó Kuo ellen
Sixo
dancogo
Sixo
több mint 3 éve
Női röplabda...ahelyett hogy megcsodálnátok az amcsik női focicsapatában játszó Victoria secret modelt 😀fodballban kicsit kevésbé vannak szűkre szabva a mezek, mint röplabdában, y'know
Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
Kampman
28 704
Kicsit visszakanyarodva az éjszakához, ez a triatlon amúgy egy kurva jól követhető sport tévében, nagyon élveztem tegnap is, ma is a versenyt. Látsz mindent, felfogod, nem büntetőköröznek, meg büntetőidőznek, hanem aki elsőnek beér, az nyer. Nagyon martam!Plusz az országúti kerékpárhoz hasonlóan változatos, szép környezetben versenyeznek, az olimpiákon erre mintha mindig nagyon odafigyelnének.
Szokol
több mint 3 éve
Kicsit visszakanyarodva az éjszakához, ez a triatlon amúgy egy kurva jól követhető sport tévében, nagyon élveztem tegnap is, ma is a versenyt. Látsz mindent, felfogod, nem büntetőköröznek, meg büntetőidőznek, hanem aki elsőnek beér, az nyer. Nagyon martam!
több mint 3 éve
Hát izé... bár nem modellnek írják, hanem nagykövetnekNői röplabda...ahelyett hogy megcsodálnátok az amcsik női focicsapatában játszó Victoria secret modelt 😀Biztos nem Rapino az 😅
Peszinter Ferenc
Chargers LT
edition.cnn.com/style/article/victorias-secret-rebrand-vs-collective/index.html
Szerkesztette: Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
egy nem olyan régi 131es egyénivel, hogy lehet 116on kezdeni ...
több mint 3 éve
Női röplabda...ahelyett hogy megcsodálnátok az amcsik női focicsapatában játszó Victoria secret modelt 😀Biztos nem Rapino az 😅
Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
Női röplabda...ahelyett hogy megcsodálnátok az amcsik női focicsapatában játszó Victoria secret modelt 😀
több mint 3 éve
Egyébként tök fura, hogy mindig az olimpián jövök rá, hogy ez a röplabda milyen látványos és király sport. Nyilván a nőiben van egy jó kis eyecandy faktor is, de ezt leszámítva nagyon nézhető és élvezetes laikusként is.ez volt az egyetlen csapatsport gimiben amiben nem fáradtam ki/ izzadtam le mint a ló 10 perc alatt.
Kár, hogy már nem tudok több mindenre rászokni 😀
Hanni
Mert mihelyst mozogtam volna a labda után valamelyik csaj kioktatott hogy maradjak a helyemen 😀
| jó, nyilván csak a csajok miatt mentem röpizni, meg a garantált sportnapi érem miatt |
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Dunáról lekerült a röpi, az M4-en folytatódikDunán női foci
több mint 3 éve
Pietrini 😀"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Ricarda Funk 1. lett a női szlalom kajakban, a világelső és abszolút favorit Jessica Fox csak 3. lett, két érintése is volt a döntő futamban.sz: meg kellett néznem, de jól rémlett, ez volt az első német aranyérem, nincs túl jó olimpiájuk eddig. Igaz valószínűleg mindjárt jön a következő lovaglásban.
Szerkesztette: dancogo
több mint 3 éve
ebben a súlycsoportban is 2 thaiföldi volt rioban az 1-2, a 3. a taiwani aki most agyon ver mindenkit, az ottani 4. és 5. nagyon rámentek az éremre, de sajnos az ecuadori 41 évesen már nem bírta, viszont a japán ha úgy lök ahogy szokott akkor az ezüst sima lesz neki
több mint 3 éve
Amúgy a röpi meccs marha jó, 17-10 volt az olaszoknak, most 22-21Izgi
több mint 3 éve
Egyébként tök fura, hogy mindig az olimpián jövök rá, hogy ez a röplabda milyen látványos és király sport. Nyilván a nőiben van egy jó kis eyecandy faktor is, de ezt leszámítva nagyon nézhető és élvezetes laikusként is.Kár, hogy már nem tudok több mindenre rászokni 😀
több mint 3 éve
1 kiloval nagyobbak, de a súlyok sehol sincsenek ahhoz képest amiket korábban toltak
több mint 3 éve
Nem, de brutál jó és szép a csaj 😁Áll bré mi 😂😂😂😂Fuhh, az olaszoknál Pietrini... Izzadok ❤️🇮🇹 🤣Az olasz-török röplabdameccsen a kék és a rózsaszín haj is népszerűnek látszik.Végre női röplabda 😍
Kampman
Chargers LT
Chargers LT
ThundersNFL
több mint 3 éve
amúgy hova tűnt az a sok thaiföldi súlyemelő? mindet eltiltották? rioban tele volt észak koreaival meg thaiföldivel a dobogó a legtöbb súlycsoportbanPontosan, el vannak tiltva, asszem 19-es vb-n volt az h csomóan lebuktak doppinggal..
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 704
amúgy hova tűnt az a sok thaiföldi súlyemelő? mindet eltiltották? rioban tele volt észak koreaival meg thaiföldivel a dobogó a legtöbb súlycsoportbanÉn mondtam, hogy abban a sportban ilyen szempontból is nagy a fluktuáció
Sixo
több mint 3 éve
Áll bré mi 😂😂😂😂Fuhh, az olaszoknál Pietrini... Izzadok ❤️🇮🇹 🤣Az olasz-török röplabdameccsen a kék és a rózsaszín haj is népszerűnek látszik.Végre női röplabda 😍
Kampman
Chargers LT
Chargers LT
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
amúgy hova tűnt az a sok thaiföldi súlyemelő? mindet eltiltották? rioban tele volt észak koreaival meg thaiföldivel a dobogó a legtöbb súlycsoportban