Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Na megjöttem, lemaradtam valamiről?Remélem gáláznak a fiúk! 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
ennyi távoli lövést benyelni azért gázSoma felébredhetne már
több mint 4 éve
A dél-afrikai-argentin meccsen kiállították az egyik argentin játékost fejre irányuló tackle miatt.rögbiben mindig így fogadják a játékvezető döntését
Felmutatták neki a pirosat és szó nélkül lement.
Van ilyen is.
Kampman
pedig ugyebár ők tényleg ketté is fejelhetnék 😊
több mint 4 éve
Kikapnánk Japántól vizilabdában az mennyire lenne ciki?Andorra kb.
ThundersNFL
több mint 4 éve
Kikapnánk Japántól vizilabdában az mennyire lenne ciki?Nincs rá mérce
ThundersNFL
több mint 4 éve
Kikapnánk Japántól vizilabdában az mennyire lenne ciki?Hát, papíron aranyért ment ki a csapat....
ThundersNFL
több mint 4 éve
Kabaré.......
több mint 4 éve
Kikapnánk Japántól vizilabdában az mennyire lenne ciki?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
remélem ezek a sárgák nem viccelnek meg bennünket, de azért ez a 2-2 picit fura 😊Jó kis szoros meccs lesz.
NB2
több mint 4 éve
remélem ezek a sárgák nem viccelnek meg bennünket, de azért ez a 2-2 picit fura 😊
több mint 4 éve
amúgy miért van az, hogy a volt szovjet tagállamok, főleg a ázsiai részen, tele vannak jobbnál jobb súlyemelőkkel, viszont az orosznál egy sincs egyenlőre, vagy van csak kokszoltak?en.wikipedia.org/wiki/Russian_Olympic_Committee_athletes_at_the_2020_Summer_Olympics#Weightlifting
Sixo
több mint 4 éve
Azért arra gondolni is hogy a japánok vízilabdában megverjenek legyünk bármennyire is pocsékok khm 😊
több mint 4 éve
amúgy miért van az, hogy a volt szovjet tagállamok, főleg a ázsiai részen, tele vannak jobbnál jobb súlyemelőkkel, viszont az orosznál egy sincs egyenlőre, vagy van csak kokszoltak?
több mint 4 éve
Ez a Péni majdnem annyira unszimpatikus nekem, mint a Verrasztó testvérpár. Nem tett érte semmit, de ha már meglátom a fejét, ökölbe szorul a kezem...
több mint 4 éve
Nah a török csapatnál is van kit nézni 😊Gunes

Biztos kapott az ük-ük-ük...apjától valami magyar vért a kicsike még a török időkből 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
93%-os páratartalom???? Olyankor még egy poharat sem tennék arrébb, nem hogy triatlonozzak hajnalban 😊
több mint 4 éve
próbálj meg női focit lelkesen akár csak nézniÁtnézem focira, erre pont VAR...hát , ez az EB-n nem lett volna les 😀
Alex Morgen fejelt egy gólt, de lest intettek
Én megadtam volna, egyvonal volt
Chargers LT
de amúgy nagyon szórakoztató, hogy Újváry mennyire látványosan unatkozik ezen a meccsen 😀
shawnka
több mint 4 éve
Átnézem focira, erre pont VAR...hát , ez az EB-n nem lett volna les 😀
Alex Morgen fejelt egy gólt, de lest intettek
Én megadtam volna, egyvonal volt
Chargers LT
de amúgy nagyon szórakoztató, hogy Ujvári mennyire látványosan unatkozik ezen a meccsen 😀
Szerkesztette: shawnka
több mint 4 éve
STILLLMost Eiffel 65, lesz még Gigi D'Agostino is
Mekkora zeneválasztás 😀
Hanni