Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Volt svejci TOP 3, ahol kisajátították a dobogót.Már több hasznosat tettél hozzá mint a tvs nímandok
Nyilván tornában - 1924, Párizs, lovon.
Obviously, d'oh. Ki az aki ezt se tudja...
Igor
több mint 3 éve
Volt svejci TOP 3, ahol kisajátították a dobogót.Nyilván tornában - 1924, Párizs, lovon.
Obviously, d'oh. Ki az aki ezt se tudja...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 704
Lehet hinni az ország legnagyobb sport/fantasy/matekmágusainak, egy igazi sportagytrösztnek.... vagy az m4-nek.Csávó bemondja az m4-en, hogy vezetnek a Q2-ben, döntőzni fognak 😀Most akkor mi helyzet 😀?
csipkelli
dande
Nem is tudom.
Igor
több mint 3 éve
ahaa fene egye meg, az első kiemelt, tokyoba már 2 aranyat nyert koreai íjász, kim je deok kiesett 2. meccsén a 32 között egy német ellen, pedig 3x10essel kezdte a meccsetŐ a 17 éves srác?
Sixo
Platypus
több mint 3 éve
Platypus
295
a fene egye meg, az első kiemelt, tokyoba már 2 aranyat nyert koreai íjász, kim je deok kiesett 2. meccsén a 32 között egy német ellen, pedig 3x10essel kezdte a meccsetŐ a 17 éves srác?
Sixo
több mint 3 éve
a fene egye meg, az első kiemelt, tokyoba már 2 aranyat nyert koreai íjász, kim je deok kiesett 2. meccsén a 32 között egy német ellen, pedig 3x10essel kezdte a meccset
több mint 3 éve
Mivel nincs iktriad, beugrom helyette most én... Jolanda Neff és (az angolul nem beszélő) svájciak potenciális hármas győzelméhez szeretnék gratulálni ezzel a dallal.
www.youtube.com/watch?v=7E9Ed9DUQoQ
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
A másik dolog az, hogy sokkal több pénz van országúti kerékpárban, a feltételek is nagyon mások, ezért felnőtt korban a legtöbb versenyző inkább műúton próbálkozik.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
svájciak nagyon kenik
több mint 3 éve
15 másodpercre van a harmadik bolytól, az még lehet hogy befogható
több mint 3 éve
Jól hallottam az előbb, vannak a mezőnyben országúti kerékpárosok is?A monty és a cyclo-cross háttér/párhuzamos karrier újabban elég jó országúti karrierre predesztinál, nagyon sok országúti sztár jó ezekben a műfajokban is/ott kezdte.
Egyáltalán nem követem a bringa sportokat, de ez nekem nagyon meglepő
Hanni
több mint 3 éve
Jól hallottam az előbb, vannak a mezőnyben országúti kerékpárosok is?Manapság már az számít, ki mennyire tudja tekerni a wattokat... elkezdtek szivárogni mindkét irányba, de talán először monti/cyclo-cross felől indultak az országúti fele inkább.
Hanni
És edzésnek is kiváló, országútisoknak is.
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
akkor miért mondta, hogy el lehet fáradni az utolsó körben is? 😊 na mindegy, ezeken már nem akadok fennhány körös ez?5
ezek szerint 3
Szesze
zemanla
több mint 3 éve
Jól hallottam az előbb, vannak a mezőnyben országúti kerékpárosok is?Blanka is megy itt is ott is.
Hanni
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
hány körös ez?5
ezek szerint 3
Szesze
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Jól hallottam az előbb, vannak a mezőnyben országúti kerékpárosok is?Egyáltalán nem követem a bringa sportokat, de ez nekem nagyon meglepő
több mint 3 éve
Ezt erősnek érzem... célnak mi lett kitűzve, top 10, 15? Volt erről szó Tour alatt, de már nem emlékszem rá..4. legjobb oddsa volt a győzelemre tegnap, de ott sokan voltak egykupacban.Tudom, és hosszú még... és még a svéd/mások feljöhetnek hátulról... de itt sem számítottam top 10-re, bevallom.Blanka 30 másodpercre van az ezüsttől.. hmmm.2-9-ig kb bármi lehet...
Igor
Ő van a "csoport" legvégén, de ügyeske 😊
gabokocka
Igor
gabokocka
több mint 3 éve
4. legjobb oddsa volt a győzelemre tegnap, de ott sokan voltak egykupacban.Tudom, és hosszú még... és még a svéd/mások feljöhetnek hátulról... de itt sem számítottam top 10-re, bevallom.Blanka 30 másodpercre van az ezüsttől.. hmmm.2-9-ig kb bármi lehet...
Igor
gabokocka
Igor
több mint 3 éve
Tudom, és hosszú még... és még a svéd/mások feljöhetnek hátulról... de itt sem számítottam top 10-re, bevallom.Blanka 30 másodpercre van az ezüsttől.. hmmm.2-9-ig kb bármi lehet...
Igor
gabokocka
több mint 3 éve
most hallom, hogy a magyar női kézilabda korosztályos akadémiáiba több milliárdokat fektettek az elmúlt években, ehhez képest még érdekesebb a szereplés
több mint 3 éve
Blanka 30 másodpercre van az ezüsttől.. hmmm.2-9-ig kb bármi lehet...
Igor
több mint 3 éve
Blanka 30 másodpercre van az ezüsttől.. hmmm.
több mint 3 éve
6. kiemelt a mexikói, ellen fele 61/64, és a tunéz 29el kezdett 😀
több mint 3 éve
első 3 helyen svájci. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv