Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
osipova nagyon erős fejben, 2x ment tovább 5. szettben, ahol a 10eseket szorta, a világ ranglista 4.nek az elődöntőig nem lesz koreai ellenfele
több mint 3 éve
Mi az h nem indulnak el?Nem napi 2 futam van? (és 5 nap*2?)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
A magyar tenger diadala ugye, kell egy trieszti kikötő 😛 😀
több mint 3 éve
Ez eddig elég jó Berecznek, pláne ha az NZL/AUS/GB középmezőnyben jön..Nyilván sok futam van még..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Tegnap a gördeszkás kiscsaj sokkal összeszedettebb volt mint az m4-es "profik" 90%-a. Szvsz ez mindent elmond a színvonalról...
több mint 3 éve
Most ahogy a vitorlázás közvetítik ez a minimum, érződik, hogy képben van.
több mint 3 éve
Persze, meg vannak azok a dolgok, amiket ha figyel az ember, egy-két meccs alapján is felvesz, de ha telibe szarja/idióta, akkor marad a dilettantizmus. Pl. az is nevetséges, hogy amikor halljuk az edzői utasításokat, nem értem, miért kell tolmácsolni valami tök mást, mint amit az edző valójában mondott, mind hallottuk, de ha a süketelésbe szoktál, akkor folytatod akkor is, amikor tarthatatlan.amúgy ha egy olimpiára készülök és ez a dolgom akkor a nulláról felhozom magam bármeddig ezen a téren, már ha akarom és van bennem egy minimális alázat meg szorgalom. Itt ez sincs meg és sajnos nem 1-1 hasonló (amúgy megengedhetetlen) hiba van, hanem folyamatosan ez megy.ezzel sikerült alulmúlni az eddigieket is pedig már nagyon magasan volt a lécAzért ez bonyolultabb, mint íjászatban látni, hogy 10+ a különbség és egy nyíl van hátra...
Szesze
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
Ahhoz kéne szorgalom vagy valami általános tehetségde bazzeg.. ha mint sportkommentátor olimpiára készülök, akkor tökmind1 mennyire vagyok kompetens az adott pillanatban, mire közvetítenem kell nincs az az isten, h ne tanuljam meg legalább a szabályokat. Ez így teljesen védhetetlen, ha csókosok vannak ott, ha nem.A vívás mondjuk tényleg nem egyszerű, oda kéne rakni valami közepesen kompetens embert.tudom, a vívás is nagyon bonyolult, meg kb mindegyik sport ami kicsit is ne egyértelműezzel sikerült alulmúlni az eddigieket is pedig már nagyon magasan volt a lécAzért ez bonyolultabb, mint íjászatban látni, hogy 10+ a különbség és egy nyíl van hátra...
Szesze
Rajna
Szesze
Rajna
Szesze
Pénzük lenne rá, hogy összevásárolják a legjobbakat és aztán őket folyamatosan képezzék....
több mint 3 éve
de bazzeg.. ha mint sportkommentátor olimpiára készülök, akkor tökmind1 mennyire vagyok kompetens az adott pillanatban, mire közvetítenem kell nincs az az isten, h ne tanuljam meg legalább a szabályokat. Ez így teljesen védhetetlen, ha csókosok vannak ott, ha nem.A vívás mondjuk tényleg nem egyszerű, oda kéne rakni valami közepesen kompetens embert.tudom, a vívás is nagyon bonyolult, meg kb mindegyik sport ami kicsit is ne egyértelműezzel sikerült alulmúlni az eddigieket is pedig már nagyon magasan volt a lécAzért ez bonyolultabb, mint íjászatban látni, hogy 10+ a különbség és egy nyíl van hátra...
Szesze
Rajna
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
Lenne honnan meríteni, talán, esetleg 😛A vívás mondjuk tényleg nem egyszerű, oda kéne rakni valami közepesen kompetens embert.tudom, a vívás is nagyon bonyolult, meg kb mindegyik sport ami kicsit is ne egyértelműezzel sikerült alulmúlni az eddigieket is pedig már nagyon magasan volt a lécAzért ez bonyolultabb, mint íjászatban látni, hogy 10+ a különbség és egy nyíl van hátra...
Szesze
Rajna
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
amúgy ha egy olimpiára készülök és ez a dolgom akkor a nulláról felhozom magam bármeddig ezen a téren, már ha akarom és van bennem egy minimális alázat meg szorgalom. Itt ez sincs meg és sajnos nem 1-1 hasonló (amúgy megengedhetetlen) hiba van, hanem folyamatosan ez megy.ezzel sikerült alulmúlni az eddigieket is pedig már nagyon magasan volt a lécAzért ez bonyolultabb, mint íjászatban látni, hogy 10+ a különbség és egy nyíl van hátra...
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
A vívás mondjuk tényleg nem egyszerű, oda kéne rakni valami közepesen kompetens embert.tudom, a vívás is nagyon bonyolult, meg kb mindegyik sport ami kicsit is ne egyértelműezzel sikerült alulmúlni az eddigieket is pedig már nagyon magasan volt a lécAzért ez bonyolultabb, mint íjászatban látni, hogy 10+ a különbség és egy nyíl van hátra...
Szesze
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
Kb. évente más párja van, mert a női mezőny nem túl jó Magyarországon.persze csak azért mondom, hogy ezt a tagot utáljuk aki kimondta, mert neki szerintem semmi köze, hanem utáljuk az egész közmédiátmondjuk ez szerintem nem saját ötlete volt, hanem a fülére mondták, vagy a súgóba írták, hogy ezt mondja beÉpp ez a baj. yilván a stúdióból nem látja, de van valaki, akinek az volt a dolga, hogy figyelje az eredményt, és nem tudja leolvasni a kiírt állást.
Sixo
Rajna
Sixo
több mint 3 éve
tudom, a vívás is nagyon bonyolult, meg kb mindegyik sport ami kicsit is ne egyértelműezzel sikerült alulmúlni az eddigieket is pedig már nagyon magasan volt a lécAzért ez bonyolultabb, mint íjászatban látni, hogy 10+ a különbség és egy nyíl van hátra...
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
persze csak azért mondom, hogy ezt a tagot utáljuk aki kimondta, mert neki szerintem semmi köze, hanem utáljuk az egész közmédiátmondjuk ez szerintem nem saját ötlete volt, hanem a fülére mondták, vagy a súgóba írták, hogy ezt mondja beÉpp ez a baj. yilván a stúdióból nem látja, de van valaki, akinek az volt a dolga, hogy figyelje az eredményt, és nem tudja leolvasni a kiírt állást.
Sixo
Rajna
több mint 3 éve
ezzel sikerült alulmúlni az eddigieket is pedig már nagyon magasan volt a lécAzért ez bonyolultabb, mint íjászatban látni, hogy 10+ a különbség és egy nyíl van hátra...
Szesze
több mint 3 éve
2,5 kör kellett volna a bronzmeccshez, ha Mészáros első tízese csak simán átlag alatti, akkor ebből lehetett volna valami.A lány csak beugró nem?
Rajna
Ha jól emlékszem Péni másvalakivel nyert versenyt korábban
több mint 3 éve
Van ilyen, Shanernek se volt jó a párja, Duestad pláne dühönghet, hogy ő nő létére lőtt 316-ot kvaliban, a pasija meg 310-et (ez az a sport, ahol kb teljesen egyenlő eséllyel indulnak a nemek)Ez van, fiatalok mindketten ráadásul, bőven van idejük még.
több mint 3 éve
mondjuk ez szerintem nem saját ötlete volt, hanem a fülére mondták, vagy a súgóba írták, hogy ezt mondja beÉpp ez a baj. yilván a stúdióból nem látja, de van valaki, akinek az volt a dolga, hogy figyelje az eredményt, és nem tudja leolvasni a kiírt állást.
Sixo
több mint 3 éve
Jól van na tudom 😊Lehet hinni az ország legnagyobb sport/fantasy/matekmágusainak, egy igazi sportagytrösztnek.... vagy az m4-nek.Csávó bemondja az m4-en, hogy vezetnek a Q2-ben, döntőzni fognak 😀Most akkor mi helyzet 😀?
csipkelli
dande
Nem is tudom.
Igor
több mint 3 éve
Lehet hinni az ország legnagyobb sport/fantasy/matekmágusainak, egy igazi sportagytrösztnek.... vagy az m4-nek.Csávó bemondja az m4-en, hogy vezetnek a Q2-ben, döntőzni fognak 😀Most akkor mi helyzet 😀?
csipkelli
dande
Nem is tudom.
több mint 3 éve
mondjuk ez szerintem nem saját ötlete volt, hanem a fülére mondták, vagy a súgóba írták, hogy ezt mondja be
több mint 3 éve
A szokásos: dilettáns idióták vannak az m4enCsávó bemondja az m4-en, hogy vezetnek a Q2-ben, döntőzni fognak 😀Most akkor mi helyzet 😀?
csipkelli
dande