Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
camavinga nem csak focizni tud, ahogy emptx mondaná remélem nem fog kammingautolnihol a dislike
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Fuh ez a belga gerenda gyakorlat zsír voltDurva, hogy már az elején felszaltóznak rá... 12 éve még felmásztak
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
deyell
11 736
Valahogy Katinka az ilyen húzásai miatt soha nem fog annyira kedvelt lenni mint Bogi és Egér.azt jól értettem, hogy Katinka túl későn lépett vissza, emiatt nem törölték az előfutamot ? 😀
Nekem túl atomnő amúgy is, örülök az érmeinek, de...
NB2
choose life
több mint 3 éve
camavinga nem csak focizni tud, ahogy emptx mondaná remélem nem fog kammingautolni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Valahogy Katinka az ilyen húzásai miatt soha nem fog annyira kedvelt lenni mint Bogi és Egér.kovács ágit ki ne felejtsd
Nekem túl atomnő amúgy is, örülök az érmeinek, de...
NB2
több mint 3 éve
Valahogy Katinka az ilyen húzásai miatt soha nem fog annyira kedvelt lenni mint Bogi és Egér.Nekem túl atomnő amúgy is, örülök az érmeinek, de...
több mint 3 éve
tegnap szarul szurkoltál, nem nyertek a japánokHajrá olaszok, hajrá Ferrari! 😁🇮🇹Női torna, ES1M4-en is azt adják most
Kampman
r.baggio
Chargers LT
több mint 3 éve
🤣🤣🤣Bogi, zabáljalak meg de cuki vagy 🤩róla leszálltál, menj vissza a röpiseidhez
Chargers LT
Sixo
Jöhet mind 😎
több mint 3 éve
Hajrá olaszok, hajrá Ferrari! 😁🇮🇹Női torna, ES1M4-en is azt adják most
Kampman
r.baggio
több mint 3 éve
Bogi, zabáljalak meg de cuki vagy 🤩róla leszálltál, menj vissza a röpiseidhez
Chargers LT
több mint 3 éve
Bogi, zabáljalak meg de cuki vagy 🤩
több mint 3 éve
Női torna, ES1M4-en is azt adják most
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Bocsi, én is és gondolom mások is meló közben nézik és ez a hírfolyamom.Az volt, hogy Németh Nándi 9. idővel középdöntőbe jutott 100 gyorson? 48.11 az ideje, tavaly 47 végét hozta az EB-nSokan néztük sztem, így beirva talán nem volt..
dancogo
De a döntőhöz kelleni fog a 47 teteje, mert van kb 11-12 ember, aki pályázhat a helyekre.. és ha megnézed ki az a 8 végzett előtte... könnyen lehet hogy azok mind 47.7/47.8-akat fognak úszni.
Igor
Kelleni fog a döntőhöz az egyéni csúcs, ez biztos.
több mint 3 éve
Az volt, hogy Németh Nándi 9. idővel középdöntőbe jutott 100 gyorson? 48.11 az ideje, tavaly 47 végét hozta az EB-nSokan néztük sztem, így beirva talán nem volt..
dancogo
De a döntőhöz kelleni fog a 47 teteje, mert van kb 11-12 ember, aki pályázhat a helyekre.. és ha megnézed ki az a 8 végzett előtte... könnyen lehet hogy azok mind 47.7/47.8-akat fognak úszni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Bogitól szép lenne egy érembogi anélkül is szép !
Chargers LT
több mint 3 éve
Jól van, 2. hely, 2:08:58
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Bogitól szép lenne egy érem
több mint 3 éve
Lássuk Bogit
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
index.hu/sport/2021/tokio/2021/07/27/hazakuldtek-a-dontore-eselyes-uszonk-edzojet/Nyilván fontosabb Katka ágymelegítőjét kint hagyni mint egy rendes edzőt...
több mint 3 éve
deyell
11 736
Közben Katinka visszalépett a 200 pillangótól. Majdnem meglepődtem.másodszorra szívatja meg ezzel Jakabost
csipkelli
choose life