Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
biztos, csak azért volt vicces, mert először lent maradt, kezdtem azt hinni, hogy komoly, aztán felpattant és elsprintelt 😊japán csaj nagyobbat fetrengett, mint Neymar szokott 😀szerintem elég szar lehet ha a pitcher térden dob azzal.
Szesze
deyell
több mint 3 éve
deyell
11 736
japán csaj nagyobbat fetrengett, mint Neymar szokott 😀szerintem elég szar lehet ha a pitcher térden dob azzal.
Szesze
choose life
több mint 3 éve
megúszták az amcsik
több mint 3 éve
2.5 pont előny, és lehet Biles nem jön vissza... ebbe már kb 3 esés is belefér...Tornadöntő meg kb eldőlt, oroszok simán megnyerik...Ha nem esnek el
Igor
Chargers LT
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 701
japán csaj nagyobbat fetrengett, mint Neymar szokott 😀Akkor mostantól mondhatjuk azt, hogy Neymar úgy fetreng, mint egy japán csaj.
Szesze
több mint 3 éve
japán csaj nagyobbat fetrengett, mint Neymar szokott 😀
több mint 3 éve
Elég nehéz is a labda, kicsit más a fogása is, mint a baseball labdának, így a legpraktikusabb.Ebben a softballban nem is ér normálisan eldobni a labdát? Tényleg marhára természetellenesnek tűnik ez a dobómódszer, és fixen sokkal nehezebb így célozni, mint rendesenEléggé ez tűnik a sztenderdnek.
Hanni
Kampman
több mint 3 éve
Tornadöntő meg kb eldőlt, oroszok simán megnyerik...Ha nem esnek el
Igor
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Tornadöntő meg kb eldőlt, oroszok simán megnyerik...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 429
Ebben a softballban nem is ér normálisan eldobni a labdát? Tényleg marhára természetellenesnek tűnik ez a dobómódszer, és fixen sokkal nehezebb így célozni, mint rendesenItt ez a normális, csak így szabad dobni.
Hanni
több mint 3 éve
a dobás tényleg elég idiótán néz ki, de a többi nekem tetszik, pörgősebb mint a baseball ami nem baj
több mint 3 éve
Kampman
28 701
Ebben a softballban nem is ér normálisan eldobni a labdát? Tényleg marhára természetellenesnek tűnik ez a dobómódszer, és fixen sokkal nehezebb így célozni, mint rendesenEléggé ez tűnik a sztenderdnek.
Hanni
több mint 3 éve
Ebben a softballban nem is ér normálisan eldobni a labdát? Tényleg marhára természetellenesnek tűnik ez a dobómódszer, és fixen sokkal nehezebb így célozni, mint rendesengondolom csak alulról lehet
Hanni
több mint 3 éve
Ebben a softballban nem is ér normálisan eldobni a labdát? Tényleg marhára természetellenesnek tűnik ez a dobómódszer, és fixen sokkal nehezebb így célozni, mint rendesen
több mint 3 éve
az összes észt csaj a döntőben így néz ki kbszurnám
Sixo
Szesze
több mint 3 éve
a párbajtőr aranyért az utolsó asszó dönt, 26-26-ra állnak az észtek és a koreaiakmegnyerték az észtek 10-6-ra az utolsó menetet, gg
dancogo
több mint 3 éve
elhiszem, azért kérdezem 😊ez normális, h ezt a kurva nagy labdát, alsó dobással együtt se tudják ennyire eltalálni?Sokkal közelebb vannak a dobók, és az hogy alulról dobnak szerintem csak nehezíti a dolgok... próbáltam mindkettőt megütni már, nagyon furán jön be a softball, hidd el.
Szesze
Igor
több mint 3 éve
Kampman
28 701
beágyazó kóddalhogy kell így instát linkelni ?Ezek az olasz tornász lányok még jól is néznek ki 🇮🇹😎Sajnos a hollandok most nem jutottak be a döntőbe 😕
Chargers LT
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
ez normális, h ezt a kurva nagy labdát, alsó dobással együtt se tudják ennyire eltalálni?Sokkal közelebb vannak a dobók, és az hogy alulról dobnak szerintem csak nehezíti a dolgok... próbáltam mindkettőt megütni már, nagyon furán jön be a softball, hidd el.
Szesze
több mint 3 éve
m4 sport 1ez normális, h ezt a kurva nagy labdát, alsó dobással együtt se tudják ennyire eltalálni?Linkeljétek már be ezt pls, mert most már érdekel ez a balfaszkodás 😀
Szesze
Hanni
m4sport.hu/elo
több mint 3 éve
szépen kiejtették mindkettőt